کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی فیلم "کشیش-Priest"
۱۳:۱۶, ۱۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نقد و بررسی فیلم "کشیش"

خون‌آشام‌ یا مسلمان؛ کشیش یا شوالیه
[تصویر: IMAGE634479524853281250.jpg]

کشیش یک محصول تازه امریکایی است که به تازگی اکران جهانی شده است. این فیلم به ظاهر در ژانر اکشن قرار می گیرد اما جذابیت های بصری آن بهانه ای برای طرح موضوعاتی فراتر از سرگرمی است.

داستان به این شرح است: تعدادی خون‌آشام‌ به کلبه ای حمله کرده و پس از کشتن اوون و همسرش ، دخترشان لوسی را می دزدند . بعد از این حادثه خونین هیکس به سراغ عموی لوسی که یک کشیش است رفته و ماجرا را برای وی تعریف می کند . کشیش هم که برای هر اقدامی علیه خون‌آشام‌ها نیاز به مجوز کلیسا دارد از اسقف درخواست مجوز کرده ولی با مخالفت کلیسا مواجه می شود . در نتیجه تصمیم می گیرد بر خلاف نظر کلیسا و با کمک هیکس اقدام به نجات لوسی کند.

فیلم سعی دارد در مدت زمان کوتاهی افکار مختلفی را به بیننده القا کند که به همین دلیل با قصه ای بسیار آشفته روبرو هستیم به عنوان مثال تا انتهای فیلم هیچ دلیلی برای بسیاری از رویدادها مثلا دزدیدن لوسی ارائه نمی شود و یا هیچگونه شخصیت پردازی در فیلم وجود ندارد . اما با توجه به فضای فیلم که هم آخرالزمانی است و هم مبارزه با خون‌آشام‌ها مطرح است می توان نتیجه گرفت که منسجم نبودن فیلم کاملا عمدی است. به همین دلیل کارگردان، فیلم را با ریتمی بسیار سریع ساخته است تا فرصت فکر کردن از بیننده گرفته شده و اشکلات بسیار زیاد فیلم مشخص نشود . ما در اینجا سعی کرده ایم به مهمترین افکار ارائه شده در فیلم بپردازیم .

1.ارائه افکار اومانیستی در زمینه خلقت؛ در انیمیشن ابتدای فیلم که کلیدی ترین قسمت فیلم نیز است راوی اینگونه بیان می کند " اینطور می گویند که آدمی همیشه وجود داشت ، خون‌آشام‌ها نیز همیشه وجود داشتند " این مطلب دقیقا همان چیزی است که اومانیستها به آن اعتقاد دارند یعنی حذف خلقت و بوجود آمدن خود به خودی جهان . برای آنها غیر قابل قبول است که خدا از عدم چیزی بیافریند . به عقیده آنها جهان زمانی آغاز شد که نظم آشوب پدیدار گشت و از آن زمان تا کنون میان نظم و بی نظمی مبارزه بوده است . و این چیزی است که در انیمیشن روی آن تاکید می شود و با توجه به اینکه در طول تاریخ اومانیستهای خداباور نیز وجود داشته و نقدهای زیادی به تفکرات رایج در کلیسا وارد می کردند ، می توان نتیجه گرفت که کشیش نیز از طیف این افراد است .

2. قدرت بسیار زیاد نیروهای خبیث و شیطانی؛ این قدرت فوق العاده نکته است که در تمام فیلمهای خون‌آشامی به بیننده القا می شود ؛ خواه خون‌آشام‌ها موجوداتی خبیث باشند مانند فیلم کشیش ، خواه موجوداتی خوب باشند مانند بسیاری از فیلمهای سالهای اخیر . قدرتی که از اولین فیلمها تا به امروز روبه افزایش بوده بطوریکه در گذشته تنها با نشان دادن یک صلیب چوبی و حتی با کنار هم قرار دادن مثلا دو چوب به شکل چلیپا یا تابیدن باریکه ای از نور خورشید این موجودات فرار می کردند ولی در فیلمهای امروزی با وجود خاصترین صلیبها و حتی زیر نور شدید آفتاب هیچ اتفافی برای بسیاری از آنها نمی افتد . این نکته ایست که در فیلم کشیش هم به وضوح دیده می شود . "بلک هات" همکار قدیمی کشیش ، تبدیل به نوعی خون‌آشام‌ شده است که براحتی و با روشهای معمول کشته نمی شود .

