کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه.....
امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند...
من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور))

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: lpsl ، فاطمه خانم ، am_po ، Gryffen ، ELENOR ، ANTI satan ، عبداللهی ، semnani ، moh3n ، zahra68 ، علیرضا110 ، iman33 ، nooromahdi ، آیدین ، MohammadMeraj ، نسیم ، reza093 ، فدک زهرا ، مجید املشی ، yektasepas ، tazevared ، ضحی ، ali0077 ، Ali#59 ، bi-ehsaas ، help me ، SAViOR ، نرگس مهدوی ، amir emam

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۵, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #81
آواتار
نقل قول:

سلام
توی آخرین سخنرانی که مربوط به ذولقرنین هست کاملا توضیح میدن.
(هم آهن و هم مس فلز امام زمان هستند
.)

اون جور كه من فهميدم تو يكي ديگه از سخنراني ها آهن نماد انسان ها و مس نماد امام زمان
"تكه اهن هاي خود را بياوريد تا با مس وجودي خود ...."
[/font]Blush[font=B Homa]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: reza6364
۰:۲۷, ۱۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۰:۳۵ توسط mahdyshr.)
شماره ارسال: #82

(۱۱/آذر/۹۰ ۲۰:۱۳)saloomeh نوشته است:  
تو جلسه 10 آذر با کلی تشکیلات رفته بودم خواستم فیلم برداری کنم برای بچه ها بذارم روی سایت ، نگذاشتن . تو صحبتی که با مسئول دفتر ایشون داشتم گفتن به لحاظ شرعی درست نیست و خود استاد هم چنین نظری دارند. به دلیل اینکه یک سری اصوات نامفهوم رو از طریق موبایلهاشون ضبط میشه و باعث ایجاد مشکل در فهم مطالب خواهد شد .تمام جلساتی که جنبش مصاف برگذار میکنه زیر نظر مستقیم استاده و قراره برنامه ها بصورت منظم تدوین بشه و در قالب سی دی در اختیار علاقمندان قرار بگیره و این منطقیه . بهتره که از قراردادن فایلهای صوتی و تصویری این جلسات روی سایت خوداری کنیم همونطور که استاد تو جلسه گفتن تا این جنبش از طریق عواید مادی این سخنرانیها بتونه ادامه فعالیت داشته باشه . یا حق .

با عرض سلام و خسته نباشید

شما که در کلاس ها حضور پیدا می کنید چهار مطلب رو از طرف ما به استاد و بقیه دوستان مصافی بیان کنید شاید قبول کنند:

1.به نظر من یکی از مولفه های اصلی جنگ نرم سرعته. به نظر من همون طور که دشمن از لحاظ تولید محتوی فوق العاده سریعه ما هم باید سعی کنیم سرعتمون رو به اونها برسونیم تا قدرت رقابت داشته باشیم الان جلسه دوم از جلسات روایت عهد هم برگذار شده ولی هنوز هیچ خبری از تصویری جلسه اول حتی به صورت فروش DVD هم نیست. چه برسه به دانلود از اینترنت. این مسئله اول

2.به فرض اینکه این dvd ها برای فروش هم قرار بگیره من نوعی اگر بخوام از این dvd ها خرید کنم یا باید هر جلسه تک تک بخرم که برای هر dvd باید حداقل 3 تومن پول پست بدهم که اصلا نمی صرفه . یا اینکه باید بگذارم 5 -6 جلسه برگذار بشه و بعد بخرم که میشه همون مسئله سرعت کم تولید محتوی و عملا قدیمی شدن موضوع.(چون همیشه استاد وسط حرفاشون نکاتی در تحلیل مسائل روز می گویند اگر تحلیل مسئله ای که امروز اتفاق افتاده بخواد 6 ماه دیگه دست من برسه چه فایده داره؟)

3. مورد سوم هم مسئله donate کردن است. همون طور که دوستان می دونند این مسئله به شدت در دنیا مرسومه و به نظر من اصلا کار بدی هم نیست و به مراتب از پول در آوردن از راه صرفا فروش dvd بهتره. چرا؟ شما فرض کنید من می خوام یک dvd از این جنبش بخرم. اول جنبش باید امکان رایت گسترده رو داشته باشه. بعد باید اجناس رو به پست تحویل بده بعد پست چند روز طول می کشه اون رو برسونه به من نوعی. حالا پست بسته رو می آورد دم در خونه من.(چون معمولا در ساعات اداری می آورد من خونه نیستم ) پس دوباره باید بروم اداره پست و ادامه ماجرا
حالا اگر من همین سخنرانی رو دانلود کنم و به عنوان donate مبلغی به حساب جنبش واریز کنم هم من به سرعت به اون محتوای مورد نظرم می رسم و هم جنبش بدون گذاشتن پول و هزینه زیاد به پولش می رسه. البته این حرف های دلیل بر این نیست که فروش DVD نباشه بلکه فروش DVD می تواند در کنار فروش آنلاین وجود داشته باشه.

4.البته یک روش دیگه هم می تونه باشه و اون فروش آنلاینه مثلا برای هر جلسه سخرانی یک قیمتی گذاشته می شود(مثلا 1500 تومن) من این مبلغ رو اینترنتی واریز می کنم و بلافاصله سایت لینک مستقیم دانلود اون جلسه رو در اختیار من می گذارد و من اون جلسه رو دانلود می کنم، دیگه اون پروسه پست و مسائل دیگه کاملا حل میشه.

