|
چگونه با مستند ظهور آشنا شدید؟
|
|
۱۴:۴۹, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از همه ی عزیزان و دوستانی که هر کدام به نوعی یک گام در این راه یر میدارند کمال تشکر رو دارم
دوستان عزیز لطفاً بدرست ترین گزینه رو انتخاب کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۹, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
رشته ی تحصیلی من معماریه... یکی دبیرام که مهندس معماره داشت با اون یکی دبیرمون در مورد معماری شیطانی صحبت میکرد و منم که عاشق این چیزا...
مستند رو ازش گرفتم و 44 قسمت رو توی 2 روز دیدم! واسم خیلی خیلی جالب بود... بعدش هم به چهار پنج تا از دوستام و 4 تا از اعضای فامیل دادم و واسه هرکسی که تونستم راجع بهش صحبت کردم..... میخوام به هر چند نفر که میتونم مستند رو بدم...
|
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
برای من انقدر تصادفی بود که خودمم یادم نمیاد اما همون زندگی منو تغییر داد یا به روایتی چشممو از غفلت باز کرد
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آشنایی من خودش یه پا مستنده!!!
از اون جا شروع شد که یه روز سرکلاس دینی بودیم که هم کلاسیم گفت بیا با گوشی بریم یه وبلاگ نشونت بدم کف کنی خلاصه رفت توی وبلاگ آقا مهدی یعنیvavpخلاصه یه ساعت تو اینترنت بودیم وبا خوندن یسری مطالب من شیفته ی این سبک اطلاعات شدم بعدش شروع کردم تو مدرسه ی خودمون یه حرکت های اطلاع رسانی کردم بعدش روحانی مدرسه مون یه DVDسخنرانی استاد رائفی بهم داد این قضیه خورد به عید و کلی وقت خلاصه کل عید ازمدرسه که میومدم سریع میرفتم اینترنت و اطلاعات کسب میکردم توی همین گردش ها با این فروم آشنا شدم وتوی برگه ی عضویت درباره ی مستندظهور سوال شده بود با اینکه توی سخنرانی ها اسم این مستند رو شنیده بودم سریع با فلش رفتم مدرسه و از امورتربیتی مون کلش رو گرفتم خلاصه الان توی مدرسه یسری اطلاعات رو اپیدمی کردم مثل برج ساعت مکه
|
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من از خدا خواستم كه خالصانه براي او باشم (گر چه هنوز اندر خم يك كوچه ام اما به رحمت و بخشايش پروردگارم اميدوارم )!وخدا مسير زندگي منو عوض كرد داستانش خيلي مفصله كه چطور به اسلام رو اوردم(البته من مسلمان زاده ام اما تاچند سال پيش اسلام نياورده بودم فقط مسلمان اسمي بودم اما ايمان نداشم ) و بعد از اون چطور به بيداري رسيدم و سريال انتظارو ديدم و بيدارتر شدم .من معتقدم كه اين لطف خدا بوده و هست كه ما در اين مسير قرار گرفتيم !خدا به همه ي ما توفيق روز افزون بده تا بتونيم اعمال صالح انجام بديم وهمديگر رو به حق و صبر و استقامت توصيه كنيم .به اميد فرج الهي و امدن او كه خالصترين است و نابترين . يا مهدي ادركني امين يا رب العالمين
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
روز دوشنبه تو حیاط مدرسه با دوستان راجع مستند" ظهور نزدیک است" بحثمون شده بود که دوست عزیزم حمید این مستندرو بهم معرفی کرد و فرداش مستندرو با فلش بهم رسوند و من ازش واقعا تشکر میکنم که باعث شد تا چشامو از خواب غفلت بیدار کنم
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط mehrdad_libra.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من ظهورو به کسایی ذهنشون قابلیت باور کردن این موضوعات رو داشته باشه میدم به چند نفر می خواستم معرفی کنم که شروع کردن به اینکه بگن الکی و اینا........
با خودم گفتن رسانه ها خیلی تاثیر گذاشته روشون ![]() من 1 ماهی بود دنبالش می گشتم تو سخنرانی های آقای رافعی پور تیکه هاشو دیدم هیشکی نداره انگار کسی ام انگارنشنیده بود دیگه اومدم تو نت سرچ کردم ازین سایت تونستم دانلود کنم از بچه های این سایت ممنمونم که زیرنویس کردن در اختیار ما قرار دادن |
|||
|
|
۰:۳۶, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با توجه به سازماندهی کردن تالار به زودی از این تایپک یک
نتیجه گیری به عمل خواهد آمد تا در پخش و ارائه مستندات جدید در قسمت نماینده های تالار در استان ها به راحتی کار ها و امورات را انجام دهیم اگر کسی از همسنگران می توانند نتیجه گیری این تایپک را انجام دهد که ممنون می شوم در غیر اینصورت خود حقیر این کار را انجام خواهم داد |
|||
|
۰:۵۰, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دبیر پرورشی مدرسه ی ما هر هفته در مدرسه 3 قسمتش رو بخش می کرد...بعد از بچه های می خواست دربارش نظر بدهند.
|
|||
|
|
۴:۴۳, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آبان ماه بود . وقتی از دانشگاه رفتم پیش داییم برام در مورد فراماسونری و این چیزا حرف زد.
منم کلی حال کردم و بهش گفتم این اطلاعاتو از کجا آوردی؟ که اونم گفت از دوستش گرفته بود. بعد قسمت ها رو کم کم بهم داد. اعتقادش این بود که اگه همه رو یکدفعه بده شاید نبینم . اما من هی میدیمو مشتاق تر میشم. تا اینکه تمام اونو دیدم. بعد شروع کردم و تو دانشگاه در مورد این سریال با بچه ها صحبت کردم. خدا رو شکر با بحثی که تو سایت خودمون راه انداختم خیلی کارم گرفت. البته این وسط بچه های دیگه هم خیلی کمک کردن. و تونستیم توی دانشگاه هم پخشش کنیم. ![]() بعد هم دیگه بچه ها دنبالشو گرفتن و ما مستند فاز 3 و کتاب مقدس رو هم دیدیم + سخنرانی های رائفی پور. |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۵ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر سال قبل توی نمایشگاه قرآن سی دی این مستند رو دیدم قبل از اون فقط به سایت ظهور بسیار نزدیک است سر میزدم و وقتی دیدم موضوع سی دی ظهور است، خریدم
و در یه اتفاق جالب چند روز بعد برای اولین بار سخنرانی استاد رائفی پور رو شنیدم .سخنرانی در جمع موسسه موعود بودکه کاملا همدیگه رو تکمیل می کردند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,362 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,183 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,083 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,870 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,230 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,638 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,844 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|

مستند رو ازش گرفتم و 44 قسمت رو توی 2 روز دیدم! واسم خیلی خیلی جالب بود... بعدش هم به چهار پنج تا از دوستام و 4 تا از اعضای فامیل دادم و واسه هرکسی که تونستم راجع بهش صحبت کردم..... میخوام به هر چند نفر که میتونم مستند رو بدم...