3.خبیث و غیر انسانی بودن مسلمانان به صورت نمادین؛ این مطلب را می توان اساسی ترین مطلب فیلم دانست . در انیمیشن ابتدای فیلم زمانیکه راوی می گوید " آدمی همیشه وجود داشت " سربازانی نشان داده می شوند که پوشش آنها عینا همان پوشش سربازان مسیحی در جنگهای صلیبی می باشد ؛ پس از آن خون‌آشام‌ها نشان داده می شوند . پوشش کشیش های انیمیشن نیز تداعیگر پوشش شوالیه ها است . صلیبی هم که روی صورت کشیش ها خالکوبی شده دقیقا همان صلیبی است که روی "کلاه خود" شوالیه‌ها وجود داشته است . با توجه به اینکه جنگهای صلیبی نبردی بین مسیحیان و مسلمانان بوده است می توان نتیجه گرفت که خون‌آشام‌ها نیز نمادی از مسلمانان می باشند . تلاش خون‌آشام‌ها برای به قدرت رسیدن نیز نمادی از خیزش عظیم اسلام گرایی در دنیاست که در سالهای اخیر شدت بیشتری یافته است .

جالب اینجاست که در فیلم قرار نیست مسیحیت کلیسایی در مقابل خون‌آشام‌ها بایستد بلکه نوع خاصی از آن باید ، و البته می تواند با خون‌آشام‌ها مبارزه کند . این نوع خاص کسانی هسنتد که در برابر کلیسا و فرمان آن ایستاده و نظراتی مخصوص به خود را دارند . اینجاست که می توان مطمئن شد که کشیشها نماد شوالیه های معبد می باشند . شوالیه‌های معبد یا همان (( همرزمان مسکین عیسی مسیح و معبد سلیمان )) عامل اصلی کشتار مسلمانان در جنگهای صلیبی بودند . قدرت سیاسی آنها موجب نگرانی پادشاهان اروپا شده بود . اما جنبه‌ دیگری از شوالیه‌های معبد روحانیت کلیسا را آشفته می‌کرد؛ و آن اینکه نظام به تدریج از دین مسیح برمی‌گشت و با حضور در اورشلیم عقاید سری و درونی ناشناسی اختیار می‌نمود. سرانجام پادشاه فرانسه زیر فشار کلیسا دستورداد آنها را دستگیر کنند و پس محاکمه برخی از آنها اعدام و برخی زندانی و تعدادی نیز فرار کردند ( که سالهای بعد همانها رهبران فراماسونری درجهان می شود ) . این واقعه مشابه همان اتفاقی است که برای کشیشها در فیلم می افتد . در همان انیمیشن ابتدایی گفته می شود که عامل اصلی از بین رفتن خون‌آشام‌ها کشیشها بودند ولی پس از جنگ ، کلیسا بعلت ترسی که از آنها داشت گروه آنها را منحل و باقیمانده کشیش ها را تبعید کرد .

می توان نتیجه گرفت که درکل قرار است به بیننده القا شود که نیروهایی خبیث و بسیار قدرتمند ( مسلمانان ) سعی دارند همانند گذشته جهان را به تسخیر خود در بیاورند و تنها کسانی می توانند با آنها مبارزه کنند که پرچمداران اومانیسم ( فراماسونری ) در جهان هستند. و این دقیقا همان سیاستی است که "ماسونها" از سال 2007 در راستای آشکار نمودن تشکیلات سری خود در دستور کار قرار داده اند.

