|
نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت
|
|
۲:۵۰, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۷:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان در این تاپیک باید بگردیم و جستجو کنیم و شناسایی کنیم و ارتباط بگیریم با تمام فعالان عرصه وهابیت در کشور 1- لیست اشخاص حقیقی فعال در این عرصه (نام آنها ، زمینه ی فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد ارتباط با ایشان) 2- لیست گروه های فعال در این عرصه (نام گروه، زمینه فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد و ارتباط با ایشان) دوستان این مرحله برای ادامه کار ما بسیار حیاتی است کسانی که میگفتند چه کنیم، منتظر یاریتان هستیم بسم الله ببینم چه میکنید همسنگرانم |
|||
|
|
۳:۱۰, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم نیاز به یک کارشناس خبره هم داریم که درست تشخیص بده کدوم گروه ها فعالیتشون صحیح و در جهت اسلام ئه و کدوم گروه ها خواسته یا ناخواسته کمکی به وهابیت و تبلیغات برایش می کنند..
|
|||
|
|
۳:۱۸, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۳:۲۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اون با من
انشالله ردیف هست لیست ها را پر کنید رفقا شما معرفی کنید تأیید نهایی اون با من و سایر رفقایی که در این زمینه کار کردن و با آدم های خبره این کار هم ارتباط دارند خواهشاً بروید برای تحقیق و پر کردن لیست ها! |
|||
|
|
۳:۳۹, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۵:۴۴ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
گروه آشیانه
یه گروه از هکرهای کلاه سفید که اصلی ترین کارشون هک کردن سایتهای وهابی هاست. گروه قدرتمندی هم هستن .برای مثال اگه اشتباه نکنم یکی دوسال پیش برای یک ماه توی سازمان ناسا نفوذ کرده بودن بدون اینکه کسی متوجه بشه. بنده سعی می کنم باهاشون تماس بگیرم |
|||
|
|
۴:۵۴, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیر نظر ایت الله دکتر حسینی قزوینی . ایشون مورد تایید ایت الله مکارم . وحید خراسانی و نوری همدانی در بحث و مناظره و نماینده حضرات در چند فقره مناظره رسمی بودند که الحق شایسته تمجید و بده و از ذخایر شیعه هستند شبکه تلوزیونی ولایت که زیر نظر همین بزرگوار و مورد تایید مراجع عظام است در مورد هک کردن هم بنده با هک کردن فروم ها مخالفم چون همون تاثیری رو بر کاربران داره که بر ما داشته . ما باید اعتقادات اونها رو هک کنیم . مغز اونها رو بیدار کنیم یا حق |
|||
|
|
۸:۳۴, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آیت الله قزوینی کتابی هم نوشتند که بنده آن را مورد مطالعه قرار دادم به نام
وهابیت از منظر عقل و شرع یک نرم افزار هم تو سایتشون درباره وهابیت دارند در ضمن آقای تیجانی هم که همه با اون آشنا هستید همون وهابی که شیعه شدند کتاب هایی دارند که من دو تا از اونها رو خوندم به نام های همراه با راستگویان و آنگاه که هدایت شدم اینم آدرس سایتش http://www.tijani.blogfa.com |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:1- لیست اشخاص حقیقی فعال در این عرصه (نام آنها ، زمینه ی فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد ارتباط با ایشان)بنده شخص استاد بزرگوار حاج آقا دانشمند رو معرفی میکنم .که بدون شک از دیر باز دراین زمینه بسیار فعال هستند. سایت رسمی استاددانشمند ------------ وباید بگم ایشون هم متعاقبا ازسوی عمال کوردل وهابی به کرات مورد حمله قرار گرفتند.یک نمونه ازتحریف سخنرانی های ایشون: نقل قول:با عرض سلام و تبریک اعیاد شعبانیه------------------ درصورتی که دوستان بااین پیشنهادموافق باشند .ودرصورت امکان ،مکاتبات باایشون روبه عهده میگیرم. |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
ما هم هستیم یه گروه کوچک و دوستانه دارم به نام اندیشه های فرج که کار فرهنگی مذهبی می کنن . با ایمیلم می تونید باهام ارتباط داشته باشید. |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من فعلا در توزیعش کمک میکنم انشاا... سرم خلوت شه تو بقیه شم هستم |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظرم الان استاد قزويني و شاكردانش(استاد يزداني و ابوالقاسمي) و شبكه ولايت يكه تاز مقابله با وهابيت هستن
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,352 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت! | علی 110 | 178 | 84,995 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۷ آخرین ارسال: فریادگر سکوت |
|
| آرشیو اطلاعات و مستندات برای گروه تحقیقاتی علیه وهابیت | seyyedi | 1 | 2,996 |
۳۱/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۴ آخرین ارسال: seyyedi |
|