|
... با وضو وارد شوید ...
|
|
۱۰:۳۱, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۰:۳۲ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[align=center]
![]() با یاد خدای مهربان با سلام و اهداء ادب و احترام محضر همه ی دوستان امام زمانی حقیر پیشنهادی دارم که امیدوارم مورد پذیرش شما خداجویان قرار بگیره: قبل از ورود به فضای "مجازی نت" و برای فعالیت در "تالار بیداری اندیشه" با "وضو" ورود داشته باشیم... با شناختی که از دل پاک شما بزرگواران دارم،شکی نیست که منظور حقیر رو به جان دریافت کرده اید... کوتاه و مختصر اینکه: ورودمان برای خدا باشد،کلام و رفتارمان برای خشنودی ذات اقدس ربوبی شکل بگیرد و هر قدمی و پستی که می زنیم او راشاهد و ناظر بر اموراتمان بدانیم.. پاک و با طهارت ظاهری می آییم و به فضل الهی با طینت و باطن قدسی قدم بر میداریم... . . . " اگر کسی بی وضو در طلب حاجت خود برود و نیازش برآورده نشود، جز خویشتن، کسی را سرزنش نکند." (تفسیر موضوعی قرآن کریم، ج17، ص281) پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم : " زياد وضو بگير ، تا خداوند عمر تو را زياد گرداند . اگر توانستى شب و روز با طهارت باشى اين كار را بكن ؛ زيرا اگر در حال طهارت بميرى ، شهيد خواهى بود." (أمالي المفيد:60 / 5 منتخب ميزان الحكمة:594) . . . التماس دعا در پناه خدای مهربان |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران با وضو وارد شوید ...
|
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد خیلی خوب و بجایی هستش
ان شا الله سعی میشه ، |
|||
|
|
۰:۴۳, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۰:۴۵ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
عالیه ولی یه فکر دیگه چرا همیشه با وضو نباشیم !!! |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
مرسی آقای دکتر.خیلی احادیث زیبایی رو نقل کردید,ممنون.خیلی لذت بردم. چشم.از این به بعد دیگه با وضو وارد می شم.چون اعتقاد دارم اینجا صاحب داره. |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم سعی میکنم اگرخدابخواهد
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۲۰:۰۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام آقای دکتر، من حقیر، یه مقدار از کارگاه معنویت شما استفاده کردم. یکی از اولین نکات اونجا همیشه وضو داشتن بود. سعی کردم رعایت کنم. در این مورد هم اگر زمانی هم باشه که وضو نداشته باشم سعی می کنم قبل از ورود به تالار حتماً وضو بگیرم. یا علی |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم دکتر جون ، اگر یک تابلو سر در تالار بزنیم که : با وضو وارد شوید.. به هر یک از دوستان هم که احتمالا فراموش کرده تذکری داده میشود . فکر کنم جای دیگه ای هم گفته بودم که یادم نیست ، امان از جوانی .. اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
حتما سعی میکنم با وضو وارد بشم
این کار باعث عادت کردن به با وضو بودن در همه ی لحظه ها میشه |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همگي
چشم من هم سعي ميكنم از اين به بعد حتما اين كارو انجام بدم ان شاء الله .. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: p2tbk2gs5y5vgs3siv0g.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/p2tbk2gs5y5vgs3siv0g.jpg)