|
یک نکته راجع به بازی با ورق.
|
|
۲:۲۵, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۲۰:۴۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام مطلبی که مینویسم هرچند کوتاه و ناقصه ولی حاصل دسترنج فکر خودمه که میخوام شما هم منو کمک کنین تا به نتیجه برسه انشاالله این بحثهمونطور که میدونین ورق بازی تو شرع اسلام حرامه حتی بازی بدون قمار و حتی با کامپیوتر ... اول این که یه نوع بازی با ورق هست که باید جمع اعداد برگهای رو زمین 11 بشه که بازیکن اونها رو برداره و امتیاز بگیره و توضیحش همینقدر کافی هست بنظرم. اما موضوع مهم تر اینکه توی ارزش گذاری ورق ها آس مهمترینه که نمادش Aهست معادل اولین حرف یونانی یعنی آلفا و اعداد یونانی مثل حروف ابجد ارزش گذاری میشن و هر حرف لاتین یه معادل تو حروف یونانی داره... آلفا معادل عدد 1و معادل حرف A تو حروف لاتین بعد از آس با ارزش ترین برگ شاهه با نماد حرف لاتین K معادل حرف دهم یونانی یعنی کاپا حالا تو بازی ها وقتی یه بازیکن شاه رو میزاره رو زمین و طرف مقابل برای بردن اون برگ( برگ K که نماد عدد 10 هست) باید آس رو کنه ( برگ Aکه نماد عدد 1 هست ) حالا به نظر شخص من این یعنی 10+1=11 انجام داده یعنی نعوذ بالله نعوذ بالله نعوذ بالله خدا رو به مبارزه میطلبه و.... میخواستم چندتا عکس هم بزارم ولی حتی نگاه کردن با این لوازم شیطانی کراهت داره. امیدوارم با کمک شما دوستان این موضوع روشن تر بشه. اینم فیلمی از جادوگری های دیوید بلین که یکی از عزیزان خواسته بود و اکثرا از ورق استفاده میکنه. دانلود و من الله توفیق.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۵, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۸۹ ۲۱:۵۱)GreeN.boy نوشته است: به نام خداآ در فراماسونری وشیطان پرستی به معنای هرج ومرج است |
|||
|
|
۰:۲۸, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
مطالب خیلی جالبیه همین که ما از هر گروه 13 تا کارت داریم در کل 2 رنگ که یاد آور 2رنگ ستاره داوود و تعادل زمین هست از همه مهمتهمر وجود 2تا کارت الکی به اسم جوکر که نماد شخص شیطان که در تمام بازی با شما شریک شده. نکته ی جالب تو تصویر بالا کف زمینه وجود 2 رنگ سفید و مشکیه که مکان حظور انس و جن همزمانه. نکته بعدی که به ذهنم میرسه اینه که مهم اینه که ما هواسمون به دور و بر نباشه خوب چی بهتر از یه بازی که اگرم ما بخوایم اونو رها کنیم اون دیگه مارو رها نمی کنه . متاسفانه امروز خیلی زیاد میبینیمش بین جوون و پیر ضمن اینکه یه بازی الکی که همه میگن ما که شرط نمی بندیم و این فقط یه بازیه و . . . مقدمه ی باقیه گناها میشه.
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
میدونید؟ دوست دارم. آدمای این انجمن رو دوست دارم. قصد توهین به کسی رو ندارم. من یه عمر ورق بازی کردم. نه شرط بستم. نه با رفیقم نزاع کردم. نه یه عدد رو به خدا نسبت دادم. نه خدا رو توی یه رابطه ریاضی گذاشتم. نه ورق رو از شیطان دونستم. بازی رو کردم. به موقع نمازم رو خوندم. ساده گرفتم. احساس خسارت هم نمیکنم. ورق مثل یه مسابقه تلویزیونیه فوتباله. میشه روش شرط بست. میشه 120 دقیقه یا بیشتر میخکوب جات بشی و کلکل کنی. میتونی پوز کسی رو به زمین بزنی میتونی تخمه بخوری و از این که کنار همید لذت ببرید. من از یه نگاه ساده بهش نگا میکنم. دوست دارم نگاهم مثل سهراب سپهری باشه. بدون سیاست. دوست دارم. آدمای این انجمن رو دوست دارم. که مشغول افشار گری اند. افشا کنید برادر. شما مشغول افشا باشید غربی ها مشغول ساخت. شرقی ها مشغول ساخت. اما هنوزم ما داریم افشا میکنیم. سرمون گرمه. خدایا محصولات غرب و شرق را افزایش ده؛ ما نیاز به محصولات بیشتری برای افشا گری هستیم. راستی یادمون نره ویندوزمون کپیه. برنامه های روش کرک شده.
|
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۱۰/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۹:۰۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام.
اول اینکه شطرنج هم قبلا حرام بود چون استفاده قمار ازش می شد، اما چون امام خمینی(رحمة الله علیه) درایت بالایی داشت، دیدند که ما از یک بازی قوی فکری محروم می شویم و ذهن دشنمان قویتر از ما می شود این ورزش فکری را حلال اعلام کردند. چون اکثرا ما ورزش فکری در طول زندگیمان انجام نمی دهیم و سلولهای مغزی کوچکتر شده و حافظه مان از بین خواهد رفت. اگر فکرمان قوی نباشد نمی توانیم حربه های شیطان و دشمنان را تشخیص داده و به خوبی برنامه بریزیم. ما همیشه باید از ابزارها به نفع خودمان استفاده کنیم و اسیر آن ابزار هم نشویم، نه اینکه خود را از آن ابزارها محروم کنیم. پس پاسور هم اگر بعنوان ورزش فکری استفاده شود حلال می شود. مثل تلویزیون و ماهواره و و کامپیوتر و اینترنت که استفاده های نادرست هم از آن می شود. اگر با دید باز از بالا به موضوع نگاه کنیم دیگر غرق یک ابزار نمی شویم و ابزار از ما استفاده نخواهد کرد. ما نباید در مورد یک ابزار متعصب باشیم، باید ببینیم چطور می توانیم برای پیشرفت جامعه مسلمانان از آن استفاده کرد. دوم اینکه: در پشت این بازی دستهای فراماسونر ها است. مثلا 52 برگ میشه 4 دسته 13 تایی است. 52 تعداد ایالتهای امریکاست. مفهوم عدد 4: چهار علامت مربع، حصاری که پناه میدهد و یا زندانی میکند، چهار گوشه صلیب یا جمع اضداد است.چهار رکن شهسواران رزکروآ(اگر اشتباه نکنم منظور همان رز صلیبی هاست). در هندسه مربع و مستطیل چهار ضلع و چهار زاویه دارند.معابد مسیحیان و کارگاههای ماسونها نیزبه همین شکل است. و عدد 13 نماد در علم اعداد فراماسونرها روز 13 فروردین روزی که همسر یهودی خشایارشا (اِستر) ، وزیر خشایارشا و بسیار اقوام ایرانی را قتل عام کرد. [در مورد فلسفه این بازی هر چی در اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم، فلسفه آنرا اگر یافتید بنویسید. بخصوص فلسفه اصلی استفاده فراماسونرها از این بازی. حالا شاید این بازی را یکی دیگه ابداع کرده ولی فراماسونرها آنرا تغییر دادند و استفاده کردند. ممنون. در پناه خدا. «همیشه برای سلامتی و قدرت امام زمان(علیه السلام) و ظهور سریعتر ایشان دعا کنیم». |
|||
|
۱۵:۵۲, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
طرف فلسفه دنیا، خودشو خداشو نمیدونه دنبال فلسفه خاج گشنیزو دایمونده.
فروم دوست داشتنیه
|
|||
|
۱۴:۱۸, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان برادران بزرگواران کدوم فلسفه؟ وقت تلف کردن و قمار بازی کردن هم یه فلسفه ای داشت و ما بیخبر بودیم. توی ورق اگر فلسفه بود که قماربازان به این روز نمی افتادند! آقا بچسب به حرف ببین قرآن چی میگه؟ شما از خدا که خفن تر شیطان رو نمیشناسی که! آقا قرآن میگه شیطان میخواد با این در بین شما دشمنی ایجاد بکنه! و اون اقایی که گفت ما هیچ مشکلی برامون پیش نمیاد(dddpetros) من به ایشون میگم که خوشبحال شما برادر من برو بیشتر بازی کن ولی آخرش شیطان یه جا یقه تو میگیره. اینه که مشکل داره ورق... گیریم حالا 4تا عدد و نماد کذایی رو هم پشت سر هم ردیف کنن! اون مهم نیست مهم اصل مطلبه که قرآن داره میگه... بچسب ببین چی داره میگه. البته منکر این نمیشم که عدد و رقم ها معنی داره و البته نظر این حقیر اینه که حتی تاثیراتی هم در انسان داره و یجورایی جادویی هستند و اینکه باهاشون جادوگری انجام میشه و فالگیری میشه و خواص جادویی دارند بخاطر همین اعداد و ارقامه ولی اصل مطلب همون چیزیه که کلام الله مجید میگه. يا الله |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۶:۰۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
حق با آقا محمده، وقت رو با این ابزار لهو لعب تلف نکنید. به دوست عزیزمون آقای dddpetros هم توصیه می کنم با آتش بازی نکنند. دلایلی که دوستان گفتند توجیه بود مهمترین دلیل حرام بودنش اینه که خدا خوشش نمیاد. بزرگترین گناه اونیه که کوچیک بهش نگاه کنی. به کوچیکی گناه نگاه نکن به بزرگی کسی نگاه کن که در برابر اون گناه می کنی.
|
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوستان این مبحث دیگه حرفی برای گفتن نداره.
ما از حرمت گفتیم و دلایل عقلی و نقلی و شرعی رو مطرح کردیم و مهمترین دلیل حرمتش هم از دید ما تلف کردن وقت گرانبهای ماست. عمری که لحظه به لحظه اش باید صرف بشه تا ذره ای توشه برای سفر مهیب آخرت ما جمع کنه، صرف لغویاتی بشه که حرمت و گناه و نافرمانی در مقابل خالق رو هم به همراه داره. اصلا جای بحثی هم می مونه؟ دوست عزیزی که ما رو متهم کردن به اینکه نشستیم و فقط افشا می کنیم و شرق و غرب دارن می سازن و .... ما هدفی داریم و مبارزه می کنیم برای هدفمون و اون هم بر می گرده به جهان بینی ما که پوچی و بی خیالی درش راه نداره. البته بگم عزیزانی که اینجا هستن الحمدلله همه بچه های با سواد و مهندس و معمار و ... هستن. خود من علاوه بر حوزه فرهنگی در حوزه صنعتی هم مشغولم و به لطف خدا داریم آروم آروم کارهای ارزنده ای برای کشورمون انجام میدیم. در عوض وقت تماشای فوتبال و بازی کردن و ... تلف کردن بیهوده عمر رو به افشای دشمن می پردازیم تا انشاءالله در این تاریکی ظلمانی آخرالزمان نوری روشن بشه که ملت فقط توسعه صنعتی غرب رو ارزش ندونن و بتونن با چشم باز حقیقت رو ببینن و این سراشیبی تند و تیزی که مردم مادی گرا خصوصا غرب داره با سرعت ازش به سوی انحطاط و نابودی پیش میره رو ببینن و از نگاه های محدود و تک بعدی دور شده و حقیقت و واقعیت پشت پرده جهان رو ببینن. به هر حال ما هر آنچه لازم بود گفتیم. صلاح خویش خسروان دانند. پناه می بریم به خدا از گفتن چیزی که به جای هدایت، ضلالت و گمراهی به همراه داشته باشه. از اونجاییکه بحث بیشتر در این زمینه رو خالی از فایده می بینیم، مبحث بسته میشه. از اظهار نظر تمام دوستان هم استفاده کردیم و متشکریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند نکته ای راجع به Sonic and Super Mario | Mitsonary | 9 | 6,950 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۱۷ آخرین ارسال: مهرداد1991 |
|
| یه نکته کوچیک اما خیلی بـــزرگ!!!{حتما بخون}رنگ سبز در بازی | حسن زاده | 34 | 19,301 |
۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: ضحی |
|

![[تصویر: dimhqbr5m7axwq09a42v.jpg]](http://up.iranblog.com/images/dimhqbr5m7axwq09a42v.jpg)