|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام و عرض تبریک این روز عزیز به همه دوستان خوبم... همچنین به همه ناظران جدید تبریک میگم و از همه ی زحمات ناظران قبلی تشکر میکنم... امیدوارم که بتونم وظیفه امو بخوبی انجام بدم...با توکل به خدا و کمک شما دوستان... از مدیریت محترم هم که به من اعتماد کردند تشکر میکنم... عرض دیگه ای نیست... التماس دعا یاعلی(علیه السلام) در پناه حق |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول:حتما تو هم احساس تکلیف کردی.خخخخخخخ به قول یکی از نامزدهای انتخابات : ما رو تکلیفوندند! :دی پ.ن: بذار من پستو ارسال کنم بعد تشکر بزن |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام.تبریک میگم به همه ناظرین و مدیران بزرگوار .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم موفق باشن و عمر با عزت و تن سالم و دل شاد داشته باشه.و امیدوارم شاهد پیشرفتهای بعدی این بزرگواران باشیم. ![]() در پناه خدا |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام منه حقیر هم به تمام شما تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت از ته دل میکنم. ![]() [b]و همچنین دوست دارم اینجا از مدیریت سایت بسیار بسیار تشکر کنم چون واقعأ این سایتو دوست دارم و بهشون خدا قوت میگم[/u]. ![]() موفق و پیروز باشید.
|
|||
|
|
۹:۳۲, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام . از صمیم قلب تبریک میگم. ان شاءالله ارتقای رتبه خدایی بگیرید. |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام من هم به همه دوستان گرامی: سید ابراهیم مجید املشی farzaneh Havbb 110 neda حسن.س. از صمیم تبریک میگم ![]() امیدوارم همیشه موفق باشید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
تبریک میگم.
یه 110 دیگه به 110 های تیم مدیریتی تالار اضافه شد!!! ![]() آقا راز این 110 ها چیه؟ هر کس داره میره مدیر میشه؟! ![]() خوبه ما هم یه 110 به اخر نام کاربریمون اضاف کنیم ![]() مثلا sarallah 110 خوبه؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۸)sarallah نوشته است: تبریک میگم.در اساطیر آمده ، که 110 نور از لیانگشامپو خارج شده و به آسمان بیداری پرواز می کنند ، این 110 نور رفته رفته دچار اندیشه می شند و 110 مدیر بیداری اندیشه رو تشکیل می دند. |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۰۴)Mahdy2021 نوشته است: با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام) فقط میتونم بگم آفرین ! آفرین به این انتخاب های جانانه و عالی. بازگشت خانم راستین به شدت منو خوشحال کرد و ارتقا دوستان عزیزم هم این شادی رو مضاعف. من این رو یک پیشرفت جدی برای تالار میدونم که بچه هایی که واقعا خدای اخلاق و معرفتن به حقشون رسیدن. قدیمیا خوش برگشتین ، جدیدا مبارکا فقط بی زحمت شیرینی ما فراموش نشودددددددددددددددد. ![]() ![]() التماس دعا. |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
اونقدری که ناظر شدنHavbb 110 بازتاب داشت رد صلاحیتهای انتخابات بازتاب نداشت
![]() باز تابش به حدی بود که مدیر کل شدن سید ابراهیم رو هم تحت الشعاع قرار داد ![]() ازصمیم قلب به همه دوستان ناظر و مدیر تبریک میگم امیدوار زیر بیرق آقا اباالفضل(علیه السلام)دررکاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,430 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,425 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,837 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,026 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,322 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,933 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)