|
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
|
|
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم. (۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است: ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن. (۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است: جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه (۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است: این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟ البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۹, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۵:۳۴ توسط 1404.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام منم موافقم به هر حال میشه خیلی از پتانسیل دوستان استفاده کرد.این رو باید بپذیرم که واقعا توی تالار نمیشه به استعداد بچه ها پی برد و بیرون شاید بشه دوستان رو بهتر شناخت من هم با اقا علی 110 موافقم .
به هر حال دوستان به این اجماع برسن که ایا این ارتباط امکان پذیر هست و لزومی داره و در صورت مثبت بودن پاسخ به اسیب شناسی و بعد از اسیب شناسی هماهنگی ها برای ارتباط موثر انجام بپذیره میشه این ارتباط رو توی دانشگاه ها برگزار کرد...البته برای دوستانی که برای مثال اهل تهران هستند. یعنی در چهاربنده است. تبیین لزوم این ارتباط اسیب شناسی این ارتباط برنامه ریزی برای ارتباط مستمر(چرا و چگونه) هماهنگی یک مکان مناسب برای دوستان هم استانی و یا افرادی که بهم از لحاظ چغرافیایی نزدیک هستند. فکر کنم بشه این ارتباط رو از تهران شروع کرد.البته تا نظر دوستان و مدیران چه باشد. |
|||
|
۱۶:۱۹, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۶:۳۵ توسط sunrise59.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۸۹ ۱۴:۴۴)mohamad نوشته است: در ضمن اعضا تالار از شهرهای مختلف ایران هستند و این نیز مشکل اصلی برای این کار می تونه باشه.خب این ارتباط دوستان خارج از فضای مجازی،مختص تهران که نیست،دوستان می تونن تو شهرهای مختلف با همدیگه در ارتباط باشن. (۱۴/دی/۸۹ ۱۶:۱۱)علی 110 نوشته است: در مورد روابط دوستانه: آقایان با آقایان و خانوم ها با خانومها!من یه سوال داشتم از حضور همه دوستان،اونم اینه که اگر در ارتباط بودن خانم ها و آقایون،برای انجام یک فعالیت فرهنگی_مذهبی (البته با رعایت موازین شرعی) مشکل داره،پس چرا از 313 یار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،50تاشون خانوما هستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هر سری یه فکری داره،به نظر من اگر ما بخواهیم از همه این فکرا استفاده کنیم هیچ اشکالی نداره. (۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۰۴)mohamad نوشته است: شاید کسی نخواد و یا عذری داشته باشه که نتونه "خارج از فضای مجازی" با سایرین ارتباط داشته باشه.خب اگر کسی نخواست خارج از فضای مجازی با بقیه در ارتباط باشه،خب نباشه!!!!!!!!!!!!!!!! قرار نیست که کسی رو برای این مساله مجبور کنیم،زوری نیست که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کاملا با این طرح موافقم. این که بخواد این ارتباط خارج از فضای مجازی از رد وبدل کردن کتاب شروع بشه،خیلی خوبه،اما میشه به وسیله این شناختها و روابط،کلی کار فرهنگی_مذهبی انجام داد. |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من هم با این بسیار موافقم.هم درزمینه کتاب و هماهنگی جا برای جلسات در مشهد مقدس.
