کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با شیطان پرست بودن سبک های راک و متال موافقید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بر تمامی عزیزان...

این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود...

شبهات از شما،جواب از من...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.P.H ، Admirer ، Nazanin ، JohnShepard ، amirafgar

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۵, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31

GrievingAngel
مشاهده پروفایل کاربر مشاهده موضوعات کاربر مشاهده ارسال های کاربر ارسال پیام خصوصی به کاربر

behtare shoma dast az sare kachale metallica bar dari?
jenab sms4815:yani mikhay begi amrica bar zede khodesh sabke metalo ra endakhte?nemikhad type koni linkesho bezar
۱۶:۵۹, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۵)james نوشته است:  GrievingAngel
مشاهده پروفایل کاربر مشاهده موضوعات کاربر مشاهده ارسال های کاربر ارسال پیام خصوصی به کاربر

behtare shoma dast az sare kachale metallica bar dari?
jenab sms4815:yani mikhay begi amrica bar zede khodesh sabke metalo ra endakhte?nemikhad type koni linkesho bezar

داداش اولا فارسی تایپ کن چون یکی از قوانین تالاره
دوما لینک نبود که بشه نوشت.
اگه بتونی ویژه نامه ی کژ راهه که توسط روزنامه ی جام جم منتشر میشه رو پیداکن و بخون . اونجا کامل توضیح داده.

در پناه حق
۱۷:۱۴, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #33

به عنوان یه عضو تازه قصد اهانت و جسارت به هیچکدوم از اعضای فوروم رو ندارم ولی کسی که بگه موسیقی راک و هوی متال موسیقی صرفا شیطانیه بره از مخش عکس بندازه !
یارو تو تموم عمرش اهنگران گوش داده بعضا هم با هزار جور ترس از گناه ، افتخاری بعدشم میاد واسه من هوی متال نقد میکنه !
جالب اینه که انالیز هم میکنه ! شرح هم میده ! توی یه وبلاگی یه پستی رو از مرلین منسون میخوندم نمی دونستم از مزخرفیش بخندم یا از بی اطلاعی نویسنده اش و تایید نوشته اش توسط برخی افراد بی اطلاع تر از خودش توی نظراتش گریه کنم !

فقط اینو میتونم بگم
درمیان اهل علم و دانش دو گروه برای خود مسکین و برای دیگران خطرناکند
1-انان که چیزی را رد میکنند و در ان تخصص ندارند
2-آنان که بر باور خود اصرار می ورزند بدون اینکه نظر مخالف را دیده و فهمیده باشند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: گندالف خاکستری
۱۷:۴۷, ۱۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۸:۰۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #34
آواتار
بله شما درست میگین که اگر کسی فکر میکنه همه خواننده ها و آهنگهای راک شیطانیه حرفش اشتباهه اما....

تا چند سال پیش می دیدم توی سایتهای مخصوصا مذهبی که تا می نوشتن یکی از خواننده های راک یا متال اشعار شیطان پرستی میخونه مورد هجوم کاربران عشق موزیک راک قرار می گرفت. تنها برگ سبزی هم که داشتن این بود که بچه های مذهبی هیچکدوم اصلا این آهنگها رو نشنیده بودن و فقط شنیده بودن شیطانیه. برای همین در دفاع از هجوم کاربران هیچ حرفی برای دفاع نداشتن.
اما بعضی دوستان اینجا الان مذهبی شدن اما یکی دو سال قبل همه جور موزیکی گوش می دادن. لااقل خود من چنین بودم. پس دیگه نمیشه گفت کسی آهنگران گوش داده و .... این یکی اینجا صادق نیست. حقیقت اینه من قبلا گفتم من همه مدل موزیک گوش دادم و حتی اسپانیایی و فرانسوی و یونانی و .... راک و ...

