|
فراخوان برای ساخت بازی "منجی"
|
|
۰:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
در اينجا ميخواهم از تمامي دوستاني كه با ساخت بازي و همچنين تهيه يك داستان براي ساخت يك بازي مهدوي به نام "منجي" را آشنايي دارند كمك بگيرم تا دست در دست يكديگر اولين بازي مهدوي كشور را بسازيم البته از دوستان تقاضا دارم كه طرح كلي بازي مخفي بمونه چون احتمال سرقت رفتن طرح هست از كليه دوستاني كه در اين زمينه كار كردند تفاضا دارم طرح خود را به صورت پيام خصوصي به من ارسال كنند براي اين كار قطعا به افراد زيادي نياز هست تا طرح به صورت كامل و كم نقص انجام گيرد از دوستان ديگر هم مي خواهم نظر خودشون در باره اين طرح را در اين تاپيك مطرح كنند با تشكر از همكاري همه |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۹, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
واقعا دستش درد نکنه هر کی مسئولیت نوشتنه داستانو به عهده گرفته
چون اصلا جذابیت بازی به داستانشه مگه نه؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۹:۰۵)hsmoa نوشته است:(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۶)mohammad74 نوشته است: چند درصد امکان داره که بازی رو بسازی؟ دوست عزیز اول اسکریپت بازی رو میسازن که اگه بخواین خیلی خوب کار کنید 6 ماه تا یک سایل کار میبره و بعد از تست روی لوکال هاست میخرن نهایتا هاست 100g سالیانه 650000 تومان هست که میتونید با پرداخت هزینه سال اول با فروش اکانت های vip و تبلیغات بازی پول هاست رو در بیارید |
|||
|
|
۲:۳۸, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من کل تاپیک رو نخوندم. ولی کلا سعی کنید زیاد مستقیم نسازید. چون ما در حدی نیستیم که بخوایم فیلم یا بازی یا کارتون یا هر چیز دیگه ای از معصومین بسازیم.
|
|||
|
۱۷:۲۷, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من هم کل تایپیک هارو نخوندم یه نظر می دم که اگه بدونید بد نیست من ما ه ها دنبال این قضیه بودم خیلی از دوستای مورد اعتمادم همین نظر هارو دادان اما بدونید که اگه مستقیم بحث در باره ی امام زمان باشه جالب نمی شه و ترفدار پیدا نمی کنه مثلن بازی جنگ های سلیبی یه مر حله ش هست که دشمن داری اون قیافش زشته و به شما تلقین می کنه که ادم بدیه اما اون یک رهبر مسلمون بوده این جوری بازیشونو به همون هدفی که می خوان هدایت می کنن بیاید ما هم از این کار ها کنیم اسم بازی و کلن بازی رو یه هو به امام زمان و واسلام ربط ندیم بذاریم بازیکن به نتیجه های ما برسه مثلن بازی کن نقش اول اسمش مهدی یا ر باشه دز صورتی که اول بازی چیزی از اقا و اخر زمان نام نبرده با شیم و همینطور به صورت نشانه در بازی قرار بدیم تا بازیکن نا خواسته جذب هدف ما بشه
چه طوره؟ البطه من می خوام باز به صورت نقش افرینی یا سوم شخص باشه و نظرم هم بر همون مبنا دادم |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۰:۰۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان بازی قرار است بر سبک بازی های آنلاین طراحی شود مانند بازی های تراوین یا جنگ خان ها
و اصلا نامی از دشمن ما یعنی اسرائیل غاصب به میان نخواهد آمد و فقط و فقط از طریق نماد ها و ... طرفین این جنگ مشخص خواهد شد.
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
من موضوع را کامل نخوندم اما تا جایی که اطلاع دارم می خواین مث تراوین بسازین
حالا یه چی که این وسط من نمی،فهمم اینکه شوما چطوری می خوای جبهه خوب و بعد بسازین تو بازیه های آنلاین اینجوری خوب و بد نداریم چرا؟ چون اگه خوب وبد باشه آخرش یه جوری باید داستان را به نفع طرف خوب تموم کنین و عم.ما افراد عاقل تو هیچ بازی آنلاینی اینکار را نمی کنن چون دو طرف ماجرا را یه بازیکن زنده تشکیل می ده پس باید نقابله ها بر اساس قوانین باشع نه نیروهای الهی و غیر الهی (با پیروزی تکراری خیر) چون اون موقع همه میرن طرف خوب و بازی ....... می شه اگه بخاین نیرو های ویژه خوبی و بدی تعریف کنین که سیکل بیهوده می شه و پایان نمی تونه داشته باشه مگه اینکه آخر بازی را مثلا یک سال تعریف کنین و آخرش یه گروه خیلی خوب و خوشکل بیان همه را پارو کنن که اینم ........ هست عموما تو بازیهای آنلاین پایان تعریف نمی شه اگه هم بشه یا کل بازی را به ......... می ده یا اینکه به صورت نقطه عطف طراحی می شه که رو بازیکنا تاثیر نداشته باشه و اگه شمام بخاین در باب آخرالزمان بسازین بهتر رو بازی سوم شخص فک کنبن نه رو بازیهای آنلاین البته همیشه این امکان که طرحی نو دراندازید کل گفته های مارو پشم کنبن هست یا حق |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
داداش در کل بعضی مسائل نباید فاش بشه و ...
بزارین بعد یه هفته که داستان بازی نوشته شد اونوقت نظر بدین. |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوستان به احتمال بیش از 90 درصد در بازی دو تیم وجود خواهد داشت و همچنان در اواخر بازی مانند بازی تراوین دو واندر یا شگفتی جهان وجود خواهد داشت که با تکمیل ساخت آن یکی از دو تیم برنده ی بازی اعلام خواهد شد.
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده هم بازی آنلاین خیلی نمیتونه داستان داشته باشه ولی تو بازیهای غیر آنلاین به بازیکن باید یک مسیر مشخص رو طی کنه و داستان رو دنبال کنه که s.white بسیار کامل و زیبا بیان کرده.
بنده برای کارهای گرافیکی آماده ام. |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
داداش برای بازی های غیرآنلاین و ... اقعا امکانات نداریم نه اسپانسر خوبی نه تیمه مناسبی
خودشم اینگونه بازی ها خیلی هزینه می خواد و اگه خودشم ساخته بشه زیاد با سلیقه ی جوون ها سازگار نیست. ما مجبوریم بازی آنلاین بسازیم تا بتونیم هزینه ی ساخت رو از طرق مختلف جبران کنیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعمال محدودیت برای دسترسی به بازی کلش آف کلنز | tedy | 1 | 1,286 |
۱۸/بهمن/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: soosisasa |
|
| آموزش ساخت بازی | Mitsonary | 13 | 5,363 |
۷/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: ADAM |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,474 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| فراخوان برای جذب نویسنده | razhaypenhan | 6 | 3,841 |
۱۴/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: razhaypenhan |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,704 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| عرضه بازی "واحه شادی" برای نوجوانان مسلمان در فیس بوک | nooromahdi | 0 | 1,455 |
۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|