انتهای خبر / خبرگزاری سینمای ایران/ کد خبر 22439
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: tyujhgfd ، sioosh ، zarati313
۲:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۲:۵۲ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #2
آواتار

من این فیلم رو دیشب دیدم

و موضوع و کارکتر های فیلم از همان ابتدا بدجوری ذهن من رو درگیر کرد.
دوست خوبمون زحمت کشیدن و نقدی رو قرار دادن اما بعد از دیدن فیلم نکاتی در ذهن داشتم
و شروع به مطالعه نقدها و تحلیل های این فیلم کردم




و اتفاقا نقد و تحلیل خوبی رو در کانون نقد فیلم شهید آوینی پیدا کردم به این آدرس: http://knavini.blogfa.com



من قسمت مهم و به قول معروف لپ کلام این نقد مفصل رو براتون می گذارم، قسمتی که مواردی رو که در ذهن داشتم رو به خوبی بیان کرده:




سازندگان فیلم "کشیش" ، با همان انیمیشن ابتدایی فیلم ، برای خون آشامان بدون چشم و شب پرست ، ترجمان امروزی ارائه می دهند و نیات صلیبی / صهیونی خود را از پس داستانی شبه تخیلی – تاریخی بیان می نمایند. آنها در روایت انیماتوری خویش می گویند که از آغاز تقابل آدمی با خون آشامان وجود داشته است ( یعنی گویا حکایتی تاریخی را با زبان ایماء و اشاره بازمی گویند) و در نمایش جنگ مابین دو گروه یاد شده ، آدمیان را در شکل و شمایل سپاه منظم جنگجویان صلیبی تصویر کرده و در مقابلش ، خون آشامان به به شکل توحش بشر نخستین و در شمایل سبوعیت افسارگسیخته نمایش می دهند.


با یک مراجعه اجمالی به تاریخ ، به سادگی می توان گروهی که در مقابل تجاوز صلیبیون ایستادند و حدود 200 سال در قرون نخستین هزاره دوم با آنها جنگیدند را شناخت . بله آنها مسلمانانی بودند که مظلومانه از سرزمین مقدس فلسطین دفاع کردند و برعکس آنچه راویان غربی نوشته اند، به فجیع ترین شکل توسط ارتش صلیبی قتل عام شدند.


از همین رو مقصود و هدف خبیثانه سازندگان فیلم"کشیش" از قرار دادن عنصر خون آشام در مقابل جنگجوی صلیبی معلوم می شود که چگونه کینه و نفرت تاریخی خود و اسلافشان را از مسلمانان بروز داده و آنها را در قالب موجوداتی کریه و شیطانی به نمایش می گذارند. اگرچه پیش از این نیز در گروهی از آثار سینمای به اصطلاح هراس تلاش شده بود تا با نشانه ها و نمادها ، انواع و اقسام موجوداتی از این دست اعم از زامبی و خون آشام و بدمن و خبیث و شرور به مسلمانان منتسب گردند اما در فیلم "کشیش" این گستاخی سینمای غرب نسبت به اسلام و مسلمانان به صریح ترین شکل خود بروز می کند.


و البته این نمادسازی ریشه ای اعتقادی و تئوریک در باورهای صهیونی/صلیبی دارد. به ویژه آنجا که فقط صلیبیون، آدم و بشر خوانده شده و هرکس در مقابلشان ایستاده ، خون آشام محسوب می گردد ، به روشنی نشات گرفته از تفکر توراتی -صهیونیستی است که در برخی کتب منسوب به عهد عتیق از جمله تلمود و به خصوص متن مهم تاریخی موسوم به "پروتکل های زعمای صهیون" تشریح شده و در آن همه غیر یهودیان ، "گوییم یا حیوان" معرفی می شوند.


اما حکایت عقب نشستن به اصطلاح همان بشر مورد نظر سازندگان فیلم "کشیش" یا در واقع ارتش صلیبیون به پشت دیوارهای شهر و تحت حمایت کلیسا قرار گرفتن ، به نظر شکست صلیبیون در جنگ های صلیبی و فاتح شدن مسلمانان را بیان می کند.



