|
و اینبار جن آلیستر کرولی در صدا و سیما!
|
|
۲۱:۲۸, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان البته نشان دادن تصویر آدم فضاییها به شکل جن ترسیم شده توسط آلیستر کرولی در صدا و سیما ما تازگی نداره،ولی این یک مورد خیلی توجه بنده رو به خودش جلب کرد!
داشتم شبکه 3 رو تماشا میکردم که یک دفعه یک چیز دیدم که شاخ درآوردم! تبلیغ یک فیلم بود به اسم پل،که قراره روز چهارشنبه 9شهریور(فردا)ساعت 20 از شبکه 3 پخش بشه، جریان این فیلم از این قراره که...دراین فیلم محصول 2011 کشورهای آمریکا و انگلستان میبینیم: دو دوست که برای سیاحت به غرب آمدهاند، تصمیم میگیرند با یک کاروان به سرتا سرسرزمین غربی سفرکنند. آنها در راه سفربه یک موجود فضایی برمی خورند، آنها درابتدا ازدیدن موجود فضایی وحشت میکنند، ولی رفته رفته درمی یابند که موجود فضایی که، پل نام دارد. بسیارخونگرم و اجتماعی است و درکناراو به آنها خوشمی گذرد. خوب نکته جالبش اینه که شخصیت این آدم فضایی دقیقن همون جن ترسیم شده توسط الیستر کرولی هست (اطلاعات تکمیلی از آلیستر کرولی در این تاپیک) و اینم تصویر جن کرولی در انیمیشن مگامیند و اینم تصویر فیلم پل paul که قرار فردا از شبکه 3 پخش بشه ![]() راستی عیدتون مبارک همین الان که دارم این مطلب رو مینویسم خبر شبکه 1 عید فردا رو اعلام کرد،عید مبارک |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۳, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
من چند وقت پیش تو یک سایت خارجی یک عکس از انیمیشن جدید والت دیزنی دیدم که توش س** مخفی شده بود .
حتما نیاز نیست ببینن. ضمیر ناخوداگاه ببینه کافیه . شاید چون انیمیشن های جدید دیزنی خیلی روش کار شده که راهت نمیتونیم پیداکنیم. من میگردم وعکس هارو پیدا میکنم ومیزارم. |
|||
|
۱۰:۴۹, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۳)arman mohseny نوشته است: من چند وقت پیش تو یک سایت خارجی یک عکس از انیمیشن جدید والت دیزنی دیدم که توش س** مخفی شده بود . داداش ما اینجا همه رقمشو داریم اینم لینک بررسی دیو و دلبر |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۷ توسط A L I.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:من که منکر این نیستم که شکل مرسوم موجودات فضایی از اون نقاشی کراولی گرفته شده، اما این اتفاق بیست و دو-سه سال پیش افتاده! تا قبل از این فیلم ظهور من فکر میکردم فقط خودم درباره ی آلیستر کراولی میدونم، و واقعاً کسی نمیدونست! هنوز هم خیلیها در غرب و شرق هستن که وقتی ازشون میپرسی آلیستر کراولی کیه یا نمیدونن و یا شاید بگن "پست ترین موجود قرن 21" که باز یا نمیدونن برای چی یا فقط از بچه کشی هاش خبر دارن. حرف من اینه که 20 ساله این شکل و ظاهر بعنوان موجودات فضایی در فرهنگ عامه جا گرفته و دلیلی وجود نداره که بخوایم بگیم پل از روی جن کراولی طراحی شده! بلکه پل از روی همون تصویر رایج و کلیشه ای قدیمی موجودات فضایی (که شاید ریشه در نقاشی کراولی داشته باشه) طراحی شده! پل رو مستقیماً به جن کراولی نسبت دادن همونقدر اشتباهه که بگیم آیپد از روی چرتکه ساخته شده.خوب عزیزم منم نگفتم این دقیقن جن هست!دارم میگم شکلی که از این شخصیت درست کردن الهام گرفته شده از همون عکسی هست که کرولی در سال 1904 کشید بعد از اون جریان دیگه در بیشتر موارد آدم فضایها رو به اون شکل نشون میدن(البته به جز بعضی فیلمها مثل ترانسفورمر)ویا حتی در فیلم جادوگر شهر OZ که در بچگی واسمون ساختن(ساخته سال 1939) شاید یادتون باشه که یه شخصیت این شکلی هم بود ! که دقیقن همون شکل جن کرولی بود،منم با مستند ظهور با آلیستر کرولی آشنا نشدمدر مورد ذکر نکردن منبع هم واقعن زشته بعضی از این سایتهای خبری به قول خودشون بزرگ و معروف هم این مطلب رو زدن ولی منبع رو ذکر نکردن! |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۶)A L I نوشته است: خوب عزیزم منم نگفتم این دقیقن جن هست!