| نظرسنجی: به نظر شما آیا ایجاد این تاپیک (مبحث) و مطالب مطرح شده در آن مفید بود؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بلی | ![]() ![]() |
32 | 80.00% |
| خیر | ![]() ![]() |
8 | 20.00% |
| تمام | 40 رأی | 100% | |
|
مستند The arrived (ظهور کرده)
|
|
۱۵:۰۳, ۱۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بالاخره اتفاقى كه پيش بينى مى كرديم و نسبت به آن هشدار داده بودم اتفاق افتاد و قسمت ٧ و 8 اين سريال به معرفى احمد حسن پرداخته. دوستان عزيز هدف بنده از ايجاد اين تاپيك نه اين بود كه بگويم من بسيار دانا و آگاهم و اتفاقات آينده را پيش بينى مى كنم و نه اينكه اين تاپيك مكانى شود براى دانلود اين سريال انحرافى. قضيه از اين قرار است كه زمانى كه عبدالله هاشم لوگو سايت خود را دوباره عوض كرد و لوگو احمد الحسن را برداشت بنده به اين حركت شك كرده و موضوع را مورد بررسى قرار دادم اما به دلايلى ( اتهام به بدبينى و ... ) انتشار اين تحقيق ها را در آن زمان مناسب ندانستم و تصميم گرفتم با عده اى از صاحب نظران صحبت كنم. با آغاز سريال مطلع شدم كه خود هاشم استديو اين سريال را ترجمه و زيرنويس مى كند و به اين نتيجه رسيدم كه اگر بيش از اين صبر كنم ممكن است دير شده و عده اى از نا آگاهان به اين انحراف كشيده شوند. استخاره كردم و با توجه به بسيار خوب بودن آن و با توكل بر خدا اين تاپيك را ايجاد كردم. اما اين تاپيك تا چه اندازه مفيد بوده؟ اول اينكه اين تاپيك در جستجو فارسي اين سريال ( در گوگل ) رتبه اول را دارد و اگر كسى بخواهد در مورد اين سريال اطلاعات كسب كرده يا آن را دانلود كند از انحرافى بودن آن آگاه مى شود. دوم اينكه با توجه به اين تاپيك و آگاهى لازمى كه عزيزان كسب كردند مى توان گفت تقريبا هيچ سايت فارسى زبانى آن را. براى دانلود قرار نداد. سوم آنكه از گروه ترجمه و انتشار هاشم استديو تمام كسانى كه ندانسته به آن ملحق شده و در حال همكارى بودند جدا شدند ( البته در بخش فارسى) ![]() توضيح آخر
با توجه به تمامى مباحث مطرح شده در اين تاپيك و قسمت ٧ ( يمانى اينجاست ) و 8 ( یمانی پسر امام مهدی است) اين سريال انحرافى بودن مستند ظهور كرده و تفكرات جديد عبدالله هاشم قطعى است و ادامه تحليل اين سريال كارى بيهوده و به هدر دادن اين زمان ارزشمند است. در آخر از تمامى وب سايت ها و وبلاگ هاى فعال در زمینه مهدويت تقاضا دارم كه به هيچ عنوان لينك هاى دانلود را قرار نداده و از انتشار اين انحرافات جلوگيرى كنند ، بديهى است كه پس از اين حمايت از اين مستند و انتشار آن اشتباه بوده و عواقب اين كار ( چه در اين دنيا و چه در آخرت ) متوجه ايشان خواهد بود. با تشكر از همه شما عزيزان با بصيرت ------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() مستند The arrived (ظهور کرده) جدیدترین ساخته عبدالله هاشم است که از این هفته (هر هفته یک قسمت) منتشر می شود. عبدالله هاشم از آن به عنوان The arrival 2 (ظهور 2) یاد کرده.
