|
نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت
|
|
۲:۵۰, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۷:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان در این تاپیک باید بگردیم و جستجو کنیم و شناسایی کنیم و ارتباط بگیریم با تمام فعالان عرصه وهابیت در کشور 1- لیست اشخاص حقیقی فعال در این عرصه (نام آنها ، زمینه ی فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد ارتباط با ایشان) 2- لیست گروه های فعال در این عرصه (نام گروه، زمینه فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد و ارتباط با ایشان) دوستان این مرحله برای ادامه کار ما بسیار حیاتی است کسانی که میگفتند چه کنیم، منتظر یاریتان هستیم بسم الله ببینم چه میکنید همسنگرانم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۳, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
گفتم که، من در توزیعشون کمک میکنم و هستم! |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان ؛ استاد رایفی پور توی یکی از این سخنرانی های جدیدش گفت که سایت شهید آوینی یه سندی رو راجع به وهابیت رو کرده البته اگه من اشتباه نکنم من رفتم توی این سایت راجع به وهابیت فقط لیستی از کتب قلابی وهابیت رو گذاشته من گفتم شاید از روی این سایت بر داشته باشن کسی راجع به این اطلاعاتی نداره؟!!!
|
|||
|
۱۷:۱۰, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط SARV.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
استاد بنفشه یکی فعالین این عرصه در حوزه های بسیج هستند. هماهنگ میکنم شمارشون رو در اختیار شما میزارم علی آقا |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حال ما مانده ایم و درد دروغ قصه غصه های شهر شلوغ خنجر نابرادرن وستم قصه نان و اقتضای شکم ای وای ای مانده در سیاهی ها سوخته در تب تباهی ها کاشکی روسپید می گشتیم کاش ما هم شهید می گشتیم... |
|||
|
۱۳:۱۷, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نظر من 1 گروهم تشکیل بدیم برای ساخت مستند و معرفی اسلام تشیعی خودمون در سطح بین المللی
فازهای مختلف هم داشته باشه از مباحث غدیر گرفته تا معرفی صحیح پیامبر و امامان تا تبیین حقیقتهای فلسفی و عقلی دین خودمون جدا اینکار خیلی جواب میده اگه خواستید بسازید من با تمام وجود هستم یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام چرا این پست راکد مونده؟! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,351 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت! | علی 110 | 178 | 84,993 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۷ آخرین ارسال: فریادگر سکوت |
|
| آرشیو اطلاعات و مستندات برای گروه تحقیقاتی علیه وهابیت | seyyedi | 1 | 2,996 |
۳۱/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۴ آخرین ارسال: seyyedi |
|