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، MohammadMeraj ، revenger ، mesmaeil ، sanjabi ، reza6364
۲:۱۵, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #83
آواتار
mahdiyshr جان به نظرم فروش آنلاین بهترین روشه چون در روش donate قضیه میشه مثل همون قضیه اهدای کمک های مالی به جنبش و فردا پس فرداست که صد تا حرف و حدیث پشت سر استاد درست کنند و یا علی حالا بیا و درستش کن
فروش آنلاین خیلی خیلی بهتره چون 1- حرف و حدیثی پشتش نیس 2- سریعه 3- این جوری دیگه جنبه خیرات و کمک و ... رو نداره و بیننده پول محصول رو میده
مثل کاری که شرکت اپل در مورد فروش سیستم عامل lion انجام داد و موفق هم بود
در کنارش کسایی هم که به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارن dvd همایش ها براشون ارسال بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdyshr ، mesmaeil ، sanjabi ، reza6364
۲:۵۱, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #84
آواتار
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۶:۵۲)seyed reza نوشته است:  آخر چی شد؟ اجازه انتشار سخرانی های آقای رائفی رو در فضای مجازی داریم؟
اشکال شرعی ندارد؟
سلام
2 نکته:
1-تا وقتی که رسما در سایتهای مرتبط با ایشون چنین چیزی ممنوع نشده، از نظر مدیریت بیداری اندیشه گذاشتن فایلها آزاد است.(به نقل قولها و شایعات در این زمینه توجه نکنید)
2-ممنوعیت هم باید پشتوانه ی محتوایی رو از بین نبره.بالاخره اگر عده ای علاقه مند به سخنرانی ها هستن، نباید هم از دانلود محروم بشن، هم راه دیگه ای برای بدست آوردن سخنرانی نداشته باشن......

دوستانی که با جنبش مصاف در ارتباط هستن، از مسئولانش بخوان اول زیرساختها رو آماده کنن، بعد بگن برای دانلود نزارید.......

التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، فاطمه خانم ، EMPERATOR ، rastin ، mahdyshr ، mesmaeil ، sanjabi ، reza6364
۹:۴۴, ۱۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۱۰:۲۵ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #85
آواتار
سلام
2 نکته:
1-تا وقتی که رسما در سایتهای مرتبط با ایشون چنین چیزی ممنوع نشده، از نظر مدیریت بیداری اندیشه گذاشتن فایلها آزاد است.(به نقل قولها و شایعات در این زمینه توجه نکنید)

[/quote]
بنده فقط اونچه رو که شنیده بودم وظیفه خودم دونستم که بیان کنم . ایجاد شایعه نکردم !!!!! حتماً هم صحبتهای دوستان رو
اعلام خواهم کرد .
۱۶:۱۵, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #86

سلام به همه ی دوستان .. آقا نمیدونم این در خواستم باید اینجا بگم یا نه؟؟ به هر حال کسی از دوستان هست که لینک با کیفیت دانلود سخنرانی استادو که راجع به تحلیل دقیق فیلم 2012 هستو واسم بزاره؟؟؟؟ چند تا تحلیل هست که ناقصه من کاملشو میخوام که حدودا 3 ساعته.. ممنون میشم راهنماییم کنید..
منتظرمااا
۲۱:۰۰, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #87
آواتار
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۶:۱۵)reza6364 نوشته است:  سلام به همه ی دوستان .. آقا نمیدونم این در خواستم باید اینجا بگم یا نه؟؟ به هر حال کسی از دوستان هست که لینک با کیفیت دانلود سخنرانی استادو که راجع به تحلیل دقیق فیلم 2012 هستو واسم بزاره؟؟؟؟ چند تا تحلیل هست که ناقصه من کاملشو میخوام که حدودا 3 ساعته.. ممنون میشم راهنماییم کنید..
منتظرمااا
دووست عزیز اگه تهران هستی میتونی تو همایش های استاد که پنج شنبه ها دو هفته یه بار برگزار میشه از خود بچه های مصاف تهیه کنی و بخری.
ولی اگه تهران نیستی بازم میتونی به خود مصافی ها ایمیل بزنی شاید برات پست کنند
اینم سایت مصافی ها http://www.masafportal.com
۲۱:۲۴, ۱۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۲۱:۲۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #88
آواتار
(۱۲/آذر/۹۰ ۹:۴۴)saloomeh نوشته است:  بنده فقط اونچه رو که شنیده بودم وظیفه خودم دونستم که بیان کنم . ایجاد شایعه نکردم !!!!! حتماً هم صحبتهای دوستان رو
اعلام خواهم کرد .

لطفا یک لینک بدهید از قول خود آقای رائفی پور باشه . پخش سخنرانی رو ممنوع کرده باشند .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
۰:۲۰, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۰:۲۳ توسط reza6364.)
شماره ارسال: #89

سلام به همگی.. آقا این نقد سریال ظهورو چه جوری میتونیم تعیه کنیم...؟؟ اون ظهور 52 قسمتی رو میگما
۲۳:۵۰, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #90

سلام من سخنرانی استاد رائفی رو با موضوع ذوالقرنین دانلود کردم (نمیدونم کجای تالار بود) نام فایل هم "WwW.Montazerolmahdi.ir(Raefi pour-sazman basij-part1).mp3" هستش که پارت یکه که من پارتهای دیگه این سخنرانی رو میخوام.لطفا لینکش رو قرار بدید.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]