کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خیلی خوب برای اسلام و تبلیغ اسلام دارد هزینه می شود
۹:۲۶, ۲۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۹:۲۷ توسط Femme Moderne.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

به نظر مردم ایران ، بسیار عالی و کلان دارد هزینه برای تبلیغات اسلام و کارهای اسلامی می شود و رسیدن مادی به حزب اللهی ها

هم که بسیار است !

مثلا یک مثال بزنم ؛ چند سال پیش به موزه تهران قدیم رفته بودم که یادگارها و تصاویر تهران قدیم بود ( این موزه خود نیز یک

ساختمان اشرافی قدیمی 150 ساله در خیابان فخرآباد منطقه 12 است ) و از آن موزه لذت بردم ، چندروز پیش به یکی از دوستانم

که آنجا را ندیده بود ، گفتم که برویم آنجا را ببینم ! وقتی به آنجا رسیدیم دیدیم که این موزه به خانه مداحان تبدیل شده

است ! حیف آن ساختمان زیبا که به پاتوق مداحان بدصدا تبدیل شده ، حتی اگر می خواستند یک دفتر به آنها بدهند ، یک

ساختمان معمولی را به آنها می دادند و نه این عمارت زیبا را !

از این سنخ کارها مدام صورت دارد می گیرد و مرتب به هر شکل ممکن اسلام دارد تبلیغ می شود و مدام کارهای

اسلامی-پسند صورت می گیرد ! که باآنچه که جنگ نرم نامیده شده بجنگند و هرسال هزینه های میلیارددلاری

بیشتری را ج ا ایران برای کارهای اسلامی از پول نفت هزینه می کند !

Dodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، blue.blood

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۳, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
بازم از روی گلت شرمنده ام واسه وقتی که گذاشتی.
من نمی خوام ادعا کنم. یعنی اصلاً خودم رو تو حد مقربین که کسی رو جذب می کنن نمی بینم.
اما
بهتره یاد کنیم از شهدای کربلا که شب قبل برای جاسوسی حرم امام حسین (علیه السلام) به خیمه ها رفتند و فردا روز با جون و دل در رکاب مولا به شهادت رسیدند.
باز به عقل ناقص من اینجوری می آد که نباید هر کی مسلمون نیست رو از اینجا بندازیم بیرون . شاید از طرف کس دیگری که خودشون هم خبر ندارن دعوت شدن «حتی برای دشمنی» و تقدیر خداوند بر اینه. و ظیفه همه ما اینه که با صبر و تحمل با این عزیزان رفتار کنیم تا دیدشون نسبت به این مکتب عوض بشه. البته گفتم من درحدی نیستم که بخوام دید کسی رو عوض کنم. من فقط می خوام مثل شما عزیز خوبی رو دعوت کنم به بردباری تا با امثال ایشون مهربان تر باشیم.
همه گی بیایم یه لحظه به این فکر کنیم که اگه خود آقا بودن تو این مواقع چه جوری با مهمون عصبانیشون برخورد می کردن.
یا علی
زیاده گویی این حقیر رو می بخشین به بزرگیه خودتون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، خیبر110
۱۱:۰۰, ۲۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۱۱:۰۰ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام و احترام
عزیزان؛
وقت محترم و باارزشتون رو در خصوص این مسئله نذارید!
به این لینک برید و ببینید که این افراد کاملا حساب شده وارد تالارهای گفتگو می شند و جز "باطل" به دنبال چیزی نیستند!
در پناه خدای مهربان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، rastin ، Admirer ، وحید110 ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، oO DaViD Oo
۱۱:۲۹, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
اونها که شما دید حزب الله نبودن اونا مداح بودن اونا اشخاصی هستند مصداق این شعر هستند

ای آب ندیده ها و آبی شده ها
بی جبهه و جنگ انقلابی شده هار
مدیون شب حمله جانبازانید
ای بر سر سفره آفتابی شده ها
حزب الله ی . مداح یعنی اینها
کوچه‌های پیچ در پیچ نورآباد را پشت سر می‌گذاریم؛ جایی شبیه ته خط یا ته کوچه به جایی می‌رسیم که قرار بود برسیم. خانه‌ای که خانه‌ای نیست ما را فرا می‌خواند؛ برای وارد شدن به خرابه‌ای که آن را خانه رزمنده و جانباز نورآبادی می‌خوانند اجازه می‌گیریم و وارد می‌شویم.

[تصویر: 105484_930.jpg]
حیاط خانه را خاک و علف‌های هرز گرفته است؛ آخر اینجا خانه نیست که بخواهیم از آن سراغ موزائیک و سنگ و باغچه بگیریم! اینجا دیوارهای آجری و کاهگلی زمینی را احاطه کرده‌اند تا شاید خرابه‌ای شوند برای زندگی رزمنده و مادر نابینایش.

دروغ چرا؟! اولش کمی از وارد شدن در این خرابه و هم صحبتی با ساکنان آن حالمان گرفته شد. گفته بودند که چه چیزی ما را انتظار می‌کشد ولی فکر نمی‌کردیم آنچه گفته بودند اینقدر تلخ و سیاه

اینجا خونه ی یک حزب الله ی (معاون سردار رسول نادری)هست که هیچی تا حالا از این نظام نگرفته مگر محبت آقا که تو قلبشه
کافی یا بازم بگم؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، oO DaViD Oo
۱۱:۴۷, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
متاسفانه ایشان هر بار ادعا میکند که هیچ کس به جز خودش چیزی نمیداند و بعد از طرح مسایل و گرفتن جواب . وقتی مشخص میشود ادعای همه چیز دانیشان چقدر صحت دارد . با یک ای دی دیگر روال کار خود را ادامه میدهد
اعتماد به نفس ستودنی هم دارد .
قبلا به ایشان اخطار داده شد اگر بحث ارزشمندی دارد برای جواب دادن همیشه دوستان اماده هستند . اما حقیر و دیگر مدیران به هیچ کس اجازه تمسخر و یاوه گویی در مورد مقدساتمان را نمیدهیم .
نمیدانم کار و زندگی ایشان این است که در فرومهای مختلف حرفهای اینچنینی مطرح کند ؟!
صحبتهای قابل نمایش ایشان جواب داده شده . اما بیان توهین امیز و تمسخر عقاید جوابی ندارد .
مثلا ایشانی که اعتقادی به اسلام ندارند چگونه سنگ سب خلفا را به سینه میزند ؟ مشخص است که برای تفرقه بر انگیزی پست میزند
البته حضور ایشان برکاتی هم داشته که حد اقل خودم اثارش را دیده ام Wink
و مکرو و مکرالله ....
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، محمداحسان ، MohammadMeraj ، خیبر110 ، آیدین ، MESSENGER ، paradise ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]