|
|||
|
۲۳:۵۳, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۸۹ ۰:۰۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
شیطان و نفس خیلی پیچیده هست
ثانیاً کی گفته زن ها با مرد ها اختلات دارند در حدیث آمده که این زنها در امر پشتیبانی عمل میکنند و باهم هستند!!!!!!!! نه این که قاطی مردها یک نکته مهم با تعویض کلمات boy friend و girl friend به لفظ خواهر و برادر شیطان مکرش کمرنگ نمیشه!!! امیر المومنین به زنان جوان جواب سلامش رو نمیداده از ترس این که مفسده اش از حسنه اش بیشتر نباشه حالا اگه شما ایمانتون محکم تر از امام علی هست یا از ایشون بیشتر تشخیص مصلحت رو میدونید این بحثش جداست موازین خاصی داره که باید رعایت بشه و من تعارف ندارم هر چند دوستان به حقیر انگ امّلی یا تحجر بزنند هر گروهی آقایان جدا و خانومها جدا با هم کار میکنند اما با هما هنگی که مسول کل آقایان با مسول کل خانومها احیاناً دارند اونم در یک جو رسمی نه دوستانه البته دوستان همگی این ها رو بهتر از من میدونید و من دارم توضیح واضحات میدم اما من از مکاید نفس خودم و شیطان به حال خودم ترسان هستم شاید ایمان من خیلی ضعیف هست اما ما در دینمون در این موارد توصیه اکید به تقوای گریز شدیم نه تقوای ستیز آیات قرآن و روایت هم در این مورد الی ما شا الله هست که باز دوستان بهتر از من بلد هستند از همه اینها که بگذریم صلاح مملکت خویش بزرگان دانند حقیر نظر دین را خدمت دوستان عرض کردم بد نیست به پست ارزشمند جناب ramin_gh در این مورد نظری بیافکنید روابط بین زن و مرد از نگاه دین یا علی |
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۳)علی 110 نوشته است: یک نکته مهماولا،ببخشیدا،مگه قراره تو این ارتباط دوستانه،به غیر از فعالیت فرهنگی،در جهت زمینه سازی ظهور حضرت حجت،حرف دیگه ای هم زده بشه که شما انقدر راحت اسمشو می ذارین boy friend و girl friend؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این چه طرز صحبته آقا؟ ![]() (۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۳)علی 110 نوشته است: ثانیاً کی گفته زن ها با مرد ها اختلات دارندثانیا،یه زحمت بکشین،لطف کنین منبع معتبر این روایت رو بفرمایین!!!!!!!!!! (۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۳)علی 110 نوشته است: امیر المومنین به زنان جوان جواب سلامش رو نمیداده از ترس این که مفسده اش از حسنه اش بیشتر نباشهثالثا،کی گفته که حضرت علی جواب سلام زن هارو نمی دادن،اونم در حالی که جواب سلام واجبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!! باز هم اگر در این زمینه منبع معتبر دارین،لطفا ذکر کنین. (۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۳)علی 110 نوشته است: حالا اگه شما ایمانتون محکم تر از امام علی هست یا از ایشون بیشتر تشخیص مصلحت رو میدونید این بحثش جداسترابعا،ماشاالله،شما خوب بلدین با کلمات بازی کنین که دیگرانو محکوم کنید!!!!!!!!!!! در ضمن اینو یادتون نره که "لا یکلف الله نفسا الا وسعها"،اینو که دیگه انشاالله قبول دارین،آخه آیه ی قرآنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا از هر کس به اندازه وسعش توقع داره،از شما به اندازه ای که فکر می کنی جنبه داری،توقع داره و از من هم به اندازه ی جنبه ام... (۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۳)علی 110 نوشته است: و من تعارف ندارم هر چند دوستان به حقیر انگ امّلی یا تحجر بزنندخامسا،دور از جونتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (جسارتا)تفکرات شما فقط زیاده از حد متعصبیانه است و فکر می کنم این آیه از قرآن خطاب به شما و امثال شما باشه:"خیر الامور،اوسطها" در آخر این رو هم ذکر کنم که،قصد من نقد شخص نبود،نقد تفکر شخص بود... |
|||
|
|
