|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۹, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۳:۰۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
نقل قول:مشکل دوستای ما اینه که انتظار دارند هالیود بر مبنای اسلام و عقاید مسلمونها فیلم بسازه بلاخره این فیلم توهین به اسلام هست یا نه ؟ اگر هست چرا به بهانه های مختلف فیلم رو مبرا میکنید ؟ کدوم دینی معتقده که پیامبر جدید قراره بیاد ؟ یهود ؟ مسیحی؟ اسلام ؟ هندو ؟ بودا ؟ شیتو ؟ بت پرست ؟ خورشید پرست ؟ ستاره پرست ؟ بی دین ؟ شما یه نمونه از اعتقادی نشون بدید که قراره توش پیامبر جدید مبعوث بشه ... اهمیت این سریال اینجاست که داره یه دین جعلی درست میکنه . جالبه که خودتون هم قبول دارید این سریال مخالف عقائد شماست ولی به خاطر جلوه های ویژه و داستانش دارید ازش دفاع میکنید و حرفهایی میزنید که به هیچ وجه نمیشه بهش استناد کرد. تحلیل دکتر عباسی ضعیف است ؟(هیچ سندی ارائه نشد) پ ن : مسائلی که مربوط به تحلیل سریال نمیباشد را در تاپیک مطرح نکنید چون حذف میشود |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
تاپیک برای پاسخ دادن دوستان مجددا باز شد.
1.این سریال مخالف اسلام هست یا نه؟ 2.ایا فرشتگان از خود اختیار دارند یا نه ؟ 3.ایا فرشته میمیرد یا نه ؟ 4.کدام دین و تفکر بشری مدعی ایست که پیامبری جدید مبعوث خواهد شد؟ 5. چه کسی در این دنیا به غیر پیامبران و امامان فرشتگان را مشاهده کرده ؟ 6.به غیر بعضی از پیامبران مثه حضرت ابراهیم چه کسی شخص شیطان را مشاهده کرده است ؟ اگر این سریال برای مردم امریکا ساخته شده و ایرانی ها خودشون میرن این رو دانلود میکنن مطمئنا جناب عباسی هم این تحلیل رو برای مردم ایران ارائه کردند نه برای مردم امریکا . هرگونه پاسخ متعصبانه بی ربط و کنایه امیز و بچگانه و سفسطه کردن به معنای پایان این بحث و قفل شدن تاپیک خواهد بود . |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۱ ۱۸:۴۶)Reza2035 نوشته است: تاپیک برای پاسخ دادن دوستان مجددا باز شد.این سریال اصلن کاری به هیچ دینی نداره...! از اسم سریال کاملن مشخصه که باید منتظر دیدن چیزهای ماوارطبیعه و عجیب غریب زیادی باشیم! درسریال به مسائل خیلی زیادی پرداخته میشه و البته سریال خط داستان اصلی فیلم رو هم دنبال میکنه ولی خیلی کند! روال سریال در مورد 2برادر هست به اسم سم و دین وینچستر در هر فصل از سریال یکسری اتفاقها و معماها پیش میاد و در آخر فصل و یا فصلهای بعدی فیلم پاسخ این معماها و تیکه های پازل فیلم تکمیل میشه! مثلن شیطان چشم زرد! دلیل برخی رفتارهای سم دلیل رفتارها دین! در کنار این در هر قسمت از فیلم به یک موضوع ماورا طبیعه پرداخته میشه از فرهنگهای مختلف دنیا!! و همه ملل!! موجودات و خدایان مخوف تمام دنیا رو بررسی میکنه،خدای هندو،حتی یک قسمت فک کنم یک موجود مربوط به عقاید زرتشتی رو هم بررسی کرد و یا جن! با این توضیحات نباید انتظار داشته باشید این فیلم بر مبنای شریعت اسلام و عقاید شیعه ساخته بشه!! حتی بر اساس عقاید خود مسیحی هم ساخته نشده! چیزهایی که در این فیلم اتفاق میفته نه در تفکر فراماسونری نه تفکر یهود و نه اسلام هست کلن من هیچ دین و یا فرقه ی نتونستم پیدا کنم که وقایع این فیلم رو پوشش بده! جنگ بین مایکل فرشته مقرب خدا و لوسیفر!! شکست لوسیفر به دست انسانها عزائیل رو جدای از قدت خدا دونستن و اون رو تحت اختیار شخص دیگه ی به اسم مرگ دونستن! در اصل در یکی از قسمتها مرگ به دین میگه یک روزی من جون خدا رو هم میگیرم! جنگ قدرت بین فرشته ها!! جنگ بین فرشته ها و شیاطین،موجودات من درآوردی به اسم لواتیان!!! و در آخر من اینها رو واسه شما دوستان گفتم که از این سریال انتظار نداشته باشید طبق اسلام باشه! و البته فیلم هنوز تموم نشده که ما بتونیم به یک نتیجه کلی برسیم!! اگر تا فصل 4 فیلم رو نگاه میکردید اون رو به فراماسونرها نسبت میدادید!! اما از فصل 5 به بعد فیلم یک روال دیگه پیش گرفت با از بین رفتن لوسیفر! ================================ آقای عباسی هم همونطور که خودتون گفتید منتقد سینما نیستن پس نباید وارد این بخش میشدن و عجولانه این سریال رو نقد میکردن ایشون که معصوم نیستن که مرتکب اشتباه نشن!! حیف که ویدیو نقد ایشون پاک شد وگرنه دقیقتر میتونستم بگم! ایشون روی چیزهای مانور میدادن که اصلن بی معنی بودن!! 20دقیقه از نقد ایشون مربوط به کشتی های نابودگر در جنگ جهانی میشد که چطور با استفاده از امواج سولار زیردریایهای آلمانی رو شکار میکردن!!!و از این حرفها بعدش در مورد فیلم جن گیر و ون هلسینگ صحبت کردن و در اخر همه اینها رو به سریال ماوراطبیعه ربط دادن!! من که چیز درستی از نقد یا هرچی که شما دوست دارید اسمش رو بزارید متوجه نشدم! |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
نقل قول:چیزهایی که در این فیلم اتفاق میفته نه در تفکر فراماسونری نه تفکر یهود و نه اسلام هست کلن من هیچ دین و یا فرقه ی نتونستم پیدا کنم که وقایع این فیلم رو پوشش بده! خب الحمدالله به یک نقطه ی مشترک رسیدیم . حرف جناب عباسی هم همین است ارائه ی دین جعلی ! بنده دیگر عرضی ندارم . یا علی |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۲۲:۱۶ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۱ ۱۸:۴۶)Reza2035 نوشته است: تاپیک برای پاسخ دادن دوستان مجددا باز شد. ضمن سلام ببین تنها دینی که فکر میکنم کمترین سهم رو در این سریال داره اسلام هست... (چون از جنها یه جا سخن به میون میاد نمیتونم بگم اصلا) 2 طبق اسلام نه اختیار ندارند و مطیع تمام و کمال هستند ولی فرشتگان از اسلام اقتباس نشده (رفتار فرشته ها 100 درجه با اسلام فرق داره) 3- بله فرشته میمیره... مگه نمیگیم روز قیامت خدا جان همه رو میگیره حتی فرشته ها؟؟ (ضمنا این داستانی تخیلی هست که این سوالات شما رو نمیشه با یه حرف جواب داد... علت مرگ فرشته ها در این سریال نفوذ لوسیفر بینشون و حس کردن اینه که خدا مرده) 4- مگه ما به سلسله ی امام ها معتقد نیستیم که بعد از پیامبر همچنان راهنمای بشر هستن (فقط وحی بهشون نمیشه)... ما این اعتقاد رو داریم چون به پیامبر خاتم معتقدیم... ولی اونها هنوز منتظر بازگشت مجدد عیسی هستن که تا قبل از اون هرچندتا بخوان میتونن پیامبر بتراشن( کار پیامبران هم اینه که کلامیهایی که از خدا نوشته شده برای حفاظت از نوع بشر رو براشون بخونن) 5- چه کسانی میتونن فرشتگان رو در این سریال ببینن؟؟ سم و دین... که خود خدا به فرشتش دستور میده دین رو از جهنم نجات بده... چون میتونه دنیا رو نجات بده.. خود فرشته رو نمیبینن.. بلکه فقط پوسته ی اون رو میبینن (خود فرشته میگه من چهره و صدای واقعیم رو فقط انسانهای خاصی میتونن ببینن و بشنون) 6- لوسیفر هم فقط پوستش قابل مشاهده هست نه چیز دیگه... ضمنا این اعتراف هم اینجا لازمه که بله از دید اسلام این سریال خیلی مورد میتونه داشته باشه (به دید من که نداره) ولی اگه کمی انصاف هم داشته باشیم میبینیم وقتی در سریالی از اندیشه های اسلام سخنی نیست چرا باید طبق اسلام باشه؟؟ خود کادر فیلم گفت که ما این سریال رو بر طبق ادیان زیادی ساختیم... (از هر موجودی تو یه دین خاص صحبت میشه تو سریال... همینطور از خرافات اقوام و ...) ارائه ی دین جعلی رو هم من قبول ندارم.... خود کادر فیلم گفته اختلاط اندیشه کردیم.... از هر دینی یه چیز اوردن که تفکیکشون سخته... وقتی این رسما اعلام شده دیگه هر بیینده ای میدونه که این فیلم از ادیان موجود کپی گرفته و شده چیزی که دارن میبینن |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۱ ۲۱:۳۵)Reza2035 نوشته است: خب الحمدالله به یک نقطه ی مشترک رسیدیم .این سریال دین یا عقیده ی جدیدی ارائه نمیده! و بر اساس دین یا عقیده خاصی هم ساخته نمیشه! فقط مجموعه ی از داستانها و موضوعات ژانر ترسناک رو در یک فیلم ریختن! تا وقتی که شما این سریال رو ندیده باشی من نمیتونم با شما بحث کنم!! در پست قبلی یک مقدار در مورد داستان کلی سریال گفتم که فک کنم کافی باشه!! خط فکر جدیدی هم نداره!(چونکه 2تا برادر با 2 دید مختلف همه وقایع رو نگاه میکنن! که همینم باعث جدایی و فاصله گرفتن اونها از هم در سریال شد) |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
رضا جان .
از ابتدای بحث هم من به دنبال این بودم که بگم این فیلم نه تنها با اسلام بلکه با هیچ دینی همخوانی نداره بلکه داره یک دین جعلی ارائه میکنه . خود شما میفرمائید کارگردان گفته ما این فیلم رو از مخلوط ادیان و خرافات ساختیم خب معنی ترنس مدرنیسم هم میشه ماورای جعلی . وقتی میگوئیم سریال ترنس مدرن است یعنی یک ماورا و دین جعلی را ارائه میکند که این شرایط در دنیای حقیقی امکان پذیر نیست . زیرا در دنیای حقیقی که خدا نمرده ...فرشتگان با انسان ها صحبت نمیکنن و شیطان که قابل دیدن نیست . با تشکر که سوالات را صادقانه پاسخ دادید . |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۲۲:۴۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
نقل قول:این سریال دین یا عقیده ی جدیدی ارائه نمیده!ببین دوست عزیز ادیان الهی و حتی غیر الهی همشون چه کار کردند؟؟ توسط پیامبر ها تمام تلاششون این بوده این روابط خیر و شر حاکم بر دنیا رو برای ما تبیین کنند ... بگند چه موجوداتی شر هستند و ازشون پیروی بکنید و چه موجوداتی خیر ... چه کاری خوب است و چه کاری بد ... این سریال هم دقیقا به همین موضوعات میپردازد ... مرز بندی خیر و شر ... چه چیزی خوب است و چه چیزی بد ... چه موجودی خوب است و چه موجودی بد ... مخصوصا در حوزه فرامادی اکثر دین ها ((تکرار میکنم چه الهی و جه غیر الهی )) کلی آموزه دارند ... همین قرآن عزیز خودمون ... مهم ترین موضوعات ادیان ماجرای طرد شدن ابلیس است ... بهشت و جهنم است .. آخرالزمان است .. همه و همه در این سریال به شکل غیر آنچه در کتب الهی آمده است نشان داده می شود غیر از این است؟؟ همان طور که خود دوستان هم گفتند ملغمه ای است از همه چیز و همه دین الهی و غیر الهی و کلی هم اغراض و اهداف کارگردان ... برای یک فردی که هیچ چیزی از واقعیات دنیا و ماورا دنیا ندارد و هر هفته در حدود چند سال این فیلم را میبیند کم کم همین موضوعات مطرح شده تبدیل به عقیده یک فرد می شود حداقل آن است که تنها چیزی که می داند و شنیده است همان است ... مثلا در دانشگاه خودمون یکی از دوستام با دیدن همین سریال با من بحث میکرد که شیطان و جبرئیل برادرند ...اصلا باورش نمیشد که در قرآن به صورت صریح داریم که شیطان جن است و از آتش و فرشتگانی نظیر جبرئیل از جنس نور ... و تو خود حدیث مفصل به خوان از این مجمل |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۱ ۲۲:۳۹)Reza2035 نوشته است: رضا جان . ببین وقتی رو شخصیتها متمرکز میشیم میبینیم که ادیان در دنیا هستن.... کسانی که مسیحی هستن و یهودی و زرتشتی و ... ولی شخصیتها هیچ دینی رو به صورت واضح براشون ترسیم نمیکنه... چون نمیخواد دست پیروان یک دین بهانه بده که سریال رو طبق دین ما ساختن.... در واقع اینجا این تصور دین واهی به خاطر این به وجود میاد که سم و دین و بابی ودیگر شخصیتهای اصلی دینشون مشخص نشده و نحوه ی مبارزه با اهریمنها و خداهای باستان و خرافات تمام ادیان و اقوام رو بلدن... چیزی که به وجود میاد اینه که تصور میکنیم داره دین جدید ارائه میده در حالی که اگه دقت کنیم میبینیم که اینها فقط در بین عقاید تمام ادیان گیر افتادن و هربار باید به یه شیوه برخورد کنن... در برخورد با دیوای زرتشتی (که شیطان تاریکی هست و در صورت وجود نور میره) باید اتش روشن کنن.... در برخورد با ارماگدون باید جنگ بین مایکل و لوسیفر رو متوقف کنن و ... از اموزه های هر دینی برای نابودی همون شرارتهای ادیان استفاده میشه.... و بالاخره اونها میگن که ادیان همه کامل نیستن و ممکنه که اشتباهاتی هم در دینشون باشه که این در