کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
۲۲:۲۴, ۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۳:۱۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

من چند سوال برام پیش آمده بعد از دیدن فیلم ظهور و خواهش میکنم کسانی که این فیلم را دیدند و میتوانند من را راهنمایی کنند .
[size=medium
]من هم مثل شما دوستان به امام زمان اعتقاد دارم و از دیدن این فیلم واقعا لذت بردم . ولی ....
به نظر شما چرا یهود که این همه سعی در پنهان کردن اعمال خود داره این بنا ها و ساختمان ها را که در فیلم میبینیم را آشکار ساخته ؟
چرا مدونا آشکارا به کابالا میپیونده ؟ به یک جریان مخفی ؟
چرا نماد دجال یا همون هرم یک چشم در ارباب حلقه ها شکست میخوره ؟ چرا در کل همیشه این نماد یک چشم جهان بین در فیلم هایی که خود آنها میسازند نماد بدی است ؟ و اکثرا شکست میخورد ؟ چرا شیطان در فیلم وکیل مدفع شیطان موجود پلیدی نشان داده میشه ؟ و حتی در تمام فیلمها شخصیت پلیدی بوده ؟ برای من این نکته جالب که در فیلم های دهه نود اکثرا شیطلن شکست میخوره ولی در فیلم های اخیر و جدیدتر اکثرا باز برمیگرده و شروع به کار میکنه ! یا پیروز میشه !
شما هاستل را ببینید . به نظر من در این فیلم نبرد مقابل بدی فایده ای نداره دیگه ! چرا ؟ به نظر شما آیا نمیخوان به ما بفهمونن شیطان داره قوی تر میشه ؟ ولی نمیگویند شیطان خوبه یا قابل پیروی . فقط نا کار آمادی خوبی را نشان میدهند ! جالب اینجاست همانهایی که در مستند ظهور شیطان پرست نام برده میشوند در این فیلم ها مقابل شیطان هستند و توانایی مقابله با شیطان را دارند . به این فکر کنید اگر دزدی نباشه پلیس به چه دردی میخوره ؟ سوال من اینجاست که آیا این افراد صلاحیت مبارزه با شیطان را دارند ؟ و مقبولیت جامعه را برای این مبارزه چگونه کسب کردند ؟ چرا هالیوود به اولین مبارز علیه شیطان تبدیل شده ؟ در مستند ظهور از هالییود به عنوان چوب جادویی شیطان نام برده میشود و از همان فیلمهای شاخته شده در هالیوود برای نشان دادن امام زمان ما استفاده میشود ! چرا ؟
در قسمت بانوی قرمز پوش تعداد پله ها 13 گفته میشه ! من کلیپ کامل اون موسیقی را دیدم . همه به راحتی میتونند پیداش کنند . پله ها را بشمارید . بیش از 13 تا هست و فقط دوربین بهد از چند پله تماشا چی ها را نشون میدهد در حالی که زن همچنان دا حال پایین آمدنه ! چرا این ادعا میشه در حالی که نیست ؟
در این که این افراد کارها و نماد هایی همانند مصر باستان دارند شکی نیست ! ولی آیا همان استفاده را انجام میدهند ؟ یا این فقط نمایشی است برای انحراف ذهن ما ؟ باتون این طوری توضیح میدم : 2 نفر در یک خیابون با هم گل آویز میشن و کتک کاری میکنن . یک زن شروع به گریه و داد زدن میکنه . مردم در این وضعیت چه کاری انجام میدهند ؟ طبیعیه که اونها را از هم جدا میکنند و وقتی حواس همه به دعوا و گریه زاری زن هست توجه به چیزای دیگه کم میشه ! حتی جیب هاشون و بعد از این به ظاهر دعوا جیب همه زده شده ! این روشی هست که بارها اتفاق افتاده ! همیشه باید نفری باشه که مردم را متوجه عمل خاصی کنه تا توجه ها جلب بشه ! اگر کسی متوجه دعوا نشه پس هواس ها به جایی پرت نمیشه .
میدونستیت اسرار اصلی یهود را اگر کسی پخش کنه محکوم به مرگه ؟ ولی آیا کابالا همان اسرار ؟
کسانی که در مصاحبه شرکت میکنند و به قول خودشون مدتی برای شیطان کار میکردند میگویند شیطان اولین هدفش اینست که مردم به اون باور نداشته باشند . و ما میبینیم در اکثر فیلم های هالیوود شیطلن حضور داره ! من میخواهم جمله را درست کنم . به نظر من شیطان نمیخواهد مردم او را به صورت واقعی بشناسند . به همان صورتی که هست . شیطان میخواهد مردم او را طوری بشناسند که خودش میخواهد .
اگر شما چوب جادوگری را دست کسی ببینید به اون آدم میگید جادوگر ؟ اگه به شما بگه شما را تبدیل به سوسک میکنه به اون میخندید ( در اینجا میشه یهود ) ! حالا اگر این یهود خودش چیزی نگه و حتی مثلا قسمتی از چوب جادویی خود را مخفی کنه و وانمود کنه بقیه چوب را هم اشتباها بیرون نگه داشته یا نفهمیده و کسی که شما به او اعتماد دارید ( مثلا مسلمان باشه و حرفهایی را که شما دوست دارید بشنویدو بزنه و از قرآنی که بهش اعتقاد دارید حرف بزنه ! ) بیاد و بگه وااااای این یهود جادوگره و من دیدم که فلانی را سوسک کرده . شما باور میکنید ؟
من پیشنهاد میکنم دوستان نظر آقای عبدالله شهبازی را هم بخونند . ایشون معتقده کابالا دروغی بیش نیست که یهود ازش برای راز آمیز کردن کارهاش استفاده میکند . ولی کار اصلی اونها چیه ؟
در این که یهود به دنبال قدرته و منافع خود شکی نیست . ولی از چه روشی ؟ جادو ؟
اگر دید ما این باشه که یهود با جادو به این قدرت رسیده پس ما که جادویی در دست نداریم به جز انتظار کشیدن برای ظهور یک جادوگر کار دیگری نمیتوانیم بکنیم . ولی اگر به این دید نگاه کنیم که یهود فقط به جاسوسی و کاهای کثیف دیگه دست میزنه ! میشه باش مقابله کرد . امام زمان ما یک جادوگر نیست ! همان طوری که معجزه پیامبر ما جادو نبود . علم بود .
آیا هدف یهود این نیست که ما به اشتباه فکر کنیم اونها افراد مرموز و خطر ناکی هستند و جرات نزدیکی به اونها را نداشته باشیم ؟
در قسمتی در این فیلم گفته میشه از سیستم جدا شیم و از این سیستم اتفاده نکنیم . و در جای دیگه گفته میشه وسایل و ابزار به خودی خود بد نیست و نحوه استفاده از اونها فرق داره ! آیا اینها با هم تناقض نداره ؟؟
با تمام اینها اگر ما قبول کنیم یهود راز آمیر و جادوگر هست و البته خطرناک و شیطان هر روز قوی تر میشود و در حال حاضر تنها کسانی که در دنیا توان بخورد با این شیطان را دارند در آمریکا هستند و فیلم های آنها نشان میدهد فقط خودشان توانایی مبارزه با شیطان را دارند . امام زمان ما چه کاری از دستش بر می آید ؟ جلب است در قسمت 29 راجر به یک نکته کلیدی اشاره میکند و اینکه شیطان برای نگهداشتن افرادش از ترس استفاده میکند ! و میگوید راه برگشتی نیست ( در کل معلوم نیست او توبه کرده یا خیر ) و باز یهود جادوگر چگونه اجازه داده این فرد به این راحتی و بدون اضطراب مصاحبه کند جای سوال دارد ! این که این فرد مطالبی را که بیان میکند در قرون گذشته بوده یا در قرآن آمده شکی نیست ! ولی سوال من اینجاست چگونه توانسته به این راحتی دست به افشا بزند ؟ و این زیبای قرمز که به جن ها میدهند چیست ؟ قبول دارید اکثر کارهایی که در فیلم نشان داده میشود بدون نتیجه گیری درستی رها میشود ؟ چرا محل شیطان پرستان از راجر سوال نمیشود اگر او برگشته و اگر نه و هنوز در خدمت شیطان است چگونه به حرفهای یک برده شیطان میتوان اعتماد کرد ؟ مگر نه اینکه شیطان از هر فرصتی برای گمراهی ما استفاده میکند ؟
مهمترین مسله اینجاست که این فیلم ظهور مسله امضا قرار داد با شیطان را طوری مطرح میکند که در افسانه های مسیحت وجود دارد و طبق این افسانه ها هر کس این قرار داد را امضا کند راه برگشتی ندارد و قرآن میگوید هر کسی حق توبه دارد . دقت کنید که حتی فرعون هم راهنمایی میشود برای ایمان و خدا نمیگوید شیطان با او قرار داد امضا کرد یا عهدی بسته . بلکه میگوید شیطان فرعون را منحرف ساخت . طبق اعتقاد ما ( آموزه های قرآن ) شیطان توانایی دخالت مستقیم در کار ها را ندارد و فقط ایده از اوست . یکی از ویژگی های مهم اسلام همین توبه پذیری است برای هر کسی .و این که بارها پیامبران الهی به مردم خود گفته اند شیطان و بت ها و خدایان دروغی قدرتی ندارند . آیا حضرت ابراهیم نیست که بعد از شکستن بت ها میخواهد از مردم که از بت بزرگ بپرسند که چه کسی این کار را کرده و مردم میگویند او توانایی چنین کاری ندارد ؟ چرا شیطانی که در این قرن با کاهن ها صحبت میکند و هدایایی به پیروانش میدهد آن زمان لب به سخن نگشود ؟ آیا بعد دیدن مجموعه ظهور اینچنین برداشت نمیشود که انسانهایی هستند که با جنیان ارتباط دارند و قدرت آنها از حد معمول زیاد تر است و این خود باعث میشود انسان از مقابله با این افراد بترسد ؟ ( انجاست که این جمله کاربرد درستی دارد : شیطان برای نگه داشتن مردم آنها را میترساند . و این که شیطان نمیخواهد مردم آن را به طور واقعی بشناسند . که چه موجود ضعیفی است ! )
در قسمت سی گفته میشود خدا انسان را از ارتباط با دیگر ابعاد منع کرده پس جن خوب با انسان ارتباط بر قرار نمیکند . این در حالیت که همه میدانیم لشکری از جنیان برای خدمت به امام حسین (علیه السلام) خدمت آن حضرت رسید . و کافیست کمی در باره جعفر جنی در قم سوال کنید و بفهمید علمای بزرگ همین چند سال پیش برای او مجلس ختم به پا کردند چو از جنیان بسیار پرهیزگاری بود . و اگر کسی آیه تحریم این ارتباط را دارد برای من هم بیاورد .
در همین قسمت قربانی کردن انسان طوری نشان داده میشود که گویا واقعا با این کار انرژی خاصی آزاد شده و آنها قدرت خاصی پیدا میکنند و این در حلیست که پیامبر ما زنده به گور کردن دختران را فقط گمراهی میداند و هیچ کجای قرآن گفته نشده کفار قدرت مند بودند و همیشه از این صحبت شده که آنها گمراه بودند و فکر میکردند ( دقت کنید فقط فکر میکردند ) قدرت مند هستند در حالی که در این فیلم این کار واقعا باعث قدرت میشود . من نمیگویم در حال حاضر قربانی صورت نمیگیرد . نه . شاید بچه های کوچک و پاک بسیاری به همین قصد کشته میشوند که رابطه ای بر قرار شود . ولی آیا به هدف میرسد ؟ قرآن همیشه میگوید شیطان وعده دروغ به شما میدهد . به نظر من افراد زیادی به امید قدرت گول خورده و این کار را میکنند . مسله را اینگونه مطرح میکنم . یهود افراد زیادی را با این شیوه گول میزند که ما رازآلودیم و ما توانایی انجام کارهای بزرگ را داریم . ما جادوگریم . آنها را مجبور به انجام کاهای کثیف میکند حتی قربانی . و با اشاره به این موضوع که شما راه برگشتی ندارید سعی در نگهداری آنها میکند و برای دیگران که این را قبول نکردند و اسیر آنها نشدند فیلمی میسازند که ای مردم که ما را قبول نکردید ببینید افراد ما و رهبران ما قدرت زیادی دارند و شما توانایی مقابله با ما را ندارید پس کنار بروید و آرام باشید ولی این حرفها را اگر مستقیم خودشان بگوییند شاید برخی قبول نکنند . پس چه بهتر از دهان کسی خارج شود که ما او را قبول داریم . هم کیش و اعتقاد ماست . همان طور که در طول تاریخ یهودیان زیادی به دروغ به دین اسلام و مسحیت گرویدند تا از درون اعتقادات خود را تزریق کنند .
در آخر این فیلم چه نوع مبارزه ای پیشنهاد میشود ؟ ما برای جلو گیری از سیستم چه کنیم ؟ کنار بکشیم و فقط از لوازم استفاده نکنیم همین ؟ جالب است امام زمان ما را با یک فیلم هالیوودی مقایسه میکند ! هالیوودی که به گفته خود فیلم چوب جادویی شیطان است فیلمی میسازد که پیوند میان مسیح و امام زمان ما را صحنه به صحنه نشان میدهد . همان هایی که طرف شیطان هستند فیلمی میسازند که در آخر امام زمان ما ( یا بهتر بگویم کسی که میخواهند امام زمان به ما معرفی کنند ) دجال یک چشم را شکست میدهد . در این فیلم امام زمان یک جادوگر سفید پوش است . ( یک جادوگر ) حال به این موضوع فکر کنید که ما همه گفته های این فیلم ظهور را قبول کنیم . اگر زمانی امام زمانی ظهور کند که جادوگر نباشد ! آنگاه چه ؟
ما حدیث های زیادی داریم که امام در جنگ آخر زمان پیروز نمیشود مگر با سختی و مشقت زیاد . نه با جادو و به راحتی . ولی آیا بعد از قبول این مجموعه و اعتقاد به این که احزاب شیطان قدرتهای جادویی قویی دارند شما یار امام زمانی میشوید که از جادو استفاده نمیکند ؟ آیا جد او حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای پیروزی به کفار از جادو استفاده کرد ؟ و تمام امامان ما که شهید شدند ! آیا قدرت معجزه نداشتند ؟
در آفریقا مورچه هایی هستند که برای برده کردن یک قبیله یکی از افراد خود را به جای ملکه گروه مقابل قرار میدهند طوری که مورچه های دیگر همه تصور میککند ملکه است وبعد این به ظاهر ملکه تسلیم میشود و به دنبال او بقیه مورچه ها همه تسلیم شده و برده میشوند ! این فیلم ظهور امام زمان ما را مطابق خواست خود از یک فیلم هالیوودی انتخاب کرد و به ما نشان داد و به ما میگوید فقط منتظر ظهور یک چنین امام زمانی باش و خودت کاری نکن جز کنار کشیدن و یا در باره جن و جادو و خیالات تحقیق کردن و بعید نیست امام زمانی با مشخصات یاد شده ظهور کند ( یعنی او را بسازند ) مقابل دجال باستد و اگر شکست خورد چه ( مانند همان ملکه خود را تسلیم کند) ؟ آن زمان دیگر همه باید حرف غرب را گوش دهیم . چون تنها امید ما همان بود . امام زمان راستین اگر قرار بود با معجزه و جادو پیروز شود سالها پیش این قدرت را داشت . امام (علیه السلام) وقتی ظهور میکند که ما آماده مبارزه سختی باشیم .
اینها همه سوالاتی هست که من دارم . نمیگم برداشتم درسته . نمیگم یهود جنایت نکرده و نمیکنه ! و حتی شاید این دوستان ما در آمریکا ناخواسته فیلمی مطابق خواست صهیونیست ساختن . و شاید من اشتباه میکنم ولی به راحتی چشمام رو نمیبندم و هر چیزی رو قبول نمیکنم . و حتی بازم دنبال دلایل دیگری هستم شاید دیدم را کلا عوض کنه و چیز های کاملا متفاوتی متوجه بشم . از دوستام خواهش میکنم سوالاتم را اگر میتونند پاسخ بدهند تا به علم همه نسبت به این موضوع افزوده بشه .
من الله توفیق .
[/size]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، خاک ، فرهاد ، ندای زمینی ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، desperanish ، زاهده ، mir464 ، s.ilia ، ميلاد ، clubb0y ، سحر ص ، آرین (الهه.ع) ، منا ، نوید ، bahar_kh ، AmirBritney ، قلم ، شوق یار ، yamin2 ، sepehr1356 ، islamnab ، a GOOD EMIN3M ، حوا ، fandogh ، spaceshi ، s.majid hashemi ، خورشید زندگی ، ahmadi103mahdi ، ضرغامیان ، امیرحسین313 ، mofa ، AMINI.MR ، لیلا ، حمید110 ، neeazir ، onidona ، لبخند خدا ، چکاوک92 ، meysam99 ، bi-ehsaas ، محمد نادر ، Memory-X ، cena ، kamyar313 ، میم.حسین.الف ، poureya ، سعید714 ، رضا 1001 ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۱۴, ۱۹/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۲ ۳:۱۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #211
آواتار
در آخر سریال میگه شماها باید مسلمان باشید
من نه شیعه هستم نه سنی!
تفرقه نندازید
به درایت ابوبکر و شجاعت عمر ایمان بیارید!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۲۱:۵۲, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #212
آواتار
در طول تاریخ مدعیانی بودند؛ بعضی از مدعیان هم یک علامتی را بر خودشان یا بر یک کسی تطبیق کردند؛ همه‌ی اینها غلط است. بعضی از این چیزهائی که راجع به علائم ظهور هست، قطعی نیست؛ چیزهائی است که در روایات معتبرِ قابل استناد هم نیامده است؛ روایات ضعیف است، نمیشود به آنها استناد کرد. آن مواردی هم که قابل استناد هست، اینجور نیست که بشود راحت تطبیق کرد.. ..اینها غلط است، اینها کارهای منحرف‌کننده است، کارهای غلط¬انداز است. وقتی انحراف و غلط به وجود آمد، آن وقت حقیقت، مهجور خواهد شد، مشتبه خواهد شد، وسیله‌ی گمراهی اذهان مردم فراهم خواهد شد؛ لذا از کارِ عوامانه، از تسلیم شدن در مقابل شایعات عامیانه بایستی بشدت پرهیز کرد. کارِ عالمانه، قوی، متکی به مدرک و سند، که البته کار اهل فنِ این کار است، این هم کار هر کسی نیست، باید اهل فن باشد، اهل حدیث باشد، اهل رجال باشد، سند را بشناسد، اهل تفکر فلسفی باشد؛ بداند، حقایقی را بشناسد، آن وقت میتواند در این زمینه وارد میدان شود و کار تحقیقاتی انجام دهد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۰:۴۰, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #213
آواتار
اولا عبدالله هاشم سازنده ی مستند ظهور نیست تنها در یکی از قسمت ها ازش یاد می شود و بعضی صحبتهاش نمایش داده می شود ... آن هم برای قبل از این بود که عبدالله هاشم باطنش را نشان بدهد
ثانیا اگر از نام بردن عبدالله هاشم در یک مستند و برنامه حکم به شراکت در می دهید و میگویید هم دست هستند در مورد خیلی مسائل می شود این چنین نا درست نتیجه گیری کرد .... اولین خبر از مستند کذایی در برنامه راز صدا و سیما بود !!!!!!! کسی نمیدانست و مطمئنا نمیتونست بگوید این فرد چه در سر دارد ......
ثالثا خود سایت مستند ظهور در تالارشون بارها احمدالحسن رو تکذیب و تکفیر کرده اند ... سایت مستند ظهور جداست سایت عبدالله هاشم جداست
رابعا مشخص کنید آقای رائفی پور در کدام سخنرانی هم چین مطلبی گفته اند ؟؟؟
متن دقیق را بیاورید
خامسا مدام مطلب مشابه را در تاپیک های مختلف کپی نکنید ... در صورت ادامه مطابق قوانین برخورد خواهد شد
در مورد مستند ظهور نقدی و سوالی دارید در این تاپبک و اگر مطالبی در مورد عیدالله هاشم دارید در تاپیک خودش مطرح کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۲۵, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #214

باسلام
من شخصا با دیدن این مستند خیلی چیزا یادگرفتم و خیلی چیزا هم که یادم رفته بود یادم اومد
برام مفید بوده و به بهتر شدنم کمک کرده
منو بیشتر بخدا نزدیک کرده و همین برام کافیه
دیگه مهم نیست که ببینم ساخت کیه و چرا؟
فهمیدن اونش باشه با بچه هایی که سرشون خلوت تره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، SAViOR ، بیداری اندیشه
۱۶:۰۶, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #215

من که زیاد سر در نیاوردم منظور کلی فیلم چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۸:۳۹, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۸:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #216
آواتار
مختصر مفیدش: موضوع فیلم بحث دشمن شناسی هست و اینکه الان شیطان پرستی وارد حوزه های مختلف سیاسی و فرهنگی مردم شده و باید با چنین سیستمی مبارزه کرد.

شما بد نیست مقاله قربانی کردن انسان و کلیپش رو ببینین:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21.html

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، danialdd ، Ali#59
۲۲:۱۵, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #217

(صحبت های شما دوست عزیز) : در قسمتی در این فیلم گفته میشه از سیستم جدا شیم و از این سیستم اتفاده نکنیم . و در جای دیگه گفته میشه وسایل و ابزار به خودی خود بد نیست و نحوه استفاده از اونها فرق داره ! آیا اینها با هم تناقض نداره ؟؟
اینم نظر من :شاید منظورش این بوده :
کار کردن برای دشمن با ابزار دشمن و
در مقابل
کارکردن با ابزار دشمن علیه دشمن فرق داره که تناقضی نمیبینم.

(صحبت های شما): قبول دارید اکثر کارهایی که در فیلم نشان داده میشود بدون نتیجه گیری درستی رها میشود ؟
و نظر من اینکه : این فیلم نتیجه گیری و تشخیص درستی و نادرستی رو به عهده بیننده گذاشته.فقط درآخر همه مارو دعوت به همدلی کرده و بعد ازاون گفته باید از خودمون شروع کنیم و جسم و روح خودمون رو از پلیدی ها پاک کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۲۹, ۲۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۱ توسط nevermore.)
شماره ارسال: #218

همیشه خودتو واسه بدترینها آماده کن ولی امید به بهترینها داشته باش .
این خوراکشونه ذهنو گمراه کنن ولی اگه کسی حوصله داشته باشه میشه حتی از دروغ هاشون واقعیتو در آورد مثلاً من یه جمله میکم به عنوان حقیقت واقعی و شما قبول میکنی ، یکدفه میام 20تا جمله میگم که همشون در مورد 1چیز هستن ولی دروغن اینا احتمالات و الگوهارو بوجود میارن راحت میشه حقیقت و ازشون بیرون کشید ولی نکته اینجا نیست ما فعلاً به حقیقت و دوروغ اونا هیچ کاری نداریم اصلاً به ما ربطی نداره این تو فیلمش چه پیامی میده اون عضو چه فرقه ایه ما وظایفمون ، اهدافمون ، آرمانهامون همه تعریف شده است فقط کافیه به نحو احسن انجامشون بدیم تا دارو ندار ضد ما خود به خود به فنا بره .به نظر من اگه دوچیز تو این کشور درست شه راه صد ساله رو چند ساله میریم 1.آموزش پرورش 2.صنعت کشاورزی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۸:۳۸, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #219

سلام
به همه عزیزانی که به دنبال حقیقت هستن.
من کاری با تعداد پله و بازی با کلمات ندارم ، فقط این و خوب میدونم که این کار از نظر من کلی پیام مثبت داشت و خیلی چیزها رو به من یاد داد که توهیچ کتابی یادنگرفتم،در مورد معماری ، انرژی ، روح ، جن ، موسیقی اطلاعاتی دارم چون زیاد در موردش شون تحقیق کردم و توی این سریالم هر کدوم به نوبه خود به درستی به کار رفته بود. من نمیتونم در مورد این مستند نقد و انتقادی داشته باشم چون این کار خیلی بزرگی یه که هیچ کس تا حالا نکرده یا من سراغ ندارم ، این مستند ساده کوتاه بود که برای همه تقریبا قابل درک و خسته کننده نباشه مطالب زیادی هست که نمیشه به طور کامل به آنها پرداخت ، قصد توهن ندارم ولی خودم کسایی رو دیدم که بعضی از حرفهارو درک نمی کردن یا منظور رو نمیگرفتن که باید براشون توضیح میدادم.از دیدگاه من این مستند فوق العاده بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Ali#59 ، nevermore
۱:۴۷, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ توسط samoorayi.)
شماره ارسال: #220

سلام داداش من نظری در مورد سوالات نظری نمیدم اما در موردش بیشتر تحقیق کن اگر یک درصد اون سوالایی که پرسیدی موجب گمراهی کسی شده باشه باید جواب پس بدی هم به فرد گمراه شده هم به اون افرادی که این مستندو ساختن. در مورد چیزی تا 100% مطمعا نشدی نگو فقط یه چیز تو خود قرآن اومده که یهودیان جادو میکردن هم در زمان حضرت موسی و هم در زمان حضرت سلیمان جادویی که از مصریان باستان تو طول دوره بردگی شون یاد گرفته بودند اسمش کابالاست. و خود قرآن بازم گفته که ما آنها را آزمایش کردیم و آنها از دو فرشته هاروت و ماروت چیزی می آموختند که میان زن و مرد جدایی می انداخت. به هرحال هرکسی نمیتونه فقط به چیزی که ندیده اکتفا کنه و بعد نظری بده... اگه واقعا می خوای در مورد کابالا بدونی پیشنهاد میکنم در موردش مطالعه زیادی داشته باشی یا با رماها یا فالگیرها صحبت کنی.. چون من نشونهاشو تو بازی هایی که منشا جادوگری دارن مثل وارکرافت یا فیلم های زیادی پیدا کردم. موفق باشی...

جن ها موجودات مادیی هستند مثل ما انسان ها تو این دنیا زندگی می کنند.همون طور که فکر کنم بدونی عامل تشگیل دهنده این جهان هستی از انرژی (البته بماند که خود انرژی از ذراتی به نام فتون و بزون تشگیل شده ) است. طبق قانون علیت که میگوید نظام تشگیل دهنده هر ماده ای که در این دنیا وجود دارد از انرژی است و هر چیزی که در این دنیا دیده شود و حظور آن اثبات شود ساختار ان از انرژی است البته خیلی از چیزها مادی هستند اما قابل دیدن نیستند (مثل اشئه گاما یا امواج)... و چون در خیلی از موارد جن ها ظاهر میشوند پس بدن اون ها از انرژی ساخته شده ولی انرژی بسیار متراکم تر از بدن انسان است چون همون طور که تو قرآن هم اومده بدن جن ار آتش است مثلا اگه دقت کرده باشی در بالای آتش انرژی حراتی اون رو میتوان دید اما حالت نیمه نامئی دارد و جن هم تقریبا همون طوریه پس بدن جن خیلی از بدن انسان ها قوی تره چون تراکم انرژی در ساختار بدن جن به مراتب از بدن انسان بیشتر است. فقط یه نکترو بگم در ظاهر شدن فرشته ها مثلا جبرئیل اذن خدا حاکم بوده هر چیزی به اذن خداوند میتونه ظاهر یا ناپدبد بشه مثل غایب شدن حضرت مهدی و یا ظاهر شدن جبرئیل اما در مورد احظار جن در اکثر موارد اذن خدا حاکم نیست و خود انسان جن هارو ظاهر میکنه پس این میتونه یه دلیل دیگه از مادی بون بدن جن باشه و چیز ماورای طبیعی درش حاکم نیست البته بماند که خدا یکسری خصوصیاتی به جن داده اما این دلیل نمیشه که جن ماورای طبیعی حساب بشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که GustavoWoltman 2 15,065 ۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹
آخرین ارسال: eragon2
  دروغی بزرگ در فیلم ظهور ninjutsu 192 100,135 ۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸
آخرین ارسال: 028
Thumbs Up نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور zamanidotreza 2 2,581 ۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶
آخرین ارسال: zamanidotreza
Question سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور antihollywood 7 7,089 ۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰
آخرین ارسال: Blank Mind

پرش در بین بخشها:


بالا