|
کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند)
|
|
۲۰:۰۴, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۵ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
ابتدا یاد و نام بانو محیا اولین شهید تالار بیداری اندیشه گرامی باد حی علی جهاد شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی مقدمه دوستان ما بخواهیم یا نخواهیم وارد جنگ بزرگی شده ایم نبرد بزرگ حق و باطل و روشنایی و تاریکی پروژه ی بیداری سالهاست که شروع شده و امروز به اوجش دارد می رسد . این تالار گفتگو می تواند یکی از سنگر های دفاعی / تهاجمی شیعه در برابر جهانخواران و صهیونیست ها و از جمله وهابی های خون آشام باشد درسته که ما سازماندهی و یکپارچگی نداریم ولی این موضوع می تواند نقطه ی قوتی برایمان باشد هر کدام از ما مانند جزیره های کوچکی هستیم که مستقل فعالیت می کنند اما جهت و هدفمان یکی است نبرد های ما نا منظم خواهد بود فیس بوک و یوتیوب میدان ما و کل اینترنت میدان ماست ما همان سربازانی هستیم که امام خمینی می گفت در گهواره ها هستند من یکی که آن موقع اصلا به دنیا نیامده بودم... --------------------------------------- هر جنگی ابزار می خواهد سلاح می خواهد پس برای جنگ مجازی و محتوایی در محیط اینترنت هم نیازمند ابزارآلاتی هستیم دشمن از هزاران جهت به ما حمله کرده که به چند مورد اشاره می کنم 1- اسلام هراسی بین المللی 2- ایران هراسی بین المللی 3- شیعه هراسی و شیعه ستیزی وهابی ها ی خون آشام و........ ---------------------- مهمات مورد نیاز برای جنگ مجازی سلاح شماره 1 1- مینی بمب های یوتیوبی + مقدار نفوض نا محدود + قدرت تخریب نا محدود + قدرت انتشار نا محدود + قابلیت تکثیر دارد توضیحات بیشتر در مورد مینی بمب ها مینی بمب یوتیوبی چیست : مینی بمب های یوتیوبی ویدئو های ساخته شده از قطعات کوتاه و جذاب فیلم و یا گرافیک متحرک هستند به طول حدود 100 ثانیه که به صورت مجموعه ای سریالی پشت سر هم در یوتیوب آپلود گشته و در فیس بوک هم شیر می شود چیزی شبیه به مستند ظهور پروژه بیداری البته فرقی که مینی بمب های متصل و سریالی ما خواهند داشت این است که هر کدام از آنها یک کار مستقل و تمام حساب خواهند شد به عبارتی دیگر ما یک سری مینی مستند جذاب موضوعی خواهیم ساخت و آن را در یوتیوب خواهیم گذاشت برای مثال ------------------------------------------------------------------------ می توانیم یک سری مینی بمب با عنوان islam secrets (Things you shouldn't know) ایجاد کنیم که هر کدامش در مورد یک موضوع باشد مثلا یک یا چند مورد درباره ی حجاب و حقوق زن در اسلام یا در چند مینی بمب islam secrets می توانم در مورد صلح و رحمت للعالمین بودن پیامبرمان و امام زمان و زیبایی های اسلام صحبت کنیم مثالی دیگر ------------------------------------------------------------------------- می توانیم یک سری مینی بمب موضوعی با عنوان iran secret برای نشان دادن واقعیت های ایران و همچنین صدور فرهنگ و نگرش و ایدئولوژی مان و انقلابمان استفاده کنیم یا می توانیم یک سری مینی بمب موضوعی با عنوان !!! Wahhabis are not Muslim اگر خدا یاری مان کند می توانیم با این سری مینی بمب ها بابای وهابی ها رو بیاریم جلو چش شون می توانیم فریاد بزنیم و جار بزنیم که با با این وهابی ها مسلمان نیستند این قضیه هم برای مقابله با اسلام هراسی استفاده کنیم هم به ابهاماتی که در مورد تشیع ایجاد کرده اند پاسخ دهیم هم می توانیم در مورد اتحاد و انسجام مسلمین و صلح و مهربانی حرف بزنیم و همچنین می توانیم به تمام مسلمانان بگوییم که اسلام برای اعراب نیست و...... -------------------------------------------------------------------------------- ما این موارد را باید در نظر داشته باشیم که - در این دوره و زمانه افراد حال و حوصله ی مطالعه و... را ندارند - میلیون ها یا حتی میلیارد ها انسان از تمامی دنیا از فیس بوک و یوتیوب استفاده می کنند - ما وقت زیادی نداریم و از دشمن عقب تر مانده ایم (در حوضه رسانه ها ) - ساخت مستند فعلا برای ما دشوار است و باید از جایی شروع کنیم -مستند های کوتاه و جذاب خیلی موثر تر از مقاله ها و کتاب ها می توانند باشند ساخت مینی بمب های موضوعی ، سریالی یک تمرین و یک آغازی می تواند برای ما باشد بعد از حرفه ای شدن .... -------------------------------------------------------------------------------- شیوه ساخت مجموعه ای از مینی بمب ها مثلا برای ساخت مجموعه ی مینی بمب های "!!! Wahhabis are not Muslim " 1- باید تمام مطالب مرتبط با موضوع را جمع آوری کنیم $ 2- مطالب را برای ساخت مینی مستند های 100 ثانیه ای بر اساس موضوع تقسیم می کنیم $ 3- عکس ، فیلم ، موسیقی و... را جمع آوری می کنیم % 4- نوشتن متن جذاب و تاثیر گذار$ 5-ترجمه به عربی و انگلیسی@ 6- تدوین جذاب و حرفه ای # 7- زیر نویس کردن # مینی بمب ها را پس از اتمام تولید و تدوین و زیر نویس در یوتیوب قرار می دهیم یکی پس از دیگری این مینی بمب ها علاوه بر اینکه هر کدام یک کار مستقل و کاملند در کنار هم مجموعه ای قوی تشکیل می دهند مثل مجموعه ی "!!! Wahhabis are not Muslim " ----------------------------------------------------------------------------------- دوستان آیا احسلس نمی کنید مسئولیتی بر گردن ما گذاشته شده |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۵, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:من هم چند قطعه کلیپ دارم .آپلود کنید و بگذارید اینجا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6632.html علی علی |
|||
|
۱۰:۳۳, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
به گزارش خبرنگار "شیعه نیوز" از ورامین یکشنبه گذشته چند فرد ناشناس با مراجعه به منزل حجت الاسلام والمسلمین "شیخ مهدی اسناوندی" از روحانیون سر شناس و ولایی منطقه ورامین در استان تهران از وی تقاضا میکنند برای اقامه نماز میت بر جنازه یک شخص بی بضاعت با انان همراه شود .
حجت الاسلام" اسناوندی" دعوت انان را پذیرفته و با انان به طرف محل اقامه نماز حرکت میکند . جنایت کاران در مسیر حرکت وی را ربوده و به امامزاده هاجر واقع در جاده چرمشهر به ورامین منتقل نموده و ایشان را با طناب به ضریح امامزاده بسته و با ریختن بنزین به اتش میکشند و از محل متواری میشوند . با شعله ور شدن اتش و دود ناشی از ان چند فرد که از نزدیکی امامزاده عبور میکردند متوجه اتش سوزی داخل امامزاده شده و پس از مراجعه ا صحنه دلخراش و بدن نیمه جان این روحانی مواجه میگردند . پزشکی قانونی اعلام نموده است این روحانی پیش از به اتش کشیده شدن مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته است . پیکر این شهید مدافع مکتب حقه تشیع روز دوشنبه گذشته با حضور پرشور علاقمندان به خاندان عصمت و طهارت طی مراسم باشکوهی به خاک سپرده شد . برخی از افراد محلی از دست داشتن وهابیون در این جنایت هولناک خبر میدهند . |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بچه ها کیا اهل کتاب های دکتر علی شریعتی هستن؟؟
من می خوام یه کارایی بکنم. کمک می خوام. مترجم (فارسی به انگلیسی)، دوبلر خوب که از روی متون بخونه و صدای ضبط شدش رو بفرسته برام و آهنگ ساز و حتی جمع کننده تصویر و عکس در ضمن اگه مشهدی باشین که گاهی بشه همو ببینیم خیلی بهتره اما شرط ضروری نیست!! اونایی که آماده ان و می خوان کار کنن به من پیام خصوصی بدن... منتظرم شدید!! |
|||
|
۱۲:۴۴, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۴ توسط خاک.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:بچه ها کیا اهل کتاب های دکتر علی شریعتی هستن؟؟ بهتره برای ابتدای کار از پروژه های کوچک شروع کنید می توانید از سخنرانی های دکتر استفاده کنید و کلیپ های کوتاه به صورت موضوعی تهیه کنید و در سایت هایی مثل یوتیوب یا آپارات بارگذاری کنید تنهایی هم میشه کار های بزرگی انجام داد |
|||
|
۱۴:۴۴, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۸ توسط Ronak.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
خوب اره s-eyvazi-sa
اما چه بهتر که این کارا کمی پرورده بشه و بعد بیاد تو اینترنت! کاری که میگم خیلی گسترده نیست فقط من تواناییشوندارم که هم دوبله کنم، هم صدای خوبی ندارم و هم آهنگ زیادی ندارم. پایه هاش یا علی..............!
|
|||
|
۱۵:۲۰, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
یکی نیست به این حرومزاده ها بگه که اخه شما که این همه فتوا علیه مسلمونا میدین
تا حالا شده یک بار امریکا یا اسرائیل رو و یا شیطان پرستا و ... محکوم کنید یا فتوایی علیه این حیوونا بدید... اینا اصلا نمیدونند دین چی هست. |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
کجای کار هستم
دوستان تقریبا مواد و متریال و منابع تصویریم و صوتی من تکمیل شده و به زودی متن هم آماده میشه امیدوارم بتونم فیلم دشمنان اسلام را که شاخه ای از پروژه ی وهابی ها مسلمان نیستند هست به آخر برسانم ------------------------------------ ------------------------------------- شما کجای کار هستید ؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
این لینک ها مربوط به ملک عبد الله - رقص شمشیر با بوش - اعطای نشان به اوباما - و ..... می باشد
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۴)MiladYLH نوشته است: آره ولی این مستند ساختن یک ذره کار سختیه ولی می تونیم همین سخنرانی های استاد رائفی پور و حسن عباسی را زیرنویس کنیم آپلود کنیم... باسلام میتونیم همین سخنرانی ها رو کات کنیم و به صورت مستند کوتاه با عکس ها و تصاویر و آهنگ های مناسب ترکیب کنیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |