|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۰, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
![]() قالَتْ فاطِمَهُ الزَّهْراء ( سلام الله علیها) :
نَحْنُ وَسیلَتُهُ فى خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فى غَیْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَهُ أنْبیائِهِ ![]() ما أهل بیت پیامبر، وسیله ارتباط خداوند با خلق او هستیم، ما برگزیدگان پاک و مقدّس پروردگار مى باشیم، ما حجّت و راهنما خواهیم بود; و ما وارثان پیامبران الهى هستیم. شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید: ج ۱۶، ص ۲۱۱٫ [b] ![]() |
|||
|
|
۹:۴۹, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
امام صادق علیه السلام : مردی از امام علیه السلام سوال نمود چرا خداوند گوشت خوک و شراب را حرام نموده است ؟
امام علیه السلام در پاسخ فرمودند : خداوند تبارک و تعالی چیزی را حلال ننموده و چیزی را حرام نکرده مگر برای حفظ مصالح خود مردم. نه آنکه بنا بر میل خود نسبت به چیزی آن را حلال نموده و به خاطر بی میلی خود نسبت به امری آنرا حرام کند. زیرا خداوند که خالق بندگانش میباشد ، می داند چه چیزهائی سبب قوام جسم و روح ایشان میشود. پس آنها را حلال نموده و میداند چه چیزهائی برای روح و جسم انسان ضرر دارد ، آنها را حرام فرموده. برای مثال گوشت خوک را حرام نموده ، زیرا سبب بی غیرتی و بی تعصبی و فساد اخلاق میشود. و شراب را حرام نمود ، زیرا شرابخواری موجب ارتعاش و لرزش بدن است و مروت و جوانمردی را از شخص زائل می کند و شخص مشروبخوار را به تمام امور زشت و قبیح از قبیل زنا با محارم و آدم کشی و هر فتنه ای می کشاند. |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام علیکم مولانا علی بن موسی الرضا (روحی فداه):
اَلتّائِبُ مِنَ الذَّنبِ کَمَن لا ذَنبَ لَهُ توبه کار بمنزله کسی است که گناهی نکرده است. بحار الانوار ج6 ص21 موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۸:۴۹, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله
امام باقر عليه السلام راجع بقول خداى عزوجل : (و بر آنچه كرده اند اصرار نورزند و بدانند (كه بد كرده اند) 135 سوره 3) فرمود: اصرار بر گناه )اينستكه : كسى گناهى كند و از خدا آمرزش نخواهد، و در فكر توبه نباشد، اينست اصرار بر گناه . اصول کافی جلد 3
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. کنزالعمال جلد 9 حدیث 24676 رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : از همنشینی با دوست بد بپرهیز ، چون تو با او شناخته می شوی. کنزالعمال جلد 9 حدیث 24844
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
رسول خدا : بدترین مردم کسی است که دیگران از روی ترس به او اخترام بگذارند
دوستان این حدیث را از توی یک تقویم خوندم که منبع ننوشته بود ولی چون قشنگ بود نوشتمش |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام علیکم مولانا امام جواد الائمه(روحی فداه)
موفق باشید و خدایی .
اَلاَیامُ تَهتِکُ لَکَ الاَمرَ عَنِ الاَسرارِ الکامِنَةِ گذشت زمان پرده ها را میدرد و اسرار نهان را بر تو آشکار میکند بحار الانوار ج17 ص214 |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
حضرت محمدصلی الله علیه و آله می فرمایند: من برای کسی که بگومگورا رها کند،هرچند حق با اوباشد وبرای کسی که دروغ گفتن را اگرچه به شوخی باشد،ترک گوید و برای کسی که اخلاقش را نیکو گرداند،خانه ای در حومه بهشت و خانه ای در مرکز بهشت و خانه ای در بالای بهشت ضمانت می کنم
|
|||
|
|
۹:۵۸, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
مفضل بن عمر گويد: شنيدم امام صادق عليه السلام مى فرمود: بپرهيزيد از شهرت دادن و فاش كردن (خصوصيات امر امام دوازدهم عليه السلام ) همانا بخدا كه امام شما سالهاى سال از روزگار اين جهان غايب شود و هر آينه شما در فشار آزمايش قرار گيريد تا آنجا كه بگويند: امام مرد، كشته شد، بكدام دره افتاد ولى ديده اهل ايمان بر او اشك بارد، و شما مانند كشتيهاى گرفتار امواج دريا متزلزل و سرنگون شويد، و نجات و خلاصى نيست ، جز براى كسى كه خدا از او پيمان گرفته و ايمان را در دلش ثبت كرده و بوسيله روحى از جانب خود تقويتش نموده ، همانا دوازده پرچم مشتبه برافراشته گردد كه هيچ يك از ديگرى تشخيص داده نشود (حق از باطل شناخته نشود). مفضل گويد: من گريستم و عرضكردم : پس ما چكنيم ؟ حضرت بشعاعى از خورشيد كه در ايوان تابيده بود اشاره كرد و فرمود: اى ابا عبداللّه : اين آفتابرا ميبينى ؟ عرضكردم : آرى ، فرمود: بخدا امر ما از اين آفتاب روشنتر است (يعنى علوم و معجزات و اخلاق و كمالات امام زمان عليه السلام براى راهنمائى مردم بحق از آفتاب روشن تر است ). اصول كافى جلد 2 صفحه 133 |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
قال الامیرالمومنین علیه السلام:
یا عباد الله انتم کالمرضی ورب العالمین کالطبیب،فصلاح المرضی فیما یصلحه الطبیب وتدبیره به لا فیما یشتهیه المریض ویقترحه الا فسلموا الله امره تکونوا من الفائزین بندگان خداشما مانند مریضان هستیدوپروردگارجهان مانند طبیب است.مصلحت بیماران است که تسلیم تدبیروآنچه طبیب مصلحت او می داند باشد نه آنچه راکه مریض اشتها دارد،بندگان خدا تسلیم امرخداودستورات او باشیدتابه فوزوسلامتی نائل گردید. |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,272 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,410 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|

![[تصویر: a518a0c09c6dd1e221feec7f9a7282c2.gif]](http://s19.rimg.info/a518a0c09c6dd1e221feec7f9a7282c2.gif)
![[تصویر: zahra.gif]](http://www.al-islam.org/gallery/photos/zahra.gif)