کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم.

(۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است:  ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن.
حالا اون مکان مشترک میتونه کتابخونه ،حسینه ،مسجد نمیدونم...هرجایی که عمومی باشه و برای همه قابل دسترس...
تشکیل یک گروه در بیرون از فضای مجازی امکان پذیر هست یا خیر به نظرتون؟؟Huh
مثل همه موسسات مهدوی که میشناسیم...
ممکنه غیرممکن باشه ولی دوست دارم بدونم نظراتتون چیه..باتشکر..Smile

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه
البته همین الان من با بعضی از رفقایی که در این تالار پیدا کردم ارتباط حقیقی پیدا کردیم
اما این کار کری هست که باید با برنامه و دقیق انجام بشه اگه میخواد که هدفمند باشه و موثر
مقدماتی لازم داره
برای گام اول بهتر است دوستان لیستی از کتاب هایی رو که دارند رو شروع کنند به آماده کردن
سعی کنند که موضوع بندی شده باشه
اگه خواستید میشه یه نمونه از موضوع بندی رو هم خدمت دوستان ارائه بدم
در گام دوم باید یه توضیح مختصر در حد چند خط در مقابل هر کتاب نوشته بشه
در گام سوم باید محل شهر سکونتش رو هم هر شخص معین کنه
در گام چهارم باید کل کتابهایی که در یک شهر اعضا دارند و هر کدوم فهرست بندی کردند رو در یک فهرست جامع گرداوری کنیم
و در گام پنجم باید با مشورت به یک سازو کار برای به اشتراک گذاشتن کتابها برسیم
البته این فقط در مورد کتاب هست
البته موارد زیاد دیگه ای برای همکاری اعضا وجود داره اما برای گام نخست این بد نیست باقی دوستان هم باید نظر بدن
یک نکته این، پست به نظر حقیر جای مناسبی برای مطرح کردن این پیشنهاد نیست
یا علی

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است:  این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟
اون نمونه که گفتید رو در اختیار ما هم بگذارید تا بدونیم چطور عمل کنیم.
این پیشنهاد رو در پست پیشنهادات بگذارم؟

البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hosseinta ، محصل ، chista3 ، ONLY66 ، nooromahdi ، semnani ، nasimesaba ، ساقی ، taleb ، azade ، mhvvhm ، Farzaneh

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۹, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار
بنظرم بهتره يه بار ديگه فكر كنيم كه براي چي مي خوايم همديگر رو ببينيم؟
كسي ايده خوبي داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، محصل ، bozorgmehr
۱۶:۵۶, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #32

ببینید دوستان ما هدفمون مشترک هست
و حتما در فعالییت ها در روزی به هم میپیوندیم
شاید هنوز باید در این تالار با هم انقدر بحث کنیم تا اطلاعاتمون کامل بشه
و من خودم قبلا این پیشنهادو دادم و آقای محمد منو قانع کرد شاید شما منظورشو نگرفتید به نظر من هم در حال حاظر با توجه به شرایط صلاح نیست ما در فضای خارجی همدیگرو ملاقات کنیم و فکر نمیکنم سودی داشته باشه و تهیه کتاب هم از راه های دیگه امکان داره
باور کنید ما هستیم
و اینجا یک بازی مجازی نیست
و ما یک ارتشیم که داریم آموزش میبینیم
به یاری امام زمان عج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mohammad790 ، bahar2006 ، bozorgmehr ، elhamA
۱۷:۳۷, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #33
آواتار
مخالفم
خیلی هم مخالفم!

شاید یه بحثی که تو انجمن 10روز طول میکشه، وقتی رو در رو صحبت کنیم 10 دقیقه ای تموم بشه، دوستان جبه مقابل ما با سرعت نور حرکت میکنه، برنامه میریزه، اما ما چی؟ داریم سوت زنان قدم میزنیم...
همین امروز من و یکی دیگه از کاربرا رفتیم دنبال یه جای مناسب و متناسب بگردیم که با چند تا دیگه از بچه های همین انجمن جمع شیم دور هم...یه پیشنهاد فوق العاده شد بهمون و دیدیم چه بسترهایی بیرون آمادس...اگر من میشستم پشت سیستمم و اینجا فقط بحث میکردم و فقط حرفای خوب خوب و قشنگ قشنگ و اینکه چه قد ما بیداریم و فلانی خوابه و ذکر و صلوات مینوشتم، 1000سال دیگه هم همچین فرصتی برای تبلیغ به دست نمی آوردم...

اون بیرون خیلی خبرا هست رفقا...خیلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59 ، bamzi64
۲۲:۴۶, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
يكى از بچه ها يه امضا داره كه عاليه!

به عمل كار برايد به سخنرانى نيست!
۱۷:۵۱, ۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #35

ببخشید ولی آقای محمد همه رو تو همه پست ها داره می ترسون تو اگه واسه خدا کار می کنی از چی می ترسی واقعا متاسفم که تو پسری واقعا آدم واسه خدا کار کنه انقدر ترس
۲۳:۰۴, ۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۸۹ ۲۳:۰۶ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله
دوستان به نظر من ایجاد این پست ضرورتی نداشت.
هرکس که میخواد با اعضای تالار ارتباط غیر مجازی (واقعی ) برقرار کنه با پیام خصوصی این کار رو انجام بده و هیچ مشکلی هم نداشت به نظر بنده حقیر؛ همونطور که قبل از ایجاد این پست خیلی ها این کارو کردند.

ولی خب این بحث فکر کنم یکمی داره به جنگ و دعوا کشیده میشه...

دوستان دقت کنید که یک عده سودجو میتونن از این طریق استفاده های نابجا بکنن مخصوصا برای خواهرانی که در تالار عضو هستند. البته خواهران خواهش میکنم ناراحت نشید میدونم که شما خودتون مواظب هستید واز این حرفا ولی خدایی توی جامعه یک عده نامرد هستند و از هر طریقی میخوان که به یه جایی برسند...

به نظر من این ارتباطات باید خیلی با احتیاط به محیط واقعی منتقل بشه دوستان یکمی فکر بیشتری روی این مسئله بکنید و همه رو مثل خودتون صاف و صادق و با خلوص نیت نپندارید

البته این نظر بنده بود که خدمتتون عرض کردم و هرگونه ایرادی میتونه به حرف من وارد بشه و اصل کلام اینکه صلاح ملک خویش خسروان دانند.

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، InsomniAc ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، bahar2006 ، bozorgmehr
۰:۱۱, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #37

ببین من کلا حالا آقای محمد مدیر پست هستن تو سایت ولی کلا با اون که مدیره ولی واقعا تعصبی و با ترس عمل می کنه من کلا نمی تونم با ایشون کنار بیام در صورتی که حرف اون آقارو در مورد دخترا قبول دارم ولی یه جورایی توهین به منه من قبول دارم جامعه خیلی بده الان آدم به هیچکس نمی تونه اعتماد کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc
۰:۱۸, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۰:۱۹ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #38
آواتار
اولا که هیچ دلیلی نداره خانوم ها با آقایون بخوان خارج از نت همکاری داشته باشن !
البته همکاری خانوم ها با خانوم ها مشکلی نیست .
----------
اما خود آقایون میتونن با هم همکاری داشته باشن . و این به پیشرفت شماها خیلی کمک میکنه .
و همفکری های بهتری ایجاد میشه .
مثلا بچه های تهران میتونند باهم میتینگ بگذارن
مثلا گروه سایت ما که در ارتباط با موضوعات شهری و شهرسازی کار میکنند با هم میتینگ گذاشتند و نتیجه اش این شد که با معاون شهردار هم میتینگ گذاشتند و ........
به هر حال میتینگ نتیجه مثبتی داشت که در فعالیت اینترنتی به این نتیجه دست پیدا نمیکردن
----------
دقت کنید که خیلی از جوانهای همسن و سال ما اصلا راجب فراماسونی و .... چیزی نمیدونن .
باید آگاه سازی کرد
من با بسیج دانشگاهمون هماهنگ کردم . که همایش و مقاله و .. ایجاد کنیم و به زودی هم میخواهیم از آقای رائفی پور دعوت کنیم که به شیراز بیان
دانشگاه ما بیش از 12 هزار دانشجو داره
و شما فکر کنید از این همه دانشجو بالای 90 درصد از مطالبی که در مستند ظهور نشان داد ناآگاه هستن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، bahar2006
۰:۳۰, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #39
آواتار
رفقا!
نظر دادن كار خيلى خوبيه حتى اگه نقطه مقابل من نوعى باشه قابل پذيرشه!

اما يه سرى فكر ميكنن قيم بچه هان تكليف تعيين ميكنن اين توهين به شعوره همه است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59
۰:۳۳, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #40

ببخشید حرفه زوره دیگه آخه همینان بچه های ایرانو عقده ای بار آوردن پس بیاید در دانشگاتونم گل بگیریم اگه دختر پسر با هم هستن پس خیلی بده شیرازی در دانشگاه رو ببندین یا همه دانشگاه ها که تو ایران هست دختر پسر با همن خیلی بده نه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا