|
فالون دافا، نقد فرقه - دین مورد نظر صهیونیزم(مناظره)
|
|
۲۳:۳۰, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش یکی از محققین گرانقدری که میشناسم، مطلبی را به بنده معرفی کردند که ظاهرا خودشون نقد کردند. این مطلب برای محققین آخرالزمان شناس بسیار مفید است و خیلی میتونه اون ها رو در مباحث آخرالزمانی کمک کنه .
ارسال این مطلب و نقد هاش تدریجی خواهد بود و هر چند روز یک بار نقد بخش هایی از این تفکر در این تاپیک قرار خواهد گرفت . " ![]() جماعت فالون دافا که خاستگاه آن چین است در بسیاری از کشور ها از جمله کشور های عربی نظیر مصر و فلسطین اشغالی و برخی کشور های غربی ریشه دوانده است. هنگامی که از آنها در باره فالون دافا سئوال می کنیم ، با ادب تمام می گویند فالون دافا یک آئین روحی است مثل یوگا که بر روی تعالی نفس و تهذیب سلوک متمرکز است. هنگامی که از آنان در مورد آداب و رسوم آن سئوال می کنیم می گویند، تمرینهای سخت به مدت یک ساعت در روز و تمرین سکوت با تمرکز به مدت نیم ساعت در روز و به مدت دو هفته و معتقدند که این تمرینها برای رسیدن به کمال نفس با قدرت تحکم بر روح مفید است! اما هنگامی که بااین جوابها قانع نشده و بخواهید سئوالات بیشتری در این خصوص بنمایید دیگر پاسخی نخواهید شنید ولی هنگامی که مقالات و اعلامیه های آنها را بر روی شبکه اینترنت برسی کنید، اموری به غایت خطرناک از این دین جدید خواهید یافت . فالون دافا از جمله آئین های ساخته دست بشر و انحرافی است که هر از چند گاه ظهور می نماید. این آئین جدید در چین با مخالفت شدید دولت مواجه شده و دولت چین بسیاری از رهبران این حرکت را دستگیر کرده است. اما رهبر این دین جدید دجالی چینی است که تا قبل از ظهور خود هیچ شغل و تخصص خاصی نداشته و رفتار و سلوک او در نهایت انحراف از موازین اخلاقی بوده است وبا این حال خود را پیامبر آخر الزمان معرفی کرده است و با حمله به دین اسلام و مسیحیت به ترویج آداب و رسومی پرداخته که هیچ عقل سلیمی نمی تواند آن را قبول کند. آنچه جالب توجه و سئوال برانگیز است این است که رژیم ساختگی اسرائیل این دین جدید را در آغوش و تحت حمایت خود گرفته ، هر چند تاریخ این رژیم نشان می دهد که پیش از این نیز پذیرای ادیان انحرافی چون بهائیت و قادیانیه بوده. به هر حال اسرائیل با بازگشایی دفاتر این حرکت در فلسطین اشغالی و صرف میلیونها دلار، زمینه ترویج و صدور آن را به کشور های عربی و مسلمان فراهم آورده است. در لغت چینی فالون دافا کلمه ای مرکب و به معنای اساس وجود ( حیات) و یا قانون اکبر است و در قاموس ادیان اثری از این دین در بین آئین قدیم چین که هزاران سال قدمت دارند ، دیده نمی شود. کما اینکه رهبر خود این آئین اعتراف می کند که در سال 1992 میلادی بر او وحی نازل شده است!. رهبر این دین که نام او " لی هونج جی" است و خود را پیامبر آخر الزمان معرفی می کند معتقد است که دین او انسان را به کمال و پاکیزگی نفس و زدودن آن از هواهای نفس و گمراهی و اغوا سوق می دهد. آئین فالون دافا دو جزء دارد: رشد و تحول انسان با هدف تحسین و تغییر جسم و نفس و کلید این تغییر ، انسجام فرد با صفت اساس حیات و وجود است. وی معتقد استکه دین او آخرین دین آسمانی است که برای هشدار به همه انسانها آمده است و وقوع زلزله و آتشفشان و توفانها و سیل های ویرانگر، به خاطر روی گرداندن بشر از این دین است ! وی معتقد است که این دین ارواح شریر و شیاطین را نابود می کند ! اما سئوال اینجاست که اگر این دین به اعتراف پیامبر آن در سال 1992 نازل شده پس تکلیف زلزله ها و آتشفشانها و سیلابهایی که در یکصد سال گذشته اتفاق افتاده اند چیست؟ نماد این دین دایره ای است به شکل صلیب و تصاویر آن در اینترنت دیده می شود این تصاویر سعی دارند نشان دهند که صدها سال قبل افرادی در چین از آداب و رسوم این دین پیروی می کرده اند و سئول اینجاست که اگر این دین در سال 1992 نازل شده ، چگونه صدها سال قبل کسانی بوده اند که از آن پیروی می کرده اند؟(تناقضات آشکار) از دیگر ویژگیهای این دین آن است که گروندگان آن بعد از مرگ از حساب و کتاب معاف هستند!. این دین معتقد است که ایمان به خدا اختیاری است زیرا پدر هستی در هر دوره ای خدایی جدید را برای محاسبه و ... انتخاب می کند. در این دین همه چیز حلال است جز قتل و هیچ کس حق ندارد انسان یا موجود دیگری را بکشد کما اینکه هیچ کس در این جهان مالک نیست و ملکیت وجود ندارد و هر چیزی که در این دنیا وجود دارد،متعلق به همه است. معتقدان این دین می گویند هنگام تمرینهای این آئین فرشته ها در اطراف آنها حرکت کرده و هیچ کس جز آنها نمی تواند فرشته ها را ببیند. لی هونج پس از ادعای نبوت کم کم ادعای خدایی کرده و می گوید بدانید که خدای جدید این جهان " لی هونج" 15 سال قبل متولد شده و در کوهها مشغول به انجام امور خدایی خویش است. پناه بر خدا ! شعار این دین تحول بشر است و کلید تحول "جین ، شن و رین" است. "جین" یعنی حقیقت و راستگویی و استقامت و بازگشت انسان به اصل و ذات خود. "شن" یعنی رحمت و بخشش و "رین" یعنی صبر و تسامح.از عجایب این دین آن است که به پیروان خود اجازه می دهد آداب و روسم آن را در هر مکانی انجام بدهند حتی در دستشویی و یا کلوپهای رقص شبانه! فالون دافا و اعمال منافی اخلاق این دین ملکیت شخصی را حرام کرده و به ملکیت عمومی اعتقاد دارد ولذا از همین جا مشخص می شود که چقدر به دور از اخلاق و موازین اخلاقی بوده ، هر چند در ظاهر ادعا می کنند که به اخلاق اهتمام دارند. فالون دافا می گوید، مردان مالک همه زنان و زنان مالک همه مردان هستند و مرد حق ندارد همسر خود را از عشق و معاشرت با مردان دیگر منع نماید و زن نیز حق ندارد همسر خود را از عشق و معاشرت با زنان دیگر منع نماید. و همین نشان دهنده قبح و زشتی این دین و ترویج کمونیسم جنسی در آن بوده و لذا می بینیم که بسیاری از زنان آمریکایی و یهود و ملیت های مختلف از جمله کشور ها آفریقایی و دریای شمالی مثل نروژ و دانمارک و فنلاند به این دین روی آورده اند. فالون دافا و اسلام فالون دافا می گوید آزادیهای شخصی در چارچوب تسامح و رحمت شکل می گیرند و لذا این دجال چینی معتقد است که ادیان آسمانی تنها موجب حد و حصر آزادیهای شخصی هستند و این دین با هجوم به اسلام و آئین نماز در اسلام معتقد است که رکوع و سجود در نماز مسلمانان موجب از بین رفتن عقل انسان و ناتوانی در تمرکز می شود!! از سویی دیگر می بینیم اسرائیل از این دین حمایت می کند، نظیر حمایت این رژیم از بهائیت و قادیانیه و این در حالی است که اسرائیل هیچ دینی را جز دین یهود قرن 21 به رسمیت نمی شناسد و لذا سئوالی که مطرح است این است که چگونه اجازه داده است تا دفاتر و پایگاههای این دین در گوشه و کنار سرزمینهای اشغالی فلسطین تاسیس شود؟ آیا هدفی جز تخریب اسلام و به انحراف کشیدن مسلمانان در این حمایتها وجود دارد؟ منبع: مجله الشریعه شماره 496 اوریل 2007 به قلم عبدالحمید حموده – نویسنده و پژوهشگر مصری . " |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
لطفاً به جای جواب به باقی ارسالها
این سوال ساده و واضح رو پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به چه دلیل معتقدی بیشمار خدا داریم ای بیشمار پرست؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۳ توسط emadm.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دوستان، می خوام که بحث رو آرومتر ادامه بدیم. اینطوری بهتر میشه فکر کرد و میشه بحث سنجیده تری داشت.
دوستان به نظر شما روش درست پذیرش یک عقیده چیست؟ به طور مثال، مسلمانان صدر اسلام چطور اسلام رو قبول کردند؟ علی آقا، من در مورد اینکه راهش خوبه تقریبا مطمئنم، چون تجربه اش کردم. ولی در مورد مسائل اعتقادی، تنها چیزی که به نظرم میاد همین اعتماده. |
|||
|
۱۷:۲۵, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بابا این عماد چرا اینطوریه یه سوال ساده ازت شده یه جواب واضح میخواد چرا اینقدر میپیچونی
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مطمئن باش مردم به خاطر بحث توحیدی پیامبر و توصیفی که پیامبر از خدا داشت و هماهنگ بودن اون مسئله با عقلشون کم کم متمایل شدن به اسلام. بعد اعجاز قرآن از لحاظ فصاحت، علم، پیشگویی و ... و دیگر معجزات پیامبر.
اما جالبه که اساس جهانبینی ها که بحث خدا هست رو شما خیلی بچگانه ازش عبور کردین. شما حتی هنوز یقین به راه دافا هم ندارین. دارین با شک جلو میرین. قطعا بدونین توی همون فالون هم به جایی نمی رسین. در مورد خدا که اینطور. بیشمار خدا. چی بگم؟ در مورد معاد و قیامت و زندگی بعد از مرگ چی میگه؟ راستی نظر فالون دافا راجع به اسرائیل و فراماسونها چیه؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۰ توسط emadm.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
راستش دلیلی که من پذیرفتم آموزه هاش بودودر مورد اعتقادات هنوز مطمئن نیستم. پس از دوستان می خوام که اگه اجازه بدن، فردی رو دعوت به بحث کنیم که چند سال بیشتر از من تمرین کرده باشه. به هر حال بحث در مور فالون دافاست نه در مورد اعتقاد شخصی من.
فکر می کنم در اون صورت بحث خیلی بهتری خواهیم داشت. موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
یک مسئله درمورد خدا بگم : وجود خدا های متعدد موجب اختلاف میان آنان خواهد شد. همان طور که در زمان افسانه های رم به همین گونه نقل شده . نمونه بارزش فیلم "پرسی جکسون" و "کلش آو تایتن " در یکی دوسال اخیره. این که چرا فقط یک خدا داریم هم یعنی چون برای لفظ خدا تدبیر فرض میشه و او تمامی علوم را داراست پس نیازی به خداهای دیگر نیست . اگر خدا ها ویژگی های متفاوتی دارند پس آن ذات، خالق نمیتواند باشد .چون خدا ذاتی است که کامل است . اگر هم آن ذات کامل باشد پس تعدد این خدا ممکن نیست . بر فرض محال اگر تعدد داشته باشند وجودشان با هم منافات ندارد چون تمامی آنان در هر صورت یک کار را انجام خواهند داد. |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۰ توسط emadm.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:وجود خدا های متعدد موجب اختلاف میان آنان خواهد شد. همان طور که در زمان افسانه های رم به همین گونه نقل شده . نمونه بارزش فیلم "پرسی جکسون" و "کلش آو تایتن " در یکی دوسال اخیره.سلام این وقتی پیش میاد که اونها دارای احساسات و وابستگیهایی مثل ما باشند. این اثبات پیشفرضهای زیادی داره، مثلا مفهومی که از خدا در اینجا مورد بحث قرار گرفته، همان مفهومی از خداست که در اسلام مطرح شده و ثابت شده که خدایی با اون مشخصات نمی تونه متعدد باشه. در فالون دافا، موجوداتی که سطحشون از حدی بالاتره به عنوان بوداها شناخته میشن. در واقع برداشت من اینه که مفهومی که از بودا وجود داره، همون چیزی نیست که در اسلام به عنوان خدا مطرح میشه. در مورد اعتقادات، راستش من زیاد تا حالا دنبالش نرفتم، چون همیشه وابستگیهایی بوده که با تحقیقم تداخل می کرد. مثلا وقتی می خواستم در مورد اسلام تحقیق کنم، ممکن بود ترس از مواجه شدن با یک ضرر مادی در صورت پذیرش دینی غیر از اسلام باعث بشه نتیجه تحقیقم درست نباشه. یه مدت لازمه این موضوع رو حل کنم و بعد بیام سراغ اعتقادات. به هر حال اگر صلاح بدونید می تونیم فردی که بیشتر از من این راه رو طی کرده رو به بحث دعوت کنیم. موفق باشید |
|||
|
۱۹:۵۰, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
آقا جان
یه بنده ی خدایان داریم به اسم عماد که تمام مسائل اعتقادی اسلام رو تا کنون در مباحثش در تالار تشکیک کرده خواهشاً اجازه بدید ما با این فرد متمرکز بحث کنیم مبحث دیگه ای رو مطرح نکنید بیا به این یک سوال ساده ی من جواب بده به چه دلیل معتقدی ما بیشمار خدا داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۱ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۱)emadm نوشته است: دوستان، می خوام که بحث رو آرومتر ادامه بدیم. اینطوری بهتر میشه فکر کرد و میشه بحث سنجیده تری داشت. نقل قول:دوستان، می خوام که بحث رو آرومتر ادامه بدیم در مورد اسلام هم بحث آروم تر میخواستی ؟ نقل قول:دوستان به نظر شما روش درست پذیرش یک عقیده چیست؟ به طور مثال، مسلمانان صدر اسلام چطور اسلام رو قبول کردند؟شما لطفا بحث رو عوض نکن ! سوال علی آقا اینه که چرا بیشمار خدا داریم ؟ (۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۹)emadm نوشته است: سلام نقل قول:در فالون دافا، موجوداتی که سطحشون از حدی بالاتره به عنوان بوداها شناخته میشن. در واقع برداشت من اینه که مفهومی که از بودا وجود داره، همون چیزی نیست که در اسلام به عنوان خدا مطرح میشه. تو همین پست قبلی میگی خدایان بیشمار وجود داره ! حالا میگی مفهومی از بودا ! پست خودتو نقض نکن , تکلیفت روشن نیست با خودت ؟ فالون گونگ مگه رستورانه ! بیشمار خدا یا بیشمار بودا یا مفهومی از همه چی !!!! سالاد با میگو و دلستر لیمویی هم داخل دافا هست ؟ نقل قول:مثلا وقتی می خواستم در مورد اسلام تحقیق کنم، ممکن بود ترس از مواجه شدن با یک ضرر مادی در صورت پذیرش دینی غیر از اسلام باعث بشه نتیجه تحقیقم درست نباشه. با همین ترس رفتی سراغ خدایان بیشمار دافا ![]() ![]() ![]() نقل قول:در هر حال اگر صلاح بدونید می تونیم فردی که بیشتر از من این راه رو طی کرده رو به بحث دعوت کنیم. شما اول سوال رو جواب بده : چگونه وجود بیشمار خدا رو اثبات میکنی ؟ حالا چی شده دنبال کمک میگردی
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستان به نظر شما روش درست پذیرش یک عقیده چیست؟ به طور مثال، مسلمانان صدر اسلام چطور اسلام رو قبول کردند؟ سفسطه! بحث در مورد دافاست نه اسلام سوال چند تا خدا دارین؟ جواب بیشمار!! مگه میشه شما ندونی چند تا خدا دارین؟ اصلا شما چیزی به نام خدا دارین؟!! سوال : خدایان شما چکارهایی انجام میدن . توصیفشون کن تواناییشون و حیطه مسئولیتشون سوال انسان وجه افطراقش با حیوان چیه : عقل سوال : بیا دافا رو ثابت کن . جواب: با عقل نمیشه (در صورتی که ما صرفا عقلانی هی چیری رو در اسلام ثابت میکنیم . حتی عرفانش رو) نتیجه . دافا میگه حیوان باش!! سوال چرا ایین شما عقلانی نیست؟ جواب چون شهود مبدا ایمانه! ایا شما شهود کرده اید؟ نه ! شما که نه برهان دارید و نه چیزی شهود کرده اید! به چی ایمان دارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سوال : چه ادیانی راه رو بر عقل میبندند! و میگن باید بپذیری تا شهود کنی؟ جواب 1- چیزی غیر عقلانی است 2- متکی به شستشوی مغزی پیرو در دراز مدت است 3- راه را برای سو استفاده رئیس ایین باز نگه دارد 4ـ..... سوال شهود در ایین شما چیست؟!! تخیلات وهمیه ای که بر اثر مقادیری بسیار از تلقین برای فرد حاصل میشود!!! نتیجه بحث: من(عماد) هیچ حرفی برای گفتن ندارم!! نتیجه 2: من به استاد شما اعتماد ندارم تکلیف چیست؟! (!) شما وقتی اومدی در یک فروم تخصصی اسلامی و اسلام رو با عقل و ... میخوای به چالش بکشی و جواب بگیری باید با همون روش هم ایین خودت رو بتونی اثبات کنی خوب حالا شما برو بزرگترت رو بیار ببینیم ماجرا چیه ! ولی خدایی خودم تا این اسلام رو پذیرفتم هزاران دلیل عقلی و نقلی و شهودی رو برسی کردم! فکر کردم اقلا یه دلیل ساده داری که بشه ردش کرد که همونم نداری منتظریم به شرطی که استادتم مثل خودت نباشه اونم به یه استاد دیگه اعتماد کرده باشه در اسلام میگه اصول دین رو برید تحقیق کنید بحث کنید تا اقناع بشید و بپذیرید . ... یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا | joseffist | 148 | 68,219 |
۱۹/بهمن/۹۶ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: joseffist |
|
| تحقیق جامع در مورد فرقه ضاله تصوف | عبدالرحمن | 12 | 6,504 |
۱۹/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۷ آخرین ارسال: حسن.س. |
|

![[تصویر: masterlee.jpg]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6CY_NjGeNn_R8M:http://www.fdkansas.net/masterlee.jpg)