|
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
|
|
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بر تمامی عزیزان...
این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود... شبهات از شما،جواب از من... |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۳, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول:مغز خود را درگیر مشتی خزعبلات درباره موسیقی نکنید. عزیز خواهشا ادب داشته باشید |
|||
|
۱۹:۵۴, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
۳:۰۹, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
نقل قول: به چه چیزی توهین کرده ام که درخواست ادب دارید؟ عزیز بنده نیومدم باهاتون بحث کنم . در چارچوب ادب و احترام صحبت کنید |
|||
|
۰:۰۳, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
این صحبت ها چیه. هرکسی میتونه شیطانپرست باشه. حتی کسی که تاحالا موسیقی گوش نکرده. شیطانی که اینهمه سال عبادت خدارو کرد یک شبه دشمن خدا شد. مگه موسیقی منحرفش کرد؟ یکی جنبه نداره سریع جبهه گیری میکنه. یکی هم فهم و شعور داره موسیقی رو میفهمه. فقط مثل مترسک گوش نمیکنه.
چرا همش درمورد متن آهنگ ها بحث میکنید. 95 درصد ایرانی هایی که آهنگ خارجی گوش میدن اصلا نمیفهمن خواننده چی میگه. اگه نظر من رو بخوای متال پاک ترین موسیقی روی زمینه. حتی اون شیطانپرستی که متال میخونه صد شرف داره به اون پاپ خونی که ادعای خدا رو داره. حداقل اون میاد میگه من شیطانپرستم تا اون شنونده بفهمه با کی طرفه. نه مثل پاپ یا رپ خونی که با سپر دین و خدا هرچی ایلومناتی ها میخوان تو گوش مردم فرو کنه. متال و راک یعنی هنر. یعنی هنرمندی که چیزی بلده. ساز بلده بزنه. بلده با ساز موسیقی خلق کنه. ایده داره . خلاقیت داره. پاپ چی داره؟ رپ چی داره؟ فقط متن؟ متنی که معلوم نیست کی نوشته؟ معلوم نیست در چه موردی نوشته؟ نمیدونم واقعا چرا توی ایران سعی میشه همه نظر ها مخالف متال باشه؟ چرا داره اینهمه کار میشه که به متال بگن شیطانپرست؟ چرا به مردم اجازه ی انتخاب داده نمیشه؟ مگه مردم عقل ندارن که بفهمن کی شیطانپرسته کی نیست؟ چرا نباید به متال خون مجوز داده بشه؟ مگه حق نداره حرف بزنه؟ مگه حق نداره گیتار دستش بگیره؟ |
|||
|
۰:۲۱, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
پاپ و رپ چی دارن؟
پاپ سبکیه که مورد پسند عامه هست. رپ هم به بیان مشکلات اجتماعی میپردازه اونهم اکثرا با حالت خشونت. متال هم دقیقا داره کار رپ رو میکنه منتها با خشونت بیشتر... خواننده ی متالی که بعد از خوندن اهنگ سردرد مزمن میگره و تو بیمارستان بستری میشه کجای هنرو رسونده؟ یه استاد زبان دارم که درباره ی سبک موسیقی ها میگفت متال مثل مخدرها میمونه... بعضی وقتها خوبه ولی وقتی زیاد مصرف کنی بلایی به روزت میاره که دومی نداشته باشه. من خودم از خواننده های متال اهنگ دارم... این سبک موسیقی تند و خشن چه لذتی داره که شما اون رو با پاپ مقایسه میکنی؟ سبکی مثل پاپ در اوج و محبوبیت اکثریته درحالی که متال فقط بین یه عده مشخصی جا داره. |
|||
|
۲:۵۶, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
کی گفته متال همش خشونته؟ کدوم خواننده متال تاحالا مثل یک رپر در مورد پارتی و مال و ثروت و دختر بازی خونده؟ درضمن متال قبل از رپ بوده. پس عملا نمیتونه از رو رپ تقلید کنه.