جالب است بدانید که در این مستند برخلاف مستند The arrival (ظهور) توجه ویژه ای به ایران شده و ما در قسمت اول شاهد تصاویر آتش زدن ابلیسک توسط جوانان ایرانی در روز قدس امسال هستیم. همچنین بخش هایی از سخنرانی باراک اوباما در ارتباط با ایران را در این قسمت میبینیم. نکته بسیار مهم : مستند ظهور کرده مربوط به ظهور احمد حسن یمانی است و همانطور که در تاپیک انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !! مطرح شد, عبدالله هاشم او را یمانی موعود می داند. پس پیشنهاد می شود : (اگر خواهان تماشای آن هستید) 1) این مستند را بسیار با دقت مشاهده کنید و مراقب اطلاعات نادرست آن باشید. 2) مستند را در همین تاپیک مورد نقد و بررسی قرار دهید و ایرادات و نکات مفید آن را متذکر شوید. (نقد و بررسی)
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۴, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۸)علائم ظهور نوشته است:(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۴)s_habibee نوشته است:واقعا این نهایت انتظار شماست؟ اگر دقت کنید بنده نیز دقیقا با شما هم نظر هستم ما که فعلا بایکوت هستیم و در جایی که بنده هستم باید اجازه امام جمعه باشد تا حرفمان شنیده شود در همین جا هم چون دوستانی هستند که در این خصوص کار می کنند انرژی مان را جای دیگری می گذاریم خطاب بنده به این عزیزان عتاب بود و عقده گشایی موفق باشید |
|||
|
۲۳:۴۲, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۰:۰۱ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۰)mohsen77 نوشته است: الانم به جای اینکه دوستان بحث علمی و منطقی در مورد مستند انجام بدن از هر 10 تا پست،9 تاش فقط میگه انحراف انحراف،خوب بهتر نیست مستندو با مدارک مستدل تشریح کنیم تا دوستان بخونن و خودشون به نتیجه برسن؟ حق کاملا با شماست. من تمام سعی خودم رو کردم که این مسئله به اینجا نرسه, اما نشد. شما می توانید ایمیلی که من اواسط ماه رمضان به آقای خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زدم را در زیر مشاهده کنید. بسم الله الرحمن الرحیم با سلام خدمت آقای خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما پیرو مقاله به موقع و تذکر بجای شما درباره انحراف عبدالله هاشم, بنده بر آن شدم تا تمامی حرکات اخیر ایشان و احمد الحسن را رصد کنم و جزئیات این انحراف و شرح حال احمد الحسن را در وب سایت گنجنامه منتشر کنم. اما پس از کمی مطالعه و تحقیق متوجه قریب الوقوع بودن فتنه ای بزرگ در میان مهدویون و دوستداران آن حضرت شدم و بهتر دیدم که این موضوع را با شما در میان بگذارم. شرح ماجرا : چندی پیش در برنامه راز ویدیویی از عبدالله هاشم تهیه شده بود ، که در آن عبدالله هاشم از ساخت مستند ظهور 2 خبر داد. عبدالله هاشم در این ویدیو گفت که قرار است مستند ظهور2 را که چندی پیش ساختش به اتمام رسیده را ارائه کند و زمان پخشش را نیز بعد از ماه رمضان اعلام کرده . این مستند قرار است با نام ( the arrived ) ارایه شود. http://masontube.ir/1390/05/29/post-850/ همانطور که می دانیید the arrived یعنی ظهور کرده ! همچنین هاشم استدیو اخیرا مجله ای تحت عنوان مهدی تایمز