کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
۱۶:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: b2250.jpg]

يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود.

ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود.

اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد.

براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است.

لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، sadegh-a ، SAViOR ، dideban ، نجف آبادی ، أین المنتظر ، MOH3N-P ، فدک زهرا ، درست پسند

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۰, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۰:۴۷ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۰۲)ghadimi2 نوشته است:  [تصویر: b2250.jpg]

يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود.

ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود.

اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد.

براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است.

لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود.

ببین عزیز دل ...
اون زمانی که با گوشت وپوست سپر درست می کردن جلو دشمن اون زمانی همون بسیج تو خیابان ها تهران واصفهان ومشهد و...... نیرو انتظامی جلو نمیرفت و بسیج می رفت چرا اعتراض نمی کردی؟

من نخوندم اصلا تا انتها پستت رو فقط چند خط اول و آخر رو خوندم اونم به خاطر اینکه مضمون رو برداشت کنم و عصبی هم نشم که یهو پستم حذف نشه (البته حق داره ها ) ولی تو تصمیم و نوشته هات یه تعقل دوباره بفرمایید
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۰)EMPERATOR نوشته است:  بدون شک شرایط همیشه برابر بوده
می دونی یعنی چی یعنی کسی که عضو بسیج شده از
وقت و جان خودش مایه گذاشته کلی طرح دوره و ... دیده
شما هم می تونی بری و عضو بسیج بشی تا بتونی
از این سهمیه استفاده کنی اینو قبول داری یا نه؟؟!!

Smile برادر گلی به گوشه ی جمالت Smile

(۲۸/تیر/۹۰ ۱۳:۵۹)ghadimi2 نوشته است:  برادر گرامی من
بی عدالتی حتی در کوچکترین حد هم، موضوع کوچکی نیست....

الان این هم بی عدالتی هست که من اجازه ندارم جواب بدم Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس ، امیرحسن
۰:۴۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
نظر دوستان رو در مورد بسیج تا حدی قبول دارم.
خودم عضو بسیجم. و باید بگم کسر خدمت که البته الان محدود تر شده اصلا مناسب نیست (البته به نظر بنده)
اما در مورد شهدا و عدالتی که دوستان در موردش حرف می زنن.
عدالت به چه معناست؟
می شه گفت قرار گرفتن هر چیزی در جای مناسب خودش.

جای پدر در خانواده مشخصه به عنوان ستون خانواده.
چرا شما باید سایه پدر رو بالای سرتون حس کنی ولی فرزند شهید نه؟!
چرا پدر شما باید سالم باشه ولی پدر یکی دیگه قطع عضو باشه؟!
چرا پدر شما جبهه نرفت ولی پدر یکی دیگه رفت؟!

شما می گید سهمیه دادن درست نیست و باید مثلا استاد خوب برای فرزندان شهید استخدام کرد.
من می گم باید هر دوتاش باشه و اگه الان فقط سهمیه هست از کوتاهی مسئولینه!!
اگه علاوه بر سهمیه آموزش خوب هم به فرزندان شهید داده بشه دیگه انگ بی سوادی هم بهشون نمی خوره.[/b
]
همه میدونیم فعلا توی این مملکت مدرک حرف اول رو میزنه
[b]حالا اگه سهمیه رو برداشتیم و استاد خوب اوردیم و اون فرزند شهید قبول نشد چی میشه؟
عدالت رعایت شده؟
نه نشده

چون شما با بودن سایه پدر بالای سرت و آرامش و پشت گرمی پدرت کنکور دادی و فرزند شهید این مزایا رو نداشته.
حالا اگ شما مزیت بودن پدر بالای سرت رو با سهمیه یکی می دونی باید بگم اصلا قدر پدرت رو نمی دونی!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الرضا ، oO DaViD Oo ، Admirer ، ANTI satan ، EMPERATOR ، paradise ، سوشیانس ، rajaby ، ghadimi2 ، rastin
۰:۴۹, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱:۲۴ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۸/تیر/۹۰ ۲۳:۰۷)mdm نوشته است:  بنده كسي رو ميشناسم كه عضو بسيج شده و هيج كاري هم نميكنه و از زير بار جلسات در ميره اين ادم الان داره ازسهميه بسيج استفاده ميكنه تا دانشكاه ازاد ترازش بياد بالا.

خوب تو هم بــــــــــــــــــــــــــــــــــــرو اون وقت میشه عدالت Smile
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۲۵)Unname28 نوشته است:  خب وقتی کسی به خاطر این امکانات عضو میشه دیگه موقع عمل مطمئن باش اولین کسیه که فرار میکنه
البته منظورم شما نیستی گفتم این روز ها بیشتر به خاطر این عضو می شوند

شما پیششون بودی فرار کردن ؟ حالا شده دیگه شما خودشو ناراحت نکن Huh

(۲۸/تیر/۹۰ ۱۸:۴۴)mahanm نوشته است:  
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۳:۴۹)moeinnn نوشته است:  سلام
من واقعا نمیدونم چرا این مساله رو اینقدر بزرگ میکنید اولا بین یک میلیون و سیصد هزار نفر داوطلب مگه چند نفرشون سهمیه دارند که بخوان واسه کنکوری های دیگه مشکل ساز بشن؟

چرا آخه همه چیز رو به چشم خودت می بینی. من توی رشتم و رشته ام هم عمران سهمیه دانشگاه سراسری توی رشت قبلا فقط فکر کنم 60 یا 90 حالا یا بیشتر که عمرا باشه نفر بود فکر کنم الان هم 30 نفر یا کمتر باشه می دونی اگه چهار تا عزیز بسیجی چهار و چهار تا عزیزی که باباشون جانباز هستند یا آزاده و یا حالا خانواده شهید بیان مثل بقیه در شرایط عادی درس بخونن یا مث بچه های عادی درس بخونن دهن همه بر و بچه های عادی مخالف و موافق نظام سرویس میشه که امسال شد نمونه اش منی که این همه خر خونی کردم باید بزور برم غیر دولتی (همون جا هم تبعیض) و سال دیگه دانشگاه آزاد قزوین که فکر کنم بدونین شهریه اش چطوریه (بازم تبعیض ) . حالا یکی که درسش از من ضعیف تره باید بره سراسری فکر نکنم به واسطه ی باباش هم بتونه بره توی مسکن شهر سازی و یا جای دیگه هم کار گیر بیاره . هیچ فکر کردی سطح کیفیت ساختمون اونا چه فرقی می کنه با بقیه که خیلی بهتر از اونا هستند باید برن دفاتر مهندسی کا رکنن. (توی شهرستان های کوچکتر هم که فاجعه ).توی گیلان
دوست عزیزی که تاپیک رو باز کردی من نه ریش دارم نه زیاد با این نظام خوبم ولی شاید باورت نشه ولی یکی از فابریک ترین رفیقام یه پسری به نام بهمن که توی بسیجه و تا زیر گردنش هم ریش داره ولی از هیچ سهمیه ای هم استفاده نکرده و بچه های دانشگاه تا این رو فهمیدن باهاش خوب شدن ولی قبلا همیشه این انگ رو بهش میچسبوندن که همونجا هم سهمیه ای و من درکت می کنم.

ببین مهندس ( هول نکنی حالا کار دستمون بدی Smile) اونها تو شرایط عادی نیستن مهندس جان تو قبول داشتی بابات جای بابای اونها شهید میشد بعد توهم ازشرایط استفاده کنی؟ دروغ میگی اگه بگی آره !!
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۹:۳۱)SAEID نوشته است:  
نقل قول:حالا شما الان میخوای کنکور بدی میگی سهمیه کنکور فردا میخوای شاغل بشی میگی سهمیه ایثارگران . کمی دنبال مقصر برای خودتون نمی گردید ؟

یه نفر که فوق لیسانسش رو از دانشگاه دولتی با بهترین معدل گرفته و هرجا میره واسه استخدام به جرم نداشتن سهمیه و پارتی ردش میکنن کجاش مقصره ها ؟!!!

نقل قول:خیلی از فرزندان ایثارگر فرهیخته بدون سهمیه به دانشگاه میرند .

خیلی ها هم ...

نقل قول:مثلا دختری که دوستش دارید اگه به خواستگار پولدارتری جواب بله بده اون اقا هم احتمالا متهم به پولداریه حالا پولداری جرمه یا نه .شما بهتر میدونید .

به این میگن قیاس مع الفارق از نوع بامزه اش Blush
اگه اون خواستگاره ثروتش رو از خوردن حق جوونهای بدبخت این مرز و بوم بدست آورده باشه آره اون پولداری جرمه !! در غیر اینصورت خیر !! ایشالله عروسیشون مبارک باشه به پای هم پیر شن !! Smile

نقل قول:اینکه این عزیزان در این خانوده ها هستند جرمشونه یا اینکه با اجازه شما و قانونی که بین المللی است دانشگاه میرن ؟؟

کسی همچین ادعایی نکرده ، حرف یکی مثل من اینه که شکر خدا این عزیزان همواره مورد لطف نهادهای دولتی هستند ولی اگه این قضیه خصوصا توی استخدامی ها کمی قائده مند بشه عالیه!! توی شرایط مساوی بیان سهمیه رو بعنوان یه امتیاز مثبت واسشون در نظر بگیرن کسی حرفی نداره اما به این شکل خداییش همه به نظام و انقلاب بدبین میشن !

