کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۹, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
من خیلی واضح گفتم برای خوندن تاریخ اسلام آدم بهتر هست بره از منابعی اول استفاده کنه که به حقیقت نزدیک تره

نه گفتم که شما بی عقل هستید و نه گفتم که نخونید

در ضمن این توصیه اهل بیت هست

صراحتاً هم تأکید کردم که صلاح مملکت خویش خسروان دانند

بنده به عنوان یک پیشنهاد دهنده با ذکر دلایلی عقلی و نقلی یک پیشنهاد دادم

حال چه شده که شما اینجنین با لحن غیض آلود حقیر رو متهم به بی عقل دونستن رفقا میکنید من نمیدونم

کفی بالله شهیدا

خدا همه ی ما رو به اون راهی که مورد رضایتش هست رهنمون کنه

یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، محیصا
۰:۰۴, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۹:۰۰ توسط خادمة الزهرا.)
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام

ممنون از راهنماییتون Shy

حتما تهیه میکنم ، میخونم Shy

بله ، خیلی دلم میخواد بتونم عمل کنم به دستوراتش ... ان شاءالله که خدا کمکم کنه بتونم از این کتابا درست استفاده کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۱۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #43

تاریخ فلسفه غرب اثر برتراند راسل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، محیصا ، آفتاب
۰:۴۰, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
من الان دارم کتاب دنیا بازیچه یهود رو میخونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، محیصا
۱۳:۱۶, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
من اصولا کتاب هایی که علما یا کسانی که بهشون اعتماد دارم بهم معرفی می کنند رو می خرم دقیقا یادم هست که این کتاب رو هم آقای رحیم پور ازغدی تو یکی از سخنرانی هاشون به دانشجویان گفتند که بخیرید وبخونید من هم هنوز 100 صفحه از کتاب رو خوندم تاحالا دو سه جا بیشتر به غلط گویی برخورد نکردم شاید هم مترجم که آقای ذبیح الله منصوری هستند یک کم اصلاح کردند در کل ما باید نگاه یک غربی رو درباره پیامبرمان بشناسیم
در ضمن من هم با علی 110 موافق هستم که اول باید منابع دست اول اسلامی رو خوند ولی آشنایی با کتب خارجی هم وظیفه یک دانشجو هست که مقایسه کنه و افکار یک غربی رو درباره پیامبر اسلام بداند مخصوصا بنده که دانشجو رشته الهیات هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، محیصا ، Anti gods
۱۳:۲۸, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۳:۳۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #46
آواتار
بسم الله النور
من در حال مطالعه ی کتاب ارزشمند زن در آیینه ی جلال و جمال هستم.
کتاب مجموعه درس هایی است که آیت الله جوادی آملی در جامعه الزهرای قم داشتن.
این کتاب زن (زن به معنای جنسی از انسان که مرد نیست فارغ از نقش هایی که میپذیرد مثل مادر و خواهر و همسر و...)را از دیدگاه قرآن،عرفان و برهان طبق تفکر ناب اسلامی که برگرفته از قرآن و روایات است مورد بررسی قرار میده و در آخر هم به یک سری شبهات مثل نقص عقل و دین زنان،انتساب سیادت،زن و دیه ی متفاوت و ...
پاسخ میده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، خادمة الزهرا ، محیصا ، rastin ، zarati313 ، آفتاب
۱۴:۵۲, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام علیکم
دوستان کتابهای باحالی میخونینها. ولی خداوکیلی چندتامون نهج البلاغه ، نهج الفصاحه ،صحیفه سجادیه ،حلیة المتقین و دیگر کتب انسان ساز از این دست خوندیم؛ یا کتابهای دفاع مقدس مثل بابانظر ،گرای 270 درجه،سربالایی جنگ و..
این کتابها واسه آدمایهاییست که میخوان دنیا رو تغییر بدن،مثل اعضاء سایت بیداری اندیشه.
اما من چند کتاب دارم میخونم.جلد 13 بحارالانوار(مهدی موعود)،جرعه ای از زمزم عرفان(در موردسخنان آیت الله بهجت)،راز داوینچی(فیلم The Da Vinci Code بر اساس ان ساخته شده).
موفق باشید و خدایی

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، خادمة الزهرا ، محیصا ، علی 110 ، نسیم ، ilitih ، zarati313 ، mathlover ، آفتاب
۱۴:۵۷, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
من قبل از ماه رمضون كتاب سيري در نهج البلاغه اثر شهيد مطهري رو مطالعه كردم
و الن هم مشغول مطالعه و يادداشت برداري كتاب ايمان اثر شهيد دست غيب هستم.

با اينكه معمولا سرعتم براي خوندن كتاب خوبه اما هركار ميكنم ميبينم اين كتاب رو نميتونم مثل بقيه كتابها باهاش برخورد كنم
حتما بايد در يه محل ساكت باشم تا بتونم جمله جمله كتاب رو بفهمم.

ولي كلا كتاب خوندن رو خيلي دوست دارم

والان هم دلم براي بوي كتابخونه يه ذره شده

اون موقع كه براي تحقيقم كلا جام توي كتابخونه بود كتاب معراج السعاده رو خوندم

البته من خوندن كتاب حلية المتقين رو هم به دوستان توصيه ميكنم
نكات كاربردي زيادي براي زندگي توش هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Mitsonary ، خادمة الزهرا ، قلب سلیم ، محیصا ، علی 110 ، shia12 ، rastin ، ilitih ، zarati313 ، mathlover ، آفتاب
۲۲:۳۱, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۲۲:۴۰ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #49

(۷/شهریور/۹۰ ۲:۰۸)Irani نوشته است:  خداوند الموت
کتابش محشرهBlush

یک کتاب تاریخیه ؟ نه؟
(۸/شهریور/۹۰ ۱۴:۵۲)Agha sayyed نوشته است:  سلام علیکم
دوستان کتابهای باحالی میخونینها. ولی خداوکیلی چندتامون نهج البلاغه ، نهج الفصاحه ،صحیفه سجادیه ،حلیة المتقین و دیگر کتب انسان ساز از این دست خوندیم؛ یا کتابهای دفاع مقدس مثل بابانظر ،گرای 270 درجه،سربالایی جنگ و..
این کتابها واسه آدمایهاییست که میخوان دنیا رو تغییر بدن،مثل اعضاء سایت بیداری اندیشه.
اما من چند کتاب دارم میخونم.جلد 13 بحارالانوار(مهدی موعود)،جرعه ای از زمزم عرفان(در موردسخنان آیت الله بهجت)،راز داوینچی(فیلم The Da Vinci Code بر اساس ان ساخته شده).
موفق باشید و خدایی

سلام
ممنون بابت نکاتی که گفتین ...Idea

کتاب مهدی موعود کاملترین منبعی است که در مورد امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نوشته شده ، من هم به دوستان توصیه می کنم حتما بخوننش ولی چون حجم بالایی داره شاید خیلی ها حوصله اشون نکشه کامل بخوننش پس می تونن کتابهایی شبیه اون مثل" النجم الثاقب "رو بخونن ...

راستی در مورد زندگی آیت الله بهجت هم کتابی تازگی ها به اسم "العبد" به چاپ رسیده، نکات خیلی زیبایی از کرامات و سیر و سلوک ایشون تووش گفته شده ...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، ilidin
۰:۴۰, ۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۰:۴۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #50
آواتار
(۸/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۱)محیصا نوشته است:  
(۷/شهریور/۹۰ ۲:۰۸)Irani نوشته است:  خداوند الموت
کتابش محشرهBlush

یک کتاب تاریخیه ؟ نه؟
(۸/شهریور/۹۰ ۱۴:۵۲)Agha sayyed نوشته است:  سلام علیکم
موفق باشید و خدایی

سلام
ممنون بابت نکاتی که گفتین ...Idea

کتاب مهدی موعود کاملترین منبعی است که در مورد امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نوشته شده ، من هم به دوستان توصیه می کنم حتما بخوننش ولی چون حجم بالایی داره شاید خیلی ها حوصله اشون نکشه کامل بخوننش پس می تونن کتابهایی شبیه اون مثل" النجم الثاقب "رو بخونن ...

راستی در مورد زندگی آیت الله بهجت هم کتابی تازگی ها به اسم "العبد" به چاپ رسیده، نکات خیلی زیبایی از کرامات و سیر و سلوک ایشون تووش گفته شده ...Blush

کتاب خداوند الموت کتابی است تاریخی در باره ی قلعه ی الموت و حسن صباح و پیروانش یا همان حشاشین که در انگلیسی به اساسین معروف شده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]