منتشر کرده که در آن تماما درباره بر حق بودن احمد الحسن نوشته شده. http://newsletter.hashemstudios.com/...11_Mahdi_Times.pdf با توجه به این دو خبر مشخص است که موضوع این مستند جدید چیست و چه هدفی را دنبال می کند. اما نکاتی که مرا بسیار نگران کرده : احمد الحسن با تمامی مدعیانی که طی چندین سال اخیر ظهور کرده اند متفاوت است. دلیل این تفاوت هم این است که اولا بسیار زیرکانه احادیث را به خود نسبت می دهد و اگر کسی اطلاعات کمی داشته باشد سریعا فریب می خورد. دوم اینکه در فضای مجازی بسیار فعال بوده و تبلیغات زیادی انجام میدهد. لطفا لینک های زیر را با دقت مطالعه بفرمایید. http://farsi.almahd...ay.php?f=204 http://www.andis...howthread.php?t=864 http://www.mypag...dex.htm http://fa...on.org/ http://www.askdin...hp?t=9343 همانطور که ملاحضه می فرمایید مشخص است که بسیار روی این موضوعات کار کرده اند. اما این فتنه کی رخ می دهد!؟ همانطور که خود شما در مقاله مهدویون و امتحانی بزرگ اشاره کردید گروه مبشران ظهور قبل از انتشار مستند ظهور بسیار نزدیک است نیز این مطالب را در سایت و وبلاگشان می نوشتند اما وقتی به صورت مستند عقایدشان را منتشر کردند آن اتفاقات افتاد و حرف هایشان تاثیرگزار شد. حرفی که می خواهم بزنم این است که مستند تصویری بسیار تاثیر گزار است و همانطور که قبلا مشاهده کرده ایم عبدالله هاشم در این امر بسیار حرفه ایست و این نگرانی مرا بیشتر می کند. منتظر پاسخ شما هستم. با تشکر مدیریت گنجنامه (به دلیل اینکه لینک ها حاوی مطالب انحرافی هستند, قسمتی از لینک ها را ... گذاشتم که قابل استفاده نباشند) اما بعد از این ایمیل بنده هیچ پاسخی دریافت نکردم و همین امر باعث شد که دیرتر دست به کار شویم. دوستان عزیز هدف این مستند برای ما آشکار شده و دلیل اینکه نقد و بررسی آن را هنوز منتشر نکردیم این است که می خواهیم این تحلیل بسیار قوی و پاسخی دندان شکن به عقاید سست و پر از تناقض این گروه باشد. در پاسخ برخی عزیزان که می فرمایند این مستند نباید زیرنویس شود باید بگویم که دست ما نیست و گروهی ایرانی در هاشم استدیو هستند که به هر حال این کار را می کنند و وظیفه ما این است که با استدلال و منطقی قویتر به مقابله با این مستند برویم. در مورد اینکه احمد حسن کیست؟ در تحلیل این سریال مفصلا به بررسی شخصیت و ادعاهای او خواهیم پرداخت اما همین را بگویم که او ادعا می کند که 12 امام داریم و 12 مهدی که او اولین مهدی, پسر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همچنین یمانی موعود است! |
|||
|
|
۲:۰۶, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:یادمون باشه،عبدالله هاشم منحرف تونست چند نفرو مسلمان کنه،ما هنوز تو مسلمانی خودمون موندیمبله بنده هم در همان پست اول برای همین گفتم زیرنویس نشه بهتره.می بینید که طرف با پیش قضاوت و یکطرفه از همون پست اول شروع کرد که ایها الناس انحراف را دریابید در حالیکه چیزی منتشر نشده بود و ایشون ان شاء الله که قصد خودنمایی نداشته باشه نقل قول:همانطور که خود شما در مقاله مهدویون و امتحانی بزرگ اشاره کردید گروه مبشران ظهور قبل از انتشار مستند ظهور بسیار نزدیک است نیز این مطالب را در سایت و وبلاگشان می نوشتند اما وقتی به صورت مستند عقایدشان را منتشر کردند آن اتفاقات افتاد و حرف هایشان تاثیرگزار شد. حرفی که می خواهم بزنم این است که مستند تصویری بسیار تاثیر گزار است و همانطور که قبلا مشاهده کرده ایم عبدالله هاشم در این امر بسیار حرفه ایست و این نگرانی مرا بیشتر می کند.