نقل قول:خیلی بهتر و زیباتر بود اگه نقد سیستم خراب اموزشی یا سیستم اشتغال بسیار بد و ناهمگون رو نقد میکردید .والله که کوتاهی در اون عرصه بیشتره تا اینجا .

هر چیزی جای خود !!
اسم تاپیک رو ببینید متوجه میشید اینجا داریم در مورد چی بحث میکنیم !!

فداتشم دوباره زیاده روی کردی انقدر اهنگ های این یارو یاس رو گوش نده !!
(۲۸/تیر/۹۰ ۲۲:۳۰)dideban نوشته است:  نکته خوبی که یکی از دوستان اشاره کرد اینه که بعد از تحصیل و هنگام اشتغال این افراد میشن دکتر، مهندس و مدیر ما
کسانی که با توجه به بهره ی هوشی شان باید سمت کارهای ساده تری میرفتن و این میشه فاجعه ای دیگه
هر چند بی عدالتی خیلی مهمتر از مهندس و دکتر بی سواده ولی این هم یکی از عواقب این رونده است

دیدی اشتباه گفتی بهره ی هوشیش اگه بالا بود می فهمید که این طوری هام که فکر میکنه نیست ظرف همه یک اندازه هست تعادل و قسط برپاست چون مالک ما خداست 100 سال اولش فقط سخته تو دومیه اون که به ناحق رفته سختی میکشه اونی هم که تهمت زده 2 برابر سختی میکشه مطمئن باش مسلمون

(۲۹/تیر/۹۰ ۰:۲۰)mahanm نوشته است:  من همین الان می تونم با یه ریش برم لیست پرکنیم که در این تاریخ این کار رو کردیم و پرونده ی خودم رو پر رنگ کنم . آشناش هم دارم.

دروغ میگی اگه می تونستی میرفتی نمی تونی ریش داشتن رو تحمل کنی چند حالت داره
1: حالا یا یکی بهت میگه ریش نذار Dodgy
2 :ریش بهت نمیاد
3 : حالت سوم اینکه اصلا ریش نداری هنوز زود در بیاری Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس
۱:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #34
آواتار
سلام دوستان

در رابطه با اینکه سهمیه ی درسی باید برای این افراد که پدرشون ایثارگر بوده در نظر گرفته بشه یا نه حرفی نمیزنم!

اما از دوستان مخالف یه سوالی دارم : برای چی در رابطه با سهمیه های فرهنگی که برای اساتید هیئت علمی دانشگاه ها در نظر گرفته میشه حساسیتی ندارید ؟؟؟؟؟؟؟

اگر هم جای اعتراض باشه به نظر من اونا بیشتر باید مورد اعتراض قرار بگیرند. کسانی که هیچ مشکل خاصی هم توی زندگی نداشتن و توی رفاه هم بزرگ شدن و حالا هم به خاطر اینکه پدرشون توی هیئت علمیه هر دانشکاهی که بخوان میتونن برن! به نظر شما این عدالته؟

از دانشگاه خودمون مثال میزنم. تعداد افرادی که هم ورودی ما بودن و سهمیه ی هیئت علمی داشتن خیلی بیشتر از اوناییه که سهمیه ی ایثارگری داشتن! اصلا قابل مقایسه نیست!

البته نمی خوام بگی که من موافق یا مخالف این قضیه هستم! اما نمدونم چرا همیشه حساسیت روی سهمیه ی ایثارگری بیشتره تا سهمیه ی هیئت علمی! در صورتی که به نظر من ایثار گران حق بیشتری دارن تا اساتید دانشگاه!

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rajaby ، Maysam-1st ، ghadimi2 ، rastin ، MiladYLH ، Eve
۱:۲۸, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۱:۲۲)mamad90 نوشته است:  سلام دوستان

در رابطه با اینکه سهمیه ی درسی باید برای این افراد که پدرشون ایثارگر بوده در نظر گرفته بشه یا نه حرفی نمیزنم!

اما از دوستان مخالف یه سوالی دارم : برای چی در رابطه با سهمیه های فرهنگی که برای اساتید هیئت علمی دانشگاه ها در نظر گرفته میشه حساسیتی ندارید ؟؟؟؟؟؟؟

اگر هم جای اعتراض باشه به نظر من اونا بیشتر باید مورد اعتراض قرار بگیرند. کسانی که هیچ مشکل خاصی هم توی زندگی نداشتن و توی رفاه هم بزرگ شدن و حالا هم به خاطر اینکه پدرشون توی هیئت علمیه هر دانشکاهی که بخوان میتونن برن! به نظر شما این عدالته؟

از دانشگاه خودمون مثال میزنم. تعداد افرادی که هم ورودی ما بودن و سهمیه ی هیئت علمی داشتن خیلی بیشتر از اوناییه که سهمیه ی ایثارگری داشتن! اصلا قابل مقایسه نیست!

البته نمی خوام بگی که من موافق یا مخالف این قضیه هستم! اما نمدونم چرا همیشه حساسیت روی سهمیه ی ایثارگری بیشتره تا سهمیه ی هیئت علمی! در صورتی که به نظر من ایثار گران حق بیشتری دارن تا اساتید دانشگاه!

دیگه گفتم شما هم بی فیض نمونینSmile
اخوی دلتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پره ها وسط دعوا نرخ تعیین می کنی ولی نه بهتره..... آره !!!
اسلحه تون رو سمت همین این هایی که داداشمون میگه بگیرید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس ، ghadimi2
۱:۳۰, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱:۳۱ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۰:۴۹)خادم الرضا نوشته است:  
(۲۸/تیر/۹۰ ۲۳:۰۷)mdm نوشته است:  بنده كسي رو ميشناسم كه عضو بسيج شده و هيج كاري هم نميكنه و از زير بار جلسات در ميره اين ادم الان داره ازسهميه بسيج استفاده ميكنه تا دانشكاه ازاد ترازش بياد بالا.

خوب تو هم بــــــــــــــــــــــــــــــــــــرو اون وقت میشه عدالت Smile
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۲۵)Unname28 نوشته است:  خب وقتی کسی به خاطر این امکانات عضو میشه دیگه موقع عمل مطمئن باش اولین کسیه که فرار میکنه
البته منظورم شما نیستی گفتم این روز ها بیشتر به خاطر این عضو می شوند

شما پیششون بودی فرار کردن ؟ حالا شده دیگه شما خودشو ناراحت نکن Huh

(۲۸/تیر/۹۰ ۱۸:۴۴)mahanm نوشته است:  
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۳:۴۹)moeinnn نوشته است:  سلام
من واقعا نمیدونم چرا این مساله رو اینقدر بزرگ میکنید اولا بین یک میلیون و سیصد هزار نفر داوطلب مگه چند نفرشون سهمیه دارند که بخوان واسه کنکوری های دیگه مشکل ساز بشن؟

چرا آخه همه چیز رو به چشم خودت می بینی. من توی رشتم و رشته ام هم عمران سهمیه دانشگاه سراسری توی رشت قبلا فقط فکر کنم 60 یا 90 حالا یا بیشتر که عمرا باشه نفر بود فکر کنم الان هم 30 نفر یا کمتر باشه می دونی اگه چهار تا عزیز بسیجی چهار و چهار تا عزیزی که باباشون جانباز هستند یا آزاده و یا حالا خانواده شهید بیان مثل بقیه در شرایط عادی درس بخونن یا مث بچه های عادی درس بخونن دهن همه بر و بچه های عادی مخالف و موافق نظام سرویس میشه که امسال شد نمونه اش منی که این همه خر خونی کردم باید بزور برم غیر دولتی (همون جا هم تبعیض) و سال دیگه دانشگاه آزاد قزوین که فکر کنم بدونین شهریه اش چطوریه (بازم تبعیض ) . حالا یکی که درسش از من ضعیف تره باید بره سراسری فکر نکنم به واسطه ی باباش هم بتونه بره توی مسکن شهر سازی و یا جای دیگه هم کار گیر بیاره . هیچ فکر کردی سطح کیفیت ساختمون اونا چه فرقی می کنه با بقیه که خیلی بهتر از اونا هستند باید برن دفاتر مهندسی کا رکنن. (توی شهرستان های کوچکتر هم که فاجعه ).توی گیلان
دوست عزیزی که تاپیک رو باز کردی من نه ریش دارم نه زیاد با این نظام خوبم ولی شاید باورت نشه ولی یکی از فابریک ترین رفیقام یه پسری به نام بهمن که توی بسیجه و تا زیر گردنش هم ریش داره ولی از هیچ سهمیه ای هم استفاده نکرده و بچه های دانشگاه تا این رو فهمیدن باهاش خوب شدن ولی قبلا همیشه این انگ رو بهش میچسبوندن که همونجا هم سهمیه ای و من درکت می کنم.

ببین مهندس ( هول نکنی حالا کار دستمون بدی Smile) اونها تو شرایط عادی نیستن مهندس جان تو قبول داشتی بابات جای بابای اونها شهید میشد بعد توهم ازشرایط استفاده کنی؟ دروغ میگی اگه بگی آره !!
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۹:۳۱)SAEID نوشته است:  
نقل قول:حالا شما الان میخوای کنکور بدی میگی سهمیه کنکور فردا میخوای شاغل بشی میگی سهمیه ایثارگران . کمی دنبال مقصر برای خودتون نمی گردید ؟

یه نفر که فوق لیسانسش رو از دانشگاه دولتی با بهترین معدل گرفته و هرجا میره واسه استخدام به جرم نداشتن سهمیه و پارتی ردش میکنن کجاش مقصره ها ؟!!!

نقل قول:خیلی از فرزندان ایثارگر فرهیخته بدون سهمیه به دانشگاه میرند .

خیلی ها هم ...

نقل قول:مثلا دختری که دوستش دارید اگه به خواستگار پولدارتری جواب بله بده اون اقا هم احتمالا متهم به پولداریه حالا پولداری جرمه یا نه .شما بهتر میدونید .

به این میگن قیاس مع الفارق از نوع بامزه اش Blush
اگه اون خواستگاره ثروتش رو از خوردن حق جوونهای بدبخت این مرز و بوم بدست آورده باشه آره اون پولداری جرمه !! در غیر اینصورت خیر !! ایشالله عروسیشون مبارک باشه به پای هم پیر شن !! Smile

نقل قول:اینکه این عزیزان در این خانوده ها هستند جرمشونه یا اینکه با اجازه شما و قانونی که بین المللی است دانشگاه میرن ؟؟

کسی همچین ادعایی نکرده ، حرف یکی مثل من اینه که شکر خدا این عزیزان همواره مورد لطف نهادهای دولتی هستند ولی اگه این قضیه خصوصا توی استخدامی ها کمی قائده مند بشه عالیه!! توی شرایط مساوی بیان سهمیه رو بعنوان یه امتیاز مثبت واسشون در نظر بگیرن کسی حرفی نداره اما به این شکل خداییش همه به نظام و انقلاب بدبین میشن !

نقل قول:خیلی بهتر و زیباتر بود اگه نقد سیستم خراب اموزشی یا سیستم اشتغال بسیار بد و ناهمگون رو نقد میکردید .والله که کوتاهی در اون عرصه بیشتره تا اینجا .

هر چیزی جای خود !!
اسم تاپیک رو ببینید متوجه میشید اینجا داریم در مورد چی بحث میکنیم !!

فداتشم دوباره زیاده روی کردی انقدر اهنگ های این یارو یاس رو گوش نده !!
(۲۸/تیر/۹۰ ۲۲:۳۰)dideban نوشته است:  نکته خوبی که یکی از دوستان اشاره کرد اینه که بعد از تحصیل و هنگام اشتغال این افراد میشن دکتر، مهندس و مدیر ما
کسانی که با توجه به بهره ی هوشی شان باید سمت کارهای ساده تری میرفتن و این میشه فاجعه ای دیگه
هر چند بی عدالتی خیلی مهمتر از مهندس و دکتر بی سواده ولی این هم یکی از عواقب این رونده است

دیدی اشتباه گفتی بهره ی هوشیش اگه بالا بود می فهمید که این طوری هام که فکر میکنه نیست ظرف همه یک اندازه هست تعادل و قسط برپاست چون مالک ما خداست 100 سال اولش فقط سخته تو دومیه اون که به ناحق رفته سختی میکشه اونی هم که تهمت زده 2 برابر سختی میکشه مطمئن باش مسلمون

(۲۹/تیر/۹۰ ۰:۲۰)mahanm نوشته است:  من همین الان می تونم با یه ریش برم لیست پرکنیم که در این تاریخ این کار رو کردیم و پرونده ی خودم رو پر رنگ کنم . آشناش هم دارم.

