|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۲, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
به احتمال زیاد فردا اونجا خواهم بود
اگه کیفیت فایلی که ضبط می کنم خوب باشه به محض اینکه برسم خونه میذارم تو فروم
|
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۵:۵۲)farhadpotter نوشته است: به احتمال زیاد فردا اونجا خواهم بود ممنون اگه بشه یک Sound Recorder یا موبایلی چیزی رو گذاشت نزدیکای استاد که عالی میشه به هرحال چشم امیدمون به دوستان تهرانیست که هرچه زودتر بتونن به دست ما برسونن |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۰:۴۲)milad99 نوشته است:دقیقا با این پیشنهاد موافقم من هرموقع باشم یه موبایل جلو استاد میزارم(۲۵/آبان/۹۰ ۱۵:۵۲)farhadpotter نوشته است: به احتمال زیاد فردا اونجا خواهم بود |
|||
|
۲۳:۲۲, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
نقل قول:دقیقا با این پیشنهاد موافقم من هرموقع باشم یه موبایل جلو استاد میزارمجدی؟! اون وقت استاد چپ چپ نگاهت نمیکنه؟ ![]() فکر کنم رفیق شیش دونگ باشی باهاش!
|
|||
|
۱۵:۵۷, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه سوال داشتم ، توی همایش سلطه ی پوشالی استاد به فلز مس اشاره کرد که مال امام زمانه و تو انیمیشن مگامایند هم بوده و.... من آخرش نفهمیدم فلز مس مگه چیه؟ چه ربطی داره؟ کلا من فضیه مس رو نفهمیدم ، کسی میتونه توضیح بده؟
|
|||
|
۱۶:۳۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۵:۵۷)Havbb نوشته است: دوستان من یه سوال داشتم ، توی همایش سلطه ی پوشالی استاد به فلز مس اشاره کرد که مال امام زمانه و تو انیمیشن مگامایند هم بوده و.... من آخرش نفهمیدم فلز مس مگه چیه؟ چه ربطی داره؟ کلا من فضیه مس رو نفهمیدم ، کسی میتونه توضیح بده؟ سلام توی آخرین سخنرانی که مربوط به ذولقرنین هست کاملا توضیح میدن. (هم آهن و هم مس فلز امام زمان هستند.) |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
آخر چی شد؟ اجازه انتشار سخرانی های آقای رائفی رو در فضای مجازی داریم؟
اشکال شرعی ندارد؟ |
|||
|
۱۶:۵۶, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
لينك دانلود نقد سريال ظهور توسط استاد رائفي پور رو هم اينجا بذاريد.راستي كسي شمارشو داره؟
|
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
لطفا سخنرانی های جدید استاد رو به صورت ویدیو بزارید
به خدا ما شهرستانی ها هم دل داریم |
|||
|
|
۲:۲۵, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۲:۲۶ توسط alitalebi.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
انتظار تنها راه حل برای ماست.
نمیدونم هر لوح فشرده سخنرانی چه مدت طول میکشه آماده بشه و روی اینترنت بیاد.شاید اجازه ی پخش اینترنتی ندادن. نمیدونم (۲۸/آبان/۹۰ ۱۶:۵۲)seyed reza نوشته است: آخر چی شد؟ اجازه انتشار سخرانی های آقای رائفی رو در فضای مجازی داریم؟ در سخنرانی مربوط به نقد فیلم 2012 این اجازه توسط خود استاد به همه داده شده. خودش هم میگه که من قرونی از این راه رو برای خودم برنمیدارم و خرج جنبش میکنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,770 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,074 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,257 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,989 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|