|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۷, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر بنده هم جواب کامل نبود. برای فرو نرفتن یک جسم در جسم دیگه لازم هست که جسم دوم باید صلب باشه ، یعنی پیوندهای ملوکولی داخلیش جوری باشه که به این راحتی شکسته نشه.به عبارت دیگه مقدار نیروی لازم برای شکستن پیوندهاش بیشتر از نیروی وارد از جسم اول باشه. جواب شما بیشتر مربوط به چسبندگی می شه تا فرو رفتن. جواب معمای بنده رو هم فراموش نکنید. |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۱ ۲۰:۳۹)دل خسته نوشته است: سلامسلام من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم اما فکر میکنم خنده حرام مثل 1-مسخره کردن و خندیدن به کسی 2-با نا محرم شوخی کردن و خندیدن 3-خنده بیهوده( خنده ای که عبث و لهو باشه) |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۰۸)nina نوشته است: سلام سلام ببخشید ، اشتباه تایپی داشتم ، منظور بنده این هست که آیا گریه حرام هم داریم؟ اگر داریم چند مصداق نام ببرید. |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
چه جالب هیچ وقت روش فکر نکرده بودم
تنها گزینه ای که به ذهنم میرسه گریه دورغه،یعنی کسی به دروغ و ریا گریه کنه |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
سلام
بله فکر می کنم درست باشه ، اما هنوز هم چیزی هست که به ذهن برسه. |
|||
|
۱۵:۴۴, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۳۴)دل خسته نوشته است: سلام چند روز پیش جایی شنیدم که جایگاه کسی که از حاکم ظالم حمایت کنه جهنمه نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه این حمایت کردن ابعاد گوناگونی داره گاها با حرف عمل و یا حتی یک لبخند و یا شاید در جایگاهی با گریه و شیون شاید نوع گره ای نداشته باشیم که حرام باشه اما بخاطر چی گریه کردنش که باعث حرام شدنش بشه |
|||
|
|
۲:۴۳, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۲:۴۸ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشید ، اشتباه تایپی داشتم ، منظور بنده این هست که آیا گریه حرام هم داریم؟ اگر داریم چند مصداق نام ببرید.بله داریم و اون گریه ای که سر نماز باشه که باعث بطلان نماز میشه مگر اینکه گریه از ترس خدا باشه که در این صورت حتی مستحب هم هست ولی برای غیر خدا (حتی برای ائمه و پیامبر ) گریه سر نماز حرومه نقل قول:یه معمای سختیادش بخیر من این معما رو ساعت 2 و نیم شب دیدم بعد 50 دقیقه فکر حل کردم کی میتونه به این سوال جواب بده؟ دو تا اتوبوس از جلو با هم تصادف میکنند ولی یکیشون سرنشینای جلوی ماشین صدمه میبینند و یکیشون سرنشینای عقب به نظر شما علتش چیبوده؟ |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:دو تا اتوبوس از جلو با هم تصادف میکنند ولی یکیشون سرنشینای جلوی ماشین صدمه میبینند و یکیشون سرنشینای عقب به نظر شما علتش چیبوده؟ شاید سرنشینان اتوبوس دومی از ترس دیویده اند رفتنه اند عقب اتوبوس و تو هل دادن به همدیگه صدمه زده اند |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۱:۲۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۲:۴۳)ahmad1300 نوشته است: کی میتونه به این سوال جواب بده؟سلام منظور از جلو شاخ به شاخ هست؟اگر این طور هست چندین حالت میشه فرض کرد. - یکی از اتوبوس ها در جلو سرنشین نداشته ، یکی در عقب ، هر دو هم بر اثر اینرسی و ضربه صدمه می بینند. - در جمله از ادات حصر استفاده نشده (مثل فقط) ، لذا در هر دو اتوبوس عقب و جلو صدمه دیدند ، منتها مخبر فقط به این اخبار بسنده کرده -صندلی های اتوبوسی که عقب صدمه دیدند دو حالت داشته ، قسمت جلوی اتوبوس صندلی ها رو به پشت بوده ، قسمت عقب رو به جلو در کل معما کمی چند پهلو هست. اما در حالت تساوی ، بنا بر قانون سوم نیوتون ، هر دو باید نیروی مشابهی در جهت مخالف تحمل کرده باشند.پس باید یک عدم تساوی در فرض سوال باشه. (۱۱/دی/۹۱ ۲:۴۳)ahmad1300 نوشته است: بله داریم و اون گریه ای که سر نماز باشه که باعث بطلان نماز میشه مگر اینکه گریه از ترس خدا باشه که در این صورت حتی مستحب هم هست ولی برای غیر خدا (حتی برای ائمه و پیامبر ) گریه سر نماز حرومهسلام بله جوابی که به ذهن بنده رسید هم همین بود. البته این هم هست : گریه برای (از روی دلسوزی) ظالم که مخالف تبری و تولی است.یامثلا گریه ای که باعث شکستن سکوت بشه و شکستن سکوت باعث ایجاد خطر بشه (مثلا در استتار جنگی) ، یا گریه از روی ناشکری. |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۱۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اون اتوبوسه که سرنشینای عقبش صدمه دیدن،بلیطشون مال صندلی عقب بوده و چون میخواستن پیاده بشن اومده بودن جلو و در حالت ایستاده بودن که نتونستن کنترل خودشون رو حفظ کنن و با ترمز ماشین افتادن (۱۱/دی/۹۱ ۱۱:۲۲)دل خسته نوشته است: سلامچه بد ![]() یبار یکی از اقوام ما فوت کرده بود و من گریه ام بند نمی اومد و در نماز هم همچنان گریه میکردم یعنی اون موقع کار حرام انجام دادم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |