کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما در مورد مستند کتاب الهی
خوب
متوسط
بد
افتضاح

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 18 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند «کتاب الهی» The Divine Book
۱۲:۳۶, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۲۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
مستند كتاب الهي اثر ديگري از نوريگا و اكنر (سازندگان مستند ظهور) است.
كتاب الهي كه موضوع خود را روابط بين مسلمانان و مسيحيان قرار داده به بررسي وضع موجود، اشتراكات و تفاوتهاي مسلمانان و مسيحيان مي پردازد.
در كتاب الهي حقايقي بيان مي شود كه براي مخاطب مسلمان و مسيحي تازگي دارد و گاها شگفت آور است. استناد به كتابهاي آسماني، موسيقي مناسب، تصاوير زيبا، انسجام موضوعي، استفاده از علم روز از ديگر خصوصيات كتاب الهي است.
این مستند محصول سال 2009 در 10 قسمت توسط The Wake Up Project است.

[تصویر: devinebook.gif]

به مناسب میلاد با سعادت کلمه الله ، روح الله ، حضرت عیسی بن مریم علیه السلام;
تریلر و 10 قسمت مستند کتاب الهی به همراه زیرنویس فارسی برای دانلود کاربران عزیز قرار داده می شود!!

دانلود با لینک مستقیم
تریلر با کیفیت پایین
تریلر با کیفیت بالا

دانلود قسمت اول مستند کتاب الهی
دانلود قسمت دوم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت سوم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت چهارم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت پنجم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت ششم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت هفتم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت هشتم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت نهم مستند کتاب الهی
دانلود قسمت دهم مستند کتاب الهی

دانلود زیرنویسهای مستند به صورت جداگانه

اگر به هر دلیل نتوانستید از لینکهای فوق دانلود کتید

با تشکر فراوان از برادر seyyedi برای زیرنویس کردن مستند
زیرنویس :عصر بیداری
"استفاده و تکثیر از این مستند به هر نحو آزاد می باشد"

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، علی 110 ، سلمان ، یکدوست ، Ramin_Ghn ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، علائم ظهور ، فرهاد ، haddii ، idea ، MAHDI59 ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، جوینده حق ، zarati313 ، مسافر ، dideban ، smahdi ، mohseni110 ، tassoti ، moshkan ، ضد ماسون ، Alireza_h ، ايليا ، Amir ، EMPERATOR ، mnhjytrei ، shakiba ، Mike ، هادی نظری ، desperanish ، ganjname ، Hadith ، سرود پیروزی ، Palazior ، خاک ، hamid_hmmh ، MiNuTeS ، mojtaba-nk3 ، rastin ، ريحانه الرسول ، MohammadMeraj ، Ara ، 872325 ، azade ، Comet1986 ، boghz ، janali ، yektaparast ، semnani ، محیصا ، vahrakan ، aight9 ، Bidaram... ، آزرم‌شاه ، موعود 12 ، Irani ، hana123 ، رضا میزانی ، MAJID.D.H ، ilidin ، خادمة الزهرا ، nematiali ، انصارالمهدی ، mrfarzadj ، N.Mahdavian ، nooromahdi ، black ، reza9710 ، AllahoAkbar ، مطهره ملایی ، تفکر ، loverofgod-61 ، Mitsonary ، saeidtaslimi ، shaghhayeghh ، saloomeh ، rahi ، صابر ، yamin ، من انقلابی ام ، والفتح ، اکرم شعبانزاده ، 59-11(یامهدی) ، مجید املشی ، سید هادی ، mhklord ، m.hossein ، احمد شاکر ، neyestan23 ، خاورمیانه ، sadegh313 ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، آیلار ، mahdy30na ، cena ، he is coming ، alipc9000 ، گمنام 2 ، mohammadhadi ، میم.حسین.الف ، مرتضی اقبالی ، Hidd3n ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۸, ۱۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۹/اسفند/۸۹ ۱۷:۱۰)aramino نوشته است:  
(۱۹/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۲)raheleh نوشته است:  به هر حال من نظرم اینه که اگر می خواین این مستند رو پخش کنین،از قسمت 6 به بعد رو پخش کنین که هم در مورد قرآنه و هم بی عیبهBlush
در ضمن اگر رواج دادن چیز اشتباهی بده چرا چهارشنبه سوری رو باید آتش روشن کنیم؟؟ مگه از رسوم زرتشتی ها نیست؟
اولا که این چهارشنبه سوری چه ربطی به پخش این مستند داره؟!!!!
دوما،خوب اگر این رسم به قول شما بده،مثل من به عنوان یک شخص عاقل و بالغ،جلوی این عمل (چهارشنبه سوری) بایست و بگو که این رسم اشتباهه و دلایلش رو هم بگو...
مهم اینه که انسان راه درست رو پیدا کنه و بین دیگران انتشار بدهSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۰:۰۹, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #42
آواتار
من یک مسلمانم و لزومی نمی‌بینم رسوم یک دین دیگه که ساختگی هست و رواج بدم! خدا خودش تو قرآن درمورد دین زرتشت گفته و آیه هم هست میتونی قرآن بخونی برای مثال نماز خوندن جلوی آتیش یا نور چه حکمی داره.البته میدونم قرآن خوندی.
و اینکه با کمال احترام بهتون باید بگم درست مثل انسان بالغ از جواب دادن به سوال من اینکه قسمت دوم(برای مثال) چه ایرادی داره طفره رفتی. پاسخ قبلیم خیلی روشن بود البته نباید دوباره جواب میدادم ولی این آخرین جواب من هست به شما ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۱۲, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #43
آواتار
نه من طفره نرفتم،چون علامت سوال نذاشته بودین متوجه نشدم که سواله و باید بهش جواب بدم!!!
به هر حال سوال پرسیدن هم آداب داره دیگه!!!Blush
در مورد قسمت دوم باید بگم که هیچ ایرادی نداره!!!
چون از قسمت 1تا 5_6 بیشتر در مورد مسیحیت حرف می زنه،به این دلیل گفتم از قسمت 6 پخش کنیم که مطالب در نظر بیننده،پراکنده نباشه.
ولی اگر اینطور نباشه،آره،پخش قسمت دومش هم می تونه جالب و قابل توجه باشه.
ممنون از اینکه این نکته رو گفتین...Smile
۱۶:۵۹, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #44

با سلام و خسته نباشید
و تبریک پیشاپیش عید نوروز
سوالی داشتم میخواستم ببینم مستند کتاب الهی را از کجا می تونم تهیه کنم البته می دونم از راه دانلود از اینترنت میشه ولی چون وقت گیر هست میخواستم اگه جایی سی دی اش رو داره تهیه کنم
۱۶:۰۳, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #45

دوستان سلام
اگه كمي جست و جو كنيد پيدا مي كنيد سايت هايي كه مي فروشند

علي علي
۲:۳۷, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
آقاااااااااااااااااااااااااااااا

میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngryAngry
میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngryAngry
۷:۴۶, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
دوست عزیز Ctrl خوب نیست به خاطر مسائل جزئی اینقدر عصبانی بشیم. بیشتر به خودمون آسیب می زنیم.
دوستمون که لینک مستقیم دانلود رو گذاشتن:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-54...ml#pid5292

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، semnani ، Amir
۸:۳۷, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #48

(۱۸/اسفند/۸۹ ۲۱:۰۲)aramino نوشته است:  بینگ بنگ نظریه کاملا غلطیه!
سلام
من عضو نسبتا جدیدی هستم و تاره این بخش را خواندم. خواهشم از 'aramino' عزیز اینه که دلیلشون برای ادعای فوق را بیان کنند.
۱۲:۳۵, ۲۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۰ ۱۲:۴۵ توسط aramino.)
شماره ارسال: #49
آواتار
اول عذرخواهی کنم به خاطر اشتباه تایپی که داشتم. بیگ بنگ رو بینگ بنگ نوشتم.

آیه 30 سوره انبیا بخونید ...

آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر جدا کردیم.و هر چیز زنده ای را از آب قرار دادیم. آیا ایمان نمی آورند ؟

توی همین مستند قسمت هشتم این آیه رو میخونن ولی تاسف برانگیزه که به بیگ بنگ مرتبطش میکنن.
حالا نظریه بیگ بنگ چی میگه؟
میگه خلقت و دنیا از انفجار شروع شده. یعنی از اول هیچی نبوده که انفجار باعث شده که دنیا آسمان ستاره ها و سیاره ها به وجود بیاد.در حالی که ایه مستقیم میگه وجود داشته! به معنای ساده تر این نظریه میگه خدایی وجود نداره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، semnani
۱۶:۵۱, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #50

سلام بر همه‌ی دوستان
فکر می‌کنم بحث مختصری درخصوص بیگ بنگ (مهبانگ) در این جایگاه از دو جنبه موضوعیت دارد. اول این‌که ظاهرا در این مجموعه روی آن مانور داده (من فقط تا آخر قسمت چهار را دیده‌ام) و دوم این‌که یکی از دوستان مطرح کردند که بیگ بنگ کاملا غلط است. من معتقدم باید بتوانیم این‌گونه ادعاها را به‌صورت تخصصی بررسی کنیم، یعنی اگر هم از استدلال قرآنی می‌کنیم نباید با مشاهدات واقعی متناقض باشد تا آیات زیر سوال برود. لذا در این بحث‌ها باید خیلی دقیق و محتاط بود. (آیا کسی از دوستان استفاده از استدلال‌های قرآنی در موضوعات علمی را در میان ائمه دیده است؟ اگر موردی می‌شناسید لطفا برای من هم بگویید.)

نظریه‌ای که به آن مهبانگ می‌گوییم (در قالب کیهان‌شناسی استاندارد) حرفش این است که جهان از یک تکینگی (نقطه‌ی هندسی) با چگالی بسیار بسیار زیادی آغاز شده و پس از طی دوره‌ای ناشناخته وارد دوره‌ی شده که به‌صورت نمایی منبسط شده (دوره‌ی تورم-inflation) و پس از آن دوره هم همچنان در حال انبساط است (چگالی آن همراه کمتر می‌شود) که ما در آن دوره قرار داریم اما این انبساط تا رسیدن چگالی جهان به یک مقدار مشخص (چگالی بحرانی) ادامه خواهد داشت و پس از آن این روند معکوس خواهد شد! و به عبارتی این انبساط نهایتا به انقباض جهان منجر خواهد شد.

همان‌طور که می‌دانید به اعتقاد برخی از فیزیکدانان قرن اخیر قرن کیهان‌شناسی است به این اعتبار که کیهان‌شناسی در میان تمام شاخه‌های فیزیک انرژی‌های بالا به‌علت فعالیت چندین تلسکوپ فضایی و وجود حجم وسیعی از داده‌های تجربی با سرعت عجیبی درحال پیشرفت است. و جالب این که دریغ از کوچکترین شاهدی مبنی بر غلط بودن نظریه مهبانگ! همه‌ی شواهد موجود مهبانگ را تایید می‌کنند، یا حداقل رد نمی‌کنند (به این معنی که علی‌الاصول می‌توان سناریوهای دیگری را که به همین نتایج بیانجامد را نیز مطرح کرد) و در مورد انبساط فعلی جهان هم شکی وجود ندارد.

توجه داشته باشید که این گونه تاییدها در کیهان‌شناسی برخلاف برخی از حوزه‌های فیزیک که در آن‌ها حرف‌های ابطال‌ناپذیری زده می‌شود برمبنای داده‌هایی است که گروه‌های مختلفی در جهان آنها را تحلیل می‌کنند و می‌توان قاطعانه ادعا کرد که نمی‌توان در این نتایج دست برد آنهم در این سطح. (به هر حال منکر این نیستم که برخی از حوزه‌های داغ فیزیک امروز -که به تنایج معرفت‌شناختی ملحدانه‌ای ختم می‌شود- بسیار مشکوک هستند).

حالا این روده درازی‌های علمی همه به کنار؛ آیه‌ی 30 سوره‌ی انبیا که دوستمان مطرح کردند تا جایی که من می‌فهمم تاییدکننده‌ی مهبانگ است چرا که طبق این نظریه همه‌ی ساختارهای کیهانی در ابتدا در یک نقطه چگال بوده و به‌تدریج در روند انبساط و سرد شدن عالم شکل گرفته‌اند. و اتفاقا یک موضوع حیرت آور برای من این است که طبق همین نظریه عمر جهان تقریبا پانزده میلیارد سال است و از طرف دیگر مطالعات زمین‌شناختی (و سایر شواهد) عمر زمین را حدود پنج میلیارد سال تخمین می‌زند یعنی عمر زمین حدود یک سوم عمر جهان است. این نسبت از آیه‌ی 9 فصلت
قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَنْدَادًا ذَٰلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ
(زمین در دو روز آفریده شده)
و آیات 54 اعراف، 7 هود، 59 فرقان، 4 سجده، 38 ق و 4 حدید
خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ
(آسمان‌ها و زمین در شش روز خلق شده) به‌دست می‌آید.

حتی اگر استدلال فوق را هم کنار بگذاریم نظریه‌ی مهبانگ به طرز عجیبی با کنار هم گذاشتن دو آیه‌ی 47 ذاریات و 104 انبیا هم سازگار است.
وَالسَّمَاءَ بَنَيْنَاهَا بِأَيْدٍ وَإِنَّا لَمُوسِعُونَ (47 ذاریات)
ما آسمان را با قدرت بنا كرديم و همواره آنرا وسعت مي‏بخشيم! (47 ذاریات)
و
يَوْمَ نَطْوِي السَّمَاء كَطَيِّ السِّجِلِّ لِلْكُتُبِ كَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِيدُهُ وَعْدًا عَلَيْنَا إِنَّا كُنَّا فَاعِلِينَ (104 انبیاء)
روزى كه آسمان را همچون در پيچيدن صفحه نامه‏ها در مى‏پيچيم همان گونه كه بار نخست آفرينش را آغاز كرديم دوباره آن را بازمى‏گردانيم وعده‏اى است بر عهده ما كه ما انجام ‏دهنده آنيم (104 انبیاء)
آیه 47 ذاریات (به فعل مضارع موسعون دقت شود) با قبل از رسیدن به چگالی بحرانی (حالت کنونی جهان) سازگار است و آیه 104 انبیا با انقباض نهایی سازگار است.
البته از مجموع استدلال‌های فوق من همچنان جواب این سوال که «آیا نظریه‌ی مهبانگ صحیح است یا نه» را با تاکید بر تکینگی آغازین نمی‌دانم. اما آنچه مسلم است این است که انبساط کنونی جهان که شکی در آن نداریم مورد تایید قرآن است و یکی از پیش‌بینی‌های نظریه مهبانگ مبنی بر ورود به فاز انقباض هم در آیهی 104 انبیا تایید شده است.
در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dideban ، fazel ، yektaparast ، semnani ، Mehrdad.8
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]