کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۸, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #91
آواتار
سلام
برای بار سوم :مبانی فراماسونری
ای حضور محض! ما را از این غیبت ممتد که از ابتدای بشریت تسخیرماه کرده، نجات ده! به فریادمان برس که سخت، از حقیقت تو روی برتافته ایم.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محیصا
۰:۳۷, ۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۰ ۰:۳۸ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #92
آواتار
سلام خدمت دوستان کتاب خوان
از میان کتاب هایی که دوستان در صفحات قبل اشاره داشتن من این کتابها رو خوندم:

1. - عصر ظهور (علی کورانی)- از معروفترین و پرفروشترین کتب درباره حوادث و جنگ های آخرالزمان
  2. رازهای نماز از آیت الله جوادی آملی- کتابی بسیار ارزشمند و بینش دهنده و یکمی سنگین- البته بخش پایانی که ویژه نامه ای در باب ذکر است انصافا بسیار سقیل و سنگین بود - در این باب اسرار الصلاه بزرگان امام ره و آیت ا.. مالکی تبریزی نیز موجود است که ساده تراند.
  3. " رساله لقاءالله "- کتابی اثرگذار و مهم در حوزه سیر و سلوک و سبک زندگی عارفانه عاشقانه
  4. حلیة المتقیمن علامه مجلسی- فرهنگ و دائره المعارف سبک و سیاق زندگی شیعی- هر شیعه یدونه از این کتاب باید توخونش داشته باشه
  5. کتاب کیمیای محبت به قلم محمدی ری شهری در باب زندگی نامه ی شیخ رجبعلی خیاط (نکوگویان)- کتاب تاثیر گذار و انگیزه دهنده ایه
  6. کتاب "معراج السعاده" نوشته ملا ا حمد نراقی- بهترین شیوه خوندن این کتاب همان شیوه توصیه ای آیت ا.. بهجت ره است "روزی یک صفحه بخوانید و به آن عمل کنید" بارها موقع خوندن این کتاب، کتاب رو بستم و نتونستم فراتر برم.
  7. زن در آیینه ی جلال و جمال از آیت الله جوادی آملی - مباحث و شبهاتی که پیرامون زن مطرح است رو به خوبی و با یک دیگاه عرفانی توضیح داده اند. کلا کتابهای ایشون معرکه است .
  8. بابانظر خاطرات و زندگی شهید نظرنژاد-
  9. النجم الثاقب راجع به امام زمان عج کتابی با برکت
  10. نشان از بی نشانها موضوع: شرح حال و کرامات و طریقه ی سیر و سلوک مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفحانی(رحمة الله علیه)
  11. کتاب سنن النبی که در واقع همان حلیه المتقین است با تلخیص
بچه ها سعی کنید کتاب هاتون رو با وضو و محل ساکتی بخونین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، وحید110 ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، محیصا ، حسن عزتي ، fardinho ، Islam ، mathlover
۱۳:۳۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #93
آواتار
من همین دیشب کتاب رزیدنت اویل-دسیسه رو تموم کردم اما همچنان در کف این کتاب به سر می برم!Big Grin
خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی کتاب باحالی بود.از استفانی دانل پری و انتشارات دنیای بازی.
داستانش؟؟؟مطمئنا هر کسی که بازیشو انجام داده باشه از داستانش خبر داره!!!گروه آلفا که برای فهمیدن قتل یک گروه وارد جنگل راکون میشن اما به دلایلی اونجا گیر میفتن و میرن قصر اسپنسر و می فهمن که اون قتل ها مال موجودات شرکت آمبرلا بوده.مثل زامبی ها و ترنت و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s.white
۱۳:۵۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #94
آواتار
با سلام به کاربران محترم کتاب خون Heart
چند تا کتاب گیرم اومده تو این هفته که شامل :
1- علم و دین اثر ایان باربو
2- جهان در قرن بیستم اثر کارتر و.فیندلی
3- نگاهی به تاریخ بیستم اثر جواهر لعل نهرو
4- تاریخ قرن هیجدهم خلاصه ای از کتاب تاریخ البرماله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، نسیم ، MohammadSadra
۱۳:۵۹, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #95
آواتار
شاهین جان کتاب خونی خیلی خوبه ها . اما به نظر داداشت کتابی خوبه که یا به درد دنیات بخوره یا اخرت .

اینها که میخونی فقط برای سرگرمیه

البته خودت میدونیا . با این حجم مطالعه شما میتونی در یک شاخه درست حسابی صاحب نظر باشی . به شرط اینکه کانالیزه کنی وقتی که میزاری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen ، میلاد.م ، Abasaleh ، fazel ، Islam ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، راحیل
۱۴:۱۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #96
آواتار
از پیشنهادت متشکرم وحید جون و اون رو تا عمر دارم آویزون گوشم می کنم Heart
پیرامون او کتاب هایی که گفتم
کتاب اولش که یه کتابی برای پاشخ برای تضاد میان علم و دین و به نظر من با اون متن سنگینی که داره یه کتاب خیلی جالبیه و پاسخ های فلسفی جالبی داره که بهت پیشنهاد می کنم بخونی Blush

در مورد سه کتاب بعدی حقیقتش دارم یه مقاله می نویسم چند تا منبع می خواستم که این کتاب ها رو پیدا کردم که اگه خدا بخواد به زودی اثار این مقاله رو می بینی Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، وحید110 ، fazel ، حسن عزتي ، MohammadSadra
۲۲:۳۱, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #97
آواتار
سلام
منم این روزا دارم حماسه حسینی رو میخونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen ، Abasaleh ، MAHDI59 ، وحید110 ، رهیافته ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، mathlover
۰:۴۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #98
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۴:۱۶)Gryffen نوشته است:  از پیشنهادت متشکرم وحید جون و اون رو تا عمر دارم آویزون گوشم می کنم Heart
پیرامون او کتاب هایی که گفتم
کتاب اولش که یه کتابی برای پاشخ برای تضاد میان علم و دین و به نظر من با اون متن سنگینی که داره یه کتاب خیلی جالبیه و پاسخ های فلسفی جالبی داره که بهت پیشنهاد می کنم بخونی Blush

در مورد سه کتاب بعدی حقیقتش دارم یه مقاله می نویسم چند تا منبع می خواستم که این کتاب ها رو پیدا کردم که اگه خدا بخواد به زودی اثار این مقاله رو می بینی Heart

ببین اگر نویسندش خارجیه مستقیم بنداز توی سطل زباله

چون فلاسفه غربی مسیحیت رو دین میدونند و کلا مسیحیت با عقل مخالفه و هر جا از عقل و علم کم اورد میگه باید ایمان داشته باشید همینم باعث دین گریزی خیلی ها شده و فلاسفه غربی به دین(مسیحیت ) خیلی تاخته اند .. که البته تا حدودی هم حق دارند .
این ایراد واقعا به دین (مسیحیت)وارده .
یه تاپیک دارم علم دین عقل همون رو بخون اگر دوست داشتی همون جا راجع بهش بحث میکنیم ...
و اگر میخوای فلسفه بخونی اول از همه کتاب دو جادی اموزش فلسفه استاد مصباح رو بخون

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen ، fazel ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، رهیافته
۱:۱۱, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #99
آواتار
(۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است:  ببین اگر نویسندش خارجیه مستقیم بنداز توی سطل زباله
بدون هیچ برو برگشتی یه حکم قاطع می دی ها Big Grin
البته جهت مزاح گفتم Heart

پیرامون کتاب : کتاب به نظرم جالبی یاد اما متن سنگینی داره نویسنده اش هم استاد دانشگاه شیکاگو اما ژاپنی
تا مقدمه اش رو که خوندم در مورد مسیحیت حرفی نزده و البته منتقدین هم این کتاب رو کتاب خوبی می دوندد و از اون مهم تر مترجم ( بهاء الدین خرمشاهی ) هم از این کتاب تعریفاتی داره در کل کتاب اولش با بررسی این سوال که چرا دین و علم در تضاد است و جواب اون در سه قسمت 1- روش های تحقیق در علم و دین 2- رابطه ی انسان با طبیعت و 3- رابطه ی خدا با طبیعت به بررسی این مشکل می پردازه در ادامه نویسنده تاریخ علم رو تو سه دوره ی قرن 17-18 و 20 شرح می ده بعدش یه نتیجه گیری حدودا 100 صفحه ای از روش علمی می گیره بعد می ره تو روش های دینی که حدودا 50 صفحه است و بقیه کتاب که حدود 350 صفحه ی باقی مونده است رو به پاسخ هایی که تقابل دین و علم است توضیح می ده که ماهت ماده - تکامل و آفرینش و ... جزء اصلی این کتابه Blush

(۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است:  چون فلاسفه غربی مسیحیت رو دین میدونند و کلا مسیحیت با عقل مخالفه و هر جا از عقل و علم کم اورد میگه باید ایمان داشته باشید همینم باعث دین گریزی خیلی ها شده و فلاسفه غربی به دین(مسیحیت ) خیلی تاخته اند .. که البته تا حدودی هم حق دارند .
اتفاقا نویسنده همین مسئله رو تو مقدمه آورده و اون رو با واژه ی God of the gaps یا خداوند رخنه پوش توضیح می ده که بعضی از دانشمندان مثل نیوتن برای بر طرف کردن نواقص معادلاتشون یا همون کم آوردن علمشون و با این که گرایش دینی نداشتند اما مسائل رو به خدا ربط می دادند باعث شده که تقابل میان علم و دین پدید بیاد

(۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است:  یه تاپیک دارم علم دین عقل همون رو بخون اگر دوست داشتی همون جا راجع بهش بحث میکنیم ...
حتما بخث می کنیم اما با عرض پوزش باید تا پنج شنبه و جمعه ی هفته ی اینده صبر کنی Blush
من فقط آخر هفته ها تو اینترنتم Blush

در رابطه با معرفی کتاب هم متشکرم HeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fazel ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، رهیافته
۱:۱۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #100
آواتار
من هم دارم کتاب محی الدین در آیین فصوص اثر مرتضی رضوی در دو جلد را می خونم دوستانی که به ابن عربی و ملاصدرا و مولوی علاقه دارن این دو جلد را بخونن تا نقد هایی که به اوتا وارد میشه را هم بدونن این کتاب اثر مرتضی رضوی است و اگه نسخه چاپی اونا نتوانستید پیدا کنید نسخه قابل دانلود اون با اجازه نویسنده قرار گرفته است ##البت کتاب تبیین جهان و انسان و حامعه شناسی مکه ایشون هم کتب فوقالعاده ای هستن##
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، رهیافته ، Gryffen
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]