کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری در DotA
۱۴:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besm_Prestige.png]

با عرض سلام

در این تاپیک قصد دارم نماد های فراماسونی در یکی از مشهورترین و پرطرفدار ترین Map های بازی Warcraft را یه شما نشان دهم.

[b][تصویر: dota-logo-300x147.png]

ابتدا این پدیده ی فراماسونری را توضیح اندکی می دهم.

فراماسونری یا فراموشخانه جمع کانون‌های برادری گسترده‌ای در جهان است. این کانون‌ها ریشه‌های بسیار کهنی در اروپای غربی دارند. فراماسونری دارای یک سیستم مدیریت فراگیر جهانی نیست و ارتباط بین فراماسونری‌های مختلف تنها توسط خود دو لژ انجام می شود. واژه فراماسونری احتمالاً از FreeStone Mason گرفته شده. Freestone Mason در انگلیسی به معنی بنّای آزاد می‌دانند. کسی که عضو فراماسونری است فراماسون یا ماسون نامیده می‌شود، و ساختمانی که مرکز فعالیت ماسون ‌هاست لژ نامیده می‌شود.

[تصویر: hlmckqf9ij73eb2y4uyx.jpg]

DotA مخفف کلمات Defense of the Ancients (دفاع از باستانیت ->در این بازی باستانیت=خدایان=شیطان) یکی از Map های موفق و مشهور بازی Warcraft است. در Warcraft هرکسی میتواند Map درست کند اما چون این مپ به طور رسمی توسط شرکت Blizzard و صاحب امتیاز Ice Forge ساخته شده است و طرف داران بسیار زیادی در جهان و از جمله ایران دارد، و جالب توجه این که نکات نهفته ی زیادی در بر دارد که به جرئت می توان گفت تمامی Hero های این بازی قابلیت نقد و تحلیل دارند!!!

_________________________________________________________________________________________________________

ابتدا مختصری از روند بازی را توضیح میدهم. این بازی به دو تیم Scourge (مهاجم) و Sentinel (مدافع) تقسیم میشود که با یکدیگر دشمن اند. هر دو بخش وظیفه ی دفاع از باستانیت خود و از بین بردن باستانیت حریف را دارند. تفاوت آن ها در هیرو (قهرمان) ها و ساختار ظاهری base (مقر ) هر تیم است.
هر هیرو سبک بازی و قابلیت های ویژه (level) مخصوص به خود و منحصر به فرد خود را داراست. شما در نقش یک هیرو بازی میکنید و با کشتن پیاده نظام (creeps) و هیروهای حریف، تجربه کسب میکنید ، پول بدست می آورید و لول میگیرید!!!

عکس زیر لوگوی نرم افزار گارنا است که در آن میتوان بسیاری از بازی ها را آنلاین بازی کرد نماد G برگرفته از نام اول گارنا (Garena) می باشد اما از دو جهت این نماد قابل توجه می باشد .

اول این که این نماد بسیار شبیه به چشم چپ می باشد. چشم چپ تداعی گر چشم دجال یا همان مسیح دروغین می باشد. ( دجال دارای یک چشم می باشد و آن چشم چپ می باشد.)
دوم این که شیطان پرستان و کابالیست ها به بز اعتقاد عجیبی دارند . در عقیده ی آن ها شیطان همچون بزی است که از آن به نام بافومیت یاد می کنند.در بخش های بعدی بیشتر در این مبحث خواهم گفت...

[b][تصویر: qj2kcxz1c7p522k3jyi.gif]

حالا برای آن که ببینیم این بازی چقدر در ایران طرفدار دارد عکس زیر را میبینیم که از محیط نرم افزار گارنا(Garena) گرفته شده است. در قسمت بازی WarCraft ایران به تنهایی 8 اتاق (Room) برای DotA وجود دارد. این اتاق ها می توانند برای حدود 1800 بازیکن امکانات بازی را فراهم سازد. گفتنی است که اکثر اوقات تمام این ظرفیت پر است و با هزار زور و زحمت و بعد ساعاتی تلاش می توان وارد یکی از این اتاق ها شد!!!

[تصویر: o8jftcbcklv1lizv.jpg]

نماد های به کار رفته در این بازی بسیار زیاد است. ابتدا به نماد هایی که در هیرو ها و لول هایشان پنهان شده است میپردازیم و سپس نماد هایی که در خود مپ وجود دارد را نشان خواهیم داد.

[تصویر: k8yqpzznuwk34scw5l07.jpg]

در این بازی چیزی که خیلی توجه من را به خودش جلب کرد این بود. چشم دجال یا همان تک چشم در این بازی به وفور پیدا می شود.
در عکس زیر سعی کرده ام تا چند مورد از این چشم را به تصویر بکشم.

[تصویر: go3i6yun1t7j7skio6vz.jpg]

هیروی Lina Inverse:

[تصویر: character.gif]

عکس زیر مربوط به هیروی Lina Inverse یا همان Slayer می باشد. در پشت لباس این هیرو چشم به راحتی قابل مشاهده است. و همچنین آرایش شکل چشمان این هیرو کاملا شبیه به فاشیست ها می باشد ، البته جدیدا این نوع آرایش در میان شیطان پرستان متداول شده است. می توانید با جستجویی کوتاه در اینترنت انواع و اقسام این نوع مدل ها را بیابید.

[تصویر: y3hjum71h2i4adnqx0.jpg]

هیروی OmniKnight:

[تصویر: character.gif]

عکس زیر متعلق به هیروی OmniKnight می باشد. جادوی ششم این هیرو باعث ایجاد یک زره گروهی بسیار قوی برای افراد هم تیمی می شود. حالا نکته ی قابل توجه این جادو این که ، چشم دجال در میان هرم باعث این حفاظت گروهی می شود. با نشان دادن این سمبل سعی در به تصویر کشیدن قدرت دجال دارند. نا گفته نماند دیدن این نماد های مخفی در ضمیر ناخود آگاه فرد نیز تاثیر منفی دارد.

[تصویر: gxreuzbbjrw7xce3gzj7.jpg]

و یک نکته ی خیلی مهم این که نام دوم این هیرو Purist ThunderWrath می باشد. قابل توجه عزیزان این که Purist به فردی اطلاق می شود که دارای عقیده ای درست است ولی اکثریت افراد از جمله ادیان و مذاهب با آن مخالفند ، مانند گالیله که مدعی بود زمین گرد است ولی اکثریت افراد از جمله مذهب مسیحیت با آن مخالفت می کرد. سازندگان این بازی با نامگذاری دقیق و ظریف و همچنین گنجاندن این نکات ظریف در جادو های این هیرو سعی در گفتن عقایدشان به زبان هنر می باشند.

این بازی هر از چند گاهی صفحه ی آغازین و شروع بازی را تغییر می دهد. این صفحه ی آغازین یا همان لود اسکرین
توسط فردی به نام kunkka ساخته می شوند.سازندگان بازی حتی به افتخار ایشان هیرویی به نام ایشان بوجود آورده است!!!

[تصویر: zp0m1u2gxvu83ybs6i8j.jpg]

در این صفحه ی آغازین بالایی ما باز هم شاهد همان هیروی OmniKnight هستیم. این فرد در گوشی پایین سمت چپ قابل مشاهده است.این هیرو همیشه کتابی در دست دارد. جالب توجه که بر روی این کتاب سمبل و علامتی وجود دارد.
این سمبل همان سمبل آنخ (Ankh) می باشد. آنخ در جای جای این بازی وجود دارد و به کرات دیده شده است. در پست های بعدی انشا الله به توضیح مفصل این نماد خواهم پرداخت. گفتنی است این نماد در بین گروه های مختلف منحرف جهان در حال استفاده است. همچون فیمینیست ها ، شیطان پرستان ، فراماسونر ها و ...

ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74 ، محمدجواد ، امیر گیمر ، mrfarzadj ، blue.blood ، NIGHT ، Detector ، hesam110 ، aliali ، غفران غ ، mehr-81

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۸, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #21

من اثبات میکنم که آرتاس آدم پلیدیه طبق گفته های خود نویسنده داستان :
در مصاحبه ای که دو سال پیش با نویسنده داستان شد(اسمش یادم رفته خداییش)ازش پرسیدن که در درون لیچ کینگ دو روح به نام های نرزول و آرتاس وجود دارند کدومششون بر جسم آرتاس یا لیچ کینگ حکمرانی میکنند
نویسنده این داستان در پاسخ میگه:
هنگامی که آرتاس کلاه خود نرزول رو بر سر میذاره در درون دنیای ماوراء روح اون ها همدیگه رو میبینن و نرزول به آرتاس همون جمله معروف رو میگه حالا ما یکی هستیم اما آرتاس در جواب میگه :نه فقط من هستم من فقط برای به دست آوردن قدرت تو کلاه خودو بر سر گذاشتم و دیگه به تو نیازی ندارم سپس در همون جا نرزول رو زندانی میکنه .
پس نتیجه میگیریم که آرتاس کلا شخصیت منفی هست یا وقتی در راهرو های تاج و تخت یخ زده به طرف کریستال نرزول میرفته صدای تمام عزیزانشو در وجودش حس می کنه که اونو از رفتن باز میدارند اما اون به هیچ کدوم توجه نمیکنه و فقط به فکر به دست آوردن قدرت هست
ولی در کل ترکیب شدن دو روح در یک بدن خودش یکی از اعتقادات جادوگرا و شیطان پرستا هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Sharingan ، revenger
۲:۲۲, ۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۲:۳۳ توسط Sharingan.)
شماره ارسال: #22

من با شما مخالفم. شما این مطلبو که میگی اگه منبعی یا لینکی داری اگه ممکنه بزار.
من الان یه دلیل میارم که آرتاس انسانیت خودش رو داشته. شما تو Cut Scene آخر Fall of the LichKing اگه نگاه کرده باشی منتیل به آرتاس میگه که همیشه باید یه لیچ کینگ باشه و گر نه سپاه Undead ها از کنترل خارج میشن و کل دنیا رو نابود می کنن.
Arthas Menethil: Father! Is it... over? Terenas Menethil II: At long last. No king rules forever, my son. Arthas Menethil: I see... only darkness... before... me. Arthas' eyes roll back into his head, and apparently dies. Terenas closes his son's eyes as Tirion walks in. Terenas Menethil II: Without its master's command, the restless Scourge will become an even greater threat to this world. Terenas Menethil II: Control must be maintained. There must always be a Lich King. خوب الان اینجا پدر آرتاس میگه که سپاه Undead بدون لیچ کینگ مثل یه لشگر وحشی میشه و خطر بیشتری حتی نسبت به قبل هست که دنیا رو نابود کنن. حالا سوال اینجاس....
ما میدونیم لیچ کینگ وقتی یک شخصیت بزرگ یا جنگجویه بزرگ رو میکشت توسط FrostMourne روحه اونو تسخیر میکرد و اون رو به یکی از فرمانده های لشکرش تبدیل میکرد. ( مثل Boss های Ice Crown Citadel که شامل Lady Deathwisper - Lord Marrowgar و ... میشن )
وقتی یه لشگر بی هدف و بدون رهبر میتونه یه دنیا رو با خاک یکسان کنه همین لشگر با هدایت شخص قدرتمند و باهوشی مثل لیچ کینگ که حتی چند تا فرمانده هم برای این لشگر انتخاب کرده نمیتونه همه جا رو به خاک یکسان کنه؟
مطمئنن میتونه. ولی چرا این کارو نمیکنه؟ زورش نمی رسه؟ چرا میرسه. ولی اون یه ذره انسانیت آرتاس که تو وجود لیچ کینگ مونده مانع این کار توسط نرزول میشه!

لازم به ذکر که بگم من اینا رو از خودم در نمیارم و هر حرفی میزنم با مدرک هست. اگه سوال داشتین چه در این مورد چه کلا در مورد وارکرفت در خدمتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHIE
۱۴:۲۴, ۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱۴:۲۵ توسط MOHIE.)
شماره ارسال: #23

پس میشضه بگین اگه لیچ کینگ انقدر قدرتش زیاده که دنیا رو نابود کنه چرا یه کاراکتر نوب مثل تیریون یه دفعه از نا کجا آباد پیداش میشه و اونو میکشه اگه انقدر قدرتمند باشه که دنیا رو نابود کنه پس چه طور نمیتونه جلوی حمله تیریون رو بگیره؟
اونو هم من تو سایت wowwiki خوندم از خودم در نیاوردم اما اگه میخواین باور نکنین برام مهم نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Sharingan ، blue.blood
۱۴:۲۵, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24

hero haye kingo az ghalam andakhtid yadeton nare raje be onaham tahghigh konid
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Sharingan
۱۵:۱۴, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25

بفرما اینم جواب عزیزم.
هر چی داستان بازی جلوتر میره قدرت نفوذ نرزول بر روی لیچ کینگ کم میشه. یعنی هر چی این مدت طولانی تر میشه حضور آرتاس در لیچ کینگ بیشتر حس میشه. شما فکر میکنین بله لیچکینگ نابود شد آرتاسم مرد دیگه همه چی تمومه؟ فکر می کنین بلوار که الان کلاه خود لیچ کینگ رو گذاشته کاملا کنترله همه چی رو در دست داره؟
ما میدونیم نرزول اینقدر باهوش بود که حتی سر کیل جیدن رو هم کلاه گذاشت. از کجا معلوم اینا همه نقشه ی نرزول نباشه؟ از کجا معلوم که نرزول دنباله یک کیس و بدن بهتر برای خودش نبوده؟ کسی که حتی همین چیزایی که باعث شکسته آرتاس شد نتونن شکستش بدن؟ کسی که توسط آتیش الکسترازا خالص شده بود ( Purge ) و همین جادو هایی که لیچ کینگ رو از پا در آورد روی اون تاثیر نداره. این که لیچ کینگ از تریون شکست خورد فقط یه دلیل داره. نرزول میخواست که لیچ کینگ از بین بره!
چون Host مناسب تری رو پیدا کرده بود.
در ضمن تریون نوب نیست. شما از داستان تریون خبر ندارین چرا الکی بهش میگید نوب؟ از ناکجا آباد هم نیومده.
تریون یکی از 5 پالادینه اول سیلور هند بود که بعد از اینکه ارگریم دوم همر لوتار رو کشت رفت شمشیر شکسته ی لوتار رو ورداشت و ارگریم رو شکست داد و همه از قدرتی که داشت تعجب کردند. در ضمن یه نوب هیچوقت رهبر گروهه به این بزرگی که متشکل از سیلور هند و آرجنت داون هست نمیشه!

در ضمن شما میگی می خوای باور نکن برام مهم نیست این الان بی احترامی نیست؟ من نگفتم که شما دروغ میگی. شما گفتی نویسندش گفته منم گفتم خوب لینکشو بزار ما هم ببینیم اطلاعاتمون زیاد شه. یعنی چی برام مهم نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHIE ، blue.blood
۱۹:۰۰, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26

من به تیریون از این جهت گفتم نوب که اصلا قابل مقایسه با لیچ کینگ و قدرتش نبود لیچ کینگ که اون رو یه نیمه خدا مینامیدند اصلا قابل مقایسه با تیریون نبود که بخواد بیاد و اونو بکشه
در ضمن دوست عزیز من که توی همون پست گفتم 2 سال پیش اینو خوندم الان لینکشو از کجا بیارم بدم شما؟
در ضمن این چیزایی که شما میگید اثبات شده نیست بر اساس فرضیات خود شماست از کجا معلوم که قضیه این باشه ؟
مثل این که یادتون رفته که حتی اگه حرف من در مورد لیچ کینگ توی دو پست قبلی نادرست هم بوده باشه بازم همون طور که نرزول میگه الان اونا یکی هستن نرزول برای بروز قدرتش به یه بدن نیاز داره نمیتونه که قدرتشو از آرتاس بگیره البته تا وقتی که آرتاس نمرده
۲۱:۰۰, ۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۲۱:۴۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #27

در پاسخ به صحبتهای دوستان mohie و sharingan باید بگم که اولا در اینکه ارتاس موجود مغرور و قدرت طلبی بود شکی نیست دلیلشم قتل و عام مردم استراث هلم علی رقم مخالفت اوتر و جینا و مدیو و همچنین گرفتن شمشیر frostmourne به دلیل قدرت طلبی و کینه باز هم با وجود اخطارهای مرادین که هر2 اتفاق قبل از تسخیر روحش بود
در مورد اینکه ارتاس undead ها رو کنترل میکرد تا دنیا رو نابود نکنن باید بگم ارتاس یکی از بزرگترین جنایات تاریخ وارکرافت رو بعد از گرفتن frostmourne انجام داد و اون نابودی silvermoon و قتل وعام رنجرها و تبدیل همه اونا به بانشی بود
ازطرفی شما گفتید که ارتاس هدفش نجات دنیا بود درحالی که درحالی که در cut scene اخر fall of the lich king وقتی روح پدر ارتاس میادو اونو نصیحت میکنه تا شاید در اخرین لحظه هم برگرده اون فریاد میزنه : "بگذار بیایند.فراست مورن گرسنه است"
(let them come.frostmourne hungers )
یا در قسمتی که تریون به نبرد لیچ کینگ میره اون بازهم جواب میده: "در پایان همه شما به من خدمت خواهید کرد" که این حرفش میشه 2تا برداشت کرد
اول اینکه ارتاس بر نرزول تسلط داشت و این حرف رو باز هم از روی غرور کاذبش زد پس هنوز ادم نشده بود و گرنه میتونست راحت به تریون بگه که میخواد نامردگان رو کنترل کنه تا دنیا رو نابود نکنن
دوم اینکه نرزول بر ارتاس تسلط داشته و این حرف رو زد چون از قبل برای بلوار برنامه ریزی کرده بود که این هم دلیل بسیار مناسبیه برای شکست خودن لیچ کینگ قدرتمند از تریون
درمورد اینم که نرزول زنده ست و جسم بلوار رو تسخیر کرده درست میگید و به نظرم باید منتظر ظهور بلوار فوردراگون هم باشیم که بازم دلایل زیادی هم واسه همین دارم که انشاالله نقد دست و پا شکستم برسه میتونید بخونیدش
ضمنا از همه خواستارم تا بجای جدل درمورد ارتاس بیشتر به اشخاصی مثل تریون.بلوار.کیل جیدن.جینا.کیل تاس بپردازیم تا بتونیم همه با هم به 1 جمع بندی خوب برسیم و 1 نقد کامل رو توی تالار منتشر کنیم
یاعلی
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۹:۲۳)Sharingan نوشته است:  یکی گفته بود اثبات میکنم که نرزول همون ابلیسه. من تو جاگاهی نیستم که بخوام قضاوت کنم ولی طبق اطلاعاته من نرزول یه شمنه ارک بود که از Necromancery استفاده میکرد و Kil'Jaeden از طریق اون باعث شد که ارک ها با درانای ها بجنگن. منظورم اینه که اگه شما میگی نرزول ابلیسه بعد Kil'Jaeden و Archimond و رئیسه این دوتا یعنی Sargeras رو چی میگید؟

در مورد شخصیت های محبوبه داستانم که میگید فقط منفیا محبوبا چند تا مثال میارم از شخصیت مثبتا.
Jaina Proudmore : رئیس و رهبر انسان های Stormwind
Thrall : رهبر ارک ها و یکی از منتقی ترین و باهوش ترین موجودات که حتی وقتی Velen ( رهبره درانای ها ) اون رو تو جوانی دید گفت تو با بقیه فرق داری.
Uther Lightbringer - Trion Frodring - Grosh Hellscream - Krasus (Korialstrasz) - Rhonin ( رهبر جادوگران و رئیس شهر دالاران ) و ...

بازم بگم؟Big Grin با تشکر
در مورد اینکه شما گفتید ارکیموند و کیل جیدن و سارگرس از نرزول هم بدتر بودن باید بگم از اونجایی که مبنای این بازی بر اساطیر یونانیست و خدایان متعددی به نام تایتانها بر وارکرافت حکم فرمایی میکنند پس شیاطین متعددی هم بر این بازی حاکم هستند که جالبه در تصور غربیها 4 شیطان وجود داره که دقیقا این تعداد با تعداد شیاطین وارکرفت میخونه و بهتر بود من به جای لفظ ابلیس از lucifer استفاده میکردم
بله lucifer در فرهنگ غربی همون شیطانیست که اخرالزمان ظهور میکنه و دنیا رو در دست میگیره که جالبه رفتارهای نرزول هم به اون بی شباهت نیست مخصوصا وقتی که در نبرد اخر لیچ کینگ قدیم در سریر یخ زده به تریون میگه: "در پایان همه شما به من خدمت خواهید کرد" و....
ولی از طرفی هم سناریوی دیگه ای تو ذهن بنده شکل گرفته که قوت کمتری نسبت به موضوع قبلی داره و اونم اینه که:
سارگرس که معلوم نیست کجاست و ارکیموند هم نابود شده فقط میمونن کیل جیدن و نرزول و از طرفی هم نرزول زمانی از خدمتگزاران وفادار کیل جیدن بود ولی به خاطر خیانت و تبعیت نکردن از دستور کیل جیدن بدلیل اینکه نمیخواست به نژاد شمن خیانت کنه توسط کیل جیدن مجازات میشه و قدرت فیزیکی خودشو از دست میده ( جالب اینجاست که در دنیای حقیقی شمنیسم مذهب جن پرستان کهن میباشد و ریشه کلمه ان از نام "شومان" گرفته شده که شومان اولین جنی بود که خدای یکتا خلق کرد)
جالبتر اینجاست که وسط این بازی فقط کیل جیدن به عنوان دیو شناخته شده!
و ایا میدونستید که در ایین قبل از زرتشت در کشور خودمان دیو معنی خدا میداده و حتی امروزه واژه deo یا dio در زبانهای هندواورپایی و لاتین معنی خدا میده!
پس نعوذ بالله کیل جیدن میشه خدا (deo) و نرزول میشه شیطان که گفت من جن هستم و از خدا تبعیت نکرد که جالبه نرزول هم به نحوی برای نجات مردمش که اورک شمن بودن به کیل جیدن خیانت کرد
اینجا بود که خدا قدرت ابلیسو ازش گرفتو و اون فقط تونست با وسوسه و نجوا بندگان رو فریب بده کاری که نرزول با ارتاس میکرد و حتی نکرومانسی که از سنتهای شیطان پرستهاست که نرزول ازش استفاده میکرد
ولی به هرحال اینا فقط 1 فرضیه ست و میدونم که نقدهای فراوانی به حرفام میگرید Big Grinولی خوشحال میشم کمک کنید تا اشتباهاتم معلوم بشه
به امید اینکه روزی لایق امام زمانمون بشیم
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHIE
۲۲:۲۱, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #28

دوست عزیز مممنون به خاطر نظرت
با خوندن دوباره تمام این صفحه فهمیدم نقد های بسیاری میشه از این بازی کرد و هرکس عقاید خودشو در مورد این بازی و داستانش داره اما توجه کردین که توی تمام عقاید با به هر حال نرزول به نوعی یک شیطان محسوب میشه ؟فکر میکنم این هدف اصلی داستانه که شیطانو به نحوی نابود نشدنی وصف کنه چون نرزول با کشته شدن آرتاس هم کشته نمیشه و یه جورایی اونو شکست ناپذیر نشون میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۲۳:۱۳, ۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۰:۰۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #29

(۱/آبان/۹۰ ۲۲:۲۱)MOHIE نوشته است:  دوست عزیز مممنون به خاطر نظرت
با خوندن دوباره تمام این صفحه فهمیدم نقد های بسیاری میشه از این بازی کرد و هرکس عقاید خودشو در مورد این بازی و داستانش داره اما توجه کردین که توی تمام عقاید با به هر حال نرزول به نوعی یک شیطان محسوب میشه ؟فکر میکنم این هدف اصلی داستانه که شیطانو به نحوی نابود نشدنی وصف کنه چون نرزول با کشته شدن آرتاس هم کشته نمیشه و یه جورایی اونو شکست ناپذیر نشون میده

کاملا با نظرت موافقم
به هرحال دوست دارم به نتیجه ی درستی برسیم چون حدود 15 میلیون نفر در دنیا این بازی رو انجام میدن که خودش حکم 1 کشور رو داره و جالبه سم ریمی کارگردان سه گانه مرد عنکبوتی درحال ساخت فیلم وارکرافته اونم تو کمپانی برادران یهودی وارنر پس بحث راجع به این موضوع به نظرم میتونه مفید باشه
راستی نظرتون رو راجع به فرضیه زیر هم بگید:

اخرین نسخه بازی با نام cataclysm منتشر شده که معنی این واژه میشه:"تحول بزرگ و عمده_سیل بزرگ" که ظاهرا بلیزارد هم خواسته تا از قافله ی 2012 عقب نیوفته ولی جالب اینجاست در دنیای وارکرافت واقعا تحولی عمده روی میده و اون انتقال قدرت نرزول از ارتاس به بلوار فوردراگون هستش که جالبتر هم اینجاست که وقتی نرزول جسم ارتاس رو تسخیر میکنه چشمهای ارتاس ابی رنگ میشه ولی وقتی که بلوار رو تسخیر میکنه رنگ چشمانش قرمز میشه
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟شاید تنوع طلبی بلیزارد ولی شایدم توطئه 2012 یعنی انتقال قدرت یهود از امریکا به چین(میدونید که کشورهای بلوک غرب و لیبرال عموما با رنگ ابی شناخته میشن و درمقابل بلوک شرق و کومونیستی با رنگ قرمز) که همونطور که در فیلم 2012 مشاهده کردید کشتی غول پیکر برای نجات ثروتمندان در چین ساخته شد
برای توضیح بیشتر راجع به انتقال قدرت از امریکا به چین باید بگم مدارک بسیار زیادی وجود داره که اسرائیل از سالها قبل اطلاعات محرمانه اقتصادی و نظامی امریکا رو به چین میداده و یکی از عوامل اصلی رشد اقتصادی چین حمایتهای ثروتمندان یهودی بوده و از طرفی جمعیت بالای چین بزرگترین مزیت چین به امریکاست که درکنار وابستگی شدید اقتصادی ایران به چین بهترین مهره برای کیش و مات کردن ماست ولی به جرات میگم خدا با ماست و اونها هیچ غلطی نمیتونن بکنن
۱۴:۴۴, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #30

البته اون چشم که نرزول نمیتونه روش اثر بذاره و قرمز میمونه به نظرم به خاطر قدرت جادویی زیاد بلوار هست اما خب همون جور که تو پست قبلیم گفتم 1000 نتیجه میشه از اتفاقات توی داستان وارکرفت گرفت و در کل مثل هری پاتر هست هر نوع نقدی که ازش کنین بازم به این نتیجه میرسین که این بازی یک بازی با نماد ها و نشانه های ماسونی هست
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]