|
نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا
|
|
۷:۳۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آقای خمینی :
و اين يك تكليف الهى است براى همه كه اهمّ تكليفهايى است كه خدا دارد؛ يعنى، حفظ جمهورى اسلامى از حفظ يك نفر- ولو امام عصر باشد- اهميتش بيشتر است؛ براى اينكه امام عصر هم خودش را فدا مى كند براى اسلام. صحيفه نور، ج 15 ص 365 تا حالا این موضع رسمی را شنیده بودی ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۰۱, ۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
در اون تاپیک عجله کردن و با صحبت های احساسی مطلب حقو نگفتن
امام حسین با علم به اینکه میدانستند شهید میشوند ولی برای حفظ اسلام رفتند همینطور حضرت زهرا سلام الله علیها چیزی که دوستان دقت نمیکنن اینه که جانِ امام زمان با شخص و وجود امام زمان فرق داره جانِ شخص تا زمانی که در حیات دنیوی هست مهمه و بعد از اون اهمیتی نداره خودِ امام زمان تمام عالم فداشون ولی خودِ امام زمان جانشون رو فدای اسلام میکنن و البته خدا جان ایشونو حفظ میکنه ان شاء الله امیدوارم قضیه جا افتاده باشه |
|||
|
۱۴:۵۰, ۶/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۶ ۱۴:۵۵ توسط برف.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۰ ۷:۳۸)Your-Lord نوشته است: آقای خمینی : با تمام احترامی که برای امام خمینی ره قائل هستم اما باید بگم این حرف از خطرناکترین حرفهای بودی که در تاریخ بشر از سوی رهبر یک حکومت زده شد. و جلمه دوم این کلام (برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا میکند برای اسلام) هم از مغالطات بزرگ تاریخ است که تطهیر کند جمله اول را. بله حفظ اسلام واجب است و اهل بیت جان مبارک خودشان را برای حفظ اسلام به خطر انداختند. برای هدایت انسانها جان مبارک خودشان را به دم تیغ دادند، اما برای اسلام و حفظ شیعیانشان نه جمهوری اسلامی، نه یک حکومت غیر معصوم که سرار نقص و ظلم و بی عدالتی و فساد است (البته در کنار خوبی هایش) این دوستانی که بدونه تعقل از این کلام امام خمینی حمایت میکنند ایا خودشان راضی میشوند که در جایی در برهه ای از زمان دست به شمشیر ببرند و گردن امام عصر ارواحنا فداه را بزنند که جمهوری اسلامی ایران حفظ شود؟ بنشینند با خودشان فکر کنند که حاضرند چنین کنند؟ خود امام خمینی ره هم محال است چنین کنند. انحراف عظیم این کلام بر هر انسان روشن ضمیر و با بصیرتی اظهر از شمس است و من متعجبم که چرا یک نفر انسان بزرگی مثل امام خمینی باید چنین اشتباه فاحش و خطرناکی بکند و چنین کلامی را از خودش به یادگار بگذارد. ان شالله که این از سر غفلت این بزرگوار بوده و خداوند ایشان را مورد عفو خودشان قرار دهد.
|
|||
|
۱۸:۴۷, ۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۶ ۱۴:۵۰)برف نوشته است: شما اصولاً مطالب صفحه اول تاپیک رو خوندید یا چیزی که فکر میکنید درسته رو تکرار میکنید؟ اون مطلب شما خودش عدم تعقله http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7456.html |
|||
|
۲۱:۱۲, ۶/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۴۸ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اونجايي كه حضرت سيدالشهداء عليه السلام فرمودند: «ان كان دين محمد لم يستقم الا بقتلي؛ فيا سيوف خذيني» تعبيري غير از كلام امام خميني رحمة الله عليه مي تونه داشته باشه «اگر دين جدم بجز با قتل من پابرجا نمي ماند؛ پس اي شمشيرها مرا دريابيد.» [/b] پيامبر اسلام صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمود: "حق را بگوييد، هر چند به ضرر شما باشد". 40 ساله گذشته ،فقط چندتا کارمون درست و حسابی بوده ،بقیش ، مردم داریمون دین داریمون نظامیای با ادب و با دینمون از اون سپاهیش که تو خدمتم دیدم تا اون ارتشی و انتظامیش که از همه افتضاح تره ، مرد نا حسابی خجالت نمی کشی برخوردمون با کدوم فساد مالی درست بود میلیارد دزدین رفتن سوار هواپیما شدن بای بای ، من ی چیز و یاد گرفتم اگر دستا توی کاسه نباشه ی دزد اینقدر راحت میلیاردی نمیبره ، ما مسئول فاسد داریم فراوون مسئول خوب عاقل ( عاقل ) کم داریم ، مردم از شنیدن حرفای روحانیون خسته شدن وقتی اسم یکی از امامان رو میاری اگر آدم با حیایی باشن میگن ما که امام نیستیم اگر مذهبی باشن یاد دردا و نیازاشون میوفتن اگرم خسته باشن به خدا قسم بد و بیراه میگن ( کم هم نیستن) اینو از خانم الهام چرخنده بپرس بهت میگه چ فوشایی نثار میکنن بی شرفا مردم چه مذهبی چ غیر مذهبی خسته شدن ، از ریا کاریها خسته شدن نا امید شدن بمیرم برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که از العان نیومده ی عده آماده ی فدا کردنشن برای حفظ به ظاهر اسلامشون کی گفته اینا یا هرکدوم از ماها اسلامیم ، امام زمان خود اسلامه ، امام زمان خود دینه امام زمان حفظش واجب بر هر چیزی بر زمینه ؛چون احیا کننده دین امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست ، ،با بودن امام زمان اسلام پابرجا و احیا میشه ، برای من تنها دستور امام مهمه اگر به مانند حضرت علی (علیه السلام) بگه سکوت و بی حرکت چشم ، اگر بگه توی تنور چشم ، اگر بگه بجنگ چشم ،تمام همین ( من نمیگم من توان انجام این دستورات رو دارم اما قلبم میگه حرف همینه ) بنده خدا دین منو تو مسخره بازی شده ، به هرچیش که بخوایم عمل میکنیم ب هرچیش که نخوایم نه بس کن بس کن هرکی هرچی بگه من یک چیز میدونم خط قرمز من امام زمان منه واقعا برای تو و امثال تو متاسفم در نبود امام ما چی حالیمونه ، یکم بخون در مورد حضرت علی (علیه السلام) .بس کنین بسه دیگه خود خواهی بسه یکم از حکومتای بنی عباسی بخون کی گفته ما حقیم که که بخوایم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فدای خودمون بکنیم .خجالت برادران انسانی حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر -ولو امام عصر باشد - اهمیتش بیشتر است [b]امام خمینی (رحمة الله علیه) اون موقع این حرف رو زدن ( که من قبول ندارم این حرف رو ) اما به هر حال چیه ما العان ب اسلام میخوره و شبیه .که دوباره مطرح میکنین .شهادت تمامی امامان ما برای احیا دین خدا بوده ، برای احیا دین بوده واجب بوده ، نه اینکه بنی عباسی بیاد ی حکومت بسازه بعدش حاکم عباسی ب امام صادق (علیه السلام) میگه شنیدم بر علیه ما حرف میزنین ، حفظ جان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای ما واجب تر از حفظ هر حکومتی بر روی زمین است ، حکومتی هم درست باشد به دست ایشان خواهد بود . مطابق نظر آیت الله خامنه ای: س 1987: مخالفت با قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و بهطور کلی همه قوانین دولتی چه حکمی دارد؟ و آیا موارد ترک عمل به قوانین از موارد امر به معروف ونهی از منکر محسوب میشوند؟ ج: مخالفت با قوانین و مقررات و دستورات دولت اسلامی که بهطور مستقیم توسط مجلس شورای اسلامی وضع شده و مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته اند و یا با استناد به اجازه قانونی نهادهای مربوطه وضع شدهاند، برای هیچکس جایز نیست و در صورت تحقّق مخالفت توسط فردی در این خصوص، بر دیگران تذکر و راهنمایی و نهی از منکر لازم است (البته با وجود شرایط نهی از منکر). وجود شرایط لازمه [b]( من فکر میکنم مقام معظم رهبری هم منظورشون برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست و بلکه امثال بنده رو میفرمایند اما با نظرات جناب عالی چطور ) داداش اینکه دیگه قانون و فرموده مقام معظم رهبری است پس با این شرایط از نظر عده ای ،اگر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور بفرمایند و مردم رو در یکی از میدان های تهران جمع کنند ، اخلال در نظم عمومی کرده اند و باید قبل از ظهور از وزارت کشور مجوز بگیرن ( هرچند من حقوق خوندم همه حق دارن تجمع اعتراضی داشته باشن ب شرط اینکه سلاحی نداشته باشن و بی خطر باشن و مخل مبانی اسلام نباشن) (اخوووووی ) اما اینا العان میگن مجوز می خواد اسلام ما هستیم هر تجمعی ضد ما ضد اسلام هست ،
(۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۱۴)mdroudgar نوشته است:اما برادران تکرار این حرف ها خطرناک است زیرا روزی امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور میفرمایند عده ای از مسلمانان در مقابل ایشان صف آرایی میکنن ، ب هر بهانه ای در زمان ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) عده ای با او موافق و گروهی با او مخالف هستند. در میان مخالفان برخی پیش از ظهور با او دشمن بوده و بعضی پس از خروج و قیام او، در برابرش می ایستند؛ این دسته در زمان غیبت حضرت جزء موافقان و دوستداران و شیعیان او به شمار می آیند ولی پس از آنکه ولی عصر(علیه السلام) نقاب غیبت کبرا از رخ برکشید، به علل و عواملی او را نپذیرفته و بدتر در مقابل او صف آرایی می کنند. برای حفظ نظام با عدالت خواهی با کمک به دیگران با شنیدن حرف مخالفان و موافقان با مبارزه با هر ظالمی کمک کنید حفظ نظام و نظم خوب است اما لطفا از خودمون مایه بزاریم ، حفظ جمهوری اسلامی بر ما واجب است با اصلاح مفاسد زیرا با رفتن این حکومت بسیاری از مسائل نابود میشود و ممکن است دچار جنگ داخلی شویم .و این خواست دشمنان ظالم ما است نابودی انقلابیون .، مسلمانان .
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
پس یه نتیجه میشه از این تاپیک گرفت
اینکه در بین جامعه مذهبی ما افرادی هستند که ممکنه به اسم امام زمان روبروی انقلاب بایستند قربه الی الله همون قضیه قرآن بر نیزه بعید میدانم صفحه اول تاپیک را خوانده باشید |
|||
|
۱۲:۴۲, ۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:جالبه چون سلیمان صرد خزاعی هم همین رو میگفت..اگه ما حرف مسلم امام رو گوش ندیم,امام هم که بیاد یه بهانه ای برا گوش نکردن داریم |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۷/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۰۲ توسط برف.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۶ ۱۸:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: شما اصولاً مطالب صفحه اول تاپیک رو خوندید یا چیزی که فکر میکنید درسته رو تکرار میکنید؟بله بنده صفحه اول و حرفهای اقای وحید 110 رو کامل خوندم و اتفاقا دقیقا مانند شما آنچه را که فک رمیکنم درسته تکرار میکنم و بهش پایبندم. اما خمینی فرمودند: حفظ جمهورى اسلامى از حفظ يك نفر- ولو امام عصر باشد- اهميتش بيشتر است. اقای عبدالرحمن و دوستانی که با شما هم عقیده هستند یک جواب ساده و صریح به ما بدید. اگر الان ببینید امام زمان ارواحنا فداه در یک سمتی ایستاده و دشمن داره به ایشون میتازه و یا نقشه قتل ایشون رو میکشه و در سمت دیگر جمهوری اسلامی هست و دشمن هم داره به جمهوری اسلامی ایران میتازه و یا نقشه نابودیشو میکشه و شما هم یک فرصت دارید که برید جلوی دشمن رو بگیرید. (فقط یک فرصت دارید) کدوم رو انتخاب میکنید؟ میرید برای دفاع از امام زمان علیه السلام و حفظ جان ایشون یا میرید برای دفاع از جمهوری اسلامی و حفظ اون. خواهشا طفره نرید و جواب رو پیچ در پیچ و به اما و اگر نکشونید یک کلام جواب بدید کدوم کار رو میکنید. (۶/اسفند/۹۶ ۱۸:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: شما اصولاً مطالب صفحه اول تاپیک رو خوندید یا چیزی که فکر میکنید درسته رو تکرار میکنید؟اقای عبدالرحمن انحراف عقدیتی شما خیلی زیاده و متاسفانه ماها باید بیایم اول به فکر متدینین مانند شما باشیم که اونا از راه به در نشن بی حجاب ها و دختران انقلاب و مشروب خورها پیش کش. واقعا اینجاست که ادم اون کلام معصومین رو درک میکنه که میفرمودند وقتی حضرت ظهور میکنه کسانی که متدین هستند کسانی که سردمدار دین هستند از علما و فقها و کسانی که روز شب سنگ اهل بیت را به سینه میزدند تبدیل میشوند به دشمن اهل بیت. بنده هر طور فکر میکردم هضمش بارم دشوار بود درکش برام سخت بود چون ادم تا با چشم نبینه اونطور که باید باور نمیکنه اما امروز ما میبنیم که بسیاری از بچه هیئتی ها و متدین میگن حفظ نظام و جمهوری اسلامی از حفظ جان امام زمان بالاتره و ترجیح داره و توجیه میکنند به عظیم ترین مغالطه تاریخ که امام زمان هم خودش برای اسلام خودش را فدا میکنه. ادم تنش میلرزه از ترس چنین کلام و اعتقادی نمیدونم جانهای امثال شما چطور پذیرای این کلام و عقیده شده و انقدر هم ریلکس دفاع میکنید ازش در اسرع وقت مطالبی در اثبات انحراف عقیده امثال شما و طرفداران این کلام امام خمینی در این سایت قرار میدهم و با دلایل روایی و عقلی کفر این مطلب را اثبات میکنم و امثال شما باید در همینجا توبه کنید و دست بردارید والا تا زمانی که بر این عقیده باشید بنده شما را ناصبی و در ردیف یهود و بنی امیه میدانم. شما هم بنده را دشمن خودتان بدانید. |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۷/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۶ ۱۳:۲۵)برف نوشته است: بله بنده صفحه اول و حرفهای اقای وحید 110 رو کامل خوندم و اتفاقا دقیقا مانند شما آنچه را که فک رمیکنم درسته تکرار میکنم و بهش پایبندم. ببینید من هم دقیقا خطر رو اسلام منحرف میدونم نه افراد بی حیا شک ندارم انقلاب اسلامی بر حقه و مطمئنم هیچ موقع امام زمان مقابل این انقلاب نخواهند بود میدونم این کلام برای شما ثقیله ولی هیچگاه چنین اتفاقی نمیوفته پس به نظر شما امام حسین کار عبثی کردند خودشون و یارانشون رو فدا کردند تا اسلام نجات پیدا کنه دقیقا نتیجه صحبت شما اینه امام حسین میتونستن کنار باشن و مخفیانه زندگی کنن و بگن خود مردم وقتی ساکتن من چرا خودمو فدا بکنم نه عزیزم اسلام بالاتر از همه چیز هست همون چیزی که بخاطرش امیرالمومنین خار در چشم و استخوان در گلو رو تحمل میکنند من میگم حفظ اسلام از حفظ جان امام زمان مهمتره و با زمین خوردن انقلاب ، اسلام هم زمین میخوره بعید میدونم شما بیشتر از من نگران جان امام زمان باشی |
|||
|
۱۲:۱۷, ۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: ببینید من هم دقیقا خطر رو اسلام منحرف میدونم نه افراد بی حیاآقای عبدالرحمن رها کن این حاشیه رفتن های کودکانه را جواب سوالم رو بده منتظرم. بین اون دو مورد کدوم رو انتخاب میکنی؟ تا 500 دیگه هم بیای اینجا کامنت بزار یتا جواب سوال رو ندی دست بر نمیدارم. اما جوابهای این کامنتت 1- این حرف که ( مطمئنم هیچ وقت امام زمان جلوی این انقلاب نمی ایسته) از اساس حرف باطلیه. اصلا از نظر قواعد عقلی، دستور زبان، ادبیات زبان و منطق انسانی حرف غلطیه برای اینکه انقلابی وجود نداره که امام زمان ارواحنا فدا بخواد جلوش بایسته. 22 بهمن سال 57 انقلاب رخ داد فرداش انقلاب تمام شد.انقلاب یک چیزی بود که در یک روز رخ داد و تمام شد و رفت. اما اگر میخواستی بگی امام زمان هرگز جلوی این حکومت نمی ایسته بگو تا جواب همین کلام باطلت رو مستند بدم تا بلکه افکارت رو اصلاح کنی. در ضمن اهل سنتم اطمینان دارند که رسول خدا اونهارو تایید میکنه نه شیعیان رو. یهود هم شک نداره که همه بر باطلن و خودشون حق... پس یقین و شک شما محلی از اعراب نداره و بسا حتی به درد خودتونم نخوره. یقین و شک باید مستند باشه. خود امام زمان به شما فرموده من جلوی این انقلاب و حکومت نمی ایستم و تاییدش میکنم یا در روایات خوندی یا قران؟ 2- امام حسین خودشون رو برای اسلام فدا کردند درسته... فعلا همین مقدار بسه. حرف تکمیلی رو در مستنداتم به زودی خواهم گفت 3- در مورد این کلامت که از سر جهالت میگی که با زمین خوردن انقلاب (که صد البته به دست خود سردمدارانش فعلا مدتهاست زمین خودرده) اسلام هم زمین میخوره به اندازه کافی دلیل بر بطلان حرفت موجوده و ان شالله به زودی اونها رو هم عرضه میکنم. افکار و عقاید امثال شما شدیدا برای جامعه تشیع خطرناکه و در کمال ناباوری دارید جلوتر از یهود و بنی امیه حرکت میکنید. الان هم جواب اون سوال رو بده نمیخواد هی بحث رو کش بدی و بیای جواب این کامنت را بدی یکبار هم که شده چیزی رو که طرف مقابلت میخواد انجام بده . جواب سوالم رو بده منتظرم |
|||
|
۱۷:۲۰, ۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۶ ۱۲:۱۷)برف نوشته است: آقای عبدالرحمن رها کن این حاشیه رفتن های کودکانه را جواب سوالم رو بده منتظرم. بین اون دو مورد کدوم رو انتخاب میکنی؟ تا 500 دیگه هم بیای اینجا کامنت بزار یتا جواب سوال رو ندی دست بر نمیدارم. جناب تفکیکی خدمتت عرض کنم این ناشی از عدم شناخت شما در مورد انقلابه انقلاب تموم نشده و افرادی که از هشتگ انقلاب 57 استفاده میکنن با همین منظور میگن انقلاب هنوز هم هست و الان مرزش ایران نیست و توسعه پیدا کرده مگه میشه یه روز انقلاب بشه و فرداش تمو بشه؟؟!!! ان شاء الله این صحبت های شما از روی جهل باشه وگرنه این همه تاییدات رو نادیده گرفتن ... (...) در مورد امام حسین هم فکر کنم جوابی ندارید و مورد سوم هم نشون دهنده اینه که شما اصولاً نه انقلاب رو قبول داری نه امام خمینی رو و نه خیلی چیزهای دیگه شیخ محمودتون (حلبی) به اندازه کافی شناخته شدس و خداروشکر امام زمان ما رو فراموش نکردن وگرنه امثال حلبی جامعه رو میگردوندن. شما میتونی به کشورهای دیگه بری و از این دایره خارج بشی و از عبادتت و دعای فرج خوندنت لذت ببری. ای کاش هویت واقعیت مشخص بود تا بعد از ظهور جواب این موضع گیری هات و تهمت هات رو در علن میدادی (چون الان میری تا با هزارتا آی دی دیگه میتونی برگردی...) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره آیتالله مجتبی تهرانی؛ یادداشتی از دکتر محسن اسماعیلی | Jim.m | 0 | 1,332 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۰:۵۹ آخرین ارسال: Jim.m |
|