کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 28 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۲, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #271
آواتار
درود بر شما

کتاب زبیایی شناسی ، تاریخ و نظریه های تدوین فیلم
نویسنده : دکتر احمد ضابطی جهرمی
انتشارات دانشکده ی صدا و سیما

این کتاب طی بررسی تحولات تدوین در سینمای صامت به حیطه ی تاریخ نگاری و شناخت نظریه های تدوین ، تحلیل تدوین ، معرفی روش ها و ساختارهای زیبایی شناسی تدوین فیلم می پردازد .

کتابی بسیار مفید و لازم برای هنر آموختگان سینما و علاقه مندان به زیبایی شناسی و تدوین فیلم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، m.hossein ، Ali#59 ، Night moans ، MohammadSadra
۲۰:۱۹, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #272
آواتار
خاطرات احمد احمد نوشته محسن کاظمی
خاطرات یکی از اعضای حزب مجاهدین خلق در قبل از انقلاب که بعد ها (بعد از انحراف حزب) از گروه جدا شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، zryy ، Night moans ، آفتاب ، rastin ، MohammadSadra
۹:۲۸, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #273
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان طاعات همه قبول درگاه حق ان شا ءالله راستش من بهتره بگم آخرین کتابی که خوندم چی بود چون تقریبا دو سه هفته ای میشه که نتوونستم کتاب جدیدی را شروع کنم ولی براتون میگم آخرین کتابی که خووندم اسمش وقتی که آقا می آید نوشته سید محسن موسوی که نگاهی گذرا به برخی زیبایی های زمان ظهور داشته نوشته شده است این کتاب شامل نوزده بخش هست که بیشتر مطالبش براساس روایات از همه ائمه معصومین علهیم السلام نوشته شده است من پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را مطالعه بفرمایید من در این کتاب به اسم بانویی بنام حبابه برخورد کردم که حضرت علی (علیه السلام) به ایشان وعده رجعت دادند این بانوی بزرگ اسلام از زمان حضرت علی (علیه السلام) تا امام هشتم یعنی امام رضا(علیه السلام) را درک کرده است ایشان یکی از سه زنی هستند که معروف به صاحب حصان یعنی صاحب سنگریزه ها می باشند ایشان در مسجد کوفه خدمت حضرت علی (علیه السلام) شرفیاب شدند واز ایشان سوال کردند دلیل امامت شما چیست؟حضرت جواب دادند سنگریزه ای بیاور ایشان هم سنگریزه ای اوردامیر مومنان به عنوان اعجازوعلامت امامت بر ان سنگریزه خاتم ومهر خودرا نقش کردند وبه ایشان فرمودندهرکس ادعای امامت کند مانند من انگشتر خودرا برسنگریزه بزند اثر ان ظاهر شود او امام حق است وبدان که امام هرچه بخواهد براو مخفی نمی ماند این بانو اثر انگشتری امامان حسن (علیه السلام) حسین (علیه السلام) سجاد(علیه السلام)تا امام رضا را دارند معجزه سن زیاد این زن درزمان امام سجاد اتفاق افتاد زمانی که ایشان 113سال سن داشتند و پیرو فرتوت بودند امام با معجزه ایشان را جوان کردندروایت حبابه والبیه ازروایات معروف اصول کافی است این کتاب مطالب جذاب دیگری هم دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilidin ، Night moans ، آفتاب ، m.hossein ، MohammadSadra
۱۴:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #274
آواتار
سلام دوستان

كتاب ناميرا رو خوندم. توصيه مي كنم حتما يه نگاهي بندازيد. از متون فاخر محسوب ميشه. آقا هم تعريفش كردند.

راستي موقع خوندن نبايد حق رو به حسين بن علي (علیه السلام) بديد. كاملاً بايد از ديد يه كسي كه حسين و يزيد رو نميشناسه بخونيد. اونوقته كه ميشه فهميد اين كتاب چقدر تو فهم فتنه 88 مهمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، آفتاب ، Mitsonary ، یاســین ، سید ابراهیم ، Islam ، ilidin ، zryy ، مجید املشی ، وحید110 ، fiftynine ، azade
۱۵:۵۲, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #275
آواتار
درود بر شما

رساله ی حقوق امام سجاد علیه السلام .
"شرح نراقی"

