کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۱, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #251
آواتار
پیدایش مذاهب
آیت الله مکارم شیرازی

مسئله بیمه وبانک
شهید مطهری

مجمع روحانیون مبارز
پژوهشکده تحقیقات اسلامی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، ضحی ، وحید110 ، N.Mahdavian
۱۶:۰۵, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #252
آواتار
معراج السعادة، تألیف ملا احمد نراقی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، fazel ، Farzaneh ، وحید110 ، N.Mahdavian ، ضحی
۲۱:۵۴, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #253

من دارم انجمن شاعران مرده اثر "ن.ه.کلاین بام – تام شولمن " و روی ماه خدا را ببوس اثر "مصطفی مستور " رو میخونم
مخصوصا انجمن شاعران مرده خیلی جالبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، N.Mahdavian ، ضحی ، هادی...
۲۱:۵۹, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #254
آواتار
بسم الله

سلام

من مشغول خواندن کتاب ارزشمند نهج البلاغه ترجمه علی شیروانی که برای دفتر نشر معارف هست،هستم.

خوبی این کتاب نهج البلاغه جیبی بودنش هست.

التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، شیدا ، مفقود الاثر ، mahdy30na ، وحید110 ، ندا دهنده ، N.Mahdavian ، ضحی ، Islam
۲۳:۱۹, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #255
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
فعلا رفتی تو بحث رجال و حدیث.

دانش رجال از ديدگاه اهل سنّت
تأليف: محمد رضا جديدى نژاد
ناشر: سازمان چاپ و نشر دارالحديث
چاپ: اوّل، 1381 هـ.ش ـ 1423 هـ.ق
[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عماره ، وحید110 ، شیدا ، N.Mahdavian ، ضحی
۲۳:۲۹, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #256
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مشغول خواندن کتاب شرح مراتب طهارت علامه حسن زاده آملی هستم.
این کتاب ارزشمند مطالبی پیرامون طهارت عقل و ذهن، طهارت قوه خیال از گمانهای ناروا، طهارت روح، حقیقت وضو و تاثیر آن، انقلابات قلبی و غیره دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، شیدا ، N.Mahdavian ، حسن عزتي ، ضحی ، fazel ، Asma ، Islam
۱:۳۲, ۱۵/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۱:۳۳ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #257
آواتار
ایام فاطمیه فقط با خوندن فاطمه فاطمه است از علی شریعتی اروم میشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عماره ، ندا دهنده ، ضحی
۲:۲۰, ۱۵/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۲:۲۲ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #258
آواتار
سلام
در حال حاظر کتاب مغالطات نوشته علی اصغر خندان،مفید و حتی لازم برای تشخیص مغالطه از بحث صحیح (منطقی و درست).
البته میتوان هم برای اهداف خوب استفاده کرد وهم اهداف...خدایی نکرده ،پس احتیات.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، N.Mahdavian ، عماره ، حسن عزتي ، ضحی
۷:۰۶, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #259
آواتار
من تازگی کتاب قحطی بزرگ رو تموم کردم.بهتون پيشنهاد میکنم حتماً بخونیدش.راجع به.کشتار بیش از ده میلیون ایرانی در جنگ جهانی اول به دلیل حضور انگلیس و روس هستش.
الآن هم دارم کتاب کسی به سرهنگ نامه نمی نویسد از گابریل گارسیا مارکز وحماسه حسینی رو میخونم.کسی به سرهنگ نامه نمی نویسد راجع به سرهنگی بازنشسته است که از قدرت کنار گذاشته شده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، N.Mahdavian ، عماره ، حسن عزتي ، ضحی ، یاســین
۳:۰۳, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #260
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

کتاب سنگفرش خیابان از طلاست رو تموم کردم نوشته آقای کیم وو چونگ (مدیر عامل شرکت دوو)

یه بخش از کتابو میارم تا متوجه بشید وقتی فلسفه ی مدیریتی اسلامی تو یه شرکت شرقی هرچند خیلی کم اجرا بشه چه گلستونی میشه..........

نقل قول: ...خودخواهی فکری و مادی هردو به یک اندازه منفورند...به محض اینکه شروع کنیم برای رفاه دیگران زندگی کنیم جهان جای زیباتر و شاداب تری برای زندگی می شود....
.... ظاهرا از لحاظ مادی فقیر ولی در باطن ثروتنمد بودیم ما چیزی نداشتیم ولی هر آنچه داشتیم خالصانه برای یکدیگر نثار می کردیم ... ثروتمندان واقعی آنانی هستند که هر آنچه در توان دارند می بخشند...خوشبختی حقیقی چیست؟ من نمیدانم ولی می دانم ربطی به شهرت یا ثروت ندارد. به جرئت می توانم ادعا کنم آن زمانی که از لحاظ مالی در پایین ترین حد ممکن بودم خوشبخت ترین آدم بودم. آن زمان سعی کردم تا به فلسفه ای عمل کنم که مبنای رفاه دیگران باشد اما متوجه شدم چقدر مشکل است...

فصل اول بخش 8

دوست دارم کلشو توضیح بدم اما نمیشه خیلی جالب بود......

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عماره ، حسن عزتي ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]