|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۴, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من در حال مطالعه کتاب برادری نوشته ی شهید استفن نایت هستم
که دیگه همه این کتاب رو می شناسن یک کتاب در زمینه ی فراماسونری |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۹ توسط یاران مهدی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
منم قراره تا آخر تابستون سیر مطالعاتیه شهید دستغیبو تموم کنم.. الان دارم نفس مطمئنه رو میخونم درکنارش دارم توحید شهید مطهری رو میخونم ویه کتابی هم هست برای وقته آازادم که اسمش از عشق چه میدانی؟ هست یاعلی |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
کتابی که این آخری خواندم بارون درخت نشین بود!
برای من کتابی کاملا خسته کننده که اگر بعضی ار فصول کتاب رو نخواندی تاثیری ندارد.. اما یک فصل آن برایم عجیب بود و آنهم عضویت شخص اول کتاب و راوی داستان که برادرش در لژهای فراماسونری هست!!! و البته تعریف زیاد از فراماسونری!! اگر دوسال پیش این کتاب رو میخوندم چون اسم فراماسونری نشنیده بودم متاسفانه راحت از روی این فصل هم عبور میکردم!!! برایم عجیب است چنین کتابی مجوز چاپ داده شده!!! در این فصل جملاتی و کلماتی نظیر چون به نام معمار کائنات ، آشنایی با فراماسونری در مراسم بوهیمن گروو! که اگر اشتباه نکنم در اعماق جنگل برگذار میشود که بارون با فراماسونری در این مراسم آشنا میشود!!! آیینها و نمادهای فراماسونری نظیر جغد،تلسکوپ، جمجمه ها نظیر آدم ،عقاب و گرگ و ابزارهای دیگه مانند پرگار و گونیا به طور خلاصه آمده ... |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کتاب ثابتی نمی خونم. متغیره. این جوری بهتره. (البته بنظر من). دو تا کتاب رو که الان دارم میخونمشمون:
1- عصر ظهور (علی کورانی) 2- فتنه و راه نجات از آن در کلام امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) (سید احمد خاتمی) |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کلیات فلسفه اثر ریچارد پاپکین
علم و دین اثر ایان باربور جهان اسطوره شناسی اثر الکساندر گراپ تاریخ قرآن اثر دکتر محمود رامیار البته کتاب های دیگه هم هستند مثل سیلیماریلیون و ارباب حلقه و چند تا کتاب دیگه
|
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
همه کتاب خون هستند این همه کتاب خون ماشاالله
بعد الکی آمار میدن که توی ایران آمار مطالعه پایینه!!! |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۵ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
از همه ی دوستانی که کتابهای خوبی رو معرفی کردند ممنونم.
تا اینجا دستم اومده بیشتر دوستان کتابهای مذهبی رو مطالعه می کنند و این واقعا اتفاق خوبیه ![]() خیلی خوشحالم که دوستان الحمدلله همه اهل مطالعه اند ![]() من خودم دارم فصل های پایانی کتاب غیبت نعمانی که مجموعه ی روایات پیرامون امام عصر عج هست رو می خونم البته کتاب آشنایی برای دوستان هست. و همچنین اوقات بیکاری کتاب مریم مجدلیه نوشته ی جبران خلیل جبران رو که حالت داستانی و ادبی هست رو می خونم. (۶/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۳)rezamohammadi نوشته است: ابلیس تفلیس: ابن عربی اصلا نمی دونستم ابن سینا هم کتابی با این موضوع داشته باشه ؟!؟! ![]() میشه لطف کنین و درمورد کتاب: اسرار الصلاة بیشتر توضیح بدین؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یا هو
در اصل یک رساله است که چندین صفحه بیش نیست. تقریبا برهانی می باشد ولی کمی هم عرفانی است. ابن سینا این کتاب را به قول خودش در کمتر از نیم ساعت نبشته که باید تا آخر عمر در موردش فکر کنم تا بفهممش. اخیرا از انتشارات علمی و فرهنگی به نام "فراسوی نیایش" با متن و ترجمه چاپ شده است. http://www.elmifarhangi.ir/newpublished/...d0ede7af34 اینم لینک انتشاراتش. البته این یک تبلیغ نیست. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۰)EMPERATOR نوشته است: همه کتاب خون هستند این همه کتاب خون ماشاالله فکر کنم این حرفتونو یه بار یه جایی شنیدم ساعت سه نصفه شب بود داش مهدی مثل این که اس ام اس زدی هیمنو گفتی؟؟!!! ما شا الله کسی که نمی تونه شما رو از میز کامپیوتر جدا کنه ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۰)EMPERATOR نوشته است: همه کتاب خون هستند این همه کتاب خون ماشاالله نه فکر می کنم شما اشتباه می کنید. در ایران کتاب خون واقعا کم هست و این یک فاجعه است و اگر فکر می کنید زیاد است یک سری به کلاسهای درس دانشگاه ها بیندازید و سطح بحث کردن آنها در کلاسها را ببینید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,320 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 7,175 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,667 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,898 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,651 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,324 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,223 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|