مولف : علی محمد نراقی
انتشارات: مهدی نراقی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MohammadSadra ، وحید110 ، مصباح
۲۳:۰۲, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #276
آواتار
Dodgy که اینطور!!!
به خاطر این تاپیک هم شده، ما هم بریم یک کتاب با کلاس بخونیمCool

راستش ما چند روز پیش کنکور داشتیم، داشتم کتاب درسی میخوندم. لازمه درموردش توضیح بدمSmile

اینجوری هم نیستااا!!! من به کتاب خوندن علاقه دارم ولی زیاد قسمت نشدهBlush (کتاب ندارم، این کتابخونه های شهر ما هم کتاباش به درد خودشون میخوره، هر چند اصلا نرفتم ببینم چی داره! Big Grin ) ولی ابتدایی یک کتاب خوندم اسمش رابینسون کروزو بود خیلی باحال بود، انگار چند سال از عمرم رو تو یک جزیره گذروندم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، MohammadSadra ، مجید املشی ، rezamohammadi ، fiftynine ، medad.sefid
۲۲:۴۱, ۱۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #277
آواتار
دانلود کتاب از خاک تا افلاک [color=#555]
Posted:
08 Oct 2013 09:13 AM PDT[/color] [تصویر: 13280193841.jpg]
نام کتاب : از خاک تا افلاک

نویسنده :
کریم محمودحقیقی

ناشر : پارس بوک

زبان کتاب :
پارسی

تعداد صفحه : ۲۴۰

قالب کتاب :
PDF

حجم فایل : ۲,۶۶۰ کیلوبایت

توضیحات :
مجلدات این دوره سر نوشت بشر است از آغاز پیدایش تا معاد که چون سالک راه از مسیر گذرگاه اطلاع داشته باشد و از فراز ونشیب ها آگاه باشد از خطرات راه در امان خواهد بود. در این جلد آغازین از مطالب زیر با خبر میشوید: نگرش در فطرت، کرامت انسان در قرآن، معرفت نفس، از کجا آمده ایم، عالم امر و عالم خلق، پیوند حق تعالی با هر موجودی، ارتباط خاک با آدمی، انضمام روح به کالبد انسان، سرگذشت روح قبل از هبوط ، سرمایه ها کدامند ، پیمان و عهد با آدمی، اندیشه آغازین کیفیت آفرینش ، ماهیت دنیا، دینا از دیدگاه قرآن، دنیای عارف، انقطاع الی الله، نقطه آغاز بیداری، درک فقر خویشتن، ساقی یا ساغر، قیام چاه عالم طبع، توبه، بالاترین جایزه تائب ، غنیمت وقت، عبودیت.

[تصویر: 09123100408.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، fiftynine
۱:۴۵, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #278
آواتار
نشت نشا
رضا امیرخانی
(جستاری در پدبده فرار مغز ها)
انتشارات قدیانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، یاســین ، ضحی ، آیلار
۱۵:۴۳, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #279
آواتار
سلام دوستان
کتاب نهج الحیات سخنان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه مولفش اقای دشتیه
جهت ریا میگم خط به خط شو اشک ریختم و خوندم وخوندم و اشک ریختم و چقدر زیباست دوستان حتما بخونید و ببیند مادر ما _(البته ما خاک پای نوکراشیم بقول اقای فانی بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهرا)_ چه ها گشیده....
اگه دلت برا یه گریه از ته دل تنگ شده بسم الله....
کتاب "مخاطباه نبی یا علی" خطابهای که پیامبر با یا علی شروع شده بسار جالب تا وسطای کتاب حس غرور و افتخار انقدر پیامبر به مولا میگه انت اخی و وصی . ابن عمی و انت به منزه هارون من موسی......کیف میکنها همچین خوش خوشکانت میشه که رسول خدا تورهم فراموش نکرده و در جواب سوالات مولا علی گفته یا علی انت و شیعتنا...
اما اخرین لحظات زندگی رسول خدا است و حدیث اشک شروع میشود و دل سنگ میخواهد و من میگم دل سنگم هم چشمه اشک میشود وقتی حدیث گریه فاطمه زهرا از فراق پدر و گریه علی زمانی که سینه به سینه رسول خداست و امدن حسنین اشک ریزان به بستر رسول خدا ال عبا دورتا دور رسول الله رو گرفته و رسول خدا همه را بیرون کرده تا با اهل بیت خود وداع کنه...
آه چی بگم برید خودتون بخونید دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam
۱۶:۴۷, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #280
آواتار
شوالیه های معبد
Knight Templars
نوشته ی هارون یحیی