|
اگر امام زمان دروغی بیاید از کجا بدانیم!
|
|
۰:۴۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یک سئوال بود که خیلی وقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده خیلی کلنجار رفتم تا بنویسم... خوب این روزها علم پیشرفت کرده جراحی پلاستیک.... جادوگری و چشم بندی ها هم که بیداد می کنه و... خوب اگه یک نفر با عمل جراحی و زیبایی خودش رو شبیه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در بیاره و طبق روایت هایی که از ایشان داریم و شکل ظاهری هایی که از ایشان بیان شده باید از کجا بدانیم که این شخص امام زمان واقعی هست یا نه؟؟ اگر بگوییم معجزه بیاورد که دیگه چشم بندی هم دارد کولاک می کند نمونه اش هم کریس آ«جل که در حال آموزش مسیح دروغین است خوب تکلیف چیست راه های تشخیص چگونه است؟؟؟ آیا با پرسش و پاسخ می توان این حقیقت را درک کرد؟!! با ما باید آ«قدر تقوا داشته باشیم که ایشان را بدون هیچ عذری قبول کنیم؟؟؟!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۷, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
در روایات متعدد برا امام زمان خصوصیات زیادی شمرده شده فقط در مورد چهرشون گفته نشده که 1نفر بخواد با جراحی پلاستیک شبیه ایشون بشه
خصوصیات زیادی که بعضی هاشون برا آدمایی مثل ما خیلی غیر ممکن هست انجامشون حالا می خواد کریس انجل باشه یا کس دیگه.... به نظرم مطالعه کتاب هایی در این زمینه خیلی کمکمون می کنه تا امام زمانمونو بهتر بشناسیم |
|||
|
|
۲:۴۶, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۲:۴۸ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با سلام چند نشونه قطعی هستش یکیش صیحه اسمانی هستش که اتفاقا امام زمان هم در اخرین نامشون به نایب چهارمشون نوشتند هر کس قبل از خروج سفیانی و صیحه اسمانی ادعای دیدن من را دروغگو است و فاصله صیحه اسمانی تا ظهور بسیار کمه (مثلا یک روز)
خب این یک راهش ضمنا امام صادق فرمودند ظهور امام زمان بسیار واضح مثل خورشید هستش البته این ایراد شما به اعتقادات اهل تسنن درباره مهدویت وارده چون اونها معتقدند مهدی اخر الزمان یک شخص عادیه و طبق گفته اونها این سوال ها کاملا وارده |
|||
|
۹:۵۹, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با سلام ، اگر بصیرت نداشته باشیم اگر تقوا هم نداشته باشیم و حتی اگر نتوانستیم امام درغین را از امام راستین تشخیص دهیم می توانیم از کسانی که بعد از ظهور به پیش آن حضرت می روند یارانی که بعدا درو آن امام جمع می شوند تشخیص داد . یاران او در جمع ما بوده اند و ما کم و بیش آنها را می شناسیم . و در قرآن و احادیث صفات و ویژگی های یاران امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز آمده است و ما می توانیم با تطبیق این صفات آنها را بشناسیم و بدانیم که آن امام حقیقی و یا دروغین است . یا حق
|
|||
|
