|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۵, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
تاریخچه زمان اثر استیفن هاوکینگ بعد چهارم اثر رودی راکر |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
تالاری با بیشتر از 4200 کاربر حدود 50 کتابخوان داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بقیه ی دوستان چه خبر ؟!؟! در حال حاضر چه کتابی می خونین؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
درسته تالار 4,234 نفر کاربر داره ولیآیا همه اشان در حال فعالیت در این تالار هستند ؟؟؟
![]() جواب خیر هست. بیشتر این ها فقط برای کسب تجربه و ... اقدام به ایجاد اکانت می کنند و کلا بی خیال تالار و ... می شوند. ولی از بقیه ی افراد بیشتر از این ها انتظار می رفت . کتاب یعنی عشق با زبان بی زبانی به آدم مطلب یاد میده و هیچ وقت از دست شما گله و شکایت نمی کنند . خواهشا این دوست بی زبون رو خوب بخونید.از من با تجربه به شما نصیحت این کتاب خیلی در شکل گیری شخصیت فرد تاثیر گذاره . در پناه حق |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
بنده دو روزه که جلد چهارم مجموعه کتابهای شهید مطهری رو شروع کردم. الانم در مبحث جهان بینی الهی و مادی سیر میکنم. بسیار جالب و جذابه. پیشنهاد میکنم شمام این مجموعه رو پیگیری کنید. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
کتاب جدیدی که دستم رسیده :
1- دوباره خوندن کتاب برادری استفن نایت و انجمن های مخفی 2- فراماسونر جهانی اثر هارون یحی 3- قرآن شناسی نوشته ی آیت الله محمد تقی مصباح یزدی |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
من پنج شنبه امتحانام تموم می شه می تونم دوباره شروع به کتاب خوندن کنم البته کتاب قبلیم نصفه کاره مونده اول باید اون رو بخونم
|
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
دوسه روز پیش که قفسه ی کتابهام رو مرتب می کردم یک کتاب که دور از چشمم بوده و بین بقیه ی کتابها گم شده بود رو پیدا کردم؛ الان که دارم می خونمش تاسف می خورم که چرا این قدر دیر این کتاب رو دیدم ؟!؟!:s
اسم کتاب: نشان از بی نشانها موضوع: شرح حال و کرامات و طریقه ی سیر و سلوک مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفحانی(رحمة الله علیه) مولف این کتاب پسر ایشون هستن . شنیدیم که می گن : از آن مرد خدا از دیده ی عامی بود پنهان ... که عارف داغ بر دل دارد و زاهد بر پیشانی همیشه وقتی میرفتم زیارت، توو صحن انقلاب از کنار مقبره ی ایشون بی توجه رد می شدم و اصلا نمی شناختمشون ولی تازه متوجه شدم که ایشون چه عارف ربانی ای بودند ... کتاب خیلی زیبایی است از خوندنش لذت می برین ![]() ... در پناه مولی باشین ... |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بسم الله
من هم تازگی کتاب جدیدی رو شروع به خوندن کردم.: مجمع المعارف و مخزن العوارف تالیف : عالم عامل،محمد شفیع بن محمد صالح این کتاب در مورد مرگ و احوالات روز قیامت و سوالات آن ایامه ، احادیث تکان دهنده ای در مورد مرگ و سختی هاش داره. پیشنهاد می کنم حتما بخونید. التماس دعا... |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
من واقعا لذت می برم از اینکه میام توی این تاپیک و رغبت دوستان رو به مطالعه می بینم ... واقعا شماها شوق منو نسبت به مطالعه زیادتر میکنین. ممنونم
من اخیراً کتابی رو میخوندم به نام « شمیم گل نرگس» از عباس رحیمی این کتاب شامل 313 حدیث در مورد امام زمانه ( احادیث در مورد امام شناسی ، ولادت امام زمان ، ویژگیهای فردیشون ، غیبت ، انتظار ، ظهور و... هستند) |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده کتاب سفینه الصادقین مصداق حول حالنا است این کتاب! جز کتابهای عجیب زندگیم بود و اثر گذار زندگینامه یکی از عرفای در قید حیاط است یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,113 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,999 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,608 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,789 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,321 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,279 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|