من چهار ساله متال گوش میدم یه بار هم سردر نگرفتم. نه به خاطر گوش دادن و نه به خاطر گوش ندادن. متال سبک میخوای؟ برو nothin else matters و Tuesday's Gones و Low Man's Lyric رو گوش بده ببین چطور آرومت میکنه. تازه اینا فقط از متالیکا هستن. صدها آهنگ دیگه از خواننده های دیگه هست. تا گوش ندادی نگو بده و خشنه. شما وقتی خشونتی و یا دردی تو سینه نداشته باشی خب آره متال مفهومی برات نداره. ولی یکم درد بکش. زخمی شو. ببین چطوری متال برات مرهم میشه. محبوبیت هیچوقت کیفیت رو نمیرسونه. رهبر کره شمالی هم بین تمام مردمش محبوبه. ولی بدتر از اون دیکتاتور تو زمین نیست. مهم اینه که چی جاودانه بشه. کدوم آهنگ رپ تاحالا جاودانه شده؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۲ ۲:۵۶)unforgiven2105 نوشته است: کی گفته متال همش خشونته؟ کدوم خواننده متال تاحالا مثل یک رپر در مورد پارتی و مال و ثروت و دختر بازی خونده؟ درضمن متال قبل از رپ بوده. پس عملا نمیتونه از رو رپ تقلید کنه. متال همش خشونت نیست؟ یه سر یه یوتیوب بزن و خواننده های متال رو ببین... اینقدر تند تند گیتار میزنه که دستش خونی میشه یا بعضی کارهای از اون بدتر... اهنگ Kill'em all رو ببین... ضمنا خواننده رو عرض کردم که تو یه موزیک ویدیو خودم دیدم که بعد از خوندن تو یه کنسرت بنده خدارو گذاشتن رو برانکارد بردن. (اسمشو یادم نیست وگرنه بهت میگفتم. مطمئنا از یوتیوب میتونی پیداش کنی اگه حذفش نکرده باشن) من هم متال گوش میدم... برای همین میگم خشنه... همیشه هم تو اتاقم از سیستم صوتیم اهنگ پخش میشه. یه مدتی رو مود متال بودم و بیشتر از همه عاشق دیستربد شده بودم. ولی الان اگه اهنگی از متال یا راک بیاد میزنم بره جلو. متال و سبک متال نمیگم تماما بده و از ریشه ایراد داره. ولی همونطوری که بالا گفتم این نوع موسیقی مثل مخدرها تو پزشکی میمونه که بعضی وقتها برای بدن لازم و ضروریه ولی زیادیش ضربه های زیادی رو به بدن میزنه. ببین میزان بیتهای سبکی مثل متال چقدر بالاست؟ اینقدر تند و سریعه که تو یه محیط بسته با صدای بلند نمیشه برای 10 دقیقه بهش گوش داد. وقتی خواننده ای اینطوری میخونه معلومه یه چیزیش هست یه چیزی رو میخواد بگه و بقیه رو متوجه ی یه دردی بکنه ولی به چه قیمتی؟ الان اهنگهای رپ امینم رو به همه ی اهنگهای متالی که دارم ترجیح میدم. اهنگهای پاپ رو هم اصلا نمیتونی با متال مقایسه کنی. (هر کسی رو تو پاپ نمیگم) (خواننده های ایرانی رو هم اصلا وارد این بحثها نکن) |
|||
|
۰:۰۴, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز به شما تبریک میگم. شما کاملا شست و شوی مغزی داده شده اید. با ذهن بسته فقط به مسائل نگاه میکنی. فکر کردی من از پشت کوه اومدم؟ تاحالا کلیپ متال ندیدم؟ کالکشنی که من دارم تاحالا تو عمرت ندیدی. تمام آهنگ های متالیکا. ده بیستا کنسرت کامل. تمام مستند هاش. من همه ی اینا رو دیدم. ولی تاحالا ندیدم یه قطره خون به خاطر گیتار زدن ازش بیاد. پس لطفا وحشی بازی دیگر گروه هارو به گردن دیگران ننداز. دوتا آهنگ گوش دادی فکر نکن کل متال رو فهمیدی. موسیقی وسعتش بیشتر از این حرفاست که با چهارتا شیطانپرست بخواد خراب و کثیف بشه.
من خودم گیتار الکتریک میزنم. هرچقدر هم که سریع بزنم هیچ خونی نمیاد. هیچ سردردی هم نمیگیرم. موسیقی هیچ مخدری هم نیست. فقط وقتی ذهنت مشغوله آرومت میکنه. کسی هم مجبورت نکرده گوش کنی. |
|||
|
|
۱:۴۱, ۶/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۲ ۱:۴۱ توسط pymn_nzr.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بله از نام کاربریتون مشخصه.
من هم یک مدتی از این جور چیز ها گوش میکردم اما الان که گوش نمیکنم، تفاوتش کاملا محسوسه. اما مهم نیست . فقط این رو بگم که دلیل این که دیگه این رو گوش نکردم این بود که : «آیا این کار من ، من رو به خدا نزدیک میکنه یا نه!» (این اولین و آخرین ارسال من در این سایت بود . خدانگهدار) |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بحث دور از تاپیک نکن برادر نابخشوده،فک کردی چون collection موزیک ویدئو های متالیکا و فول البومشو داری داری دیگه metal god هستی؟هر کی هر چی رو دوست داره گوش میکنه،متال خیلی هم خشنه و عامه مردم هم از این سبک خوششون نمیاد.تازه از بین اون هایی هم که متال گوش میکنن عده کمی به معنای واقعی کلمه متال هد هستن و خیلی ها نوجوون های زیر 20 سال هستن و مقتضای سنشون جو گرفتتشون و به این سبک روی آوردن.این سبک از موسیقی باید فهمیده بشه و باهاش ارتباط برقرار بشه نه برای متفاوت بودن و جلب توجه کردن ازش استفاده بشه
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه | only_y2d | 50 | 28,696 |