| نظرسنجی: فکر میکنید خدا چقدر جواب دعاهاتون رو داده؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| همه | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| کم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
دلنوشته ها و اشعار
|
|
۲۰:۱۷, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۵ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت کابران گرامی بیداری اندیشه
2 پیشنهاد دارم که نمی دونم با استقبال مواجه می شود یا خیر؟؟ اما به هر حال مطرح می کنم چون جاشون خالیه یک بخش، بخشیه که در آنجا موضوع فناوری اطلاعات و تبلیغ پیوند می خورد ببینین الان افزونه های فایر فاکس، تم ویندوز، اسکرین سیور، تصویر بک گراند، نرم افزارهای اسلامی مختلف به خصوص در موضوع مهدویت و آخر الزمان، ای بوک های مبایل اینا همشون جای کار دارن آقا اگه کسی بلده چند قالب وبلاگ با موضوع آخرالزمان و مهدویت درست کنه بگذاره تو این بخش معرفی نرم افزار های مختلف اسلامی در این بخش یه دستی بالا بزنیم در این بخش هایی که گفتم وارد بشیم که دشمنان ما خیلی وقته وارد شدن خودمون تم بسازیم خودمون اسکرین سیور مهدوی درست کنیم و .... قطعا چیزهای دیگری هم هست که به ذهن شما می رسه. اما بخش دوم از همون اول جای خالی این بخش رو احساس می کردم دنبال زمانی مناسب برای طرحش بودم من خوودم خیلی دوست دارم بخشی باشه که در اون اشعار و دلنوشته های خطاب به آقا رو داشته باشیم اشعار در مدح اهل بیت، اشعار عرفانی و معرفتی مداحی های منتخب هم هست که نمی دونم در کدوم بخش بگذاریم بهتره اما من از مداحی های پیشنهادی دوستان استقبال می کنم کلا شعر، پیامک های مهدوی و آخرالزمانی، دلنوشته ها، متن های ادبی زیبا، جملات قصار و نغز من خودم گاهی یه بیت شعر آنچان به دلم می شینه که چندین صفحه نثر نمی تونه اون احساس رو به من منتقل کنه. شعر انتخابی من تقدیم به ادب دوستان:
گفتم چرا قلبم دگر بر تار زلفت گير نيست
یا علی
سر بر زمين افكند و گفت خود كرده را تدبير نيست اشكي به زير مقدمش انداختم رحمي كند گفتا كه اشك بي ورع در رتبه تاثير نيست گفتم بيا در بند كش اين بنده فرار را گفتا اگر عاشق شوي كاريت با زنجير نيست گفتم كه ديگر گوييا افتاده ام از چشم تو با غم نگاهم كرد وگفت مهدي زنوكر سير نيست محمد علی صولی |
|||
|
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
|
خداوندا !
من از آن داشته هایم نیست که میگریَم مرا با داده های دنیاییت کاری نیست !!! من از بهر همان گِریَم ... که تا امروز بر این عالم ندادی ! همان خواهم که تا نامش برد راوی ... همه کوه ها فرو ریزد, همه بحرها تهی گردد, همه دلها غنی گردد! همان خواهم ... که گر یادش بوَد جاری ... همه غم ها , همه اشک ها همه تنهایی و دردها همه بود و نبودن ها همه یک جا فرو ریزد خداوندا ! مرا آن ده ... که تا جایی که "آدم" هست بر این عالم و هر چه "سیب" روید در این دنیا مرا نتوان بیرون کرد از این جنّت از این رویا ... |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۰۷ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
حرف دل
چه سال ها که خدا بود و ما نفهمیدیم کنار خانه ی ما بود و ما نفهمیدیم همین خدا که برایش قصیده می گفتیم خودش قصیده سرا بود و ما نفهمیدیم چه اشتباه بزرگی همیشه در معنا نوا، ز ناله جدا بود و ما نفهمیدیم و این صدا که شنیدیم تازگی، عمری - سرود پنجره ها بود و ما نفهمیدیم دری که رو به خیابان عشق وا می شد کنار خانه ی ما بود و ما نفهمیدیم ![]() |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۴۵ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
به دنبال تو میگردم به دنبال تو می گردم نمی یابم نشانت را بگو باید کجا جویم مدار کهکشانت را تمام جاده را رفتم غباری از سواری نیست بیابان تا بیابان جسته ام رد نشانت را نگاهم مثل طفلان زیر باران خیره شد بر ابر ببیند تا مگر در آسمان رنگین کمانت را کهن شد انتظار اما به شوقی تازه, بال افشان تمام جسم و جان لب شد که بوسد آستانت را کرامت گر کنی این قطره ناچیز را شاید که چون ابری بگردم کوچه های آسمانت را الا ای آخرین طوفان! بپیچ از شرق آدینه که دریا بوسه بنشاند لب آتش نشانت را حسین اسرافیلی ![]() |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
![]()
یا اباصالح المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس کوچه های خاکی قلبم عبور کن آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
در انتظار سپیده
تبر به دوش بت شکن چه روزها که يک به يک غروب شد، نيآمدي چه اشکها که در گلو، رسوب شد نيآمدي خليل آتشين سخن، تبر به دوش بت شکن خداي ما دوباره سنگ و چوب شد نيآمدي براي ما که خسته ايم و دل شکسته ايم، نه براي عده اي، ولي چه خوب شد نيآمدي تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام دوباره صبح، ظهر، نه، غروب شد نيآمدي مهدي جهاندار- اصفهان |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
یادگار اخرین فاطمه نام زهرا بهر قران شد نگین نام تو نقش نگین فاطمه خلقت من بهر عشق روی توست رخ عیان کن مه جبین فاطمه ساکنم بنما به کوی معرفت اشنایم کن به دین فاطمه کی کنیم روزی سفر اندر بقیع سرگذارم بر زمین فاطمه خاک ریزم برسرم محرم شوم تاشوم خلوت نشین فاطمه |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
این هفته هم گذشت تو اما نیامدی
خورشید خانواده ی زهرا نیامدی از جاده ی همیشه ی چشم انتظارها ای آخرین مسافردنیا نیامدی صبحی کنار جاده تو را منتظر شدیم "آمد غروب،رفت وتوآقا نیامدی" امروزمان که رفت چه خاکی به سر کنیم؟ آقای من ! اگر زد وفردا نیامدی غیبت بهانه ای است که پاکیزه تر شویم تا روبرویمان نشدی ، تا نیامدی! |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
من زنده بودم اما انگار مرده بودم
از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها , تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم یک عمر می شد آری در ذره ای بگنجم از بس که خویشتن را در خود فشرده بودم در آن هوای دلگیر وقتی غروب می شد گویی بجای خورشید من زخم خورده بودم وقتی غروب می شد وقتی غروب می شد کاش آن غروب ها را از یاد برده بودم |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
بر لب کوثرم ای دوست ولی تشنه لبم
در کنار منی از هجر تو در تاب و تبم روز من با تو به شب امد و شب با تو به روز در فراق رخ ماهت گذر روز و شبم امام خمینی (رحمة الله علیه) |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
![]() دلا تا باغ سنگی، در تو فروردين نخواهد شد به روز مرگ، شعرت، سوره ی ياسين نخواهد شد فريبت می دهند اين فصل ها، تقويم ها، گل ها از اسفند شما پيداست، فروردين نخواهد شد مگر در جستجوی ربّنای تازه ای باشيم وگر نه صد دعا زين دست، يک نفرين نخواهد شد مترسانيدمان از مرگ، ما پيغمبر مرگيم خدا با ما که دلتنگيم، سر سنگين نخواهد شد به مشتاقان آن شمشير سرخ شعله ور در باد بگو تا انتظار اين است، اسبی زين نخواهد شد عليرضا قزوه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلنوشته | nicolo | 0 | 801 |
۲۲/خرداد/۹۶ ۹:۰۶ آخرین ارسال: nicolo |
|

![[تصویر: image451.gif]](http://www.sheekh-3arb.net/3atter/dividing_files/image451.gif)
![[تصویر: image020.gif]](http://www.sheekh-3arb.info/islam/Library/img/3ater/div100.files/image020.gif)
![[تصویر: 1_7_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7785077197/1_7_.jpg)

![[تصویر: Optimized_001.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7947423866/Optimized_001.jpg)