الان نزدیک یک سال میشه که روی شیطانی بودن اشعار ستاره های سبکهای مختلف راک، رپ، هیپ هاپ، و .... تحقیق کردم. برام کاملا اثبات شده شیطان پرستی اونها چون خودم مستند دیدم و فقط به حرف این سایت و اون سایت اکتفا نکردم. در جواب یکی از دوستان هم گفتم نمیگم کل سبک مثلا راک شیطانیه اما خواننده های زیادی خصوصا اکثریت ستاره های اونها به معنای واقعی کلمه وارد معامله با شیاطین شدن و حتی بعضی ها هم از کردارشون پشیمون شدن....

الان چون مطرح کردن این قضایا و مستندها رو خالی از مفسده نمی دونم توی تالار نمیگذارم اما برای نمونه شما رو ارجاع میدم به این دو لینک:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1243.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-67...l#pid44824

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، خادمة الزهرا ، G.F.B
۱۹:۰۷, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #35

درسته ولی تو اون مستندها هم من حرفایی دارمممم .....
ولی اصطلاح "طرح مفسده" یه مقدار نا انصافیه
بقول دکتر عباسی جوون امروزی این چیزا رو ندونه زمین رو از زیر پاش می کشن بیرون !
یارو غربیه واسه من فیلم بسازه من صداشو در نیارم که بده طرح مفسده می شه؟ مفسده شده .... خیلی وقت پیش ....

جالب اینه که خود دکتر عباسی و آقای رائفی پور فرق متال و متالیکا رو نمی دونن !
این دو عزیز سوادشو حداقل 100 برابر منه علی الخصوص دکتر عباسی که ارادت خاصی بهشون دارم
ولی من واقعا تعجب کردم که این دو عزیز بزرگوار متالیکا رو به عنوان سبک موسیقی می دونن !
متالیکا سبک موسیقی نیست که !

مقاله بسیار مفصلی رو توی ذهن دارم تا بنویسم همه اش رو اونجا شرح میدم
علی الخصوص برخی دروغ ها و غیر واقعیاتی که سهوا توسط جناب اقای رائفی پور (تاکید می کنم سهوا نه عمدی) توی سخنرانیشون در باره موسیقی گفتن رو شرح میدم
ایشون از یه کتاب یا بهتر بگم کتابچه مانندی رو به عنوان منبع برخی از صحبت هاشون قرار دادن که سرتاسر دروغه

واسه همین میگم که این سبک سبک صرفا سبک شیطانی نیست
اگه شیطانی بود پس مدونا هم باید متال می خوند نه پاپ !
اگه شیطانی بود باید گاگا متال می خوند نه پاپ
اگه شیطانی بود جی زی باید متال می خوند نه رپ
اگه شیطانی بود کانیه وست باید متال میخوند نه رپ

وقتی که می بینم مینویسن کانال من و تو متال پخش میکنه پس شیطان پرسته به خدا نمی دونم بخندم یا گریه کنم
اونقدر از این سطحی نگری ها داریم
اونقدر حسرت اینو می خورم که چرا بعضیا بدون اگاهی حرفایی رو میزنن و بعضی های بی اطلاع تر از اون ادم تاییدشم میکنن !

توی استفاده جریان ایلومیناتی از موسیقی (اعم از زیر شاخه های سبک متال ، سبکای رپ، پاپ ، ...) برای پیشبرد اهدافشون من و هیچکس دیگه ذره ای شکی تو دلش نداره.

ولی خارج از انصاف نیست اگه همه چی رو با دید درست و انصاف ببینیم و بسنجیم
شاید این بلاگ نویسی و مطالبی که توی فورم ها میزارین رو بی اهمیت یا شاید نه به اون اندازه واقعی مهم میدونین شاید تک تک پستایی رو که توی همین فوروم و جاهای دیگه میزارین ندونین
ولی به وللاه هر پستی می دید هر کدومش خونده میشه و باور میشه و گسترش پیدا میکنه
امروز اسلحه من و شما صفحه کیبوردمه ... اینترنته ... بلاگه ... فورومه ...
پس بیام درست ازش استفاده کنیم

واسه هرچی مینویسیم مسئولیتش هم رو مدنظر قرار بدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۲۲:۰۷, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #36

نقل قول:جالب اینه که خود دکتر عباسی و آقای رائفی پور فرق متال و متالیکا رو نمی دونن !
این دو عزیز سوادشو حداقل 100 برابر منه علی الخصوص دکتر عباسی که ارادت خاصی بهشون دارم
ولی من واقعا تعجب کردم که این دو عزیز بزرگوار متالیکا رو به عنوان سبک موسیقی می دونن !

