|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۱, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۸)Mahdy2021 نوشته است: سلام سلام . آقا میلاد مدیر کل مهدویت شدن را بهتون تبریک میگم. ان شاء الله در همه مراحل زندگی موفق باشید |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام ودرود خداوند به همه دوستان من هم به نوبه خودم به همه عزیزان تبریک میگم امیدوارم در زندگی حقیقی هم موفق پیروز وسربلند باشن انشاللهصلوات (همچنین برای سلامتی همه این عزیزان)برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج.
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان قدیمی تر حتما Reza_Jackman یادشونه که مخصوصا در بخش سینما فعالیت زیادی داشتن و ناظر و مدیر هم بودن. ظاهرا که دوباره به آغوش گرم تالار برگشتن این هم دلیل رفتنشون بود برای این عزیز از خداوند متعال، موفقیت در نظارت تالار رو خواستاریم و امیدوارم دوستان از اطلاعات ایشون استفاده کنن |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۲:۴۰)Mahdy2021 نوشته است: سلام البته ایشون یه شیرینی بدهکارند. خوشحال شدیم
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام
باز هم تغییراتی در تیم مدیریتی داشتیم که ان شاء الله به پویایی و نظم بهتر تالار بینجامد معاونت جدید تالار mohamad مدیر کل جدید تالار ELENOR ناظران جدید تالار در جستجوی سختی مجید املشی و البته Admirer عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
خب به عنوان اولین نفر به همه این دوستان تهنیت عرض کرده و برای ادامه موفقیت هایشان صلوات هایی را هدیه می کنم.....
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۱ ۱۵:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
خیلی خوشحال شدم از بازگشت محمد به سینما تا ترکیب رویایی رو داشته باشیم :دی
همچنین تبریک میگم به برادران آقا مجید و اقا پژمان عزیز و آرزوی موفقیت برای علی آقا و محمد در پست جدیدشون ![]() البته نمیدونم چرا آقا مهدی پستهای این عزیزان رو اعلام نکردند. آقای Admirer ناظر جدید بخش جنگ نرم آقای مجید املشی ناظر جدید پروژه های شیطانی آخرالزمان آقای Elenor مدیر کل دشمن شناسی آقای در جستجوی سختی ناظر (بخش!) امام زمان و وظایف منتظران آقا محمد هم معاونت فنی تالار! |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به همه دوستان تبریک میگم.امیدوارم هر روز موفق تر بشن.هم تو تالار هم تو زندگیشون. در پناه خدا
|
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۱ ۱۵:۰۶)Havbb 110 نوشته است: البته نمیدونم چرا آقا مهدی پستهای این عزیزان رو اعلام نکردند. این موضوع از روز اول تا الان همه پستهاش موجوده تا الان اعلام کرده بودم؟ناظر یک سمت اجراییه نه محتوایی یعنی ممکنه ما بگیم آقا یا خانم ناظر بیا این بخش رو هم نظارت کن. پس این عزیزان فعلا ناظر بخش الف هستن. ممکنه فردا ناظر بخش ب باشن و دیگه ما تغییر بخش رو لازم نمی دونیم اعلام کنیم |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکَ یا قتیل العـَ بـَ رات (۲۲/آذر/۹۱ ۱۴:۵۹)Mahdy2021 نوشته است: معاونت جدید تالاربنده هم انتصابهای جدید در بخش مدیریت را به تک تک دوستانمان تبریک میگویم ![]() امید که دو ناظر جدید و عزیزمان با توانایی بالای خود بخشهای تحت نظارتشان را بیش از پیش احیا کنند . صلوات .. اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,467 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,465 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,876 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,029 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,323 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,933 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|