دروغ میگی اگه می تونستی میرفتی نمی تونی ریش داشتن رو تحمل کنی چند حالت داره
1: حالا یا یکی بهت میگه ریش نذار Dodgy
2 :ریش بهت نمیاد
3 : حالت سوم اینکه اصلا ریش نداری هنوز زود در بیاری Smile
باز جوک های بیمزه گفتید ؟ Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس
۲:۰۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام علیکم

من با سهمیه ی بسیج مخالف هستم
البته خودم 5 سال عضو بسیج بودم و شاید بیشترین فعالیت ها رو داشتم ولی کارت فعال ندارم Blush
نه از سهمیه استفاده کردم برای دانشگاه نه برای سربازی Sleepy
ولی برای سهمیه فرزندان شهدا و جانبازان موافقم به خاطر تکریم این عزیزان

ولی یک نکته ی مهمی رو بگم که الان در جامعه ی ما توی بیشتر قسمت ها داره پارتی بازی میشه
نمونه ی عینیش که من دیدم در محل کارم فردی هست که لیسانس کشاورزی داره و مدیریت یک قسمت بی ارتباط با موضوع رشته ی درسیش رو داره
چرا ؟ چون ایشون خواهر زاده ی مدیر اسبق جایی هستن که ما مشغول به کار هستیم Blush
این تازه یکی از چندین مورد بود Exclamation
از این دست بی عدالتی ها بسیار هست

فقط می تونم بگم
ای کاش میشد ماها خوب باشیم و به دینمون و اعتقاداتمون درست عمل می کردیم
ولی هیف
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، EMPERATOR ، سوشیانس ، ghadimi2 ، Mitsonary
۷:۱۵, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۰:۴۷)guided نوشته است:  جای پدر در خانواده مشخصه به عنوان ستون خانواده.
چرا شما باید سایه پدر رو بالای سرتون حس کنی ولی فرزند شهید نه؟!
چرا پدر شما باید سالم باشه ولی پدر یکی دیگه قطع عضو باشه؟!
چرا پدر شما جبهه نرفت ولی پدر یکی دیگه رفت؟!

مگر نه اینکه یک عمر گفتن شهدا از ما زنده ترند
مگر نه همین خانواده شهدا بودن که از معجزات شهیدانشان گفتن
مشکل اینه که حتی خودتان باور ندارید که یک پدر شهید از یک پدر زنده بهتره
حرف ما اینه که جوری از خانوده شهید حمایت نشه که بچه شهید در دانشگاه (از ترس تمسخر) هویتش را مخفی کنه و از طرف دیگر فرزندان مستضعفین احساس کنن حقشان خورده میشه

در اخر اگه کسی با موضوع بحث مخالفه اشکالی نداره ولی دلیل نمیشه با جواب به ظاهر طنز بحث را به انحراف بکشه
نظر خودتان را با دلیل بیان کنید همین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، MOH3N-P
۹:۰۵, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
عزیزانی که مخالف سهمیه هستند در زمان چنگ پدرانشون کجا بودند؟!!!
خیلی ها بودند که به جنگ نرفتند و دنبال کاسبی بودند!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس ، Mitsonary
۹:۲۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام بچه ها جلو جلو تولد حضرت رقیه (سلام الله علیها) مبارک
وا ببخشیدها ؟ ولی ازاین موضوع بهتر نبود وقتتون رو صرفش کنید؟
حالا یا حق یا نیست مگه کاری هم میشه کرد ؟ به نظر من الان دیگه وقت این حرف ها نیست دیروز با یکی از دوستام رفتیم کلیسایی که قبلا میرفتم میخواستم جواب چندتا از سوال هاشون رو بدم که چرا مسلمان شدم خوب ازبچه های تالار پرسیدم از اینترنت در آوردم
خلاصه بگم یک جمله گفت دلم خیلی سوخت دوست داشتم تیکه تیکش کنم یه حرف بدی زد منم که نمیدونستم جواب چی بدم داشتم خودمو می خوردم
همه این ها رو گفتم که بگم وقت نداریم ! دوستهای عزیزتر از جانم (بخدا راست میگم همه شما ها رو بیشتر از خودم دوست دارم Heart) وقتمون خیلی کم هست و طرف مقابل ما هم خیلی از ما جلوتره بیاید این بحث های الکی رو کنار بگذاریم به جاش یک علمی کسب کنیم برای خدمت به امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آخه این بحث چه کمکی میکنه به علم ما؟بازهم ببخشید من رو فضولی کردم.
خواهر کوچکتان "محیا"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ghadimi2 ، rastin ، حلما ، fardinho
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا