کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای چه منتظر امام زمان(علیه السلام) هستم؟
۱۲:۳۰, ۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۲۰:۳۳ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
خیلی خلاصه:
جواب این سوال رو بنویسید:
برای چه منتظر امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستم؟
تا حالا به این سوال فکر کردید؟ بنویسید از ظهور امام زمان چه چیزی رو انتظار دارید که ببینید.
بعدا جواب خودم رو مینویسم.
در پناه حق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، jkb ، ساقی ، nasimesaba ، only_y2d

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۳, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا
زمان فتح مکه بعضی از مشرکین امدن نزد پیامبر و گفتند که ما ایمان آوردیم.آیه نازل شد که بگو شما ایمان نیاوردین شما مسلمان شدین.
حالا ایمان داشتن به چیزی چگونه حاصل میشه؟
مثل اینکه شما ایمان داری که بابات میتونه این سنگ رو از زمین برداره چرا به همچین عملی که بابات انجام میده ایمان داری چون باباتو میشناسی.
یا اینکه مطمئنی اگه دستتو بکنی تو آتیش میسوزه اینا همش ایمان و اعتقاداتی هستند که توداری فرقی نمیکنه که تو ایرانی باشی اورپایی یا شیعه باشی مسیحی باشی یا... مطمئنی که آتیش میسوزونه چرا, چون ماهیت آتیش رو فهمیدی.
مانند حرفی که امام خمینی(رحمة الله علیه) میفرمایند:"عالم محضر خداست,در محضر خدا معصیت نکنید"
اگر من واقعا به این کلام ایمان داشته باشم هیچ وقت گناه نمیکنم.
حالا من باید امام زمانم رو کاملا بشناسم و معرفتم رو زیاد کنم نسبت به ایشان تا بتونم اعتقاد محکم نسبت به امام زمان.
اون ارمنی که اونطوری نسبت به حضرت اباالفضل اعتقاد داشته صد درصد حضرت اباالفضل رو کاملا میشناخته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، shafagh_mah ، گل مرداب ، ساقی
۲۰:۰۹, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
يه زماني يه دوستي سحر ماه رمضون تو حرم امام رضا بهم گفت كه هر روز باد ها اول سحر ميان اينجا و به آقا سلام ميدن.

و حالا اگر سحري بيدار بشم و چشمم به شاخه هايي كه باد تكونشون ميده بيافته فقط غبه ميخورم و زير لب ميگم

من اي صبا ره رفتن به كوي دوست ندانم
تو ميروي به سلامت سلام ما برسان.

مهم اينه كه با تمام وجود قبول داشته باشيم آقامون امام زمان ، زنده و حاضر و ناظر ه .

من براي اين منتظر امام زمانم هستم كه مطمئنم وعده خداوند تخلف ناپذير و تحدي ناپذيره.

براي اين منتظرم كه امام زمانم وعده تخلف ناپذير خداست.

به اين دليل منتظرم كه تمام انبياء و اولياء خداوند منتظرش بودن.

به اين دليل منتظرم كه داغ بستن دستهاي امام اولم هر روز دلم رو داغ دار تر ميكنه .
به اين دليل كه داغ سيلي خوردن مادرم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تا مغز استخوانم رو آتيش ميزنه
زهري كه به امام مجتبي دادن هنوز جگر منو ميسوزونه .
به اين دليل كه زبانم قاصره از مصائب امام حسين و ساير اهل بيت .

بخوام شماره كنم اينقدر اين دلايل زيادن كه تمومي ندارن.

اما هنوز از روي امام شرمنده ام كه اوني كه بايد نيستم.

هنوز غرق گناهم و هنوز قدمي براي اصلاح خودم و خانواده و جامعه ام بر نداشتم .

هنوز نتونستم اون طور كه بايد بشناسمش .

وهنوز ............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، montazer_rm ، ساقی
۱۴:۱۵, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۳)montazer_rm نوشته است:  به نام خدا
زمان فتح مکه بعضی از مشرکین امدن نزد پیامبر و گفتند که ما ایمان آوردیم.آیه نازل شد که بگو شما ایمان نیاوردین شما مسلمان شدین.
حالا ایمان داشتن به چیزی چگونه حاصل میشه؟
مثل اینکه شما ایمان داری که بابات میتونه این سنگ رو از زمین برداره چرا به همچین عملی که بابات انجام میده ایمان داری چون باباتو میشناسی.
یا اینکه مطمئنی اگه دستتو بکنی تو آتیش میسوزه اینا همش ایمان و اعتقاداتی هستند که توداری فرقی نمیکنه که تو ایرانی باشی اورپایی یا شیعه باشی مسیحی باشی یا... مطمئنی که آتیش میسوزونه چرا, چون ماهیت آتیش رو فهمیدی.
مانند حرفی که امام خمینی(رحمة الله علیه) میفرمایند:"عالم محضر خداست,در محضر خدا معصیت نکنید"
اگر من واقعا به این کلام ایمان داشته باشم هیچ وقت گناه نمیکنم.
حالا من باید امام زمانم رو کاملا بشناسم و معرفتم رو زیاد کنم نسبت به ایشان تا بتونم اعتقاد محکم نسبت به امام زمان.
اون ارمنی که اونطوری نسبت به حضرت اباالفضل اعتقاد داشته صد درصد حضرت اباالفضل رو کاملا میشناخته.

خب من برام سواله که چطوری شده که اون ارمنی حضرت ابالفضل رو شناخته؟؟ صددرصد که پای منبر و سخنرانی و...... نرفته... چی میشه که بدون دانستن خیلی از مسایل به این درک عمیق میرسه؟؟؟این برای من سواله؟؟؟؟

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
۱۵:۲۵, ۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۰ ۱۵:۲۹ توسط ياسر.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۴/مرداد/۹۰ ۱۱:۱۲)shafagh_mah نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام.
سوال ابتدا ساده به نظر میرسه اما سوال خیلی مهمه. دوستان که جوابی ندادند اما بنا به وظیفه مینویسم.
امیدوارم که مطالعه بفرمایید.
واقعا تا حالا به جواب این سوال فکر کردید؟ این انتظاری که مدعی اش هستیم به چه دلیله؟ جواب های زیادی میتونه داشته باشه مانند:
ریشه کن شدن ظلم وستم
برقراری عدالت
برپایی حکومتی اللهی
...
و کلی جواب دیگه.
اما
اما همه این ها درست هستند ولی جواب اصلی نیستند. دوستان اگر منتظر امام زمان (علیه السلام) هستم که ظلم های روا شده بر خودم رو جبران کنم سخت در اشتباهم. اگر منتظرم که ایشون ظهور کنند و ظالمان دنیا را از میان ببرند، کوتاه نظری کردم. همه این ها و جواب های ننوشته شما عواملی کوچک هستند برای رسیدن به هدفی بزرگ.
منتظر باشیم که:
امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور بفرمایند تا وعده اللهی تحقق پیدا کند و حاصل کار پیامبران به ثمر بنشیند. وعده اللهی چیست؟
************** ان الارض یرثها عبادی الصالحون***************

امام زمان با آمدنشان ايمان مردم را كامل مي كنند

بقيه موارد ناشي از ايمان است . مثلا عدالتي كه بوجود مياد ناشي از زياد شدن ايمان مر دمه نه زور و امثالهم . يا اگه وضعيت اقتصادي درست ميشه يا ظظلم ريشه كن ميشه و ... همه و همه ناشي از كامل شدن ايمان مردم است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، علی 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]