۱۱:۲۱, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱:۳۴)علی 110 نوشته است: emperature عزیز بارها در تالار ذکر شده که خدا هادی هست آفرین به علی 110 عزیز خدایی خیلی میخوامت !! دوستان به نظر من هم همینه ؛ اگه کسی تقوای الهی داشته باشه خداوند بهش بصیرت عنایت میکنه و کسی هم که بصیرت داشته باشه میتونه با رفتن به عمق مطالب درست رو از غلط تشخیص بده !! شوخی نیست ! میگن در زمان امام زمان فاصله ی بین حق و باطل فقط به اندازه ی تار مویی است ... ما چطور باید این فرق کوچیک رو پیدا کنیم؟! آیا جز با یاری خدا میشه ؟ دجال تقریبا تمام کارهای امام زمان رو انجام میده و کلی معجزه برای ما میاره .... مثلا مرده ها رو زنده میکنه !! دستور میده تا گل های زیبا از زمین برویند حتی قبل از ظهور به بالای کوهی میره و فریاد میزنه که ای اهل عالم منم امام زمانتون به من ایمان بیارید و اون وقته که مردم فوج فوج به سمت اون ملعون میرن من تاپیکی به منظور شناختن علائم ظهور زده بودم که متأسفانه زیاد ازش بازدید نشد میتونید یه بار دیگه برید و بخونید : علائمی که باید بشناسیم عزیزان این طور نیست که دجال بیاد و همون اول بگه من دجالم بیاید از من پیروی کنید!! نظر من اینه که ما به یه نفر با تقوا نیاز داریم تا راه رو از چاه نشونمون بده و حرفش برامون حجت باشه .... و فکر میکنم این آدم کسی به غیر از رهبری نیست که تمام مراجع ایشون رو برتر و والاتر از خودشون میدونن (شاید تو بعضی از جهات مراجع بالاتر از رهبر باشن ولی اگه از همه ی جنبه ها نگاه کنید خامنه ای نسبتا بالاتره و این مسأله بار ها توسط مراجع بیان شده) حاج آقا پناهیان حدودا یک ماه پیش اومده بود کرج ، و من سعادت پیدا کردم با ایشون حرف بزنم ؛ وقتی از زمان ظهور و سردرگمی های اون روز ازش پرسیدم گفت: فقط ولایت فقیه؛ ولایت مطلقه ی فقیه و حالا حرفش رو درک میکنم اگه پیرو متقی ترین فرد کشور باشیم مطمئنا جلوی دجال هم که ادعای امام زمانی میکنه میتونیم بایستیم ... به امید این که همگی امام زمان رو تشخیص بدیم و سرباز جان بر کف ایشون بشیم |
|||
|
۱۳:۴۹, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز
در جایی دیدم که نوشته بود ولی فقیه می تواند تشخیص بدهد که کی امام زمان هست . البته در این روایت نقل شده بود که در هنگام ظهور چند نفر مدعی امامت می شوند که باید در آن زمان فقط پیرو ولی فقیه بود . |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۰:۴۸)خیبر110 نوشته است: باید دید ما را به چه چیزی دعوت میکند .عزیزم چطور ممکنه مردم ایران یا شیعه ها رو یا همین بچه های بیداری اندیشه رو به همین راحتی جدا کنید آیا ما یا این جمعیتی که نام بردم هرگز دچار اشتباه یا انحراف نشده اند ؟؟؟ آیا بیگناه هستن و راحت حقیقت رو تشخیص میدن؟ از کجا میدونید که ما بیشتر از همه در اشتباه نباشیم؟ یعنی اگر امام زمان بیاد و بگه تفکر شما و رفتار شما در این مورد و این مورد و این مورد اشتباه است ما باید بگیم شما امام ما نیستین؟؟؟ چون ما عقایدمون کامل و درسته؟ ما خیلی شیعه هستیم جامعه ما عالیه که توش این همه گناه و نا حقی بیداد میکنه ما خیلی خوب هستیم و ملاک شناخت امام زمانمون باید شباهت ایشون با این از خدا بیخبری ما باشه!!! اگر خارجی ها از گناه و خوشی های کاذب زیاد دارن میمیرن و به فنا میرن حداقل به خاطر یه لقمه نون به جون هم نمیوفتن شاید بهترین چیز برای شناخت امام زمان نداشتن تعصب باشه ممکنه من درست متوجه منظور شما نشده باشم پس اگراینطوره پیشاپیش عذرخواهی میکنم از جبهه گیری سریعم و اگر اینطور نیست خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه هم شما و هم منو باتشکر
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۲:۳۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