دارم میگم شکلی که از این شخصیت درست کردن الهام گرفته شده از همون عکسی هست که کرولی در سال 1904 کشید بعد از اون جریان دیگه در بیشتر موارد آدم فضایها رو به اون شکل نشون میدن(البته به جز بعضی فیلمها مثل ترانسفورمر)ویا حتی در فیلم جادوگر شهر OZ که در بچگی واسمون ساختن(ساخته سال 1939) شاید یادتون باشه که یه شخصیت این شکلی هم بود چرا دیگه! شما اون بالا نوشتی: "جن آلیستر کرولی در صدا و سیما"! "این آدم فضایی دقیقن همون جن ترسیم شده توسط الیستر کرولی هست"! اگر بقول الانِ شما "شبیهه" پس دیگه نقدی به صدا و سیما وارد نیست! |
|||
|
۱۹:۴۰, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اونیتاریانوس عزیز
شبیه بودن با خود یه چیز بودن فرق داره! من هم نمیگم خدایی نکرده صدا و سیما از روی قصد و هدف از پیش تعیین شده این کارو کرده،فقط نمیدونن اصل و فلسفه این آدم فضاییهایی که این شکلی هستن چیه! |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
پست اول رو نمیتونم ویرایش کنم!
عکسی که از کار فتاده اینجا قرار میدم!اگه مسئول بخش صلاح دونستن خودشون در پست اول قرار بدهند! کاور فیلم Paul
|
|||
|
۱۶:۰۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۱۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
كرولي از قرآن كريم، به عنوان با ارزشترين و مهمترين منبع اصلي هدايت بشر ياد كرد، و بر اين مسئله تأكيد ورزيد كه اين كتاب، تنها كتابي است كه براي رشد، تعالي و پيشرفت عظيم فكري و روحي انسان، تا ابديت، مفيد خواهد بود؛ این مطلب را از وبلاگی که به تحلیل کراولی و شخصیتش پرداخته بود برداشت کردم . از یک طرف میگن طرف یک شیطان پرسته بالفطره بود از یک طرف میگن به قرآن اعتقاد داشته. بعضی میگن بخاطر همین مسئله که دین اسلام را حقیقی شمرده و پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را آخرین پیغمبران میدانسته، غربیها باهاش مخالف شدن و بهش تهمته شیطان پرستی و جادوگری و هرزگی زدن ولی باز هم خداوند میداند ما که فقط راجبش یکسری مطلب خوندیم و حقیقت را خبر نداریم |
|||
|
۱۰:۲۴, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
با این وجود به نظر من دارن یه رابطه ای بین حضرت عیسی که مرده ها رو زنده میکرد و آدم فضایی ها ایجاد میکنند که معلوم نیست هدفشون چیه؟!!!
|
|||
|
|
۵:۴۱, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام.
نکته هایی داشت این فیلم دیالوگ وقت رقص شبانه در کنار کاروان دادن ایده و مشاوره پل به دولت آمریکا و بحث های بیولوژیکی و علمی از طریق رادیویی پل با شخصی بنام استیون ، چقدر منو یاد استیون هاوکینگ انداخت. بزرگترین دانشمند خداناباور در حال حاضر کره زمین که خیلی گنده اش کردند ، و داشتن یک بیماری نادر ، که البته بعید نیست ، داشتن این افکار کفر آمیز ، تسخیر شدنش توسط اجنه باشه ، خلاصه میشه روی همین سکانس ساعت ها مطلب نوشت از زوایای بسیار ، چرا فیلمنامه نویس از ارتباط این موجود فضایی با دانشمندی بنام استیون در فیلم ذکر کرده؟ هر چند امروزه دیگه بر همگان آشکار شده این موجودات فضایی که با این شکل و شمایل نشون میدن چیزی جز اجنه نیستند ، به هر حال پل به سیاره اش برگشته ، ولی اگر روزی باز به زمین برگشت و دیدینش ، ازش نترسین ، چون بازم برگشته ............ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَواضِعِهِ اینبار در مورد استاد رائفی پور | seiied | 3 | 2,924 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۹:۲۷ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: IMAGE634460751150312500.jpg]](http://cinemapress.ir/Images/News/Larg_Pic/21-4-1390/IMAGE634460751150312500.jpg)

! که دقیقن همون شکل جن کرولی بود،منم با مستند ظهور با آلیستر کرولی آشنا نشدم