ناراحت نشیدا!!! ولی شما باز داری حرف خودتو میزنی گروه مبشران و گروههای اینچنینی هیچوقت جرئت نداشتن دست روی شخصیتهای مهمی چون سید خراسانی بزارن من واقعا از این حرف شما تعجب میکنم.شما بی اطلاعی واقعا؟ همون پستای اول لینک دادم که این سخنان منشعب از سخنرانی های برخی علما و فرماندهان نظامی و ... بوده.بارها در علن ایشون رو سید خراسانی خطاب کردن این تاثیر عمیقی هم که دیدید داشت نتیجه ی اینکه مستند شده بوده نیست.نتیجه ی اینه که خیلی از همین حرفها رو مردم قبلا شنیده بودن و چیز جدیدی نبوده من 2 قسمت اول رو هم به صورت دقیق دیدم و البته راستش خیلی مطلب مفیدی نداشت.به نسبت کار عصر ظهورش یا خود آنتی کراست دجال؛ هم ضعیفتره هم واقعا مطلب عمیقی نداره نهایتش مشخصه برای چی زیرنویس میشه.منتظرید به قسمت حسن الیمانی برسه و بگید ما انحراف رو کشف کردیم!!!! فکر کنم میلیونها نفر از خطر انحراف نجات یافتن
|
|||
|
|
۶:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۱۳:۴۶ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۲)shia12 نوشته است: دوستان عبدالله هاشم قسمت سوم رو هم امروز در یوتیوب قرار داده البته فعلا 7 نفر این فیلم رو دیدن اسم این قسمت هست Abdullah is dead http://www.youtube.com/watch?v=sVFMWonTWqkقبلا گفته میشد که علی اصغر سیجانی از روی مطالب عبدالله هاشم کپی میکنه.ظاهرا الان باید بگیم عبدالله هاشم از برگه ی سیجانی تقلب کرده ![]() همون پارسال که در سایت u313 بحث مرگ عبدالله مطرح شد من چندین بار به طور صریح خواستم این بحث رو حذف یا تعدیل کنن.نمی دونم چرا اصرار داشتن بگن مرده.خوب بمیره مجبورن اعلام کنن.تا ابد که نمی تونن واقعیت رو پنهان کنن پیشگویی مرگ یه نفر خیلی کار منطقی و عقلانی نیست بعد هم دکتر زنگ زد به عبدالله و مطمئنا صداش رو آنالیز کردن.... http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?ne...0833140161 البته هاشم در این قسمت مستقیما نگفت عبدالله مرده ولی بالاخره اسم این قسمت Abdullah is dead رو هر طوری بخواید ترجمه کنید باز گذشته معنی میده.عبدالله مرده نظر خود من اینه که اگر واقعا عبدالله 95 ساله باشه، با این انقلابات منطقه و به هم ریختگی اوضاع دیکتاتورها نهایتا چند ماه دیگه دووم میاره http://forum.bidari-andishe.ir/thread-74...l#pid50039 (خودم هم شدم پیشگوی مرگ )ضمنا سایت عبدالله که داغونه.فایل یوتوب این قسمت رو خواستید: لینک دانلود حذف شد می تونید از مدیافایر و 4شرد دانلود کنید: لینک دانلود حذف شد |
|||
|
|
۸:۰۵, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۱۳:۴۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان
من به اونایی که خیلی به قضیه هاشم فیلم و این مستند ها مشکوک هستند پیشنهاد می کنم کمی صبر کنند چند قسمت بیاد ببینیم , ببینیم مستند به کجا کشیده میشه... _______ اگر همین الان هی بگیم عبدالله هاشم فلان شده بیسار شده اینو گفته اونو گفته حدیث از فلان جا آورده نمیدونم نامعتبر هست و غیره...اینطوری که فایده نداره و حتی اگر نیت هاشم هم شوم باشه باز نمیفهمیم... _______ مستند The Arrivals ( اون اولی ) رو دیدیم فوق العاده بود - ضمن اینکه در اون مستند اکثرا از احادیث معتبر استفاده شده بود و هم اینکه در اون از 12 امام نام برد و کلی به اعتقادات ما میخورد و از طرفی آمریکا و اسرائیل هم به گند کشید. ________ اون مستند زیاد به مزاج سُنی ها و غیره خوش نیومد چرا ؟ چون اونا هم همین که فهمیدند مستند داره حق بودن شیعه ها رو میگه موضع گرفتند و دیدید که تو مستند هم نظراتشونو نشون دادند - ________ خوب الان هم هاشم یک مستند ساخته چون یکم به مزاج ماها خوش نمیاد ( البته بعضی ها) داریم همه چیرو خراب می کنیم. ما هم شدیم مثل اون سُنی ها... ______ تو مستند ،The Arrivals معتقد بودند سید حسن نصرالله می تونه سید یمانی باشه... اما چون ما هم خودمون یه جورایی شاید همچین این موضوع رو دور از ذهن ندونیم زیاد شلوغش نکردیم. و یه جورایی بدمونم نیومد... ______ منتظر نباشید اون چیزایی که از لحاظ اعتقادی تو ذهنتون هست دقیقا تو مستند ها همون ها رو ببینید - بذارید موضوعات جدید بیاد تو ذهنتون...( اما حساب شده و صحیح) ______ هاشم معتقده فلانی سید یمانی هست ؟!! به اعتقادش احترام بذارید حرف هاشو گوش بدید...تحقیق کنید غلط بود این موضوع رو رد کنید... _____ ما نباید خودمون رو ببینیم که تو یک کشو اسلامی هستیم که از در و دیوارش داره مسائل دینی میباره , هاشم شرایطش با ما فرق داره - اون تو کشور هایی هست و کار می کنه که از لحاظ دینی یه جورایی تعطیل هستند. _____ والا شاید اگر امام جماعت مسجد ما جای هاشم بود تا حالا منحرف تر شده بود. ( اگر منحرف شده باشه). _____ در کل بگذریم _ دوستان متعصب هم یکم آروم باشن و خونسرد ببینیم مستند رو به کدوم ور حرکت می کنه. _____ جای حرف زدن زیاد اما از حوصله ی ما خارج... ![]() ____ |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۰ ۲:۰۶)علائم ظهور نوشته است:نقل قول:یادمون باشه،عبدالله هاشم منحرف تونست چند نفرو مسلمان کنه،ما هنوز تو مسلمانی خودمون موندیمبله بنده هم در همان پست اول برای همین گفتم زیرنویس نشه بهتره.می بینید که طرف با پیش قضاوت و یکطرفه از همون پست اول شروع کرد که ایها الناس انحراف را دریابید الان کی قصد خودنمایی داره ،هاشم یا من ![]() در کنار دو راهی که گفتم،یک راه یگه مناظره اینترنتی ست،نمیشه چندتا مناظره یا میزگرد در نت برگزار کنیم که دوستان با خود عبدالله هاشم یا دیگر همکارن ایرانیش به بحث بپردازن موضوع حل بشه؟ چندتا سوال دارم(اگر مزخرف هستش به علم خودتون منو ببخشین،جایی جز اینجا سراغ ندارم که بپرسم در جریان قرار بگیرم،شاید برای دوستان دیگه هم سوال باشه،شاید،کمی تحملم کنین تا بحث پیش بره) 1- آشنایی عبدالله هاشم با شخصیت احمد حسن الیمانی موضوع ویژه ای بوده یا نه؟ یعنی در نتیجه تحقیق به این نتیجه رسیده یا نه گروهی اومدن سراغش و مابقی قضایا؟ اگر علنی شده یا اینکه خودش اشاره ای به این موضوع در نت داشته بگین لطفا(میدونم شما که کنارش همیشه نیستین از همه چیزش خبر داشته باشید،بیشتر منظورم گفته های خودشه) 2-احمد حسن الیمانی از کی این ادعا رو کرده؟در مورد نسبش تحقیقی صورت گرفته که اعلام شده باشه؟ 3-این ادعاشو چطوری اثبات میکنه؟ و تناقضاتش چیه به طور خلاصه 4-متولد کدوم کشوره ؟احتمالا یمن؟ 5-دلیل اصلی دوستانی که میگن عبدالله هاشم منحرف شده فقط همین اعتقاد به احمد حسن الیمانی هستش یا موارد دیگه ای هم می باشد؟ از سعه صدر دوستان پاسخگو متشکریم. امکانش هست عبدالله هاشم توسط صهیونیست بین الملل اجیر شده باشه تا برای شیعیان مصداق سازی کنه چون در این چند ساله بخصوص از زمانی که سایت u313 خواسته یا ناخواسته بیش از حد نیاز به این مسائل پرداخت،شیعیان دنبال مصادیق ظهور گشتن و یکی از بدترین بدبختیها برای صهیونیست بین الملل رسیدن شیعیان به مصادیق واقعی است. احتمال هرچیزی هستش،جان هرکی دوست داریم،بیاید یکبار برای همیشه افراط و تفریطو کنار بزاریم:s یکی از آفتها برای شیعه همین افراط و تفریط هستش. منتظر جواب همه اساتید این حوزه از جمله استاد رائفی پور هستیم که تبین بشه موضوع. منتظر تحلیل محکم دوستان محترم هستیم فقط امیدواریم که تحلیل جوری نباشه که شبهه ای بر شبهات دیگر اضافه کند. |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط s_habibee.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
آخرین تغییرات در وبسایت « عبدالله هاشم »
پیرو درج خبر مربوط به « انحراف عبدالله هاشم » و گرویدن وی به « احمد الحسن » مدعی یمانی در عراق، و سرایت این خبر از وبسایت « وعده ی صادق » به سایر وبلاگ ها، وبسایت ها و فروم ها و حتی انعکاس آن در سایت « پروژه ی بیداری » بسیاری از دوستان و مخاطبان وبسایت « وعده ی صادق » و نیز تعدادی از وبلاگ نویسان محترم، موضوع را پیگیری نموده و در طی مکاتبات خود با شخص « عبدالله هاشم »، ضمن اطلاع از صحت خبر، مراتب اعتراض شدید خود را به ایشان اعلام نمودند و به خصوص از حضور نماد مشکوک ستاره ی « شش گوش » در لوگوی وبسایت « عبدالله هاشم » و حتی « لوگوی شخص « عبدالله هاشم » در فروم وبسایت مذکور، ابراز نگرانی نمودند که متعاقب آن و به دلیل تعدد ایمیل های اعتراضی، لوگوهای مذکور با لوگوهای جدید، تعویض گردیدند: لوگوی قبلی وبسایت « عبدالله هاشم ». لوگوی جدید وبسایت « عبدالله هاشم. »
اما متاسفانه این تغییرات کاملاًٌ ظاهری و در حد تغییر لوگو بوده و متاسفانه « عبدالله هاشم » در حرکتی نامناسب و با جولان دادن به طرفداران « احمد الحسن الیمانی » کذاب و ملعون، در فروم خود، زیر مجموعه ای مجزا و با آدرس «http://www.yamani.hashemstudios.com » برای اشاعه و ترویج عقاید منحرف « احمد الحسن کذاب » تدارک دیده است: ![]() http://www.yamani.hashemstudios.com به عنوان زیر مجموعه ی خاص و ویژه ی وبسایت اصلی « عبدالله هاشم » به آدرس http://www.hashemstudios.com حمایت ویژه از « احمد الحسن » ملعون کذاب مدعی دروغین یمانی، در وبسایت http://www.yamani.hashemstudios.com متعلق به « عبدالله هاشم » در حال حاضر. از « احمد الحسن » ملعون، با عبارت « امام احمد الحسن (علیه السلام) » یاد شده است!!!
