|
یک نکته راجع به بازی با ورق.
|
|
۲:۲۵, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۲۰:۴۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام مطلبی که مینویسم هرچند کوتاه و ناقصه ولی حاصل دسترنج فکر خودمه که میخوام شما هم منو کمک کنین تا به نتیجه برسه انشاالله این بحثهمونطور که میدونین ورق بازی تو شرع اسلام حرامه حتی بازی بدون قمار و حتی با کامپیوتر ... اول این که یه نوع بازی با ورق هست که باید جمع اعداد برگهای رو زمین 11 بشه که بازیکن اونها رو برداره و امتیاز بگیره و توضیحش همینقدر کافی هست بنظرم. اما موضوع مهم تر اینکه توی ارزش گذاری ورق ها آس مهمترینه که نمادش Aهست معادل اولین حرف یونانی یعنی آلفا و اعداد یونانی مثل حروف ابجد ارزش گذاری میشن و هر حرف لاتین یه معادل تو حروف یونانی داره... آلفا معادل عدد 1و معادل حرف A تو حروف لاتین بعد از آس با ارزش ترین برگ شاهه با نماد حرف لاتین K معادل حرف دهم یونانی یعنی کاپا حالا تو بازی ها وقتی یه بازیکن شاه رو میزاره رو زمین و طرف مقابل برای بردن اون برگ( برگ K که نماد عدد 10 هست) باید آس رو کنه ( برگ Aکه نماد عدد 1 هست ) حالا به نظر شخص من این یعنی 10+1=11 انجام داده یعنی نعوذ بالله نعوذ بالله نعوذ بالله خدا رو به مبارزه میطلبه و.... میخواستم چندتا عکس هم بزارم ولی حتی نگاه کردن با این لوازم شیطانی کراهت داره. امیدوارم با کمک شما دوستان این موضوع روشن تر بشه. اینم فیلمی از جادوگری های دیوید بلین که یکی از عزیزان خواسته بود و اکثرا از ورق استفاده میکنه. دانلود و من الله توفیق.
|
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
تو مستند ظهور هم اشاره هایی شد که اونا اعتقاد دارن که 11 عدد شیطان و 10 عدد خداست اجازه بدید که بقیعه ماجرا رو تعریف نکنم خودتن برید تمستند ظهور نگاه کنید .
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۹/دی/۸۹ ۱۰:۱۶)EMPERATOR نوشته است: تو مستند ظهور هم اشاره هایی شد که اونا اعتقاد دارن که 11 عدد شیطان و 10 عدد خداست اجازه بدید که بقیعه ماجرا رو تعریف نکنم خودتن برید تمستند ظهور نگاه کنید . مرسی من ظهور رو کامل دیدم واز همونجا به این نتیجه رسیدم ممنون از شما خواهشم از دوستان اینه که اگه اطلا عات دیگه ای دارن به گفته من اضافه کنن واگه دلیلی بر اشتباه بودنش دارن حتما حتما لطف کنن و نظرشون رو ذکر کنن. |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
نمیخوام بگم این بازی خالی از نماد و رمز نیست ولی دلایلی که آوردید قانع کننده نیستند. برگ تک (AS) به این دلیل نام گذاری شده که حرف A اولین حرف اکثر زبانها و نماد یک است. حرف K برای برگ پادشاه حرف اول کلمه King است و حرف Q هم به خاطر کلمه Queen است. ولی نکته ای که قابل ذکر است اینه که کلمه Queen در فرهنگ لغات به معنی "شهبانو، ملكه، زن پادشاه" معنی میشود. هنگامی که این بازی وارد ایران شده است شیعیان ایران حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را با نام بی بی می شناختند و احترام زیادی هم برای این نام قائل بودند و دستهای پشت پرده کلمه Queen در ورق بازی را به بی بی ترجمه کرده که این جای تامل دارد. |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من خودم تا دو سه سال پیش چند مدل از بازی با ورق رو انجام می دادم که دیگه کنار گذاشتم تو یکی از بازی ها هر وقت یک نفر به عدد 21 برسه برنده است و نکته ی جالب قضیه اینکه برگه ی تک (AS) که همون یازده میشه اگه برای یه نفر 2بار as بیاد با اینکه جمع میشه 22 ولی برنده میشه !!!!!!!! فهمیدید که !!!!!!
|
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۹/دی/۸۹ ۱۹:۳۳)جوینده حق نوشته است: سلام به همه دوستانبسم الله مرسی دوست عزیز ولی دقت کنید که A که اولین کارت هست و جایگاه یک رو داره چرا ارزشش بیشترینه؟ درصورتی که اگه باید ارزش کمترین رو داشت واین ارزش گذاری هم هیچ تغییری تو روند بازی ها ایجاد نمیکرد ولی اومدن این برگ رو بالا دست شاه قرار دادن که این نشون میده حتما منظور خاصی از این ترتیب ونماد گذاری دارند. اگه بازهم توضیحم قانع کننده نیست حتما مطلع کنید. و من الله توفیق. |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام **************** خب يه چيز ديگه هم يه مدتيه مغز منو مشغول كرده البته هيچ تحقيقي رو درموردش انجام ندادم ولي چون ديدم يه جورايي شايد به بحث شما ربط داشته باشه اينو هم اينجا مطرح كنم شايد يكي پيدا بشه بتونه درمورد تصديق يا رد اين موضوع هم نظري بده . نيازي به توضيح نيست عكس كاملا منظور منو ميرسونه : ![]() |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان من با این کارت ها خیلی بازی ها میشه انجام داد مه همشون هم حول عدد 11 و 7 و گاهاً 13 می چرخند که من اسماشونو نمی دونم !!!!
|
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تاریخچه و توضیحات در مورد ورق بازی
صحت اطلاعات بر عهده منبع می باشد. |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
حقیر فکر میکنم ریشه حرمت بازی با ورق در شرع مقدس اسلام عمیق تر از این اعداد و ارقام باشه بسیار عمیق تر ببینید خدا در قرآن میگه شیطان میخواد با شراب و قمار بین شما دشمنی ایجاد کنه من در دوران جاهلی بازی میکردم(بد بختانه) چند چیز رو به تجربه فهمیدم در بسیار مواقع این بازی حتی بین دوستان دشمنی به وجود میاره یک خاصیت بسیار عجیب این بازی اینه که شدیداً اعتیاد آوره یعنی وقتی نشستی پاش دیگه به این راحتی ها نمیتونی بلند شی یکی از مصادیق لعب است و لهو و بیهوده است مطلقاً و البته حرف هایی (البته از منابع غیر اسلامی) شنیده ام که اصلاً مخترع این بازی شخص شخیص ابلیس لعنت الله علیه است البته موارد دیگه ای هم هست که در ادامه خدمت دوستان عرض خواهم کرد انشا الله |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند نکته ای راجع به Sonic and Super Mario | Mitsonary | 9 | 6,978 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۱۷ آخرین ارسال: مهرداد1991 |
|
| یه نکته کوچیک اما خیلی بـــزرگ!!!{حتما بخون}رنگ سبز در بازی | حسن زاده | 34 | 19,410 |
۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: ضحی |
|

![[تصویر: dimhqbr5m7axwq09a42v.jpg]](http://up.iranblog.com/images/dimhqbr5m7axwq09a42v.jpg)