کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاعره ی احادیثی
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید
چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشندAngel
اول خودم استارت می زنم :
امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، حلما ، SARV ، میلاد.م ، مسافر ، saloomeh ، میثاق ، mahdy30na ، seyed313 ، مهدی110 ، m.hossein ، شیدا ، fiftynine

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۵, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #121
آواتار
رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :

إنّما سُمِّيَ الرَّمَضانُ لأ نّهُ يَرمَضُ الذُّنوبَ .

رمضان ، بدين سبب رمضان ناميده شده است كه گناهان را مى‏سوزاند .

كنزالعمّال : 23688 منتخب ميزان الحكمة :

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۱:۰۳, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #122
آواتار
امام على سلام الله علیه : أفضَلُ الأَعمالِ في هذَا الشَّهرِ الوَرَعُ عَن مَحارِمِ اللَّهِ؛ بهترين عمل در اين ماه، خويشتن‏دارى از محرّمات الهى است حکمت‌نامه پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ح 8579
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۲۰:۵۴, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #123
آواتار
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :

لَو يَعلَمُ العَبدُ ما في رَمَضانَ لَوَدَّ أن يكونَ رَمَضانُ السَّنَةَ .

اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند ، آرزو مى‏كند كه سراسر سال ، رمضان باشد .

بحار الأنوار : 96 / 346 / 12 منتخب ميزان الحكمة : 242[/b]
۰:۰۳, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #124
آواتار
امام باقر سلام الله علیه : لِكُلِّ شى‏ءٍ رَبيعٌ ورَبيعُ القُرآنِ شَهرُ رَمَضانَ؛ هر چيز بهارى دارد و بهار قرآن، ماه رمضان است مراقبات ماه رمضان: ح 181
۲۰:۱۶, ۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
آواتار
كانَ أميرُ المؤمنينَ عليه‏السلام لايَنامُ ثلاثَ ليالٍ : لَيلةَ ثلاثٍ وعِشرِينَ مِن شَهرِ رَمَضانَ ، ولَيلةَ الفِطرِ ، ولَيلةَ النِّصفِ مِن شَعبانَ ، وفيها تُقسَمُ الأرزاقُ والآجالُ وما يَكونُ في السَّنَةِ

امام رضا عليه‏السلام :

امير المؤمنين عليه‏السلام سه شب را نمى‏خوابيد : شب بيست و سوم ماه رمضان ، شب عيد فطر و شب نيمه ماه شعبان ؛ در اين شبها ، روزيها تقسيم و مدّت عمر و هر آنچه در آن سال رخ خواهد داد ، تعيين مى‏شود .

بحار الأنوار :97 / 88 / 15 منتخب ميزان الحكمة : 284
۱۸:۰۴, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #126
آواتار
امام رضا (عليه السلام) فرمود:

من قرا فى شهر رمضان اية من كتاب الله كان كمن ختم القران فى غيره من الشهور؛

هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را بخواند.

(بحار الانوار ج 93، ص 346)
۰:۱۴, ۸/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۰:۳۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #127
آواتار
امام صادق سلام الله علیه : كانَ عَلِيُّ بنُ الحُسَينِ سلام الله علیه إذا كانَ شَهرُ رَمَضانَ لَم يَتَكَلَّم إلاّ بِالدُّعاءِ و التَّسبيحِ و الاِستِغفارِ و التَّكبيرِ؛ امام سجّاد سلام الله علیه در ماه رمضان جز به دعا و تسبيح و استغفار و تكبير لب نمى‌‏گشود مراقبات ماه رمضان ح 185
۰:۳۷, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #128
آواتار
سلام
لازم میدونم از " فانوس *7* " تشکر داشته باشم که همراه من هستش.
این بخش کسی دیگه شرکت نمیکنه ؟[align=CENTER]قالَ اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ... اِذا قالَ العَبدُ: «بِسمِ اللّه‏ِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ» قالَ اللّه‏ُ ـ جَلَّ جَلالُهُ ـ : بَدَاَ عَبدى بِاسمى، وَ حَقٌّ عَلَىَّ اَن اُتـَمِّمَ لَهُ اُمورَهُ و اُبارِكَ لَهُ فى اَحوالِهِ؛

خداوند فرمود: «... هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، خداى متعال مى‏گويد: بنده من با نام من آغاز كرد. بر من است كه كارهايش را به انجام رسانم و او را در همه حال، بركت دهم».

عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 269، ح 59
۱:۰۸, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #129
آواتار
مام صادق سلام الله علیه : عَلَيكُم بِالصَّلاةِ فِي المَساجِدِ بر شما باد نماز خواندن در مسجدها فرهنگ نامه مسجد ص 93
۴:۴۴, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #130
آواتار
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
يا أبا ذَرٍّ ، إنّ اللّه‏َ تعالى يُعطِيكَ مادُمتَ جالِسا في المَسجِدِ بِكُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ دَرَجةً في الجَنّةِ ، وتُصَلِّي علَيكَ الملائكةُ ، وتُكتَبُ لَكَ بِكُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ فيهِ‏عَشرُ حَسَناتٍ ، وتُمحى عنكَ عَشرُ سَيّئاتٍ .

[b]اى ابوذر ! تا زمانى كه در مسجد نشسته‏اى خداوند متعال به تعداد هر نفسى كه مى‏كشى ، يك درجه در بهشت به تو مى‏دهد و فرشتگان بر تو درود مى‏فرستند و براى هر نفسى كه در مسجد مى‏كشى ده حسنه برايت نوشته مى‏شود و ده گناه از تو پاك مى‏گردد .

[/b]
[b]بحار الأنوار : 77 / 85 / 3 منتخب ميزان الحكمة : 266
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]