با سلام .
من با اقای رائفی پور کاری ندارم ...اما در مورد جناب عباسی و ادعایی که کردید مدرکی دارید ؟ اگه دارید لطفا نشون بدید که کجا ایشون گفته متالیکا سبکه و اگر نه تهمت نزنید .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۴۶, ۱۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۱:۳۹ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #37

یالله!
طبق پست۳۵
"اگه شیطانی بود پس مدونا هم باید متال می خوند نه پاپ !
اگه شیطانی بود کانیه وست باید متال میخوند نه رپ""
به نظرم اصلا تحلیل جالبی نبود.

به هرحال،جنابtruthtalks حرفای جالبی رو هم به قول معروف عنوان کردن(پست۳۵).اما یه چیزی بگم اول.مثلا یه چیز که بد دیگه بد دیگه!وقتی شیطون بد پس بد دیگه دیگه نمیان کارای شیطان رو تحلیل کنن.مثلا وقتی میگیم مدونا بد دیگه بد جای بحث نداره.حقیقتش خیلی از ادما اگه موسیقی متال یا راک گوش بدن اصلا خوششون نمیاد.یه طورایی ادم رو عصبی میکنه و کل مغزشو میریزه بهم.به نظر خود من همه ی خواننده های این سبک یا سبکای دیگه قرار نیست شیطانی باشن وصد البته خیلی اندکی(!)از ستاره های"موسیقی"هم قرار نیست نه برای شیطان کار کنن و نه شیطان پرست و فلان باشن!بنابراین بهتر ما کلی حرف بزنیم.چون کسی نمیاد که مثلا اهنگای خواننده های دسته سوم راک و متال رو گوش بده چه شیطانی باشن چه نباشن.چون ستاره نیستن و مشهور هم نیستن که بخوان تأثیر گذار باشن.از این جهت ما و دوستان کلی حرف میزنیم.امیدوارم فهمیده باشید من چی میگم.
یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B
۱۱:۳۹, ۱۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۷ توسط truthtalks.)
شماره ارسال: #38

(۱۵/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۷)Reza_Jackman نوشته است:  
نقل قول:جالب اینه که خود دکتر عباسی و آقای رائفی پور فرق متال و متالیکا رو نمی دونن !
با سلام .
من با اقای رائفی پور کاری ندارم ...اما در مورد جناب عباسی و ادعایی که کردید مدرکی دارید ؟ اگه دارید لطفا نشون بدید که کجا ایشون گفته متالیکا سبکه و اگر نه تهمت نزنید .
امیدوارم سؤتفاهم نشه
من خاک پای دکتر عباسی رو ثرمه چشمم میکنم
ایشون بی اندازه و بی مقدار توی دل من جا داره یه برکتیه که خدا تو کشور ما گذاشته
قصد من نقد ایشون یا کس دیگه ای نیست چون من تو حد اون حرفا نیستم که بخوام به دکترعباسی بی احترامی و جسارت کنم
ولی ایشون توی یه برنامه ای که توی شبکه سه دعوت شده بودن گفتن "ما اومدیم متالیکا رو تبیین کردیم" تا اون جایی که من میدونم ایشون گروه متالیکا رو تبیین نکردن سبک متال رو تبیین کردن ...
اشاره ایشون تو صحبتاشون منظورشون از متالیکا ، منظورشون فقط این گروه از بین چند هزار گروه متال دیگه نیست. یعنی فقط کارای گروه متالیکا رو مورد بررسی قرار بدند بلکه تِم کلی صحبتشون با سبک متال هست.
توی نقد سریال مافوق طبیعی هم اشاره می کنن
من توی این دو تا سخنرانی دیدم

(۱۶/شهریور/۹۰ ۰:۴۶)AmirBritney نوشته است:  یالله!
طبق پست۳۵
"اگه شیطانی بود پس مدونا هم باید متال می خوند نه پاپ !
اگه شیطانی بود کانیه وست باید متال میخوند نه رپ""
به نظرم اصلا تحلیل جالبی نبود.