۱:۵۵, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:اولا،ببخشیدا،مگه قراره تو این ارتباط دوستانه،به غیر از فعالیت فرهنگی،در جهت زمینه سازی ظهور حضرت حجت،حرف دیگه ای هم زده بشه که شما انقدر راحت اسمشو می ذارین boy friend و girl friend؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اول خواهش می کنم دوستان خودشونو کنترل کنن که با عصبانیت کاری پیش نمیره ! ![]() شما درست می گید قراره فعالیت فرهنگی باشه. اگه چیز دیگه بود که باید فاتحه این جمع رو خوند!!! دقیقا در همون جمع فرهنگی خیلی از اتفاقات می افته! نقل قول:ثالثا،کی گفته که حضرت علی جواب سلام زن هارو نمی دادن،اونم در حالی که جواب سلام واجبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!البته من گمان می کنم حضرت علی (علیه السلام) به بانوان جوان سلام نمی کردن نه این که جواب سلامشون رو ندن! که همین مساله باعث شد همون بانوان جوان! به پیامبر شکایت کنن و حضرت علی در جواب گفتن : (نقل به مضمون) از این می ترسم که دلم بلرزه نقل قول:رابعا،ماشاالله،شما خوب بلدین با کلمات بازی کنین که دیگرانو محکوم کنید!!!!!!!!!!!این نتیجه گیری شما درست نیست در واقع حضرت علی با وسعی که داشت(که همه می دونیم چقدر بوده) از این می ترسید که دلش بلرزه ! با این حساب تکلیف من و شما معلومه! خداوند به من و شما با این وسع کم دستور داده از کاری که توش احتمال مفسده هست اجتناب کنیم. نقل قول:خامسا،دور از جونتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بله خداوند متعادل بودن رو بهترین امور دونسته اما تعریف تعادل و حد وسط چیه؟ این حد وسط به وسیله دین مشخص شده و نظر دین در مورد همکاری و یا صحبت دو نفر نامحرم در شرایطی که ضرورتی برای این کار نباشه کاملا مشخصه! در ضمن نقد شما (با این که نمی خواستید) کاملا نقد شخص بود نه تفکر!! |
|||
|
|
۳:۰۳, ۲۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۸۹ ۴:۰۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
طبري در دلائل الامامة، از مفضل بن عمر نقل کرده که امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود. گفتم آنها را براي چه کاري ميخواهد؟
فرمود: به مداواي مجروحان پرداخته، سرپرستي بيماران را به عهده خواهند گرفت. عرض کردم: نام آنها را بفرماييد. فرمود: قنواء، دختر رشيد هجري، ام ايمن، حبابه والبيه، سميه، مادر عمار ياسر، زبيده ام خالد احمسيّه، ام سعيد حنفيه، صيانه ماشطه، ام خالد جهنّيه. [4] [4] دلائل الامامة، ص260. مولا علی و ارتباط با زنان و دختران حد سخن گفتن و ارتباط با نامحرم در روایتى رسول خدا (صلى الله علیه وآله) زنان را نهى فرمود از این که در حضور نامحرم بیشتر از پنج کلمه (یا جمله) درباره مسائل ضرورى سخن بگویند (بحارالانوار،ج 100، ص 243). همچنین در روایت دیگرى آمده است: ابوبصیر گوید: در کوفه براى زنى قرآن مى خواندم، روزى با او مختصرى شوخى و مزاح کردم؛ پس از مدتى که خدمت امام باقر (علیه السلام) رسیدم مرا مورد سرزنش قرار داد و فرمود: هر کس در خلوت مرتکب گناه شود خدا به او نظر رحمت نمى کند. (سپس فرمود) : به آن زن چه گفتى؟ من از خجالت صورتم را پوشاندم و توبه کردم. پس فرمود: دیگر چنین کارى را تکرار نکن. (بحارالانوار، ج 46، ص 247). امام على(علیه السلام)فرمود: هر کس با دختران و پسران جوان شوخى کند (وبگو و بخند داشته باشد)، قطعاً به زنا دچار مى شود (مستدرک الوسایل، ج 14، ص 331). امام صادق (علیه السلام) فرمود: رسول خدا (صلى الله علیه وآله) بر تمام زنان سلام مى کرد و آنان به سلام او پاسخ مى دادند و امیرالموءمنین(علیه السلام) نیز بر زنان سلام مى کرد ولى دوست نداشت بر زنان جوان سلام کند و مى فرمود: مى ترسم صداى آنان مرا خوش آید و ضررى که از این جهت بر من وارد مى شود، بیش از ثوابى باشد که از سلام کردن به آنان مى طلبم (فروع کافى، ج2، ص 648). امیرالموءمنین (علیه السلام)فرمود: بر زنان سلام نکنید و آنان را به غذا خوردن با خود دعوت نکنید (منبع پیشین، ج5، ص534). امام على(علیه السلام)فرمود: پیامبر خدا (صلى الله علیه وآله) زنان را از بلند صحبت کردن نهى مى کرد مگر آن که ناچار باشند؛ و نیز مردان را از سلام کردن بر آنان نهى مى نمود (مستدرک الوسایل، ج14، ص280). حجاب و قانونمندى روابط زن و مرد در روایات اسلامى |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۲۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۸۹ ۱۰:۵۶ توسط sunrise59.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۸۹ ۳:۰۳)علی 110 نوشته است: طبري در دلائل الامامة، از مفضل بن عمر نقل کرده که امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود.یارا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) 50 زن هستند و 263 مرد. (۲۱/بهمن/۸۹ ۳:۰۳)علی 110 نوشته است: امام صادق (علیه السلام) فرمود: رسول خدا (صلى الله علیه وآله) بر تمام زنان سلام مى کرد و آنان به سلام او پاسخ مى دادند و امیرالموءمنین(علیه السلام) نیز بر زنان سلام مى کرد ولى دوست نداشت بر زنان جوان سلام کند و مى فرمود: مى ترسم صداى آنان مرا خوش آید و ضررى که از این جهت بر من وارد مى شود، بیش از ثوابى باشد که از سلام کردن به آنان مى طلبم (فروع کافى،این درست شد،به خاطر اینکه شما دیروز فرموده بودین،جواب سلام زن هارو نمیدادن،و من هم میدونستم که حضرت علی(علیه السلام) دوست نداشتن [size=small]جواب سلام خانم های جوون رو بدن با تمام این تفاسیر،من کاملا با طرح رابطه دوستان خارج از فضای مجازی،موافقم به همین منظور من و چندتا از دوستان دیگه،(دوستان عضو در سایت و دوستانی که عضو سایت نیستن) انجمن مهدویت تشکیل دادیم که فعالیت فرهنگی_مذهبی انجام می دیم،اگر کسی تمایل به همکاری با ما رو داشت،لطف کنه پیام خصوصی بذاره تا در جریان کارهای انجام شده در این انجمن وکارهایی که تصمیم داریم انجام بدیم(اهدافمون) قرار بگیره. ممنون (۲۱/بهمن/۸۹ ۱:۵۵)guided نوشته است: در ضمن نقد شما (با این که نمی خواستید) کاملا نقد شخص بود نه تفکر!!نه،همونطور که خدمتتون عرض کرده بودم،این صحبتها،نقد تفکرات بود،نه شخص،چون من که شناختی نسبت به شخص ندارم!!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۲۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
برادرا، خواهرا کمی ملاحظه کنید
ان شاالله ما تو دانشگامون قراره یک مرکزی تشکیل بدیم و هر هفته سخنرانی داشته باشیم "یک خبر خوش هم بدم که احتمالا یکی از سخنران های اصلی این جلسات آقای رائفی پور خواهند بود (اگر افتخار بدهند ما تلاشمون رو میکنیم)" و البته از استاد های دیگر هم کم کم استفاده می کنیم "تا ببینیم خدا چی میخواهد ان شاالله" در کنار این جلسات دوستان هم میتونن بیشتر با هم آشنا بشوند فقط دعا کنید مقدمات کار و مجوزها و هماهنگی ها زودتر تموم بشه .......................................... مکان احتمالا دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی یا علی |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اولا که خیلی عذر میخوام وارد بحثتون میشم!
![]() دوما بنده با ارتباط بیرون از تالار کاملا موافقم، اصولا ارتباط به سبک مجازی خیلی خیلی محدودیت داره...تالار بیداری اندیشه الان به مرحله ای رسیده که نیاز داره به ارتباط گسترده تر خارج از محدوده ی وب...اگر بخوایم بحث ها رو همینجا محدود کنیم عملا پیشرفتی نخواهیم داشت...من خودم به شخصه تجربه کردم...انجمن هایی موفق بودن در رسیدن به اهدافشون(ادبی،فرهنگی،هنری...) که بحث هاشون رو بسط دادن...میتینگ و گردهمایی تشکیل دادن...والبته همه موازین رو هم رعایت کردن...و صدالبته همه افراد عقایدشون محترمه اما اینکه بخوایم عقایدمونو تحمیل کنیم یه مقدار غیرقابل تحمله ![]() یه نکته دیگه هم بگم...یه سری حرفا یه جور توهینه به افراد...واقعا قشنگ نیست ما بیایم اهداف بچه هایی که میخوان برای پیشرفت این انجمن(که فوق العاده اهداف مقدسیه) باهم رابطه داشته باشن تا این حد تقلیل بدیم یا بهتره بگم تحقیر کنیم و الفاظ bf و gf رو وسط بیاریم...مطمئنا کسی اگه قصد چنین کارهایی رو داشته باشه بستر های خیلی آماده تر و ساده تر فراوان وجود داره براش... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |