کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
۱۶:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: b2250.jpg]

يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود.

ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود.

اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد.

براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است.

لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، sadegh-a ، SAViOR ، dideban ، نجف آبادی ، أین المنتظر ، MOH3N-P ، فدک زهرا ، درست پسند

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۲:۲۳)aminrafael3 نوشته است:  جناب EMPERATOR این بحث ما فکر نکنم به جائی برسه به هر حال تو جامعه همه چی مشخصه و مردم همه چی رو درک میکنن به امید ظهور سرورم

دیگه دیگه...
به امید ظهور مولا و سرورمان حضرت حجت که صد البته نزدیک است
۱۳:۵۰, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
[/quote]

[size=large]دیگه دیگه...

[/quote]

منظورتون رو از این نفهمیدم
۱۵:۰۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
من در مدرسه شاهد درس خوندم با اینکه اصلا سهمیه نداشتم.(از ابتدایی تا دبیرستان)
همیشه این بحث در مدرسه ما مطرح بود.
مدیر ما میگفتن،هیچ کس جای شما را نمیگیره.فقط برای بچه های جانبازان یا شهدا صندلی اضافه گذاشته میشه.
کسی جای کس دیگر را نمیگیره.
یک نکته هم هست که خودم بهش رسیدم.اینکه آمدیم و آن فرد با سهمیه وارد دانشگاه شد.
اگر واقعا لیاقتش را نداشته باشد،نیتواند از پس مراحل سخت دانشجویی بربیاید.
مطمئنا یا مشروط خواهد شد یا با نمرات و معدلی کم فارغ التحصیل.
کسی نگران نباشد.Blush
حتی الان در دانشگاه مان همکلاسی دارم که بچه شهیده اما معدل خیلی پایینی داره.درس نمیخونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، seyyedi ، وحید110 ، rastin ، خادمة الزهرا
۱۵:۲۳, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #54

دوستان سلام

4 صفحه بحث کردین که چی؟
دوستان یه ذره قانون رو هم مطالعه کنین بد نیست

دانشگاه آزاد که سهمیه میزاره خودش باید جوابگو باشه و این دخلی به بسیج و بسیجی و رزمنده و ایثارگر نداره
بلکه این دانشگاه بخواد با این کارش این دوستان رو منفی کنه

دانشگاه دولتی سهمیه بسیج نداره
سهمیه شاهد و ایثارگر هم دو جوره
یکی در نمره و تراز اون فرد تاثیر گزاره که این برای کسانی هست درصد جانبازیشون بالا باشه یا شاهد باشن یا یه جوری درجه اونها بالا باشه که حقه

نوع دوم سهمیه 5% اضافه بر ظرفیت هست فقط این عزیزان می تونن استفاده کنن و اگه توسط اینها پر نشه به هیچ کس دیگه ای تعلق نمی گیره

علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، وحید110 ، rastin ، منتظر کوچولو
۱۷:۳۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
بله دیگه دانشگاه آزاد برای بسیج سهمیه گذاشته که خرابشون کنه!!!!!

عجب!!! بابا حال کردم از این کشفت ترکوندی

ادارات هم واسه استخدام سهمیه بسیج دارن که بسیج رو خراب کنن دیگه آره؟

کم کم احتمال گذاشتن سهمیه تنفس و زندگی هم میرسه احتمالا البته شاید واسه خراب کردن این دوستان باشه ها!!!

الله اعلم کاش یه مسئولی هم برای منفی کردن ما مردم عادی یه زحمتی میکشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، SAViOR ، dideban ، Vahid4
۲۳:۵۸, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۳:۱۶ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۱:۲۱)EMPERATOR نوشته است:  
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۱:۱۴)aminrafael3 نوشته است:  
ای مومن خدا دادچی را میزنی دخترم را با معدل نوزده و نودو سه صدم را در مدرسه شاهد ثبت نام نکردند ولی همسایه خودم را چون نوه شهید است
با معدل کمتر ثبت نام کردند بعد از فرزند شهیدی بعد از این به امتیاز نوه شهیدی عادت کنید .

جناب EMPERATOR دارید اینجارو که.

منم همینو میگم دیگه بسیج زمان جنگ کجا که فقط رضای خداوند و ائمه(علیه السلام) مد نظرشون بود درصد بالائی از بسیج الان کجا.جناب EMPERATOR مردم این چیزا رو درک میکنن زده میشن دیگه.انشا الله که همه چیز درست میشه با ظهور سرورم حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

[/quote]

من هم گفتم که در یک جامعه هم افراد خوب و بد حضور دارند!
اما بحث ثبت نام مدرسه این مربوط به تخلف مدیران ثبت نام و سیستم آموزش میشه که همیشه
دارای مشکل بوده و بدون شک در سیستم آموزشی مشکلات فراوان و بزرگتر از این هم وجود دارد

[/quote]
عزیزترینم بحث تخلف مدارس نیست از من برگ سبز .کارت جانبازی یا فرزند یا نوه شهید بودن را خواست من که تاوان داشتن پدر را پس دادم باید فرزاندانم هم مورد بی مهری وبی عدالتی قرار بگیرند .
به خدا این کار وجهه این عزیزان را هم خراب کرده است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، SAViOR
۱۵:۱۱, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #57

عجب مبحث عالی ...
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
1-عزیز دل سهمیه ها البته حساب وکتاب دارند، چون مبنای قانونی دارند واگر من وتو قانون روقبول نداشته باشیم حرفش جداست.
2-استفاده ازسهمیه ها ممکنه حساب وکتاب نداشته باشند چون بالاخره سوءاستفاده ازهرچیزی همه جا طبیعیه.
3-بنده باافتخار اعلام میکنم از12سالگی عضو بسیج بودم وهستم.
تاالان هم 4بار کنکوردادم(آزاد،دولتی وچه وچه) وبیشتراز4بارهم درآزمونهای مختلف استخدامی شرکت کردم .توی این چندساله یکبار هم شرایط استخدام یاپذیرش عضویت دربسیج نبوده .تنها؛ هروقت خودم تلاش کردم نتیجه گرفتم.
پس خیلی شور این مسائل رونزنید بخونیدقبول میشیدانشاءالله.
-----------------------------------------
واقعا خوب توی عرصه جنگ نرم می جنگیم.من موندم چراهنوز پیروز نشدیم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، EMPERATOR ، parisan ، mohammad790 ، oO DaViD Oo ، منتظر کوچولو ، محمداحسان
۱۷:۰۷, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
ببین دوست عزیز
کسانی که از جون گذشته گی کردن باید ازشون حمایت بشه باید

اما نوع این حمایت مهمه
به نظر بنده سهمیه ی دانشگاه کار اشتباهی چون این بحث بحث تخصص و دانشه و نمیشه کسی که کمتر تلاش کرده وارد دانشگاه بشه

اما مطمعنا باید از اونها همایت مالی بشه باید براشون وسایل رفاح تامین بشه و و و ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOH3N-P
۲۳:۵۰, ۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۰:۰۰ توسط aminrafael3.)
شماره ارسال: #59
آواتار
عزیز برادر خوندیم قبولم شدیم مدرکمونم گرفتیم ولی واسه کار مثل اینکه فقط برادران حق استخدام دارن احتمالا شما یه جا دیگه سیر میکنی داداش

در مورد قانون هم حرف زیاده.حیف که نمیشه زیاد اینجا صحبت کرد.وگرنه جواب زیاده واست عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohager
۸:۵۵, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #60

ورامین، روستای عباس آباد، انتهای روستا، یک حمام متروکه آدرس محل زندگی جانباز نابینای جنگ تحمیلی است که سابقه 210 روز حضور در جبهه دارد. جانبازی که اگر روستاییان غذایی به او ندهند شاید از گرسنگی جانش را از دست بدهد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، پس از گذشت 22 سال از جنگ تحمیلی و ایجاد سازمانی دولتی برای حمایت و دفاع از حقوق جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگران این پرسش در جامعه مطرح است که چرا هنوز شاهد زندگی رقت بار گروه زیادی از جانبازان جنگ تحمیلی هستیم؟
اخباری همچون زندگی یک جانباز شیمیایی (کارتن خواب) در خیابانهای تهران، هزاران جانباز روستای نسار دیره و سردشت بدون پزشک و کلینیک، عدم پذیرش فرزندان جانبازان زیر 50 درصد در مدارس شاهد، اعتراض جانبازان به کمیسیونهای تعیین درصد جانبازی، ماجراهای واردات خودرو و تحویل خودرو به جانبازان و صدها خبر دیگر در سالهای اخیر تیتر رسانه های کشور بوده است بی آنکه پاسخی از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران داده شود.
شهر ورامین - روستای عباس آباد - انتهای روستا- حمام متروکه آدرس محل زندگی جانباز نابینای جنگ تحمیلی است که اگر روستائیان غدایی به او ندهند شاید از گرسنگی جانش را از دست بدهد.

غلامعلی ظفرعلی جانبازی افغانی است که هفت ماه و 23 روز سابقه حضور در جبهه دارد و حدود دو سالی است که در حمامی متروکه در حاشیه شهر ورامین زندگی می کند. این جانباز 48 ساله سالهاست که در تاریکی زندگی می کند و از ناحیه دو چشم نابیناست.

رزمنده چالاک گردان مقداد تیپ محمد رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امروز در سایه سهل انگاری مسئولان زندگی می کند. وقتی از او پرسیدم پدرجان آیا مدرکی داری که ثابت کند در جبهه بودی و جانباز شدی؟ از زیر پتویی که سالها شسته نشده بود کیسه حاوی مدارکش را بیرون آورد و گفت: همین کاغذ پاره ها از زندگی من مانده است.

کارت شناسایی سابقه جبهه با مهر بسیج که تمامی سوابقش را ثبت کرده بود همراه با برگه ای که بنیاد جانبازان گواهی می داد غلامعلی ظفرعلی دارای 30 درصد از کار افتادگی است.

از این جانباز افغانی پرسیدم چه آرزویی داری گفت: مرگ تنها آرزوی من است. جایی را نمی بینم. کسی را ندارم حتی همسرم هم سالهاست از من جدا شده و فرزندی ندارم و مسئولان هم مرا فراموش کرده اند و در این حمام متروکه بیتوته کرده ام و هرشب منتظرم یا درندگان مرا پاره کنند و یا ماری یا گزنده ای مرا نیش بزند... آیا مرگ توقع زیادی است؟
به راستی اگر حاج رضا باصری فرمانده گردان مقداد ظفرعلی را پیدا نمی کرد کسی سراغی از این کهنه سرباز هشت سال دفاع مقدس می گرفت؟ روایت جانبازانی مانند غلامعلی ظفرعلی سالهاست در کشور تکرار می شود. فرمانده اش که پیگیر پرونده اوست می گوید: نهایت پاسخی که به من دادند این بود: باید تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرد.
پیرمرد گوشهایش سنگین شده بود و یک سوال را چند بار تکرار می کردم. برای پاسخ به هر سوال کمی تامل می کرد و بعد پاسخ می داد. پس از هر مرتبه پاسخ دادن به سوالاتم می گفت: حالا چکار می کنند، وضع من تغییر می کند؟ نه می توانستم قولی بدهم و نه او را امیدوار کنم زیرا گزارشها و گفتگوهایی مانند شرح حال ظفرعلی را بارها نوشته ام اما وضعیت زندگی آنها هیچ تغییری نکرده بود.

پیراهنش را بالا زد و گفت: جوون لاغر شدم... ولی یک روز بدن قوی داشتم و به تنهایی با تیربار یک گردان را حریف بودم. ظفرعلی در حالی که با تیربار از ورود تانکهای عراقی به خط مقدم جلوگیری می کرده بر اثر اصابت گلوله تانک مجروح شده بود.

به او گفتم آقا ظفرعلی چای داری؟ گفت: نه برای چند روز قبل است. بعد از زیر پتو یک کیسه کوچک بیرون آورد و گفت: یک تکه نان و یک عدد گوجه دارم برای شام... بفرمائید شام...

وقتی که از این جانباز نابینا خداحافظی می کردم غروب شده بود و او با چوب دستی که به دست داشت لنگان لنگان مرا تا درب حمام بدرقه کرد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا