|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۵, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله و سلّم :
إنّما سُمِّيَ الرَّمَضانُ لأ نّهُ يَرمَضُ الذُّنوبَ . رمضان ، بدين سبب رمضان ناميده شده است كه گناهان را مىسوزاند . كنزالعمّال : 23688 منتخب ميزان الحكمة : |
|||
|
|
۱:۰۳, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
امام على سلام الله علیه : أفضَلُ الأَعمالِ في هذَا الشَّهرِ الوَرَعُ عَن مَحارِمِ اللَّهِ؛ بهترين عمل در اين ماه، خويشتندارى از محرّمات الهى است حکمتنامه پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ح 8579
|
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :
لَو يَعلَمُ العَبدُ ما في رَمَضانَ لَوَدَّ أن يكونَ رَمَضانُ السَّنَةَ . اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند ، آرزو مىكند كه سراسر سال ، رمضان باشد . بحار الأنوار : 96 / 346 / 12 منتخب ميزان الحكمة : 242[/b] |
|||
|
|
۰:۰۳, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
امام باقر سلام الله علیه : لِكُلِّ شىءٍ رَبيعٌ ورَبيعُ القُرآنِ شَهرُ رَمَضانَ؛ هر چيز بهارى دارد و بهار قرآن، ماه رمضان است مراقبات ماه رمضان: ح 181
|
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
كانَ أميرُ المؤمنينَ عليهالسلام لايَنامُ ثلاثَ ليالٍ : لَيلةَ ثلاثٍ وعِشرِينَ مِن شَهرِ رَمَضانَ ، ولَيلةَ الفِطرِ ، ولَيلةَ النِّصفِ مِن شَعبانَ ، وفيها تُقسَمُ الأرزاقُ والآجالُ وما يَكونُ في السَّنَةِ
امام رضا عليهالسلام : امير المؤمنين عليهالسلام سه شب را نمىخوابيد : شب بيست و سوم ماه رمضان ، شب عيد فطر و شب نيمه ماه شعبان ؛ در اين شبها ، روزيها تقسيم و مدّت عمر و هر آنچه در آن سال رخ خواهد داد ، تعيين مىشود . بحار الأنوار :97 / 88 / 15 منتخب ميزان الحكمة : 284 |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
امام رضا (عليه السلام) فرمود:
من قرا فى شهر رمضان اية من كتاب الله كان كمن ختم القران فى غيره من الشهور؛ هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را بخواند. (بحار الانوار ج 93، ص 346) |
|||
|
۰:۱۴, ۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۰:۳۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
امام صادق سلام الله علیه : كانَ عَلِيُّ بنُ الحُسَينِ سلام الله علیه إذا كانَ شَهرُ رَمَضانَ لَم يَتَكَلَّم إلاّ بِالدُّعاءِ و التَّسبيحِ و الاِستِغفارِ و التَّكبيرِ؛ امام سجّاد سلام الله علیه در ماه رمضان جز به دعا و تسبيح و استغفار و تكبير لب نمىگشود مراقبات ماه رمضان ح 185
|
|||
|
۰:۳۷, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام
لازم میدونم از " فانوس *7* " تشکر داشته باشم که همراه من هستش. این بخش کسی دیگه شرکت نمیکنه ؟[align=CENTER]قالَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ... اِذا قالَ العَبدُ: «بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ» قالَ اللّهُ ـ جَلَّ جَلالُهُ ـ : بَدَاَ عَبدى بِاسمى، وَ حَقٌّ عَلَىَّ اَن اُتـَمِّمَ لَهُ اُمورَهُ و اُبارِكَ لَهُ فى اَحوالِهِ؛ خداوند فرمود: «... هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه الرحمن الرحيم، خداى متعال مىگويد: بنده من با نام من آغاز كرد. بر من است كه كارهايش را به انجام رسانم و او را در همه حال، بركت دهم». عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 269، ح 59 |
|||
|
|
۱:۰۸, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
مام صادق سلام الله علیه : عَلَيكُم بِالصَّلاةِ فِي المَساجِدِ بر شما باد نماز خواندن در مسجدها فرهنگ نامه مسجد ص 93
|
|||
|
|
۴:۴۴, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم : يا أبا ذَرٍّ ، إنّ اللّهَ تعالى يُعطِيكَ مادُمتَ جالِسا في المَسجِدِ بِكُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ دَرَجةً في الجَنّةِ ، وتُصَلِّي علَيكَ الملائكةُ ، وتُكتَبُ لَكَ بِكُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ فيهِعَشرُ حَسَناتٍ ، وتُمحى عنكَ عَشرُ سَيّئاتٍ . [b]اى ابوذر ! تا زمانى كه در مسجد نشستهاى خداوند متعال به تعداد هر نفسى كه مىكشى ، يك درجه در بهشت به تو مىدهد و فرشتگان بر تو درود مىفرستند و براى هر نفسى كه در مسجد مىكشى ده حسنه برايت نوشته مىشود و ده گناه از تو پاك مىگردد . [/b] [b]بحار الأنوار : 77 / 85 / 3 منتخب ميزان الحكمة : 266 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,271 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,410 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|