|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۹, ۲۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
اگر سخنرانی از استاد رائفی پور در مورد فیلم ها و سریال های هالیوود (نقد و بررسی) است لطفا لینک اش را قرار دهید یا حق |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
سلام
لینک دانلود تصویری مجموعه سخنرانیهایی روایت عهد رو میخواستم...ممنون میشم قرار بدین |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۱/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۰۳ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک صوتی روایات عهد در نت هست اما فکر می کنم تصویریشو باید خریداری کنید نقل قول:سلام و خسته نباشید فقط نقد 2012 شون یادمه که تو اردبیل بود اگر این سخنرانی رو ندارید لینکشو قرار بدم |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون میشم اگر نقد 2012 را قرار بدهید
|
|||
|
۱۰:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۰۱)سیمرغ نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیممرسی میشه اگه سایتی میشناسین که میشه تصویریشو دانلود یا خریداری کرد معرفی کنید؟ممنون |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
استاد رائفب پور کجای که دیگه از نامت و از فیلم هات هم دارند سوء استفاده میکنند.
هعی داد و بیداد که بیاید سخنرانی استاد رو بگیرید و بخرید و به بهشت بروید..... ولی من اینترنتی خریدم و پولشم انترنتی دادم و سرم کلاه رفت.الان کم کم میشه یک ماه که سی دی ها نیومده در خونمون. آقای رائفی پور به خدا درستش نیس که سی دی ها نیومده. یکی خواهشا پیگیری کنه.من سی دی هارو میخوام. و من الله التوفیق
|
|||
|
۲۳:۴۳, ۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
(۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۴)نجف آبادی نوشته است: استاد رائفب پور کجای که دیگه از نامت و از فیلم هات هم دارند سوء استفاده میکنند.از کدوم سایت خریدین؟ حنما بگید اسمشو تا جلو سو استفاده گرفته بشه |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۵ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
نقل قول:میشه اگه سایتی میشناسین که میشه تصویریشو دانلود یا خریداری کرد معرفی کنید؟ممنونمن در جریان نیستم بهتره درخواستتون رو تو سایت مصاف مطرح کنید |
|||
|
|
۴:۵۰, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
سلام کسی سخنرانی ذو القرنين رو داره البته تصويريش
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,023,230 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,141 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,281 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,533 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,002 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|