در روايتی، میمون البان از امام باقر علیه السلام چنین نقل میكند:
من در خیمه امام باقر(علیه السلام) نشسته بودم كه امام یك طرف خیمه را بالا زد و فرمود: امر ما از این آفتاب روشنتر است، سپس فرمود: نداكنندهای از آسمان ندا میكند كه امام، فلان پسر فلان است و نام او را میبرد و ابلیس ـ لعنت خدا بر او باد ـ نیز از زمین ندا كند؛ همچنانكه در شب عقبه بر رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ندا كرد دوستان صیحه آسمانی حق است و در آن شک نکنید اما تشخیص آن بستگی به خود شخص دارد... (۲۶/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۶)A L I نوشته است: ساده ترین روشش اینه که چندتا حافظ قرآن ازش سوالهای قرآنی بپرسن و یا در حضور علما به سوالها پاسخ بده(البته این مال مردم دیگه هست)ما ایرانیها و شیعه ها رهبری داریم و همچنین مجتهدانی داریم که به راحتی میتونن تشخیص بدن که حق هست و کی نا حق...در این جور موارد میتونید متوجه بشید که ولایت فقیه به چه کاری میاد!! نخیر برادر من بحث در مورد بزرگترین شخصیته نه یک عالم و حتی ممکن است یک نفر بتواند جادو را جای معجزه(نه مثل پیامبر) جا بزند حديثى را از امام محمد باقر (علیه السلام) بيان می كنم عَن أبي جعفر(علیه السلام) قال: القائِمُ مِنّا مَنصُورٌ بالرُّعبِ، مُؤيّدٌ بالنَّصر، تُطوى له الأرضُ وَتظهَرُ لَهُ الكنوزُ ويبلغُ سُلطانه المشرقَ والمغرِبَ ويُظِهرُ اللَّهُ دينهُ على الدّينِ كُلّه ولو كَرِهَ المُشركون فلا يَبقى على وجهِ الأرضِ خرابٌ إلّا عمّر وينزلُ روحُاللَّهِ عيسى بن مريم فيُصلّي خلفه . قيام كننده از ما منصور به رعب و مؤيّد به نصر است . زمين از براى او در نورديده شود و گنج هاى پنهان را براى او آشكار كند . سلطنت و حكومت او شرق و غرب را فرا خواهد گرفت و خداوند منان ، به دست او دين خود را بر همه دينها غالب گرداند ، اگر چه مشركان را خوش نيايد . در روى زمين هيچ خرابى باقى نماند ، مگر اين كه آبادش كند و روح الله ، عيسى بن مريم از آسمان نازل شده و بر او اقتدا كند و پشت سرش نماز بخواند ________________ سفیانی پس از شکست اهواز دیگر پیروزی بدست نمیآورد و پیوسته شکست میخورد در حالی که حضرت دائما پیروز میشوند
|
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
مهم ترین وظیفه ما در زمان غیبت آقا این است که به وظایف خودمون در زمان به بهترین شکل عمل بکنیم
وقت ظهور کسانی که به وظایف خودشون به بهترین شکل ممکن عمل کرده باشد خود امام زمانشان را خواهند شناخت. |
|||
|
|
۲:۱۵, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اگر یه همچین شخصی وجود داشت من تنها کاری که می کنم میافتم دنبال امام خامنه ای. اگر ایشون گفتند امامه من هم قبول می کنم اگر نه اعتنایی نمی کنم.
برای من معیار امام خامنه ایه. |
|||
|
|
۲:۳۴, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فقط اینو می تونم بگم: وَ یُومِن بِاللهِ یَهدِ قَلبَهُ[/b] تغابن 11 یا علی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,450 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| (B)امام زمان (علیه السلام) در کلمات و دعاهای امام سجاد (علیه السلام)+کلیپ فوق العاده از بقیع | Seyed Mohsen | 4 | 5,360 |
۱۰/دی/۸۹ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|