به هرحال،جنابtruthtalks حرفای جالبی رو هم به قول معروف عنوان کردن(پست۳۵).اما یه چیزی بگم اول.مثلا یه چیز که بد دیگه بد دیگه!وقتی شیطون بد پس بد دیگه دیگه نمیان کارای شیطان رو تحلیل کنن.مثلا وقتی میگیم مدونا بد دیگه بد جای بحث نداره.حقیقتش خیلی از ادما اگه موسیقی متال یا راک گوش بدن اصلا خوششون نمیاد.یه طورایی ادم رو عصبی میکنه و کل مغزشو میریزه بهم.به نظر خود من همه ی خواننده های این سبک یا سبکای دیگه قرار نیست شیطانی باشن وصد البته خیلی اندکی(!)از ستاره های"موسیقی"هم قرار نیست نه برای شیطان کار کنن و نه شیطان پرست و فلان باشن!بنابراین بهتر ما کلی حرف بزنیم.چون کسی نمیاد که مثلا اهنگای خواننده های دسته سوم راک و متال رو گوش بده چه شیطانی باشن چه نباشن.چون ستاره نیستن و مشهور هم نیستن که بخوان تأثیر گذار باشن.از این جهت ما و دوستان کلی حرف میزنیم.امیدوارم فهمیده باشید من چی میگم.
یاحق
فرامایش شما صحیح
می فرمائید "یه طورایی ادم رو عصبی میکنه و کل مغزشو میریزه بهم" چرا منو نمی ریزه به هم ...
اعصاب من،کشش من،با کشش شما که موسیقی سافت گوش میدید فرق داره
هرچیزی رو با معیار خودتون نسنجید

گزارش زیر رو بخونید:

محققان انگلیسی طی تحقیقات گسترده ای نشان دادند که بین شخصیت افراد و موسیقی مورد علاقه آنها ارتباط نزدیکی وجود دارد.
این تحقیقات توسط محققان دانشگاه “Heriot-Watt ” صورت گرفته و به اعتقاد آنان یکی از بزرگترین تحقیقاتی است که در این زمینه انجام شده است.
محققان برای انجام این آزمایش از بیش از ۳۶ هزار نفر از افراد در جهان درخواست کردند تا ۱۰۴ نوع موسیقی را به سلیقه خود ارزشگذاری کرده و در عین حال از خصوصیات اخلاقی آنها نیز تحقیق به عمل آوردند.
علاقمندان موسیقی کلاسیک دارای شخصیت خجالتی و هواخواهان موسیقیهای پر سر و صدا دارای خصوصیاتی آرام بوده و با خود به راحتی کنار می آیند. در عین حال هر دو گروه از افراد در صفت خلاقیت و غیر اجتماعی بودن مشابه بودند.
به گفته محققان تا به حال تصور جامعه بر این بود که طرفداران موسیقیهای هوی متال تفکرات نابود کننده برای خود و جامعه دارند اما نتیجه این تحقیقات نشان داد که این افراد کاملا احساساتی و دل نازک هستند.
این مطالعه همچنان در حال انجام بوده و محققان در راستای تکمیل تحقیقات خود در جستجوی افرادی هستند که در تست آنلاین آنها شرکت کرده و به اطلاعات آنها بیفزایند.

منبع : مهر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Seliz
۲۲:۲۲, ۲۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۳ توسط BLACK-BLACK.)
شماره ارسال: #39

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و گرامی و مردم غیور ایران اسلامی

در ابتدا میخام عرض کنم که من در پی نوشتن نقدی اساسی بر موسیقی داخلی و خارجی (علی الخصوص متال و راک) هستم به راهنمایی دوست عزیز جناب اقای حسن عباسی.نه برای پایان نامه بلکه فقط به خاطر خطری که ازین ناحیه احساس میکنم.
الانم داشتم تو گوگل برای پیدا کردن یه مطلب بهدرد بخور برای تحقیقم بودم که به این تاپیک رسیدم.خاستم بگم که واقعا احساس خجالت کردم که ما هنوز نمیتونم که بشینیم به صورت عقلانی با هم بحث کنیم و بهم توهین نکنیم وهمدیگه رو تمسخر نکنیم. برای همین هم به جای اینکه مثل باقی دوستان بیام حرف بقیه رو بکوبم میخام بگم که این حرفها رو مد نظر قرار میدم و شما رو خبر میدم به نقدم که انشالله هر چه سریعتر اماده شه تا جواب دوستان موفق و مخالف با دلیل و مدرک عقلانی داده بشه.
فقط بگم که به زودی با کمک چنتا از بچه های اهنگساز و اینکاره که دستی هم تو متال دارن یه نقد ردیف اماده میکنم که همه ازش استفاده کنن.
در مورد اقای عباسی هم بهتون بگم نه تنها فرق متال و متالیکا رو میدونه بلکه گروههای رو میشناسه که من به شخصه تعجب کردم(گروههای مثل دیمو بورگیر!)

اینو هم قبول دارم که هر سبک موسیقی ای برای سلیقه ای مختلف ساخته شده اصلا اصول پیدایش سبک همینه که بتونه هر فردی رو با هر سلیقه ای جذب کنه.اینو هم بتون بگم من خودم به شخصه معتقدم موسیقی در هر حال دوسر برده واسه شیطان لعین.چه شیطان پرستیش چه غیرش چون حتی اگه شیطان پرستی هم نباشه هدفش انترتینمنته که برابره با غفلت از یاد خدا چون به طور قطع کسی نمیاد تو موسیقی توروبه یاد خدا بندازه چه شیطان پرست چه غیر شیطان پرست البته منظورم موسیقی ایرانی نیستا حساب موسیقی ایرانی جداس.

در اخر هم یه چیزی بگم درباره موسیقی

اگه رهبرو قبول دارید رهبر گفته هدف ما ترویج موسیقی نیست

والسلام
۲۱:۵۲, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۷ توسط Seliz.)
شماره ارسال: #40

(۲۱/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۲)BLACK-BLACK نوشته است:  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و گرامی و مردم غیور ایران اسلامی

اینو هم قبول دارم که هر سبک موسیقی ای برای سلیقه ای مختلف ساخته شده اصلا اصول پیدایش سبک همینه که بتونه هر فردی رو با هر سلیقه ای جذب کنه.اینو هم بتون بگم من خودم به شخصه معتقدم موسیقی در هر حال دوسر برده واسه شیطان لعین.چه شیطان پرستیش چه غیرش چون حتی اگه شیطان پرستی هم نباشه هدفش انترتینمنته که برابره با غفلت از یاد خدا چون به طور قطع کسی نمیاد تو موسیقی توروبه یاد خدا بندازه چه شیطان پرست چه غیر شیطان پرست البته منظورم موسیقی ایرانی نیستا حساب موسیقی ایرانی جداس.

در اخر هم یه چیزی بگم درباره موسیقی

اگه رهبرو قبول دارید رهبر گفته هدف ما ترویج موسیقی نیست

والسلام

شما متالیکا گوش دادی؟ شما آهنگ one رو گوش دادی؟ شما جمله oh god help me رو شنیدی تو همین آهنگ؟
شما آهنگ creeping death رو شنیدی؟در مورد پیامبری حضرت موسی ست.
در ضمن رهبر ام گفتن هدف ما ترویج موسیقی نیست.ولی مخالفتیم نکردن!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]