|
امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست!!!
|
|
۰:۱۷, ۲۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست چرا که خونی که در رگ ماست همه هستی مان جان ناقابل مان و مختصر آبرویی که داریم همه و همه از آن امام خامنه ای است که با این کلکسیون با این همه ثروت ویلا ندارد… بیت دارد… خانه اش به جای فرش عرش دارد و گلیم و چند تکه آسمان همه چیز ساده است مثل خانه زهرا سلام الله علیها مثل خیمه حسین علیه السلام و حسینیه امام خمینی دارد و چفیه دارد و عصایی که چوبش از شجره طوباست و دست مجروحی که ریشه در “کف العباس” دارد بارها از خودم پرسیده ام این مرد از خاندان فاطمه سلام الله علیها چه دارد که ما اینگونه دیوانه اش شده ایم که هر که هر چه می خواهد می گوید ولی ما باز پروانگی می کنیم . سایه ات مستدام باد آقا ..... قبـاله منگوله دار قلــبم بدستان شدست هـر کـــار می خواهی بکـــــن آقـــا ![]() امام خامنه ای (حفظه الله) مشرف شده بودند غبارروبی حرم آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام . من می دونم . من می دونم آقا این کار رو نیابتاً از همه شیعیان و شیفتگان حضرت انجام دادند . من می دونم آقا ما رو دعا کردند همین به تمام دنیا می ارزه ![]() اینجاست که دعا داره
اللهم عجل لولیک الفرج و حفظ لنا سیدنا امام الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و احشرنا معهم و جعلنا من شیعتهم |
|||
|
|
۱:۳۰, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلامعالی بود اما من توی یه سایت فیلمی از مخملباف دیدم که زندگی رهبر بزرگوار انقلاب رو تشریح می کرد. چه دروغ ها که نمیگفت.مثلا میگفت که ایشون کلکسیون عصا دارن ![]() مردم هم گوش میکنن+باور. باید کمک کنیم و این تهمت های دروغ رو از بین ببریم. موفق باشید. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بله منم شنیده ام خدا ازش نگذره. واقعا به جای اینکه بیان همینجا نگاه کنن میرن حرف کسی رو که فراریه و اونطرف آب رو باور میکنن
من تا قبل از 88 خواب بودم. بعد 29 تیر تازه بیدار شدم. الان اگه بزرگترین مشکل رو هم داشته باشم با یه لبخندش همه رو فراموش میکنم اشکش رو ببینم دنیا رو هم بهم بدن خوشحال نخواهم شد. ای آقا جان من به فدایت. |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۰ ۱:۳۰)shafagh_mah نوشته است: آره منم از دوستم شنیدم که یه جایی نوشته رهبر کلکسیون پیپ داره! ![]() حرف زیاد میزنن , تحمت زیاد میزنن واسه خودشون , این حرفا رو پیروان ولایت فقیه هیچ تاثیری نداره. |
|||
|
|
۰:۰۹, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من خودم این فیلم47 دقیقه ای!!رو دیدم. همه ای این فیلم تخیلات یک نویسنده بود نه بیشتر ، چیزی برای اثبات هم نداشت! فقط ادعای کذب کرده بود و کلاً حرفی برای گفتن نداشت و تمام!
رهبرا ما تا آخر ایستاده ایم...
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ببینید این انسان چقدر بزرگه که وقتی میخوان براش حرف در بیارن میگن کلکسیون پیپ و عصا داره!!
حرف درست رو مهاجرانی زد . همین اواخر گفت حتی یک نقطه خاکستری هم در زندگی اقای خامنه ای وجود نداره.که اپوزسیون کلی بهش توپیدند. اما حرف حق .حقه یا حق |
|||
|
|
۲:۵۵, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام .
دلم خونه .!! دلم خونه از دست مردم بی بصیرت از دست مردمی که با دیدن و شنیدن چیزی خیلی سریع باور میکنند. امان از دست مردم که چیزی به نام تحلیل و تفسیر نمیدونن. |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۰ ۱۱:۲۷ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام
بر هیچ مسلمان ایرانی شیعی پوشیده نیست که رهبر جامعه چه حقی بر گردنش دارد و ما نیز چه حقی بر گردن رهبر داریم. اما آیا ما به درستی حق رهبری را ادا کردیم؟؟؟!!! تازه ما کسانی هستیم که ادعا میکنیم، ولایت پذیر هستیم. چه قدر رهبرمون رو میشناسیم؟!!!!! امام علی (علیه السلام) میفرمایند: هرکس امام زمانه ی خویش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است. آیا این حدیث شما را تکان نمی دهد. آیا من امام خامنه ای را درک کردم؟!! حالا وای به حال کسانی که امامشون رو که نشناختن هیچ!!!! پشت سر این سید بزرگوار چه تهمتهای ناروا چه توهین های بی شرمانه و چه کارشکنی هایی که نمیکنن.. وای بر آنها که با رفتارشون دل رهبرمون رو میشکنن و افسوس به حال ما که نمیدونیم چه کار باید بکنیم در مقابل آنها!!!! در پناه حق باشید یا علی مدد |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۰ ۱۳:۱۹ توسط amir72.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
اره درست میگید به خدا زور داره وقتی تو کوچه خیابون یه عده رو میبینید که فقط شر و ور میگن اصلا انگار قوه ی تفکر ندارن نمیدونن بصیرت چیه هر چی بقیه میگن اونا هم میگن عین طوطی هر نسبتی رو روا میدن چقدر ادم کفری میشه اخه ادم حسابی ، حرف حساب بزن ، حرف حساب منم شنیدم میگن کلکسیون پیپ داره چه میدونم عصا داره و از این حرفا ولی یه چیزی داره که به جای همه ی اینا میارزه یه ایمان خدایی و یه مردم فدایی |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
توی بعضی مجالس که میریم متاسفانه تبلیغات سوء دشمنان اسلام و انقلاب روی بعضی عوام مردم تاثیر خودش رو گذاشته و اونها توی هر مجلسی شروع میکنند به گفتن انواع دروغ ها و تهمت ها به امام خامنه ای و دل ما رو خون میکنند. باید کاری کرد و این تهمت ها و دروغ ها رو از جامعه پاک کرد. ان شاا... خداوند متعال امام خامنه ای را تا ظهور مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای ما و امت اسلامی نگهدارد. آمین. نقل قول:اللهم عجل لولیک الفرج و حفظ لنا سیدنا امام الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و احشرنا معهم و جعلنا من شیعتهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,070 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ۱۲ توصیه امام خامنه اي برای استفاده بهتر از لیالی قدر | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,486 |
۲۶/تیر/۹۳ ۸:۱۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای.. | parisan | 56 | 30,134 |
۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: amir abroft |
|

![[تصویر: 7obhr12vbxm5h57wl5s6.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/7obhr12vbxm5h57wl5s6.jpg)
![[تصویر: xees50whjla554cs0uao.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/xees50whjla554cs0uao.jpg)