|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۴, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
در ضمن راستی خود آب هم همین طوره
بیوفته توی آب خیس نمی شه ، چون خودش خیس هست ، مثل این که بگیم یک مرده ای اگه بیوفته توی آب نمیمیره. |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام سوال: اگه بالای یک کوه فسیل پیدا بشه یعنی چی؟؟؟؟(سوال مورد علاقه معلم علوم های راهنمایی، من چند روز پیش جوابشو فهمیدم) ![]() ![]() در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
رود نیل در زمان حضرت یوسف(علیه السلام) چند بار خشک شده...
جواب احتمالا دریای سرخ است... |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۴:۵۳)جویای... نوشته است: یا حق... سلام دلایل مختلفی می تونه داشته باشه: - فسیل مربوط به قبل از ایجاد شکست و بالا آمدن کوه بوده باشه - فسیل مربوط به زمان زیر آب بودن کوه باشه - کوه آتشفشانی بوده باشه و دارای دریاچه باشه ، رفته رفته دریاچه ته نشین و خشک شده باشه - معلم شما فسیل رو برده باشه بالای کوه - شما گذاشته باشی بالای کوه! - من گذاشته باشم بالای کوه! و ...... - گردباد برده باشش بالای کوه - بالای کوه یک مرکز زمین شناسی ساخته باشند ، بعد یک زمین شناس اون رو برده باشه بالای کوه! و به تعداد تمام انسانهای توی زمین و حیوانات و عوامل طبیعی و .... |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
راستش
جواب اصلیش نور هست پلاستیک و روغن و نفت اینا اگه رو زمین بیفتن میشکنن.جذب زمین میشن و ... در ضمن رادیکال دو مقدار دقیق نداره این گفته شما هم باز تقریبیه |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۹:۳۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
مقدار دقیق رادیکال دو رو با توجه به اعداد حقیقی لطف کنید بفرمایید
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۹:۳۶ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
۱۹:۴۴, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
کلا تاپیک باحالیه،خیلی خوشم اومد
![]() ![]() با تشکر از تموم افرادی که شرکت کردن جناب جویای...،نمیخواید جواب چیستانتونو بدید؟! نقل قول:سوال: اگه بالای یک کوه فسیل پیدا بشه یعنی چی؟؟؟؟(سوال مورد علاقه معلم علوم های راهنمایی، من چند روز پیش جوابشو فهمیدم)اون جوابی که فهمیدید،چی بوده؟ ![]()
|
|||
|
۲۱:۰۶, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
بیشتر اشاره داره به این که اون محل دریا بوده
علوم سوم راهنمایی فصل زمین شناسی درس اول ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,053 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)