کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #81
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام و عرض تبریک این روز عزیز به همه دوستان خوبم...

همچنین به همه ناظران جدید تبریک میگم و از همه ی زحمات ناظران قبلی تشکر میکنم...

امیدوارم که بتونم وظیفه امو بخوبی انجام بدم...با توکل به خدا و کمک شما دوستان...

از مدیریت محترم هم که به من اعتماد کردند تشکر میکنم...

عرض دیگه ای نیست...

التماس دعا
یاعلی(علیه السلام)
در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شیدا ، Havbb 110 ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، ترنم ، Bahar ، فاطمه خانم ، وحید110 ، N.Mahdavian ، مجید املشی ، rastin ، fatemeh ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، یا صاحب الزمان ، بیداری اندیشه
۱۳:۰۳, ۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #82

نقل قول:حتما تو هم احساس تکلیف کردی.خخخخخخخ

به قول یکی از نامزدهای انتخابات : ما رو تکلیفوندند! :دی

پ.ن: بذار من پستو ارسال کنم بعد تشکر بزن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، جویای حقیقت ، sarallah ، دل خسته ، Bahar ، فاطمه خانم ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh ، علمدار133 ، ساقی ، بیداری اندیشه ، ترنم
۱۶:۰۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
سلام.تبریک میگم به همه ناظرین و مدیران بزرگوار .

RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose

امیدوارم موفق باشن و عمر با عزت و تن سالم و دل شاد داشته باشه.و امیدوارم شاهد پیشرفتهای بعدی این بزرگواران باشیم.
Smile

در پناه خدا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، Bahar ، شیدا ، Tolou ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، حسن.س. ، rastin ، fatemeh ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، ساقی ، بیداری اندیشه
۱۶:۱۸, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #84

به نام خدا
سلام
منه حقیر هم به تمام شما تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت از ته دل میکنم.Blush

[b]و همچنین دوست دارم اینجا از مدیریت سایت بسیار بسیار تشکر کنم چون واقعأ این سایتو دوست دارم و بهشون خدا قوت میگم[/u].Rose

موفق و پیروز باشید.Happy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، شیدا ، ترنم ، Tolou ، N.Mahdavian ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، حسن.س. ، sarallah ، حسن عزتي ، fatemeh ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، ساقی ، بیداری اندیشه
۹:۳۲, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #85
آواتار
به نام خدا

سلام .
از صمیم قلب تبریک میگم.
ان شاءالله ارتقای رتبه خدایی بگیرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Farzaneh ، fatemeh ، فاطمه خانم ، Hadith ، ترنم ، Tolou ، مفقود الاثر ، حسن.س. ، شیدا ، علمدار133 ، Havbb 110 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، سدرة المنتهی ، ساقی ، بیداری اندیشه ، مهرومه
۱۲:۵۶, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #86
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

من هم به همه دوستان گرامی:

سید ابراهیم
مجید املشی
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.
از صمیم
Heartتبریک میگم Smile

امیدوارم همیشه موفق باشید
RoseRoseRoseRoseRoseRose
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، فاطمه خانم ، ترنم ، Tolou ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، حسن.س. ، شیدا ، علمدار133 ، Havbb 110 ، مجید املشی ، وحید110 ، سید ابراهیم ، سدرة المنتهی ، ساقی ، بیداری اندیشه
۱۳:۰۸, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #87
آواتار
تبریک میگم.
یه 110 دیگه به 110 های تیم مدیریتی تالار اضافه شد!!!Angel
آقا راز این 110 ها چیه؟ هر کس داره میره مدیر میشه؟!Smile
خوبه ما هم یه 110 به اخر نام کاربریمون اضاف کنیمWink
مثلا sarallah 110 خوبه؟HuhCoolBig Grin

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Tolou ، مسافر ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh ، حسن.س. ، شیدا ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، مجید املشی ، دل خسته ، وحید110 ، سید ابراهیم ، سدرة المنتهی ، ساقی ، بیداری اندیشه
۲۳:۵۱, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #88
آواتار
(۴/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۸)sarallah نوشته است:  تبریک میگم.
یه 110 دیگه به 110 های تیم مدیریتی تالار اضافه شد!!!Angel
آقا راز این 110 ها چیه؟ هر کس داره میره مدیر میشه؟!Smile
خوبه ما هم یه 110 به اخر نام کاربریمون اضاف کنیمWink
مثلا sarallah 110 خوبه؟HuhCoolBig Grin
در اساطیر آمده ، که 110 نور از لیانگشامپو خارج شده و به آسمان بیداری پرواز می کنند ، این 110 نور رفته رفته دچار اندیشه می شند و 110 مدیر بیداری اندیشه رو تشکیل می دند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مفقود الاثر ، Havbb 110 ، مجید املشی ، ترنم ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، محب الزهرا ، black ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، sarallah ، شیدا ، Tolou ، ساقی ، بیداری اندیشه
۱۴:۳۹, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #89
آواتار
(۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۰۴)Mahdy2021 نوشته است:  با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام) Heart و روز مرد Big Grin

نیروهای جدیدی به تیم مدیریت تالار اضافه شدن تا خون تازه ای در رگهای تالار جاری بشه و امیدوارم باعث پویایی بیشتر تالار بشود

مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی

ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.

و البته خانم rastin عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند Angel

برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم Rose

فقط میتونم بگم آفرین ! آفرین به این انتخاب های جانانه و عالی.
بازگشت خانم راستین به شدت منو خوشحال کرد و ارتقا دوستان عزیزم هم این شادی رو مضاعف.
من این رو یک پیشرفت جدی برای تالار میدونم که بچه هایی که واقعا خدای اخلاق و معرفتن به حقشون رسیدن.

قدیمیا خوش برگشتین ، جدیدا مبارکا
فقط بی زحمت شیرینی ما فراموش نشودددددددددددددددد.WinkBig Grin

التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Farzaneh ، علمدار133 ، rastin ، فاطمه خانم ، شیدا ، Tolou ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، بیداری اندیشه ، ترنم
۱۴:۵۱, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #90
آواتار
اونقدری که ناظر شدنHavbb 110 بازتاب داشت رد صلاحیتهای انتخابات بازتاب نداشت[تصویر: biggrin.png]
باز تابش به حدی بود که مدیر کل شدن سید ابراهیم رو هم تحت الشعاع قرار داد[تصویر: confused.png]
ازصمیم قلب به همه دوستان ناظر
Coolو مدیرCool تبریک میگم Winkامیدوار
زیر بیرق آقا اباالفضل(علیه السلام)دررکاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، rastin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، شیدا ، Tolou ، شهیدطیبه واعظی ، وحید110 ، مجید املشی ، دل خسته ، ساقی ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، سدرة المنتهی ، ترنم ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]