کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت
۲:۵۰, ۲۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۷:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

در این تاپیک باید بگردیم و جستجو کنیم و شناسایی کنیم و ارتباط بگیریم با تمام فعالان عرصه وهابیت در کشور

1- لیست اشخاص حقیقی فعال در این عرصه (نام آنها ، زمینه ی فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد ارتباط با ایشان)

2- لیست گروه های فعال در این عرصه (نام گروه، زمینه فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد و ارتباط با ایشان)

دوستان این مرحله برای ادامه کار ما بسیار حیاتی است

کسانی که میگفتند چه کنیم، منتظر یاریتان هستیم
بسم الله ببینم چه میکنید همسنگرانم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، أین المنتظر ، انتصـار ، MAHDI59 ، وحید110 ، MESSENGER ، Reza14 ، MohammadMeraj ، rastin ، Seyed Mohsen ، خادمة الزهرا ، ghadimi2 ، meshkat ، مجنون الحسین ، hesam110 ، SARV ، yamin ، fandogh ، فدک زهرا ، fiftynine
۳:۱۰, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
فکر می کنم نیاز به یک کارشناس خبره هم داریم که درست تشخیص بده کدوم گروه ها فعالیتشون صحیح و در جهت اسلام ئه و کدوم گروه ها خواسته یا ناخواسته کمکی به وهابیت و تبلیغات برایش می کنند..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، وحید110 ، MESSENGER ، Reza14 ، خادمة الزهرا ، hesam110 ، fandogh ، yamin
۳:۱۸, ۲۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۳:۲۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
آواتار
اون با من
انشالله ردیف هست

لیست ها را پر کنید رفقا
شما معرفی کنید تأیید نهایی اون با من و سایر رفقایی که در این زمینه کار کردن و با آدم های خبره این کار هم ارتباط دارند

خواهشاً بروید برای تحقیق و پر کردن لیست ها!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، انتصـار ، وحید110 ، MESSENGER ، Reza14 ، خادمة الزهرا ، hesam110 ، yamin ، fiftynine
۳:۳۹, ۲۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۵:۴۴ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #4
آواتار
گروه آشیانه
یه گروه از هکرهای کلاه سفید که اصلی ترین کارشون هک کردن سایتهای وهابی هاست.
گروه قدرتمندی هم هستن .برای مثال اگه اشتباه نکنم یکی دوسال پیش برای یک ماه توی سازمان ناسا نفوذ کرده بودن بدون اینکه کسی متوجه بشه.
بنده سعی می کنم باهاشون تماس بگیرم

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، علی 110 ، وحید110 ، MESSENGER ، أین المنتظر ، Reza14 ، MohammadMeraj ، rastin ، EMPERATOR ، ghadimi2 ، خادمة الزهرا ، hesam110 ، SARV ، yamin ، fiftynine
۴:۵۴, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا
موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیر نظر ایت الله دکتر حسینی قزوینی . ایشون مورد تایید ایت الله مکارم . وحید خراسانی و نوری همدانی در بحث و مناظره و نماینده حضرات در چند فقره مناظره رسمی بودند که الحق شایسته تمجید و بده و از ذخایر شیعه هستند

شبکه تلوزیونی ولایت که زیر نظر همین بزرگوار و مورد تایید مراجع عظام است
در مورد هک کردن هم بنده با هک کردن فروم ها مخالفم چون همون تاثیری رو بر کاربران داره که بر ما داشته . ما باید اعتقادات اونها رو هک کنیم . مغز اونها رو بیدار کنیم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، MAHDI59 ، Reza14 ، shia12 ، MohammadMeraj ، یکدوست ، EMPERATOR ، Seyed Mohsen ، ghadimi2 ، خادمة الزهرا ، hesam110 ، SARV ، تازه مسلمان ، yamin ، fiftynine
۸:۳۴, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
آیت الله قزوینی کتابی هم نوشتند که بنده آن را مورد مطالعه قرار دادم به نام
وهابیت از منظر عقل و شرع
یک نرم افزار هم تو سایتشون درباره وهابیت دارند

در ضمن آقای تیجانی هم که همه با اون آشنا هستید همون وهابی که شیعه شدند کتاب هایی دارند که من دو تا از اونها رو خوندم به نام های همراه با راستگویان و آنگاه که هدایت شدم اینم آدرس سایتش
http://www.tijani.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza14 ، وحید110 ، MESSENGER ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، خادمة الزهرا ، hesam110 ، SARV ، yamin
۱۳:۵۵, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7

نقل قول:1- لیست اشخاص حقیقی فعال در این عرصه (نام آنها ، زمینه ی فعالیت و آثار آنها، حتی الامکان چگونگی ایجاد ارتباط با ایشان)
بنده شخص استاد بزرگوار حاج آقا دانشمند رو معرفی میکنم .که بدون شک از دیر باز دراین زمینه بسیار فعال هستند.
سایت رسمی استاددانشمند
------------
وباید بگم ایشون هم متعاقبا ازسوی عمال کوردل وهابی به کرات مورد حمله قرار گرفتند.یک نمونه ازتحریف سخنرانی های ایشون:
نقل قول:با عرض سلام و تبریک اعیاد شعبانیه

مدتیست که شبکه ضاله وصال که مربوط به وهابیت خبیث می باشد با صدا و تصویر حقیر دروغ بزرگی را منتاژ کرده اند و تحت عنوان اعتراف شیخ مهدی دانشمند که بیش از 1200 نفر شیعه در بلوچستان و زاهدان سنی شده اند!!! را پخش می کنند. حقیر اعلان میکنم این یک شیطنت فاحش و مثل همیشه دروغبافی و حقه بازی وهابی های زبون بیچاره است که می خواهند با این شیطنت های به سبک اربابان صهیونیسم و یهودیشان روحیه به اهل سنت و وهابی داده و با روحیه شیعیان بازی کنند. حقیر از شیعه شدن هزاران سنی در ایران و دنیا خبر داده ام.

بنده این حقه ها و شیطنت های وهابیون را نکراری و نشانه ضعف و زوال آنها اعلام کرده و تکذیب می کنم.

اجرکم عند الله

15/04/90_ مهدی دانشمند
------------------
درصورتی که دوستان بااین پیشنهادموافق باشند .ودرصورت امکان ،مکاتبات باایشون روبه عهده میگیرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، EMPERATOR ، خیبر110 ، Reza14 ، وحید110 ، ghadimi2 ، محمداحسان ، خادمة الزهرا ، yamin
۱۸:۱۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8

سلام
ما هم هستیم
یه گروه کوچک و دوستانه دارم به نام اندیشه های فرج که کار فرهنگی مذهبی می کنن .
با ایمیلم می تونید باهام ارتباط داشته باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، yamin
۱۹:۵۸, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
من فعلا در توزیعش کمک میکنم انشاا... سرم خلوت شه تو بقیه شم هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، SARV
۱۰:۵۴, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10

به نظرم الان استاد قزويني و شاكردانش(استاد يزداني و ابوالقاسمي) و شبكه ولايت يكه تاز مقابله با وهابيت هستن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]