کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما آیا ایجاد این تاپیک (مبحث) و مطالب مطرح شده در آن مفید بود؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بلی 80.00% 32 80.00%
خیر 20.00% 8 20.00%
تمام 40 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند The arrived (ظهور کرده)
۱۵:۰۳, ۱۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بالاخره اتفاقى كه پيش بينى مى كرديم و نسبت به آن هشدار داده بودم اتفاق افتاد و قسمت ٧ و 8 اين سريال به معرفى احمد حسن پرداخته. دوستان عزيز هدف بنده از ايجاد اين تاپيك نه اين بود كه بگويم من بسيار دانا و آگاهم و اتفاقات آينده را پيش بينى مى كنم و نه اينكه اين تاپيك مكانى شود براى دانلود اين سريال انحرافى.
قضيه از اين قرار است كه زمانى كه عبدالله هاشم لوگو سايت خود را دوباره عوض كرد و لوگو احمد الحسن را برداشت بنده به اين حركت شك كرده و موضوع را مورد بررسى قرار دادم اما به دلايلى ( اتهام به بدبينى و ... ) انتشار اين تحقيق ها را در آن زمان مناسب ندانستم و تصميم گرفتم با عده اى از صاحب نظران صحبت كنم.
با آغاز سريال مطلع شدم كه خود هاشم استديو اين سريال را ترجمه و زيرنويس مى كند و به اين نتيجه رسيدم كه اگر بيش از اين صبر كنم ممكن است دير شده و عده اى از نا آگاهان به اين انحراف كشيده شوند. استخاره كردم و با توجه به بسيار خوب بودن آن و با توكل بر خدا اين تاپيك را ايجاد كردم.
اما اين تاپيك تا چه اندازه مفيد بوده؟
اول اينكه اين تاپيك در جستجو فارسي اين سريال ( در گوگل ) رتبه اول را دارد و اگر كسى بخواهد در مورد اين سريال اطلاعات كسب كرده يا آن را دانلود كند از انحرافى بودن آن آگاه مى شود.
دوم اينكه با توجه به اين تاپيك و آگاهى لازمى كه عزيزان كسب كردند مى توان گفت تقريبا هيچ سايت فارسى زبانى آن را. براى دانلود قرار نداد.
سوم آنكه از گروه ترجمه و انتشار هاشم استديو تمام كسانى كه ندانسته به آن ملحق شده و در حال همكارى بودند جدا شدند ( البته در بخش فارسى)
[تصویر: 2498777_300.jpg]

توضيح آخر
با توجه به تمامى مباحث مطرح شده در اين تاپيك و قسمت ٧ ( يمانى اينجاست ) و 8 ( یمانی پسر امام مهدی است) اين سريال انحرافى بودن مستند ظهور كرده و تفكرات جديد عبدالله هاشم قطعى است و ادامه تحليل اين سريال كارى بيهوده و به هدر دادن اين زمان ارزشمند است.

در آخر از تمامى وب سايت ها و وبلاگ هاى فعال در زمینه مهدويت تقاضا دارم كه به هيچ عنوان لينك هاى دانلود را قرار نداده و از انتشار اين انحرافات جلوگيرى كنند ، بديهى است كه پس از اين حمايت از اين مستند و انتشار آن اشتباه بوده و عواقب اين كار ( چه در اين دنيا و چه در آخرت ) متوجه ايشان خواهد بود.

با تشكر از همه شما عزيزان با بصيرت
------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر: ADS2e269.jpg]
مستند The arrived (ظهور کرده) جدیدترین ساخته عبدالله هاشم است که از این هفته (هر هفته یک قسمت) منتشر می شود. عبدالله هاشم از آن به عنوان The arrival 2 (ظهور 2) یاد کرده.

جالب است بدانید که در این مستند برخلاف مستند The arrival (ظهور) توجه ویژه ای به ایران شده و ما در قسمت اول شاهد تصاویر آتش زدن ابلیسک توسط جوانان ایرانی در روز قدس امسال هستیم. همچنین بخش هایی از سخنرانی باراک اوباما در ارتباط با ایران را در این قسمت میبینیم.

نکته بسیار مهم :
مستند ظهور کرده مربوط به ظهور احمد حسن یمانی است و همانطور که در تاپیک انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !! مطرح شد, عبدالله هاشم او را یمانی موعود می داند. پس پیشنهاد می شود : (اگر خواهان تماشای آن هستید)

1) این مستند را بسیار با دقت مشاهده کنید و مراقب اطلاعات نادرست آن باشید.
2) مستند را در همین تاپیک مورد نقد و بررسی قرار دهید و ایرادات و نکات مفید آن را متذکر شوید.
(نقد و بررسی)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Abasaleh ، خاک ، فرهاد ، MiladYLH ، amir72 ، arashpersian ، در جستجوی سختی ، mesmaeil ، عاشورايي ، امیرحسن ، arman mohseny ، رمز شب ، ehsan_mt ، مجید121 ، sarbaz ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، seyed ، mahdikp ، EMPERATOR ، mhklord ، shia12 ، vahrakan ، pcyord ، rmm3002 ، alipc9000 ، fandogh ، shafagh_mah ، ilidin ، مبشر گمنام ، moje12.ir ، فرید ، Searcher123 ، montazer ، soltanmahmoud ، mohades ، آناهید ، س.س.الف ، Ehsan_R ، irandoost ، adeldarbandi ، ELENOR ، Islam ، Resistance ، vahid1878 ، sevenmoons ، SAViOR ، mohsen77 ، mahdyshr ، nooromahdi ، blue.blood ، ST92 ، V-E ، صابر ، sam fisher ، mohammad727 ، saeed125 ، Havbb 110 ، only_y2d ، سرود پیروزی ، 59-11(یامهدی) ، seiied ، حوریه سادات ، سرباز ولایت ، بچه شیعه ، cena

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
با یک قسمت نباید قضاوت سختگیرانه داشت ولی دوستان وظیفه دارند که نظرات کارشناسی و راهنمایی ها رو به هاشم انتقال بدهند . ایشان هم انسان غیر معصوم است و می تواند خطا داشته باشد مثل من و شما . موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، s_habibee
۱۳:۱۴, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۷ توسط s_habibee.)
شماره ارسال: #42
آواتار
دوستان قضیه بسیار ساده است عبدالله هاشم با توجه به این که شیعه شده و یا دارای تفکرات نزدیک به شیعیان است با توجه به این که معتقد است بخاری از اهل سنت بلند نمی شود و از سوی دیگر خود را نزدیک ظهور می بیند و از طرفی بهترین پتانسیل برای شروع یارگیری برای احمد حسن الیمانی جوانان ایرانی است و ایشان خوب می داند که موسسه ای سریال ظهور وی را تکثیر کرده و بیشترین دانلود مستندهای وی در ایران بوده است سعی دارد با پیش کشیدن بحث ایران و غالبا جوانان مشتاق ظهور ایرانی شروع به یارگیری از میان ایرانیان برای موهومات خود نماید که وضع بسیار بسیارخطرناکی را ایجاد خواهد کرد

جا دارد همین جا از برادران فعال در مراکز فعال در خصوص مهدویت به ویژه مرکز تخصصی مهدویت قم بپرسیم که ایا اصلا خبری از تولید این مستند دارند؟ یا اگر دارند چه اقداماتی را برای مقابله به این مستند که به زودی روی دی وی دی در ایران پخش خواهد شد اندیشیده اند؟

یا این که خون هاشم عبدالله از جوانان مومن ایرانی جایزالخطای ما که به تکثیر مستند ظهور بسیار نزدیک است پرداختند و با طوفان انتقادات به جا یا نا بجا مواجه شدند رنگین تر است ضمن این که زیرنویس فارسی را هم خودشان روی مستند گذاشته اند؟

مراد هاشم عبدالله از ظهور کرده به نظر من احمد حسن الیمانی است و وی خوب می داند که حرفش برو دارد

لذا دوستانی که با مراکز گفته شده ارتباط دارند به صورت حضوری یا غیر حضوری مراتب را به اطلاع آن ها برسانند

یا مهدی

ماذا قال علی عن آخر الزمان
نویسنده: السید علی عاشور

لینک دانلود کتاب:

www.4shared.com/document/3cita7cT/______-___.html

کتاب محمد عیسی داوود که السید علی عاشور از او نقل کرده است:

[تصویر: hosni-mob.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ganjname ، Mitsonary ، oO DaViD Oo
۱۳:۲۸, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #43
آواتار
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست ندارم زود قضاوت کنم
امـــــــــــــــــــــــــا
با تفکر در مورد مستند قبلی مستند ظهور متوجه شدم که ...

1- عبد الله هاشم مثل اعضای انجمن حجتیه و شیعیان منفعل ما را به انفعال دعوت می کند
یعنی در مقابل دجال و فراماسونری و..... هیچ کاری از ما ساخته نیست و باید بر سوراخی پنهان شویم و منتظر امام بمانیم که او تنهایی همه چیز را درست کند
برای زنده ماندن هم باید بتوانیم در خانه ی خود سبزی و مواد غذایی حتی برق تولید کنیم که موقع نابودی زمین به دست دجال ما در امان بمانیم.

2- عبدالله امام زمان را زمینه ساز برای برپایی حکومت حضرت مسیح نشان می دهد

دوست ندارم که این را بگویم انشا الله که درست نباشد

3- رفتار عبدالله هاشم مرا به یاد اوانجلیست ها می اندازد
اوانجلیست ها اعتقاد دارند که زمانی یهودی ها به فلسطین باز گردند مسلمانان به اسرائیل حمله خواهند کرد و بیشتر یهودیان را خواهد کشت و آنگاه حضرت عیسی مسیحیان را از معرکه ی اتمی نجات خواهد داد

به نظر من عبد الله هاشم اوانجلیستی است که می خواهد هر چه زود تر جنگ آرماگدون را راه بیندازد و برایش فرقی نمی کند که امام زمان چه کسی باشد . Huh Sad :s
البته من weak up project را از هـــــاشم فیلم جدا می دانم
مستند کتاب مقدس را که یادتان نرفته

---------------------------اصلا شوخی کردم بی خیال
[تصویر: dodgy.gif][تصویر: wink.gif][تصویر: biggrin.gif][تصویر: smile.gif] ----------------------------------------
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۸)s-eyvazi-sa نوشته است:  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست ندارم زود قضاوت کنم
امـــــــــــــــــــــــــا
با تفکر در مورد مستند قبلی مستند ظهور متوجه شدم که ...

1- عبد الله هاشم مثل اعضای انجمن حجتیه و شیعیان منفعل ما را به انفعال دعوت می کند
یعنی در مقابل دجال و فراماسونری و..... هیچ کاری از ما ساخته نیست و باید بر سوراخی پنهان شویم و منتظر امام بمانیم که او تنهایی همه چیز را درست کند
برای زنده ماندن هم باید بتوانیم در خانه ی خود سبزی و مواد غذایی حتی برق تولید کنیم که موقع نابودی زمین به دست دجال ما در امان بمانیم.

2- عبدالله امام زمان را زمینه ساز برای برپایی حکومت حضرت مسیح نشان می دهد

دوست ندارم که این را بگویم انشا الله که درست نباشد

3- رفتار عبدالله هاشم مرا به یاد اوانجلیست ها می اندازد
اوانجلیست ها اعتقاد دارند که زمانی یهودی ها به فلسطین باز گردند مسلمانان به اسرائیل حمله خواهند کرد و بیشتر یهودیان را خواهد کشت و آنگاه حضرت عیسی مسیحیان را از معرکه ی اتمی نجات خواهد داد

به نظر من عبد الله هاشم اوانجلیستی است که می خواهد هر چه زود تر جنگ آرماگدون را راه بیندازد و برایش فرقی نمی کند که امام زمان چه کسی باشد . Huh Sad :s
البته من weak up project را از هـــــاشم فیلم جدا می دانم
مستند کتاب مقدس را که یادتان نرفته

---------------------------اصلا شوخی کردم بی خیال
[تصویر: dodgy.gif][تصویر: wink.gif][تصویر: biggrin.gif][تصویر: smile.gif] ----------------------------------------

پناه می برم بر خدا از شر شیطان رانده شده

دیدید !!؟؟؟

دیدید چه راحت یک مسلمان را متهم کردم به اینکه منافق است

من چه فرقی با وهابی های خون آشام دارم ؟
مگر یک انسان می تواند از ذهن و افکار و نیات انسان دیگری خبر داشته باشد؟
پناه می برم بر خدا از شر شیطان رانده شده و بر و بچه ها و نوچه های جن و انسش

از این به بعد دیگر در مواردی که تخصص و آگاهی ندارم اظهار نظر نخواهم کرد
خدا مرا ببخشد

[تصویر: sad.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، mhklord ، oO DaViD Oo ، علائم ظهور ، idea ، aliakbar ، shia12 ، فرهاد ، ganjname ، Amir ، ELENOR ، مبشر گمنام
۱۵:۰۱, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۴ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #44

الله اکبر
الله اکبر

مومنین من داخل اینجا گفتم ، داخل سایت اندیشه و بصیرت نیز گفتم ، و در همه جا نوشتم که این مستند توسط موسسه گنج نامه و موسسه مهدویت جمکران که دارای متخصصان مهدویت است تحلیل و همچنین نقد و بررسی می شود و سپس کلیپی از آن تحلیل ساخته شده و در اختیار دوستان قرار می گیرد.

شما مستند ایرانیوم را می توانید به راحتی در ایران پیدا کنید . این مستند کاملا ضد ایران است. پس چرا در ایران با این گسترش وجود دارد؟!

چون نقد و بررسی و تحلیل شده است.
مستند ایران و غرب هم از این حیث می باشد.

پس منتظر نقد وبررسی این مستند باشید .

دوستان

من یه سوالی دارم

اگر این مستندرا به فردی بدهید که اصلا و ابدا هاشم را نمی شناسد و نمی داند چه عقائی نیز دارد ، به نظر شما می گوید این مستند بد است یا خوب؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، mhklord ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، shia12
۱۵:۰۹, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۱ توسط mhklord.)
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام

دوستان یه خورده صبر کنید ببنید اخرش چی میشه ، با یه قسمت 15 دقیقه ای !!!! که نمیشه یارو رو زیر سوال برد صبر کنید

تحلیل من از اسم مستند یعنی ظهور کرده چند تا چیز هست
1: دجال یا سفیانی ظهور کرده ، و شاید شاید در قسمت های بعدی اوباما یا کسی رو معرفی کند ، " البته شک دارم ، باید قسمت های بعد رو دید "
2: شاید اصلا شخصی رومد نظر ندارد ، و منظورش همون عقاید مهدویت است که بین شیعیان ظهور کرده ،
3:شاید شاید میخواد بگه مولایمان ظهور صغری انجام داده ، و باید حواسمان رو جمع کنیم
4: شاید اسم مستند یه تلنگور و هشدار هست ،

در مورد بلال هم من تحلیل دارم ،

1: تحلیل بچه ها
2: وقتی بلال وارد شد و اذان گفت همه متعجب شدن و در اون لحظه ایشون یک شخصیت بلندی رو پیداکرده ، تازه از نکاتی هم که جالب توجه هست عرب ها دارای پست سیاه نیستن بلکه بیشتر جو گندمی و سوخته به نظر میرسن ، و این سیاه ها بردگانی بودن که از افریغا اورده شده بودن در نتیجه تا به امروز افرادی با پوست تیره چنین مقام بلندی رو پیدا نکرده بودن

چه بسا در امریکا نیز به همینطور تا چندین سال قبل سیاه پوستان از هیچگونه حقوقی بر خودار نبودن و حالا یکی از همین افراد تواسنته به جایگاه ویژه ای به اسم ریاست جمهوری اون کشور برسه ، "اگر روایت به کار برده درست باشد "بی گمان شاید به این معنی از لفظ بلال استفاده شده ، و در ادامه نیز گفته شده 50 ستاره از اون تبعیت میکنن و فلان که بی گمان به 50 ایلات امریکا اشاره دارد

در کل میگم از 15 دقیقه از یه مستند نمیشه در مورد کل مستند نظر داد ،

HeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdikp ، oO DaViD Oo
۱۵:۴۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #46

(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۴)s_habibee نوشته است:  
جا دارد همین جا از برادران فعال در مراکز فعال در خصوص مهدویت به ویژه مرکز تخصصی مهدویت قم بپرسیم که ایا اصلا خبری از تولید این مستند دارند؟ یا اگر دارند چه اقداماتی را برای مقابله به این مستند که به زودی روی دی وی دی در ایران پخش خواهد شد اندیشیده اند؟
واقعا این نهایت انتظار شماست؟
منتظر بشینیم یکی یه چیزی بگه یا مستندی بسازه بعد ما شروع کنیم به مقابله؟؟؟

در مورد مستند ظهور نزدیک است هم چنین رویه ای در پیش گرفتن.مشکلی حل شد؟ واقعا مشکل ما اینه که هیچکس حق نداره در مورد مهدویت حرف بزنه؟یا حرف زد ما سریع به انحراف متهمش کنیم؟

اگر کسی ادعا میکنه حق است چرا حرف حق خود را منتشر نمی کند؟ چرا همش دنبال این هستیم که دیگران رو به انحراف و اشتباه متهم کنیم.....

من شک دارم مراکز مهدویت ما از عبدالله هاشم و امثالهم کمتر انحراف داشته باشن.وگرنه بعد از 32 سال از انقلاب اسلامی ما باید شاهد انتشار تفکر مهدویت در جهان توسط حوزه و روحانیون می بودیم
در حالیکه می بینیم الان پرچمدار مباحث مهدویت در دنیا افرادی غیر حوزوی و غیر روحانی هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، shia12 ، montazer ، فرهاد ، s_habibee
۱۹:۱۲, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۱۳:۴۳ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #47
آواتار
دوستان عبدالله هاشم قسمت سوم رو هم امروز در یوتیوب قرار داده البته فعلا 7 نفر این فیلم رو دیدن اسم این قسمت هست Abdullah is dead
لینک دانلود حذف شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، s_habibee
۱۹:۴۰, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام
عبدالله هاشم خودش یه فرد منحرفه چطور میخواد با این مستندات مردم رو آگاه کنه عرب همیشه مایع ننگ مسلمانا بودن چمن لقب امام کشها رو به اونا میدم
۱۹:۴۹, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۵۰ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #49

(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۰)fire man نوشته است:  سلام
عبدالله هاشم خودش یه فرد منحرفه چطور میخواد با این مستندات مردم رو آگاه کنه عرب همیشه مایع ننگ مسلمانا بودن چمن لقب امام کشها رو به اونا میدم

سلام
مومن ممکنه منحرف شده باشه ولی شما خدا که نیستی و از عاقبت افراد و مردم خبر نداری!!!
شاید یکی واقعیت ها و راه درست رو به ایشون نشان داد و از راه انحرافی به صراط مستقیم اومد.
نگو عرب همیشه مایع ننگ مسلمانها بوده ، این عین نژاد پرستیه.
به قول آقای رائفی پور که میگه امام رضا تو ایران بود چطور گذاشتین امام رو بکشن.

هیچوقت این حرف ها رو نزنید.اگر هم عربها بد باشند یکی خوب بینشون پیدا میشه.
پس هیچ وقت تبعیض رو فراموش نکنید.

فقط همین و بگم و بس : شما همین الان ممکنه به میلیون ها انسان پاک توهین کرده باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، رهیافته ، Mitsonary ، s_habibee ، مبشر گمنام
۲۱:۲۰, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۲ توسط mohsen77.)
شماره ارسال: #50
آواتار
من هنوز مستندو ندیدم.
مگر سریال Arrival توسط عبدالله هاشم ساخته شده؟!!! پس این نورگا و... چیکاره بودن،در همون قسمت های ابتداییش گفتن که ما از عبدالله هاشم فقط کمک گرفتیم اونم به عنوان تجربه وگرنه به نظر اون مستند اصلا توسط عبدالله هاشم ساخته نشده بود که،اشتباه میکنم؟!!!Huh

در مورد انحراف عبدالله هاشم هم چون تحقیقی نکردم نه میگم نداشته نه اینکه داشته،البته حرف دوستانی که در این زمینه فعال هستن واسم اهمیت داره.

فقط میتونم بگم که واقعا واسه خودمون متاسفم که نشستیم اینجا منتظریم یه نفر از اونور آب واسه آقامون مستند درست کنه،کاری که نمیکنیم هیچ،همشم از افراد مختلف با دلیلو بی دلیل انتقاد که هیچ،میزنیم نابودش میکنیم.

مگر همون سریال Arrival هم برخی اشتباهاتو نداشت؟ اما اشتباهات و بعضا انحرافاتش که داشت در مقابل فوایدی قابل گذشت نبود؟!!!
چند نفر با دیدن این سریال یا بهتر بگیم مستند به خودشون اومدن؟

مگر قراره هرچی هر غیرمعصومی بگه ما تمامو کمال قبول کنیم؟!!!

بالاخره هممون به یه ارکانی اعتقاد داریم دیگه،درسته؟ اگر یکی بیاد یه حرفی خلاف اون ارکان بزنه،3 کار انجام میدیم:

یا موضع میگیریمو طردش میکنیم،یا قبولش میکنیم یا میریم تحقیق میکنیم و هر حرفی که به خدا نزدیکتر بود قبول میکنیم.

بنده خدا دکتر عباسی نصف عمرشو واسه همین تحلیل سریالها گذاشت که اگر جوانانی علاقه به دیدن این سریالها دارن بعدش بشینن این تحلیلها رو بشنون و مقایسه کنن و نتیجه گیری مثبتی داشته باشن،نکات منفی فیلمو از ذهنشون پاک کنن و نکات مثبتشو به ذهنشون بسپارن و ازش استفاده لازمو انجام بدن.

الانم به جای اینکه دوستان بحث علمی و منطقی در مورد مستند انجام بدن از هر 10 تا پست،9 تاش فقط میگه انحراف انحراف،خوب بهتر نیست مستندو با مدارک مستدل تشریح کنیم تا دوستان بخونن و خودشون به نتیجه برسن؟

یه بنده خدایی که تازه وارد این سایت میشه،اصلا نمیدونه این آقای احمد حسن الیمانی کیست چطوری بفهمه اصلا موضوع چیه،کی به کیهSmile

دوستان لطفا لطفا یا اصلا سریالو زیرنویس فارسی نکنن تا مستند کامل تمام بشه و مورد تائید مجتهدین و صاحبان فن قرار بگیره،یا وقتی زیرنویسو قرار بدن که تحلیلشو هم در همون پست آماده داشته باشن.
امیدوارم در تحلیل کردن هم عدل و انصاف رعایت بشه و ضمن بیان موارد انحرافی یا منفی و آوردن دلایل منطقی،موارد مثبت هم اعلام بشه تا شائبه ای بوجود نیاد.

اول پخشش میکنیمو زیرنویس بعد تازه یادمون میفته نکنه خطری داشته باشهSad

خدا پدر و مادر استاد رائفی پور بیامرزه لااقل این بحثهای مهدویتو راه انداخت وگرنه ...

در مورد اسم مستندم فعلا نباید حتی حدسم زد چه برسه به نظر.

در آخر،اگر عبدالله هاشم از سوی صهیونیست هم اومده باشه برای انحراف در افکار جوانان شیعه،باز هم نباید به همین زودی برید و دوخت.

کلا همینطوری هستیم،یکیو انقدر بزرگش میکنیم بیش از حدش ،بعد همونو بخاطر مسائلی که هنوز مشخص نشده همچین میخوایم نابودش کنیم که کسی جرات نکنه دیگه در این مسائل وارد شه.

کدوممون میتونیم در این حد مستند بسازیم؟اصلا راه افتادیم بسازیم؟بریم این شهر اون شهر،این کشور اون کشور؟

نشستنو خوب بلدیم.

آقا،امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از تنبلیای ما دلگیر نشوSad

عمریست که از حضور او جا ماندیم
در غربت سرد خویش تنها ماندیم
" او منتظر است تا که ما بر گردیم "
" ماییم " که در غیبت کبری ماندیم...

فقط نشستیم،فقط

[/align]
حتی انقدر به هم اطمینان نداریم که هزار تومن هزار تومن رو هم بزاریم و از بین خودمون یه مستندساز خوب انتخاب کنیم تا یه مستند خوب بسازیم در حد گرد پای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

یادمون باشه،عبدالله هاشم منحرف تونست چند نفرو مسلمان کنه،ما هنوز تو مسلمانی خودمون موندیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، ganjname ، مبشر گمنام
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]