سریال هم نمود داده شده و تمام عقاید یک دین درست از اب در نمیاد... برای همین میگم دین نوینی ارائه نمیده... (امیدورام واضح گفته باشم) از دکتر عباسی هم که من برای این گفتم نقد برنامه ی رازش اصلا خوب نبود که فقط 2 تا سکانس رو پخش کردن مسئولان برنامه و ایشون هم نقد کردن در حالی که اون سکانسها در طول فیلم و فصلهای بعدش جواب داده میشه بهش... نکته ی دیگه اینکه ژانر فیلم تخیلی هست و اینطور مسائل در ژانر تخیلی طبیعی هست... یعنی اگه نمیگفتن که ژانرش تخیلی- وحشت هست حرفهای شما 100 در صد درست بود ولی گفتن دیگه.... و برای کسانی که عقیدشون با این فیلم امکان داره تحت تاثیر قرار بگیره میگم که هر از چندگاهی به سایتهای این فیلم برن و نگاهی به ژانر فیلم بکنن ممنون بابت دوباره باز کردن تاپیک ![]() (۱۸/آذر/۹۱ ۲۲:۴۲)ELENOR نوشته است: ببین دوست عزیز ادیان الهی و حتی غیر الهی همشون چه کار کردند؟؟ به بیشتر این صحبتها بالا و پست قبلی جواب دادم و تقریبا پاسخ دادم که چطوری ساختن ولی یه نکته ی دیگه اینکه این دوست شما فقط فیلم رو میبینه و به حرفهای پیرامون فیلم که خود کادر فیلم میگه رو نمیبینه که مطمئنا مهمتر از خود فیلم هست (خصوصا درباره ی این فیلم که فیلمی اعتقادی و عقیدتی هم هست مهمتر هم میشه و باید حداقل موضع گیری کادر فیلم رو بدونه) و فکر میکنم وجود افرادی مثل ایشون باعث شده که این مسائل نقد زود هنگام پیش بیاد. (خدا شفا بده) ضمنا بهشون یاد اوری کنین که ژانر این فیلم تخیلی وحشت هست.... نه واقعی وحشت!! |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۱ ۰:۰۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
نقل قول:ضمنا بهشون یاد اوری کنین که ژانر این فیلم تخیلی وحشت هست.... نه واقعی وحشت!!ببین دوست عزیز تخیلی داریم تا تخیلی ... مثلا نارنیا ... یک دنیای تخیلی است با فاکتور ها و شخصیت های تخیلی ... نه شیرازه داستان نمود عین به عین دارد در دنیای ما و نه تمامی موجوداتش ... ولی این سریال اولا در مورد مهمترین مباحث اعتقادی بشری است که همه ادیان بهش پرداخته اند ... شیطان... فرشتگان ... آخرالزمان ... بهشت ... جهنم ... در مورد حقیقت این سریال تخیل به خرج داده است ... اگر فهم و اعتقاد صحیح پیرامون این موضوعات مهم نبود که خدا =وند به وسیله کتب اسمانی و پیامبران انقدر بر روی آن تاکید نمیکرد و به جزئیاتش نمی پرداخت ... پس داشتن درک درست از این موضوعات بسیار مهم است .. ولی با کمال تاسف میبینیم این سریال در مورد مهم ترین مسائل تمام ادیان دست به تخیل و به زبان دیگر دروغ بافی زده است ... مشکل این جاست ... ثانیا همش تخیل نیست بر فرض شیطان از جانب خدا رانده شده ... آدم های بد به جهنم می روند ... شیاطین وجود دارند ...این رو همه قبول دارند ... ولی این سریال در مورد این مطلب و مطالب نظیرش دست به تخیل میزند ... و این می شود همان انحراف ... جهنم جایی می شود برای تولید شیاطین و .... همان مختلط شدن راست و دروغ اعتقادات و روزنه ای برای شبهات ... و انحراف ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,284 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,563 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,819 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,463 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,073 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,242 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,298 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

!