کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه.....
امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند...
من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور))

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: lpsl ، فاطمه خانم ، am_po ، Gryffen ، ELENOR ، ANTI satan ، عبداللهی ، semnani ، moh3n ، zahra68 ، علیرضا110 ، iman33 ، nooromahdi ، آیدین ، MohammadMeraj ، نسیم ، reza093 ، فدک زهرا ، مجید املشی ، yektasepas ، tazevared ، ضحی ، ali0077 ، Ali#59 ، bi-ehsaas ، help me ، SAViOR ، نرگس مهدوی ، amir emam

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۷, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۴:۲۴)nahal_m نوشته است:  سلام میشه یکی بگه همایش های آقای رائفی پور کی و کجا برگزار میشه؟
اصلا از کجا متوجه می شین این همایش ها قراره برگزار بشه(چطور اطلاع رسانی می شه؟)
mer30

بزرگوار جايه مشخصي نداره !!!!!اطلاع رسانيش بيشتر تو سايته anti666.irهسش!!!!
مجموعه دانلوداشونم بيشترش اونجاس!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad008 ، saloomeh ، nahal_m ، mojtaba_2030
۱۲:۴۳, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #52

سخنرانی استاد در دانشگاه گلستان- اردیبهشت90

[تصویر: 1055.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: downloader
۱۶:۰۹, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #53

سلام یک سوالی داشتم من اهل مشهد هستم میخواهم بدانم سخنرانی های استادرا ئفی پور را در مشهد کجامی فروشند؟
۱۸:۰۵, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
خیلی خیلی خیلی عذر می خوام ازتون ولی می خواستم ایمیل استاد رائفی پور رو اگه کسی می دونه بگه چون من یه بار اینجا دیدم ولی بعدش تالار رو زیرو رو کردم و پیدا نکردم !!
ایمیل شخصی ایشون رو می خواستم !
یه سوال دیگه ! چرا استاد وبلاگشون رو به روز نمی کنن؟!!
رفتن تو خط همایش و پژوهش ؟
ممنون از همتون
۱۸:۲۵, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۱۸:۲۸ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #55
آواتار
دوستان و عزیزان استاد ایمیل شخصی ندارد. هر گونه سئوال از استاد رائفی پور به این ایمیل ارسال شود.masafnews@gmail.com" size="3" face="B Homa
استاد که هر روز وبلاگشون رو به روز نمی کنند.هر مدتی یک مطلب می نویسند. استاد به دلیل مشغله های مختلفی مثل تحقیق و پژوهش حجم زیاد سخنرانی ها، تدریس و... نمی توانند که هر روز برای هر مطلب کوچکی در وبلاگ ارسال کنند
دوستانی که از دانلود کردن خسته شدند و می خواهند سخنرانی های استاد ر ائفی پور را به صورت دی وی دی یا سی دریافت کنند پیام دهند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۹:۰۳, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
نقل قول:استاد که هر روز وبلاگشون رو به روز نمی کنند.هر مدتی یک مطلب می نویسند. استاد به دلیل مشغله های مختلفی مثل تحقیق و پژوهش حجم زیاد سخنرانی ها، تدریس و... نمی توانند که هر روز برای هر مطلب کوچکی در وبلاگ ارسال کنند

ایشون چی تدریس می کنن و چی خوندن؟
۲۳:۲۸, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #57

البته اینا جزو اسراره!!!! ولی من در گوشت میگم بین خودمون بمونه به کسی نگو : دی حسابداری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۵۰, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
نقل قول:
البته اینا جزو اسراره!!!! ولی من در گوشت میگم بین خودمون بمونه به کسی نگو : دی حسابداری

خب چی تدریس می کنن ؟
۲۲:۳۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #59

سلام دوستان
آقای رائفی پور شنبه 14 آبان 90 در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از ساعت 3تا5 با موضوع فتح بدون خونریزی برنامه دارند اگر که دوست داشتید و وقتشو داشتید برید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، فاطمه خانم ، nahal_m ، saloomeh
۲۲:۵۶, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
سلام . من داشجوی دانشگاه امیدیه هسم . استاد علی رائفی پور چند هفته ی پیش دانشگاه ما اومده بود واز طرف دانشگاه به ما 1 دی وی دی دادن از سخنرانیهاش . الان که دارم این مطلب رو مینویسم به یکی از سخنرانیهاش در کاشان گوش میدم که یه حرفایی توش میزنه که اشک و بهت هر انسانی رو به همراه داره ... از مسولان سیت میخوام در اسرع وقت یا یه منبع Download به دوستان معرفی کنن یا به من اطلاع بدن که DVD رو واسشون بفرستم چون Upload کردن واسم مشکله ... منتظرم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، saloomeh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]