این مسئله، به ویژه برای دوستانی که در چند هفته ی اخیر، و تنها با ملاحظه ی تغییر لوگوها، انواع تهمت ها را نسبت له « وعده ی صادق » روا داشته و بدون مطالعه ی عمیق تر، « وعده ی صادق » را متهم به دروغ پراکنی نموده بودند، جالب خواهد بود! نکته ی آخر این که در مصاحبه ی « عبدالله هاشم » با مجموعه ی تلویزیونی « راز »، (که البته انتظار بیشتری از مسئولین سازنده ی برنامه ی راز در این زمینه می رفت)، « عبدالله هاشم » خبر از انتشار مستند دیگری با عنوان « Arrived The» بعد از ماه مبارک رمضان داده بود که در حال حاضر دو قسمت آن نیز منتشر شده است. گرچه تا به حال نکته ی منفی عمده ای در این دو قسمت دیده نشده است، وبسایت « وعده ی صادق » به همه ی عزیزان مخاطب خود در مورد احتمال تبلیغ برای « احمد الحسن » کذاب در مجموعه ی نامبرده هشدار می دهد! به همین دلیل به همه ی عزیزان توصیه می گردد که در برخورد با مجموعه ی مذکور، بسیار با احتیاط برخورد نموده و همه ی مطالب آن رلا چشم بسته و بدون تحقیق نپذیرند. به امید آن که « عبدالله هاشم » و سایر محققین از جمله راقم این سطور از گزند « انحراف » در امان بمانند. با تشکر خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ![]() |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره عزیزان
درباره اینکه استاد خادم الامام جواب ایمیل ندادند باید بگم که ایشون مشغله بسیار زیادی دارند و نمیتونند به ایمیل ها به سرعت زیاد پاسخ بدهند و سایت وعده صادق مدیران مخصوص و فعال روزانه خودش رو داره . نقل قول: فقط میتونم بگم که واقعا واسه خودمون متاسفم که نشستیم اینجا منتظریم یه نفر از اونور آب واسه آقامون مستند درست کنه،کاری که نمیکنیم هیچ،همشم از افراد مختلف با دلیلو بی دلیل انتقاد که هیچ،میزنیم نابودش میکنیم. واقعا این حرفتون معرکه است ، بنده خدا کدوم کار ؟ همین کار رو عین همین مستند رو مگه پارسال گروه مبشران ظهور ارائه نداد با اون همه جنجال ؟ تخریب چی ؟ عبدالله هاشم یک فرد کاملا منحرف هست ( با تحقیق این حرف رو بهتون میزنم ) - در کشور خودمون کارهای زیادی میشه مگه امثال مثل استاد رائفی پور که سی دی هاشون در خارج از کشور پخش میشه رو نمیشه نمونه عینی این موارد دونست ؟ کار نقد همراه پخش یک قسمت این مستند واقعا کار ارزشمندیه اما خوبه که به سرعت اون یه قسمت آماده بشه و فقط نقد منابع اون احادیث نباشه بلکه نقد و تحلیل محتوایی هم باشه در کنارش . |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
قسمت اول مستندو دیدم بالاخره.
البته چیز خاصی نداشت که بشه بهش انتقاد وارد کرد اما این چند روز یکم تحقیق کردم و بعدشم عکسهایی که دوستان در 2 پست قبلی گذاشتنو هم دیدم. ظهور جان من یکی از بینندگان سایتت هستم و مقالاتی که در سایتت میزاریو میخونم تقریبا و ما اینجا که با هم دعوا نداریم،همه یک هدف داریم،بلند شدن و حرکت کردن برای رسیدن به امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس بهتره اگر چیزی میدونیم که بقیه نمیدونن به هم خصوصی یا عمومی بگیم که متحدتر بشیم نه اینکه به دلیل اشتباه نظرات یا ... دیگران سریعا موضع منفی بگیریم،تا بحثی نباشه نتیجه مثبتی هم ایجاد نمیشه،من منظورم خود عبدالله هاشم یا اصلا افراد نیستن که انتقاد کنین یا نکنین بی دلیل یا با دلیل،مفهوم حرف من اینه که ما چقدر تلاش کردیم یه مستند جهانی بدون انحراف بسازیم؟اینجا ایران،خانه شیعیان امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،چطوره که ما کاری نمیکنیم؟مطمئنا وقتی کاری نکنیم یه نفر هست که کاری کنه در راستای اهداف خودش.تو فوتبال گل نزنی نزنی بالاخره میخوری:s به هرحال باید قبول کنین که من (و بقیه)نمیتونم هر چیزیو بدون تحقیق قبول کنم و باید شک کنم بهش.من طرفدار هیچ کسی نیستم،میزان حال فعلی افراد هستش،دلایلی دیدم که عبدالله هاشم یا منحرف شده یا از ابتدا منحرف بوده و خواسته عده ای رو به سمت خودش بکشونه و سپس نقشه اصلیشو اجرا کنه،من فقط الان نگران این نیستم عده ای منحرف بشن چون هرکسی بخواد بدون تحقیق چیزیو قبول یا رد کنه به هرحال روزی به دام میفته و هرکاری هم کنیم باز بخاطر ساده لوحیش گرفتار میشه............ در مورد اون قسمتی که دوستان گفتن چرا چهره آیت الله سیستانی رو نشون میده بازهم نمیشه به قطعیت گفت که منظورش دجال بودن یا منفی بودنه آیت الله سیستانی ست،همچین تعبیری برای عامه مردم محرز نمیشه که بخواد روش حساب کنه. بقیه موارد قسمت اولم بیشتر از گفته های امام علی(علیه السلام) هستش که طبق پرس و جوهایی که کردم درست هستش،البته کتابشو دانلود کردم بخونم کامل. مطمئنا حرف و حکم فردی شناخته شده مثل آیت الله سیستانی بالاتر از حرف فردی است که نمیشناسیمش حتی 5 درصد. تحقیق اندکی کردم اما بازهم منتظر ادامه مستند هستم،قطعا حرف و تحلیلهای دوستانی مثل ظهور 12،علائم ظهور،گنج نامه،خادم الامام(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بقیه دوستانی که تحقیقات بیشتری کردن و در این راه زودتر از ما وارد شدن،برای من یکی که قابل احترام و تفکره. از گنج نامه هم که جواب سوالاتو داد تشکر میکنم.چشم دوست عزیز،صبوری میکنم. چندتا سوال در مورد اون دو عکس داشتم که بعدا میپرسم از دوستان. |
|||
|
|
۳:۳۲, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۳:۳۷ توسط alizard.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
توی تالار هاشم قسمتی از برنامه راز که مربوط به این سریال بود رو قرار داده و در قسمت اطلاعیه قرار داده به نحوی که از همه جای تالار قابل دیدن است
![]() به پاسخ های کاربران که مینگریم به جملاتی شبیه "شگفت انگیز است!ایا چیزی هم در مورد احمد الحسن گفته شده" "الحمد الله این یک دستاورد مطمئن برای دعوت است" برمیخوریم البته نظر کاربران بسیار جالب ! است که نمونه دیگری همراه با عکس قرار میدهیم: ![]() "ماشاالله برادر ،ان شاء الله این باعث بشه تعدادی از مردم ایران شروع کنند توی اینترنت جستجو کنند و بیان به دعوتی سراسری برای احمد الحسن ........" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- البته من زبانم خوب نیست و مضمون جملات رو گزاشتم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوتی صهیونی عبدالله هاشم در قسمت نهم سریال arrived | vahrakan | 17 | 12,309 |
۱۸/مهر/۹۴ ۹:۵۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|

![[تصویر: 2498777_300.jpg]](http://b.vimeocdn.com/ps/249/877/2498777_300.jpg)
![[تصویر: ADS2e269.jpg]](http://www.hashemstudios.com/elite_powerful_dynamic_xml_video_gallery_images/tmbs/ADS2e269.jpg)

![[تصویر: Hashem%20%282%29.png]](http://www.alvadossadegh.com/alvadossadegh/Images/Hashem%20%282%29.png)
![[تصویر: es5cbz22o3urb8ufiqvb.png]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/es5cbz22o3urb8ufiqvb.png)

![[تصویر: w3zpbfrxll61craq3iwj.jpg]](http://up2.iranblog.com/images/w3zpbfrxll61craq3iwj.jpg)
![[تصویر: lcukh1uqj5p5dyltx2p.jpg]](http://up2.iranblog.com/images/lcukh1uqj5p5dyltx2p.jpg)