|
ساعت 9:33 دقیقه لحظه ی ورود تاریخی امام به میهن !!!!!!!!!
|
|
۲۲:۲۷, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[/size]البته باید متذکر بشوم که هیچ گونه عنادی با انقلاب اسلامی ندارم امام خمینی در ساعت 9:33 دقیقه وارد ایران شد که هر دو عدد هم 9 و هم 33 جزء اعداد مقدس فراماسون ها هستند تازه یه مطلب دیگه انقلاب ما در رز 22 از ماه یازدهم رخ داد که جمه این دو عدد که هردو از اعداد مقدس هستند برابر با 33 تعداد درجاات فراماسون ها می باشد حالا شما فکر می کنید که این موضوع از طرف چه کسانی بوده فرود در ساعت 9:33 دقیقه توسط هواپیمای فرانسوی ها عمداً در این ساعت بوده یا ... و پیروزی انقلاب در روز 22 از ماه یازدهم هم از طرف فراماسون ها برنامه ریزی شده بوده یا همه ی اینها اتفاقی بوده و من خیلی قوه ی تخیلاتم قوی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[size=large]
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۴, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
حرکت بسیار بدی که شروع شده، اینه که میخوان نشون بدن انقلاب اسلامی کار آمریکا بوده!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول آقای رائفی پور، مثل عدد 72 که مقدس ترین عدد اون هاست، خدا یه تو دهنی اساسی زد. حالا هم با 11/22 یه تو دهنی دیگه زد. |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۱۱:۰۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۶)emadm نوشته است: سلام سلام عماد گل من شما کاملاً اشتباه می کنید. در چند تاپیک از جمله تاپیکی که در مورد اثبات وجود خدا هست و تاپیک در مورد آشوب نشون دادیم نه تنها اتفاق تصادفی در این عالم نیست بلکه راحتتر از اون یعنی یه عدد تصادفی هم قابل تولید نیست. توی این عالم اتفاق تصادفی وجود نداره. |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام.
به نظر من خروج حاکم مصر که با انقلاب ما تویه یک روز است اتفاقی نیست یعنی 11 فوریه من شنیدم فرانسه یک کشور اسلام ستیزه. درسته؟ اونوقت امام تو این کشور آزادانه کار میکرده.... می گن سخنرانی های امام از b.b.c پخش میشده؟درسته؟ یعنی سیاست های شبکه b.b.c تغییر کرده که الان مدام علیه ما و این انقلاب برنامه تولید و پخش میکنن؟... من فکر می کنم ضربه ای که امام به این ماسون ها زد خیلی بزرگتر از این حرف ها بود. توی یکی از سخنرانی هاشون از تلوزیون شنیدم که می فرماییدند: ((یک عده فکر می کنند که میتوانند سرنوشت هر کشوری را تعیین کنند.)) (یه همچین چیزی بود) منظورم اینه که امام با اونها دیدار کرده و صحبت کرده اما یک ضربه حسابی به اونها زده. امام می دونست بنی صدر با اونا است و میدونست امام خامنه ای تنها فرد مورد اعتماده. اعتقاد من اینه که تاریخ سلطنت پهلوی تموم می شه و تصمیم به حکومت جدید گرفته می شه. امام چون یک رهبر کاریزماتیک بودن از سمت ماسون ها مورد توجه قرار می گیرند.ایشون رو به فرانسه می برند.ظاهرا قرار بر این میشه که حکوت بعدی با اونها همکاری کنه.یه سری تعهداتی رو از هم می گیرند . اما امام خیلی خیلی حرفه ای تر و با هوش تر از این حرف ها بود. حکومت رو میگیره و به هیچکدوم از اونها عمل نمی کنهو به ضربه حسابی بهشون می زنه.به نظر من خیبر تکرار میشه.یعنی ما شیعه ها یه ضربه حسابی دیگه به این یهودی ها میزنیم. واسه همین همه مقابل امام قرار می گیرند:از منتظری گرفته تا بنی صدر و موسوی و کروبی و امثال اینها که به نظر من از مهره های ماسون ها هستند. به نظر من انقلابی بودن سیاست مدار ها مون دلیل بر متعهد بودنشون به امام خامنه ای و انقلاب نیست چون ممکنه آدم ماسون ها باشند.موسوی رو خیلی ها قبل از انتخابات قبول داشتند و فکر می کردند که انقلابیه... کروبی هم از انقلاب خاطره زیاد داره. ممکنه هنوز مهره های باشند که توسط ما شناسایی نشده اند و ما فکر می کنیم انقلابی هستند من عاشق امام خمینی هستم. یا علی |
|||
|
۱۳:۴۵, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۰ ۱۳:۲۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: چطور شما طرفداران رائفی که به تقلید از او میکروسکوپ برداشته اید و در تمام عالم و آدم توطئه های ماسونی دوست عزیز !!!! یه نکته رو مد نظر داشته باش . جناب رائفی پور یک محقق و سخنران هستند که بنا به تحقیق و نظراتشون سخنرانی می کنند و بسیار مفید .ولی ئلیل نمیشه تمام سخنان ایشون هم ملاک بر حق باشه و نظر بنده است مدیران اصلاح یا تایید کنند که : اینجا هیچکس طرفدار محض و بی چون و چرای هیچکس نیست مگر خدا و پیامبر و ائمه اطهار و ولایت . سعی نکنید منش و افکار دوستان این تالار رو به یک شخص یا اشخاص خاص مربوط کنید . اینجا همه پیرو اسلام و ولایت هستن و با دید باز و منطقی روشن که از مولا علی ع رسیده فعالیت می کنند . حالا یکی از این نور و فهم ولایت کمترین بهره رو برده و یکی داره در مسیر کمال حرکت می کنه . ولی همه عاشق اسلام و دینشون هستند . در این جهان و گیتی هیچ چیز حتی افتادن یک برگ بر زمین بدون اراده خداوند ممکن نیست . ساعات و دقایق و ثانیه ها نیز همه در ید قدرت الهی می باشد . |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
یک مثالی میزنم ....
در جوامع مخفیه جن پرست ساعت 3 نیمه شب ساعت خاصیه ... اعتقاد دارند که شیاطین و جنیان در اون زمان بیشترین قدرت رو دارند ... در فیلم ها و آهنگ های مختلفی هم بهش اشاره می کنند مثل 3 am امینم یا فیلم fourth kind و.... در کل این ساعت 3 همانند خیلی اعداد دیگه واسشون مهمه ... ولی بعضی وقتا خدا همین با همین اعداد ازشون انتقام میگیره ... خدا مهلتشون میده ... مهلتشون میده در آخر والله خیرالماکرین ... حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) : .... و خداوند دجال را در شام در گردنه ای که آنرا افیق می نامند به دست کسی که عیسی(علیه السلام) پشت سرش نماز می خواند هنگامی که سه ساعت از روز جمعه گذشته خواهد کشت. کمال الدبن و تمام النعمه شیخ صدوق باب 47 حدیث دجال میبینید ...امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ساعتی که بهش اعتقاد دارند و فکر میکنند قدرت دارند بزرگ ترین معبودشون رو گردن میزنه حالا هم همین طوره ... انقلاب ایران بعد از گذشت بیش از 30 سال هنوز پا برجاست و رهبرش همانند رهبر قبلیش پرچام مبارزه با صهیونیسم رو بر افراشته نگه داشته و به صراحت اعلام می کنه ایران از هر کشور و گروهی که با اسرائیل بجنگه حمایت می کنه ... کی تو دنیا جرات داره به اسرائیل بگه بالا چشمت ابروه؟؟!! رهبر انقلاب ما چنین فردیه ... انقلاب ما انقلاب مبارزه با شیطانه ... فکر کردید این همه فشار رو ایران میارند واسه چیه؟ کدوم کشور تمام قد در مقابل اسرائیل ایستاده ؟؟ خنده دار ترین جوک اینه که انقلاب ایران ماسونی بوده باشه .... ![]() همین ماسون ها ساخته شده دست صهیونیست ها هستند .... ما تو دهن اربابان این ماسون ها زده ایم و می زنیم همین یه دلیل کافیه ... کسی بخواد حقیقت رو بفهمه می فهمه و کسی هم خودش رو زده باشه بخواب هیچ کاریش نمیشه کرد تاپیک هم بسته میشه چون حقیقت مثل روز روشنه ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |