|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۸, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام
برای بار سوم :مبانی فراماسونری ای حضور محض! ما را از این غیبت ممتد که از ابتدای بشریت تسخیرماه کرده، نجات ده! به فریادمان برس که سخت، از حقیقت تو روی برتافته ایم. یا حق |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۰ ۰:۳۸ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان کتاب خوان
از میان کتاب هایی که دوستان در صفحات قبل اشاره داشتن من این کتابها رو خوندم:
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
من همین دیشب کتاب رزیدنت اویل-دسیسه رو تموم کردم اما همچنان در کف این کتاب به سر می برم!
![]() خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی کتاب باحالی بود.از استفانی دانل پری و انتشارات دنیای بازی. داستانش؟؟؟مطمئنا هر کسی که بازیشو انجام داده باشه از داستانش خبر داره!!!گروه آلفا که برای فهمیدن قتل یک گروه وارد جنگل راکون میشن اما به دلایلی اونجا گیر میفتن و میرن قصر اسپنسر و می فهمن که اون قتل ها مال موجودات شرکت آمبرلا بوده.مثل زامبی ها و ترنت و ... |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
با سلام به کاربران محترم کتاب خون
![]() چند تا کتاب گیرم اومده تو این هفته که شامل : 1- علم و دین اثر ایان باربو 2- جهان در قرن بیستم اثر کارتر و.فیندلی 3- نگاهی به تاریخ بیستم اثر جواهر لعل نهرو 4- تاریخ قرن هیجدهم خلاصه ای از کتاب تاریخ البرماله |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
شاهین جان کتاب خونی خیلی خوبه ها . اما به نظر داداشت کتابی خوبه که یا به درد دنیات بخوره یا اخرت .
اینها که میخونی فقط برای سرگرمیه البته خودت میدونیا . با این حجم مطالعه شما میتونی در یک شاخه درست حسابی صاحب نظر باشی . به شرط اینکه کانالیزه کنی وقتی که میزاری |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
از پیشنهادت متشکرم وحید جون و اون رو تا عمر دارم آویزون گوشم می کنم
![]() پیرامون او کتاب هایی که گفتم کتاب اولش که یه کتابی برای پاشخ برای تضاد میان علم و دین و به نظر من با اون متن سنگینی که داره یه کتاب خیلی جالبیه و پاسخ های فلسفی جالبی داره که بهت پیشنهاد می کنم بخونی ![]() در مورد سه کتاب بعدی حقیقتش دارم یه مقاله می نویسم چند تا منبع می خواستم که این کتاب ها رو پیدا کردم که اگه خدا بخواد به زودی اثار این مقاله رو می بینی
|
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
سلام
منم این روزا دارم حماسه حسینی رو میخونم |
|||
|
|
۰:۴۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۴:۱۶)Gryffen نوشته است: از پیشنهادت متشکرم وحید جون و اون رو تا عمر دارم آویزون گوشم می کنم ببین اگر نویسندش خارجیه مستقیم بنداز توی سطل زباله چون فلاسفه غربی مسیحیت رو دین میدونند و کلا مسیحیت با عقل مخالفه و هر جا از عقل و علم کم اورد میگه باید ایمان داشته باشید همینم باعث دین گریزی خیلی ها شده و فلاسفه غربی به دین(مسیحیت ) خیلی تاخته اند .. که البته تا حدودی هم حق دارند . این ایراد واقعا به دین (مسیحیت)وارده . یه تاپیک دارم علم دین عقل همون رو بخون اگر دوست داشتی همون جا راجع بهش بحث میکنیم ... و اگر میخوای فلسفه بخونی اول از همه کتاب دو جادی اموزش فلسفه استاد مصباح رو بخون در پناه خدا |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است: ببین اگر نویسندش خارجیه مستقیم بنداز توی سطل زبالهبدون هیچ برو برگشتی یه حکم قاطع می دی ها ![]() البته جهت مزاح گفتم ![]() پیرامون کتاب : کتاب به نظرم جالبی یاد اما متن سنگینی داره نویسنده اش هم استاد دانشگاه شیکاگو اما ژاپنی تا مقدمه اش رو که خوندم در مورد مسیحیت حرفی نزده و البته منتقدین هم این کتاب رو کتاب خوبی می دوندد و از اون مهم تر مترجم ( بهاء الدین خرمشاهی ) هم از این کتاب تعریفاتی داره در کل کتاب اولش با بررسی این سوال که چرا دین و علم در تضاد است و جواب اون در سه قسمت 1- روش های تحقیق در علم و دین 2- رابطه ی انسان با طبیعت و 3- رابطه ی خدا با طبیعت به بررسی این مشکل می پردازه در ادامه نویسنده تاریخ علم رو تو سه دوره ی قرن 17-18 و 20 شرح می ده بعدش یه نتیجه گیری حدودا 100 صفحه ای از روش علمی می گیره بعد می ره تو روش های دینی که حدودا 50 صفحه است و بقیه کتاب که حدود 350 صفحه ی باقی مونده است رو به پاسخ هایی که تقابل دین و علم است توضیح می ده که ماهت ماده - تکامل و آفرینش و ... جزء اصلی این کتابه ![]() (۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است: چون فلاسفه غربی مسیحیت رو دین میدونند و کلا مسیحیت با عقل مخالفه و هر جا از عقل و علم کم اورد میگه باید ایمان داشته باشید همینم باعث دین گریزی خیلی ها شده و فلاسفه غربی به دین(مسیحیت ) خیلی تاخته اند .. که البته تا حدودی هم حق دارند .اتفاقا نویسنده همین مسئله رو تو مقدمه آورده و اون رو با واژه ی God of the gaps یا خداوند رخنه پوش توضیح می ده که بعضی از دانشمندان مثل نیوتن برای بر طرف کردن نواقص معادلاتشون یا همون کم آوردن علمشون و با این که گرایش دینی نداشتند اما مسائل رو به خدا ربط می دادند باعث شده که تقابل میان علم و دین پدید بیاد (۲۸/آبان/۹۰ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است: یه تاپیک دارم علم دین عقل همون رو بخون اگر دوست داشتی همون جا راجع بهش بحث میکنیم ...حتما بخث می کنیم اما با عرض پوزش باید تا پنج شنبه و جمعه ی هفته ی اینده صبر کنی ![]() من فقط آخر هفته ها تو اینترنتم ![]() در رابطه با معرفی کتاب هم متشکرم ![]()
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
من هم دارم کتاب محی الدین در آیین فصوص اثر مرتضی رضوی در دو جلد را می خونم دوستانی که به ابن عربی و ملاصدرا و مولوی علاقه دارن این دو جلد را بخونن تا نقد هایی که به اوتا وارد میشه را هم بدونن این کتاب اثر مرتضی رضوی است و اگه نسخه چاپی اونا نتوانستید پیدا کنید نسخه قابل دانلود اون با اجازه نویسنده قرار گرفته است ##البت کتاب تبیین جهان و انسان و حامعه شناسی مکه ایشون هم کتب فوقالعاده ای هستن##
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,115 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 7,006 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,609 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,789 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,323 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,280 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|