نکته جالب در آن روایت انیمیشنی آغاز فیلم ، این است که وقتی سخن از داشتن خورشید برای نسل بشر ( یا همان صلیبیون) در مقابل خون آشامان است ، مجهز شدن سپاه صیلیبی به توپ و سلاح های سنگین نشان داده می شود ولی نریشن روی تصاویر کارتونی می گوید که بازهم خون آشامان پیروز شدند و نسل بشر در خطر انقراض قرار گرفت! تا اینکه کلیسا گروه کشیش ها را تشکیل می دهد ، گروهی جنگجو با علامت صلیب که بروی پیشانی و صورتشان حک شده و خون آشامان را تا تبعیدگاهها به عقب می رانند اما بعد توسط همان کلیسا مورد بی مهری و حتی تکفیر واقع گردیده ولی در نهایت راه حل اصلی برای مقابله و جنگ نهایی با گروه خون آشامان محسوب می شوند که کلیسا به غلط در تصور نابودی و یا حداقل بی اثر شدنشان بود.



این نوع تعریف تمثیل وار سازندگان فیلم "کشیش" ، در تاریخ تنها با هویت گروه شوالیه های معبد سلیمان سازگار است که در نخستین جنگ صلیبی از زمره فاتحان اورشلیم بودند و سپس به عنوان راهنما یا محافظان زائران معبد سلیمان در این معبد ساکن شده و به اسناد مهمی دست یافتند که آنها را ثروتمند ساخت .

گفته می شود که شوالیه های معبد از طرف دیگر تحت آموزه های شرک آمیز برخی خاخام های اشراف و اشرار یهود قرار گرفتند و از همین رو از سوی کلیسا تکفیر شده و گروهی از آنها به قتل رسیدند ولی به هر حال به سوی فرانسه و انگلیس گریختند و سازمان ها و فرقه های مخوفی همچون فراماسونری و کابالا را بوجود آوردند که در قرن های بعد، از مهمترین بازوهای کانون های صهیونی برای نفوذ در دربارها و نهادهای قدرت سیاسی –اقتصادی و فرهنگی حکومت ها و دولت های مختلف به شمار آمدند و در واقع محور اصلی در مقابل جبهه ضد صهیونیسم به ویژه در برابر مسلمانان بودند.



این نوع برخورد کلیسای رسمی با شوالیه های صلیبی که خوش خیالی کلیسا مبنی بر سرکوب و خاموشی نیروهای ضد مسیح را نداشته و خود را در حال جنگ دائم با آنها می دانند ، پیش از این در انیمیشن "9" به تهیه کنندگی تیم برتن و محصول سال 2009 نیز به تصویر کشیده شده بود. ضمن اینکه تحقیر کلیسای کاتولیک از موتیف های رایج آثار آخرالزمانی هالیوود است که در واقع تحت تاثیر تفکرات اوانجلیستی یا کابالیستی صاحبان کمپانی های سینمای غرب به این آثار راه می یابد. و در مقابل گروه جنگجویان صلیبی یا شوالیه های معبد را همچنانکه از سوی کلیسای کاتولیک تکفیر شدند اما به دلیل گرایشات شرک آمیز توراتی ، می توان اولین مسیحیان صهیونیست و اسلاف مشترک اوانجلیست ها و فراماسونرها و کابالیست های امروز دانست.


بازگرداندن جنگجویان سوپر قهرمان صلیبی ( که زمانی تنها نیروهای موثر در مقابله با شیاطین و ضد مسیح به شمار می آمدند) به جامعه ، قبل از این در مجموعه فیلم های موسوم به ابر قهرمان ها همچون سوپرمن و بت من و ...و حتی کارتون "شگفت انگیزها" به وضوح نمایش داده شده بود تا نیاز جوامع بشری به خصوص جامعه کلان شهرهای امروز را به این سوپر قهرمان های خیالی نشان دهند. سوپر قهرمان هایی که ناچارا در مقابل صلح طلبی و سازش پذیری برخی روسای جامعه غرب ، به اصطلاح دندان سر جگر گذاشتند. چنانچه در کارتون "شگفت انگیزها" ، در چهره آنها رنج بسیاری از سکون و بی تحرکی و زندگی به دور از نبرد با ضد قهرمان ها می بینیم. همان طور که چنین رنج و عذابی برای کشیش های صلیبی فیلم "کشیش" نیز وجود دارد .


در واقع این تصویرها ، تاکیدی بر همان ایده نبرد دائم با نیروی شر و ضد مسیح یا آنتی کرایست است که از متون فکری و ایدئولوژیک عهد قدیم و همچنین تفکرات استراتژیست های غرب صلیبی / صهیونی بیرون آمده و در دکترین امروز نظام سلطه جهانی به وضوح رویت می گردد و از همین رو در فیلم ها و کارتون های خود ، همواره حق به گروهی داده می شود که طرفدار این نوع نگرش جنگ طلبانه و فاشیستی هستند و کاراکترهای مبلغ این گونه تفکر در فیلم های یاد شده در زمره مثبت ترین و قهرمان ترین کاراکترها قرار می گیرند.


نشانه های دیگری در فیلم "کشیش" که حکایت از تفکر صلیبی/صهیونی و ضد اسلامی سازندگان فیلم دارند ، به این شرح است ؛اشاره به شهرهای دوازده گانه کلیسایی که در مقابل گروه خون آشامان برپا گردیده و به نظر از همان باور توراتی اسباط دوازده گانه منشاء گرفته است.


برج کلیساهایی که در مرکز شهرها نمایان هستند همانند ابلیسک ها (از علائم مشخص فراماسونری و کانون های صهیونی که از مصر باستان و جادوگران فرعونی می آید) و نوری همچون "چشم همه جا بین" (از دیگر علائم فراماسونری ) بربالای آنها می درخشد.


شهر مرکزی که همان بخش دوازدهم از شهرهای کلیسایی معرفی می شود در شرق مستقر است که با نشانه های موجود به نظر همان اورشلیم یا بیت المقدس است. شهری به سبک و سیاق مگاپولیس های آخرالزمانی که در فیلم هایی مانند "بت من" ( تیم برتن و جوئل شوماخر و کریستوفر نولان) یا "بلید رانر"(ریدلی اسکات) و یا "بابل پس از میلاد"(نیک کاسوویتس) دیده می شود با سیستمی کاملا پیشرفته اتوماتیک که حتی اعترافات کلیسایی به صورت از راه دور و رایانه ای صورت می پذیرد!


تمام



ما که دنبال نویسندش گشتیم پیدا نکردیم فقط نوشته بودن: توسط جمعی از طلاب حوزه علمیه قم!!!



[b]
جای تشکر و دست مریزاد داره!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Mahdy2021 ، احمد شاکر
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  نقد و بررسی فیلم " جنگ جهانی زد - World War Z " SAViOR 15 13,289 ۲۳/تیر/۹۵ ۱۰:۱۶
آخرین ارسال: sadinmoree
  نقد و بررسی فیلم هابیت: یک سفر غیر منتظره mohsen-321 122 70,332 ۱۰/تیر/۹۴ ۲:۳۵
آخرین ارسال: marveh
Video بررسی نماد های فراماسونری در فیلم Sherlock Holmes 2 Detector 10 10,580 ۱۴/آبان/۹۳ ۱۵:۳۱
آخرین ارسال: A.E
  بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ عدالت 14 11,111 ۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲
آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها
  بررسی فیلم " زندانی ها - Prisoners " Reza2035 19 17,670 ۱۱/دی/۹۲ ۱:۱۳
آخرین ارسال: PWLG
  بررسی فیلم آخر الزمانی Immortals ( جاودانگی ) تولید شده در 11.11.11 Imam12 5 9,494 ۲/فروردین/۹۲ ۲۰:۰۲
آخرین ارسال: Justice Bringer
  نقد و بررسی فیلم لژیون ( LEGION ) oO DaViD Oo 26 32,073 ۱۸/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۹
آخرین ارسال: mofa

پرش در بین بخشها:


بالا