|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۷, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
آیا امکان خرید جلسات روایت عهد به صورت تصویری از جایی فراهم هست آیا ؟
از کجا ؟ ممنون |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
سلام
آخرین سخرانی روایت عهد آقای رائفی رو کسی داره؟ مدیریت زمان 2 آخه رفتم سایت مصاف لینکش خراب بود
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۱)Tishtar نوشته است: سلام سلام پسر گل http://dl.faraghlit.com/Revayate%20Ahd/O...im%202.rar |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
اینجا کسی اولین سخنرانی اقای رائفی رو داره؟ دقیقا اولین سخنرانی مد نظره
|
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
فکر کنم خودشون هم نداشته باشن!!!
حالا شاید کس دیگه ای داشته باشه |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
نقل قول: یه چیز میگم بهش فکر کنین ![]() ![]() کی میتونه اولین رو واسمون پیدا کنه حداقل مکانش و این که در چه مورد بوده |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۱ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
اولین سخنرانی تصویری که از ایشون موجوده مربوط میشه به سال 1388 که 24 مهر 1388 در جمع نخبگان استان قزوین بوده یه سخنرانی دیگه هم تو سال 88 موجوده که محلش فقط تهران ذکر شده! (یا حداقل من اطلاعی ندارم)
اولین سخنرانی استاد هم اگه اشتباه نکنم مربوط میشه به سال 86 که در شاهرود بوده در مورد فراماسونری قاعدتاً که تو جلسه روایت عهد 32 بهش اشاره میشه و هیچ فایل تصویری ازش موجود نیست. استاد رائفی پور از اونجا شدن استاد رائفی پور... اگه دوستان اطلاعات کامل تری دارن خوشحال میشم بدونم.
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پنج شب در مشهد درباره حضرت فاطمه صحبت کردن
فکر کنم حدود یک سال پیش لطفا لینک ۵ شب سخنرانیشون رو اینجا بذارید ممنون میشم یا حق |
|||
|
۱۶:۰۹, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
متاسفانه دیروز یکی از افراد مغرض و ضد مذهب که میداند بنده از طرفداران استاد هستم مطلبی را راجب به یکی از سخنرانیها استاد به من گفت با حالت تمسخر آمیز که خیلی عجیب بود و ابتدا باور نکردم ولی بعد که گفت این ماجرا در فیسبوک دهان به دهان میشود گفتم حتما قضیه جدیست. به هر حال از دوستان خواهشمندم ماجرای سخنرانی استاد در مورد نوع تهیه نمک برای غذای عزاداران حسینی در کربلا را ذکر کنند که واقعیت دارد یا نه و دلیل این صحبت چه بوده با تشکر. چون دو روزه حسابی فکری شدیم. |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
میدونید این قضیه درسته
خودم هم کل سخنرانیشون رو گوش دادم اما من توصیه میکنم اون قسمتی که اونا کات کردن رو فقط گوش ندید کل سخنرانی رو گوش بدید این رسم مردانگی نیست که یک تکه از سخنرانی رو کات میکنن ... قضیه اینه که استاد رائفی خیلی ساده دل هستن...و به این افراد این مدلی که مثل گرگ منتظرن سخنرانی ها رو کات کنن کاری ندارن.... ایشون خیلی از وقایعی که در پیاده روی اربعین بود رو توی صحبت هاشون گفتن و خیلی هم زیبا توضیح دادن .....اما معاندین فقط رفتن همین قسمت رو کات کردن! این رسمش نیست... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,597 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,061 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,256 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,530 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|