|
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
|
|
۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۳:۵۳ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بکس واقعا من هیجا نتونستم جوابِ سوالمو بگیرم، وقتی که این فروم رو به طور اتفاقی دیدم گفتم شاید اینجا شماها بتونید جوابِ سوالاتِ منو بدید، تو دنیایِ واقعی که اگه ازین سوالها بپرسه آدم کلی بهش انگ میچسبوننو جوابشو . . . .
دمِ همتون گرم، لطفا جواب بدید به این تاپیک ![]() چه جوری وجود خدا یا شیطان رو اثبات می کنید؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۸, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱:۰۰ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
آقای متال بنده از شما عذر خواهی می کنم
شرمنده ام این دوستان هم چون نمی دونستند یه چیزی گفتند همه تالار که این دوستان نیستند ، شما باید تحمل بعضی از دوستان را داشته باشید هیچ وقت یک جا که همه خوب نیستند اگرچه بیشتر افراد خوب هم باشند اون دوست هم نمی دونست که منظور شما متال هست و فقط اشتباها ترجمه تحت الفظی عنوان شما را کردند آقایو ، خانم ها والله ما در قبال سخنمون مسئولیم شما قرآن را نخوانده اید ؟ می گوید : کبر مقتا عند الله أن تقولوا ما لا تعلمون ، نزد خدا چه قدر دشمنی است نسبت به این که بگویید ان چه را که نمی دانید!!! چرا دوستان؟ چرا قضاوت ناصحیح می کنید راجب به چنین فرد نازنینی و گمان های خودتان را به ایشان می چسبانید ، تو را به خدا به جای اینکه بخواهید دو تا حرف بزنید و بخواهید یک چیز هم شما گفته باشید بیایید فقط نظاره گر باشید و کار را به صاحبش بسپارید به خدای علی که این همه یا علی یا علی در پایان پست هایتان می کنید ، این رفتار شما دشمنی خدا را در پی دارد حتما باید یک چیز بگویید؟ نمی دانید بیشتر اوقات صحبت نکردن بهتر از صحبت کردن است؟ وای به حالتان اگر مقصر باشید و این آدم نازنین را که فقط آمده بودند کسب دانش کنند از خدا و احتمال هدایت رانده باشید!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() می دانید اگر این جناب شریف قرار باشد این جا جواب سوالاتشان را بگیرند و شما با این پست هایتان ایشان را از آن محروم کرده باشید چه کرده اید؟؟؟؟؟؟؟ : شما بر اساس آیات قرآن که اگر یکی را بکشی انگار همه دنیا را کشته ای قاتل تمام انسیان هستید؟ آقا جان سکوت خیلی بهتر است والله بهتر است چندین بار این کار دیده شد در تالار گفتم لابد فقط یکی دو بار است (که همان هم افتضاح است) اما حالا....................... متاسفم دوستان متاسف مسئولین تالار موظف اند دل این عزیز را به دست بیاورند و هم چنین بر شما دوستان بر پایه اصل جبران کار های اشتباه واجب است دنبال ایشان بروید و دلشان را به دست بیاورید و باز هم مسئولین موظف اند که به کسانی که بیخود عرض اندام کرده و فقط خواستند حرف بزنند و ایشان را از تالار با حرف های بی فکری راندند اخطار داده و برخورد شایسته کنند تا کسی دیگر چنین کار هایی را نکند باز هم قسم می خورم: والله که کلید پیروزی و سعادت سکوت است نه حرف زدن کار را به اهلش بسپارید(منظورم خودم نیستم که اصلا لایق دهان باز کردن هم نمی باشم) این بار اصلا ممنون نیستم و الی الله المشتکی |
|||
|
|
۰:۵۸, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز دیروز هم گفتم امروز هم میگم لطفا 1-تند حرف نزنید چون ایشون مودبانه ازتون سوال کردن(توهین که ابدا)
2-بزارید بحث مرحله مرحله جلو بره وهرچی به ذهنتون رسید رو نگید ولی اصلا گوش نکردید و از راه نیومده هرچی به ذهنتون رسید رو تاپیک زدید. 3-بگذارید ایشون بحث رو بخونن تا گیج نشن و ترجیحا مخاطب ایشون یک یا دو نفر باشن نه صد نفر که باعث بی نظمی میشه فکر نکنم باز هم بعضی ها گوش بدن . |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
نیامدن ایشون به دلیل نااحتی نیست . بعد از اون من بابهاش صحبت کردم و مشکلی نبود . حتی اون بنده خدایی که به ایشون چیزی گفت هم بهش نامه داد و غذر خواهی کرد . نیامدن ایشون احنمالا دلیل دیگری داره .
ان شا الله راه رو پیدا کنند یا حق |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
وجود يا عدم وجود خدا
استاد دانشگاه با اين سوال ها شاگردانش را به يك چالش ذهني کشاند. آيا خدا هر چيزي که وجود دارد را خلق کرد؟ شاگردي با قاطعيت پاسخ داد:"بله او خلق کرد" استاد پرسيد: "آيا خدا همه چيز را خلق کرد؟" شاگرد پاسخ داد: "بله, آقا" استاد گفت: "اگر خدا همه چيز را خلق کرد, پس او شيطان را نيز خلق کرد. چون شيطان نيز وجود دارد و مطابق قانون که کردار ما نمايانگر صفات ماست , خدا نيز شيطان است" شاگرد آرام نشست و پاسخي نداد. استاد با رضايت از خودش خيال کرد بار ديگر توانست ثابت کند که عقيده به مذهب افسانه و خرافه اي بيش نيست. شاگرد ديگري دستش را بلند کرد و گفت: "استاد ميتوانم از شما سوالي بپرسم؟" استاد پاسخ داد: "البته" شاگرد ايستاد و پرسيد: "استاد, سرما وجود دارد؟" استاد پاسخ داد: "اين چه سوالي است البته که وجود دارد. آيا تا کنون حسش نکرده اي؟ " شاگردان به سوال مرد جوان خنديدند. مرد جوان گفت: "در واقع آقا, سرما وجود ندارد. مطابق قانون فيزيک چيزي که ما از آن به سرما ياد مي کنيم در حقيقت نبودن گرماست. هر موجود يا شي را ميتوان مطالعه و آزمايش کرد وقتيکه انرژي داشته باشد يا آنرا انتقال دهد. و گرما چيزي است که باعث ميشود بدن يا هر شي انرژي را انتقال دهد يا آنرا دارا باشد. صفر مطلق نبود کامل گرماست. تمام مواد در اين درجه بدون حيات و بازده ميشوند. سرما وجود ندارد. اين کلمه را بشر براي اينکه از نبودن گرما توصيفي داشته باشد خلق کرد." شاگرد ادامه داد: "استاد تاريکي وجود دارد؟" استاد پاسخ داد: "البته که وجود دارد" شاگرد گفت: "دوباره اشتباه کرديد آقا! تاريکي هم وجود ندارد. تاريکي در حقيقت نبودن نور است. نور چيزي است که ميتوان آنرا مطالعه و آزمايش کرد. اما تاريکي را نميتوان. در واقع با استفاده از قانون نيوتن ميتوان نور را به رنگهاي مختلف شکست و طول موج هر رنگ را جداگانه مطالعه کرد. اما شما نمي توانيد تاريکي را اندازه بگيريد. يک پرتو بسيار کوچک نور دنيايي از تاريکي را مي شکند و آنرا روشن مي سازد. شما چطور مي توانيد تعيين کنيد که يک فضاي به خصوص چه ميزان تاريکي دارد؟ تنها کاري که مي کنيد اين است که ميزان وجود نور را در آن فضا اندازه بگيريد. درست است؟ تاريکي واژه اي است که بشر براي توصيف زماني که نور وجود ندارد بکار ببرد." در آخر مرد جوان از استاد پرسيد: "آقا، شيطان وجود دارد؟" زياد مطمئن نبود. استاد پاسخ داد: "البته همانطور که قبلا هم گفتم. ما او را هر روز مي بينيم. او هر روز در مثال هايي از رفتارهاي غير انساني بشر به همنوع خود ديده ميشود. او در جنايتها و خشونت هاي بي شماري که در سراسر دنيا اتفاق مي افتد وجود دارد. اينها نمايانگر هيچ چيزي به جز شيطان نيست." و آن شاگرد پاسخ داد: شيطان وجود ندارد آقا. يا حداقل در نوع خود وجود ندارد. شيطان را به سادگي ميتوان نبود خدا دانست. درست مثل تاريکي و سرما. کلمه اي که بشر خلق کرد تا توصيفي از نبود خدا داشته باشد. خدا شيطان را خلق نکرد. شيطان نتيجه آن چيزي است که وقتي بشر عشق به خدا را در قلب خودش حاضر نبيند. مثل سرما که وقتي اثري از گرما نيست خود به خود مي آيد و تاريکي که در نبود نور مي آيد. نام مرد جوان يا آن شاگرد تيز هوش كسي نبود جز ، آلبرت انيشتن_ باتشکر آیدین |
|||
|
۱۷:۴۵, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
من تمام پست های این تاپیک رو از ابتدا خوندم و متاسفانه از دوستان گله دارم اولا اینکه بعضی ها با ایشون تدافعی برخورد کردن در حالی که نباید اینطور باشه و اینکه بعضی دوستان موضوع رو منحرف کردن ...
به خاطر شجاعت ایشون از اینکه همچین سوالی دارن و مطرحش کردن و تلاششون که دنبال جوابش هستن تحسینشون می کنم ![]() امیدوارم به بحث این تاپیک برگردن !!! :s ایمان مرتبه داره و مسلمان برای اینکه مسلمان محسوب بشه باید مراحل ایمانی و اعتقادی رو بگذرونه : اول باید توحید و وجود خدا رو قبول کنیم که به قول امام علی(علیه السلام): اول دین و آغاز دین و پایه ی دین و ریشه ی دین خداشناسی است. بعد از ایمان به خدا تازه ایمان به وجود غیب و ملائکه و جن مطرح میشه که بعد از اون اعتقاد به وجود وحی الهی و بعد ایمان به معاد هست که همه ی اینها جزء اصول دین اند که هیچ کدوم تقلیدی نیستند و باید قلبا و عقلا قبول بشه. یکی از راه های اثبات وجود خدا همین هستی و آفرینش و نظمی است که داره و اینکه این همه نظم و شگفتی مطمئنا بی هدف نیست و یک راه عقلی برای اثبات وجود خداست که بالاخره کسی هست که هستی رو نظم میده . شاید یکی بپرسه خوب خدا هست ولی چرا این همه موجودات و هستی رو آفریده ؟!؟!؟ میشه با یک مثال ساده گفت : اگر یک عالم و یک دانشمند سخنی رو بگه به اون نمی گیم که چرا این حرف رو زدی مثلا به انشتین نمی گیم چرا نظریات نسبیتت رو بیان کردی چون علم و هوش اون اقتضای این رو داره که یافته های علمیش رو در اختیار دیگران بذاره و اگر با وجود علمش این چیزهارو بیان نمی کرد جای سوال بود که چرا نگفتی ؟! حالا خدای حکیم و قادر هم می تونه از خاک گندم و از گندم نطفه و از نطفه انسان کاملی رو بیافریند اگر ما رو نمی آفرید جای سوال بود که چرا قدرت خود رو به کار نگرفتی و نیافریدی ؟! یکی دیگه از راه های اثبات خدا معجزه است. کلا مهجزه یعنی چیزی که از یک بشر معمولی ساخته نیست و باعث تعجب میشه. و قرآن که برگترین اعجاز و معجزه ی اخرین پیامبر الهی است. با بیانات ناب و بکری که در قرآن آمده و با پیشرفت علم تازه به اثبات می رسه باید به این که بیان بشر نیست شک کنیم و به وحی بودن قران ایمان بیاریم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |